Gość: cnotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 18:43 Dziewczyny powiedzcie mi czy strata cnoty jest bolesna ??? boje sie ze mnie bedzie bolało:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :))) Re: Dziewictwo IP: *.pl / 193.24.200.* 09.01.05, 20:14 Nie to forum, skarbie. Tu już większość nie pamięta, czy utrata cnoty bolała, czy nie. Takie rzeczy nie zostają w pamięci, no chyba, że było totalnie beznadziejnie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Dziewictwo 09.01.05, 20:15 oj, mnie tam bolało, ale straciłam cnotę, hmmm, niestereotypowo, ale o tym było w innym wątku, aż ciężko uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ramyus Re: Dziewictwo 10.01.05, 05:49 Oh, mysle ze po takiej zajawce, nie po prostu nie mozesz odmowic zalozenia tego watku, bo wielu umrze z ciekawosci! :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Dziewictwo 10.01.05, 10:04 oj, już o tym pisałam w jednym wątku, to mi dziewczyny nie wierzyły, ale wątek był świetny, bo sie okazało, ze kobiety same nie wiedzą, gdzie jest błona dziewicza, bo wierzyły, że błona dziewicza jest na szyjce macicy... no comments. Odpowiedz Link Zgłoś
e.wok Re: Dziewictwo 09.01.05, 21:17 Zależy czy partner jest delikatny i ma w "rozdziewiczaniu" doświadczenie. Ja na przykład pierwszy raz przeżyłam z człowiekiem, z którym nic mnie nie łączyło, męzczyzną po pięćdziesiątce, poleconym mi przez koleżankę. Zrobiłam to w tajemnicy przed moim ówczesnym chłopakiem i nie żałuję, bo był on wtedy tak samo niedoświadczony jak ja i na pewno by sprawę zawalił. Odpowiedz Link Zgłoś
hapiness Re: Dziewictwo 09.01.05, 22:24 Czyli potraktowałaś to jak naprawa kurka, liczy się fachowiec. Tyle tylko, że my jesteśmy ludźmi i tu liczą się przede wszystkim emocje, uczucia. Jak kochasz to i z tym kimś się kochasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
ramyus Re: Dziewictwo 10.01.05, 05:50 Przepraszam, ale to az niesmaczne. Fajny mialas start. Odpowiedz Link Zgłoś
e.wok Re: Dziewictwo 10.01.05, 08:33 ramyus napisał: > Przepraszam, ale to az niesmaczne. Fajny mialas start. Tak, fajny miałam start. Seksu trzeba się nauczyć i nikt mnie nie przekona, że eksperymentujący gó..arz jest najlepszym facetem na "pierwszy raz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phi Re: Dziewictwo IP: *.pl / 193.24.200.* 10.01.05, 18:20 Najlepszym facetem na pierwszy raz, a także na drugi, trzeci i tysięczny, jest ten, którego się bardzo kocha, ale mozna to zrozumieć tylko wtedy... gdy umie się kochać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doswiadczona Re: Dziewictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:47 poczujesz lekkie uklucie,cos jakby rozerwanie:)ale niezbyt bolesne:)wazne zeby facet zrobil to 1 zdecydowanym ruchem:)powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
hapiness Re: Dziewictwo 09.01.05, 22:32 Ważne, aby kochał:)Wiem co mówie, mam już staż małżeński. I mój mąż siedzi ciągle na kompie. Ja za to u sąsiadek:))na kompie i kawie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek_a Re: Dziewictwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 10:08 Moze troche, ale pozniej jaka rekompensata:)))))))))))Byle kochał i był czuły, delikatny!!! Nie ma co sie przejmowac! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Dziewictwo 10.01.05, 14:04 Przede wszystkim się nie śpiesz, nic na siłę :) ale jeśli chcesz i WIESZ że chcesz... to rozlużnij się. Ktoś tu napisał o zdecydowanym ruch - to rzeczywiście ważne, dobrze, żeby się potem wycofal. No i powiedz facetowi jeśli zaboli! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Dziewictwo 10.01.05, 14:11 właśnie, pchnąć i zwiewać z chałupy, bo może być niedobrze ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Dziewictwo 10.01.05, 14:15 Hmmmm... coś w tym stylu, tylko ja bym ujęła to inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś