anekra 01.01.05, 00:51 Dokładnie 20 minut temu... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gośka Re: ZARĘCZYŁAM SIĘ!!! IP: *.dami.pl 01.01.05, 00:59 gratulacje, dużo szczęścia życze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: ZARĘCZYŁAM SIĘ!!! IP: *.cac.psu.edu 01.01.05, 01:26 Duzo szczescis i dieci i zdrowia i pieniedzy i wszystkiego o czm marzycie i kochajcie sie . Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Czy to znaczy, że... 01.01.05, 02:22 przestaniesz być "Dziewczyną w związku na odległość"? Nawet jeśli nie, ;-) to i tak szczere życzenia trwałości, miłości i zrozumienia się wzajemnego. Może i nam się w tym, cholera, NOWYM roku uda. Anekra - baaaaaaaaardzo dużo dobrego, nie chcę napisać "wszystkiego", bo to drażni zawistnych, ale ja i Moje Kochanie, życzymy Wam - szczęścia, radości, trwałości tego stanu. Moje ŻU podpowiada mi, ze mam Ci podziękować za założenie tego wątku o "odległościowcach". Jeszcze raz serdeczności, no i.....zaraź nas Swoim szczęściem. G. Odpowiedz Link Zgłoś
anekra Re: Czy to znaczy, że... 01.01.05, 13:16 Dzięki :-) Właściwie na razie nic się nie zmieni i dalej będę dziewczyną w związku na odległość, tyle, że teraz z pierścionkiem zaręczynowym na palcu :-) Jeszcze studia do skończenia, a potem można myśleć o tym, żeby związek na odległość zamienić na związek "na miejscu" :-) Kompletnie się nie spodziewałam, że ten moment nastąpi już teraz... ale i tak bardzo się cieszę :-) Jak widać i związki na odległość mają rację bytu, choć tak wielu uważa, że nie. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Czy to znaczy, że... 01.01.05, 13:55 Prawdziwa miłość, przetrwa. A to zależy od ludzi, a nie odległośći. Znam kilka par, takich na odległość. Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
slonikus Re: Czy to znaczy, że... 04.01.05, 21:44 > Jak widać i związki na odległość mają rację bytu, choć tak wielu uważa, że nie. Maja, maja... :D To zalezy od konkretnych dwojga ludzi. Ale mozliwe sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: ZARĘCZYŁAM SIĘ!!! IP: *.chello.pl 04.01.05, 21:57 kogo to obchodzi co to za bzdura ten tekst w ogole Odpowiedz Link Zgłoś