Dodaj do ulubionych

specjalnie dla teinti

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:03
teraz masz babo swoj wlasny watek, mozesz szalec. zbieraj pod nim jak
najwiecej wpisow to moze zaistniejesz w internetowym swiecie. ale przedtem
pusc solidnego baka (no nie mow ze nie puszczasz? wszyscy to robimy) zebys
czasem nie pekla od nadmiaru emocji. paaa...

piekna beza :)
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: specjalnie dla teinti IP: *.chello.pl 06.01.05, 17:04
      wezcie mi wyslijcie swoje zdjecia obie

zabiore sie za najladniejsza
      vipabc@interia.pl
      • rachela180 Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 17:05
        Co to znaczy że się zabierzesz? :))))
        • Gość: beza Re: specjalnie dla teinti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:07
          haha...no wlasnie..
          pytanie czy MY chcemy sie zabrac za ciebie matołku :)
          my cie nie chcemy, inteligentne kobiety lubia inteligentnych mezczyzna a nie
          przyglupich pryszczatych wyrostkow :))
          papa :)
          • rachela180 Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 17:08
            Nie, nie, to może być interesujące doświadczenie. aa, jestem zainteresowana.
            • Gość: aa Re: specjalnie dla teinti IP: *.chello.pl 06.01.05, 17:09
              no to wyslij
              vipabc@interia.pl

pogadamy tam
              • rachela180 Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 17:11
                Ale nie mam zdjęcia w wersji elektronicznej :(
                • Gość: aa Re: specjalnie dla teinti IP: *.chello.pl 06.01.05, 17:12
                  to napisz i opisz
                • Gość: beza Re: specjalnie dla teinti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:12
                  eee nie tak szybko! proponuje zeby on tobie wyslal swoje zdjecie a wtedy ty sie
                  zdecydujesz czy on ci odpowiada :)
                  • rachela180 Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 17:15
                    Spokojnie, mam swoje metody.
                    • Gość: aa Re: specjalnie dla teinti IP: *.chello.pl 06.01.05, 17:17
                      no i co teraz??

• rachela180 Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 17:19
                        Sprawdż skrzynkę :)))))
                    • Gość: aa Re: specjalnie dla teinti IP: *.chello.pl 06.01.05, 17:19
                      no i co teraz
                      mam sprawdzic poczte?
                      • rachela180 Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 17:23
                        Sprawdż :)))) cos się nie odzywasz
                        • beeza Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 17:30
                          napisalam maila do Ciebie Rachela ;)
                          • rachela180 Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 17:34
                            Odpowiadam - przeczytaj jego pierwszy wpis.
                            • beeza Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 17:35
                              rachela180 napisała:

> Odpowiadam - przeczytaj jego pierwszy wpis.

haha....no tak :))
                              • rachela180 Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 17:36
                                No ale nie odpisał. Znaczy - nieśmiały.
                                • Gość: aa Re: specjalnie dla teinti IP: *.chello.pl 06.01.05, 17:37
                                  odpisalem
                                  • rachela180 Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 17:39
                                    Nie widzę? Zajrzę jeszcze raz do skrzynki jak odkurzę podłogę :))
                                  • rachela180 Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 17:46
                                    No i gdzie list od czarującego aa? Doprawdy, bo pomyślę że się zarumieniłeś.
                                    • beeza Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 17:48
                                      ee nudno sie zrobilo...
                                      a moze aa polecial do fotografa zrobic porzadna fote? tak sie przejal
                                      propozycja...co?? :>

ps. a moze aa to boski?? jak myslisz?
                                      • rachela180 Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 17:53
                                        a wiesz, to możliwe, też zakompleksiony...
                                        • beeza Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 17:59
                                          rachela180 napisała:

> a wiesz, to możliwe, też zakompleksiony...

i zakochany w sobie ;)
                                          • rachela180 Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 18:02
                                            Podejrzewam że brak mu miłości matczynej.

Hej, dziewczyny, która sie chce zaopiekować aa?
                                          • rachela180 Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 18:09
                                            Już wiem, czemu milczy. Bo myśli że będzie bardziej męski. Hihihihihi
                                            • beeza Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 18:14
                                              rachela180 napisała:

> Już wiem, czemu milczy. Bo myśli że będzie bardziej męski. Hihihihihi

hahahaha....tak, to calkiem mozliwe :)
                                              ja tymczasem szperam w allegro w victoria's secret bo bardzo mi sie tamte
                                              ciuchy podobaja. kupowalas sobie cos z tej firmy? jestem ciekawa jak gatunkowo
                                              to wyglada.
                                              • rachela180 Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 18:15
                                                Nie, jestem wielbicielką Orsaya :)
                                                • beeza Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 18:20
                                                  rachela180 napisała:

> Nie, jestem wielbicielką Orsaya :)

a mi sie podobaja te topy i nie tylko :)
                                                  aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=38928163
                                            • teinti Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 18:15
                                              o rany a wy jeszcze tutaj?
                                              Nie znudzilo wam sie w kolko o tym samym ?
                                              • rachela180 Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 18:16
                                                To dla jaj ;)
                                                • beeza Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 18:17
                                                  rachela180 napisała:

> To dla jaj ;)

no i wydalas cala tajemnice :(
                                                  • rachela180 Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 18:19
                                                    miałam na myśli pogawędkę o ciuchach :)
                                                  • beeza Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 18:21
                                                    rachela180 napisała:

> miałam na myśli pogawędkę o ciuchach :)

czyli to ja wydalam tajemn? hahahaha :DD
                                              • beeza Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 18:16
                                                teinti napisała:

> o rany a wy jeszcze tutaj?
                                                > Nie znudzilo wam sie w kolko o tym samym ?

O rany, teinti, a ty jeszcze tutaj?
                                                nie znudziulo ci sie w kolko o tym samym?
                                              • beeza Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 18:17
                                                teinti napisała:

> o rany a wy jeszcze tutaj?
                                                > Nie znudzilo wam sie w kolko o tym samym ?

a poza tym my juz o czym innym :)
                                                • teinti Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 18:20
                                                  znudzilo znudzilo...Ale wy dobrze kontynuujcie...dzieki wam moj watek zyje...a
                                                  ja moge istenic w wirtualnym swiecie:)(hmm tak to ujelas beza? nie pamietam)
                                                  aa chyba tez wymiekl....:(
                                                  3majcie sie!
                                                  • beeza Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 18:21
                                                    teinti napisała:

> znudzilo znudzilo...Ale wy dobrze kontynuujcie...dzieki wam moj watek zyje...a
                                                    > ja moge istenic w wirtualnym swiecie:)(hmm tak to ujelas beza? nie pamietam)
                                                    > aa chyba tez wymiekl....:(
                                                    > 3majcie sie!

eeeee....zawieszmy bron :)
                                                  • rachela180 Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 18:22
                                                    aa wymiękł... i o to chodziło!!!!!!!!!!!!!11
                                                  • beeza Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 18:24
                                                    rachela180 napisała:

> aa wymiękł... i o to chodziło!!!!!!!!!!!!!11

niemozliwe...taki "maczo"?? :D
                                                  • rachela180 Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 18:26
                                                    No mówiłam że brak mu mamy :)

Spadam z forum, lecę do mojego chłopa :D
    • teinti Re: specjalnie dla teinti 06.01.05, 17:13
      HURAAAAAAAA!! dzieki kochanie!!!
      prosze wpisujcie sie wpisujcie !!!
      a tak puszczam puszczam megasolidnego z dedykacja dla ciebie (wiem ze lubisz:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka