Dodaj do ulubionych

dzisiaj o ciuchach polek czyli szata jednak zdobi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:28
Zauwazyłem ze obuwie przecietnej polki jest katastrofalne, najczesciej są to
jakies pseudo markowe trzewiki ktore rozklejaja sie po 2 misiacach,
najczesciej niestety te buty są wszystkie do sibie podobne i odnosi sie
wrazenie ze wszystkie kupują w tych samych sklepach.

Sukienek polki nie noszą bo jednak ciało najczesciej ma wymiary wskazujace na
kwadrat a krzywych nog tez odłonic sie nie da bo obciach.

Spodnie o to polki najczesciej noszą bo i krzywe nogi mozna zasłonic i nie
trzeba dbac o nogi czyli o to aby były szczupłe i gładkie, polka kocha tez
spodnie bo dzieki nim nie musi golic zbednego owłosienia.

Spódnice to tylko długie tak aby nic sie nie pojawiło na widoku.

Bluzeczki to najczesciej wszystkie maja takie same z jakiegos bazaru
najlepiej od chinczykow

Sweterki i oczywiscie golfiki tez uwielbiaja bo wtedy moga sie zaszyc w sobie
i nikt nie widzi tego jakie sa niekształtne i oziebłe.

Kurteczki to jakis skaj skoro podobny lub tez niemodne płaszcze najlepiej
obciachowy czarny i długi.

Jednym słowem ubiory sa bardzo kiepskie i raczej odpychajace.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafał Re: dzisiaj o ciuchach polek czyli szata jednak z IP: *.magma / *.magma-net.pl 12.01.05, 15:35
      oj biedaku... gdzie ty mieszkasz???moze u ciebie w mieścinie tak sie
      ubierają... hehehe
    • Gość: vesna Re: dzisiaj o ciuchach polek czyli szata jednak z IP: *.torun.mm.pl 12.01.05, 15:52
      Koneserze (?!!!), u podstaw Twoich rozważań wszelakich tkwi jeden, za to
      istotny błąd. Tobie się wydaje, że kobiety istnieją po to, żeby Tobie było
      dobrze. I czujesz się rozczarowany, że im nie wychodzi. Proponuję wziąć sprawy
      w swoje ręce. Nikt Ci tak dobrze nie zrobi, jak Ty sam.
      • Gość: aa vesno ale to prawda co on pisze IP: *.chello.pl 12.01.05, 15:57
        wiekszosc kobiet jest ubrana beznadziejnie a juz studentki dziennych studiow to
        w ogole tragedia w 90%..
        pod wzgledem urody i ubrania , bo to sie liczyu dla facetow
        • Gość: Komercja Dzis w autobusie IP: *.aster.pl 12.01.05, 16:01
          Dzis w autobusie w centrum Warszawy: wsiadaja trzy mlode kobiety. Z wygladu -
          dziwki. Wszystko na to wskazuje: ubior (buty noski - a przypominam ze jest rok
          2005 - do dzinsow), makijaz (w moich kregach zwany "jak u ruskich"), fryzura
          (proste dlugie wlosy, najpierw pociagniete jakas ciemna farba, potem o wiele
          jasniejsze pasemka). Nie ma sprawy. Po chwili zaczynaja rozmowe o jakims
          kolokwium, z czego wnioskuje, ze to... studentki medycyny... Ratunku!!!
          • Gość: koneser Re: Dzis w autobusie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:25
            czyli jednak racja.

ps. buty noski to jak wyglądają?
          • uasiczka Re: Dzis w autobusie 13.01.05, 11:45
            czyżby w 2005 wprowadzono przepis noszenia butów z noskami (to znaczy w szpic
            roumiem) czy jakich kolwiek innych
            • Gość: Komercja Re: Dzis w autobusie IP: *.aster.pl 13.01.05, 12:53
              1. tak na serio - w ogóle już nie są modne.
              2. jeśli ktoś je lubi i podobają mu się - to but nie do obcisłych dzinsów (jeśli
              do spodni - to do luźno traktujących nogi :)
              • uasiczka Re: Dzis w autobusie 13.01.05, 15:13
                Gość portalu: Komercja napisał(a):

> 1. tak na serio - w ogóle już nie są modne.
                > 2. jeśli ktoś je lubi i podobają mu się - to but nie do obcisłych dzinsów
                (jeśl
                > i
                > do spodni - to do luźno traktujących nogi :)

a co to znaczy, że nie są modne?
        • Gość: vesna Re: vesno ale to prawda co on pisze IP: *.torun.mm.pl 12.01.05, 16:28
          Widzisz, tylko że ja wolę facetów, którzy mają jednak inne priorytety :> Tacy
          jak Ty i koneser mogą, na moje, ładnie ubierać sobie dmuchane lale i trzepać
          konia nad gazetkami z modą. A na randki chodzę z mądrzejszymi i bardziej
          wartościowymi, którzy jednak wolą mądrą dziewczynę, a nie ładne ubranko.
          I uważam, że to, że dziewczyny nie ubierają się tak, jak Ty i koneser (?!!!!)
          lubicie - to jest Wasz jedynie problem. I wcale Wam nie współczuję.
          • Gość: koneser Re: vesno ale to prawda co on pisze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:30
            bez ładnego ubranka i wygladu nic nie przyciagniesz no chyba jedynie jakiegos
            niedomytego faceta ktorego zadna nie chce.
            • Gość: borsukowa Re: vesno ale to prawda co on pisze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.05, 16:33
              ale jesteś ostry, jak polsilver
            • Gość: vesna Re: vesno ale to prawda co on pisze IP: *.torun.mm.pl 12.01.05, 16:36
              :) Ty wiesz lepiej, czy przyciągam, czy nie? Jestem szczęśliwa, spokojna i
              spełniona. I mam w dupie Twoje kanony mody i piękna. A Ty? Ty masz wiecznie
              jakieś problemy. I po co Ci to? Daj sobie spokój z kobietami, jak jakieś takie
              nie takie ;) Nikt płakać nie będzie.
              • Gość: koneser Re: vesno ale to prawda co on pisze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:39
                macie sie zmianiac a nie przypominac strachy na wroble.
                • Gość: vesna Re: vesno ale to prawda co on pisze IP: *.torun.mm.pl 12.01.05, 17:01
                  My? To znaczy kto? Ja się nie będę zmieniać, bo:
                  a) tak mi dobrze
                  b) stawiam na prawdziwych koneserów, którzy dostrzegają kobiecość, sex-appeal i
                  piękno W kobiecie, a nie NA kobiecie.
                  c) nie zamierzam być ładną lalą. Jestem pełnokrwistą kobietą i szukam
                  pełnokrwistego mężczyzny ;) Który dostrzega we mnie seks, temperament, ciepło i
                  inteligencję, a nie wycenia buciki i spodnie. A właściwie już nie szukam. Bo
                  znalazłam.
      • Gość: koneser tak własnie mysle. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:24
    • lenka.1 Ciekawam kiedy opiszesz samego siebie. 12.01.05, 16:11
      Masz taki piękny, kwiecisty styl i fascynujące postrzeganie rzeczywistości.
      Trudno o takie we współczesnym świecie.
      • Gość: olga a oto moje zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:21
        a ja właśnie tak niemodnie sie ubieram - w czarne golfy i płaszcze z kapturem
        długie - własnie po to aby takie tłumoki jak ty nie zawiesiły na mnie oka!!!!
        nie zniosłabym tego!!!!
        podobac się tłumokowi??? o co to to nie!!!!!!!!
        • Gość: koneser Re: a oto moje zdanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:26
          ale wygladajac tak nikt nigdy nie zwroci na ciebie uwagi.
          • Gość: vesna Re: a oto moje zdanie IP: *.torun.mm.pl 12.01.05, 16:32
            > ale wygladajac tak nikt nigdy nie zwroci na ciebie uwagi.

Zastanów się, co napisałeś. Proponuję powtórkę z imiesłowów. Poza tym - jakoś,
            kurna, te "wyglądające tak" laski nie narzekają na samotność. Może nie każdy
            jest tak powierzchowny jak Twoja szanowna os(n)oba?
            • Gość: koneser Re: a oto moje zdanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:35
              zera nie sa powieszchowne wiec pewnie takich przyciagasz.
              • Gość: vesna Re: a oto moje zdanie IP: *.torun.mm.pl 12.01.05, 16:48
                Świat konesera, z tego co widzę, pełen jest zer... Smutne miejsce ;) A Ty nie
                myślałeś sobie przez sekundkę, żeby troszkę z tonu spuścić? Ładniej się na
                świecie zrobi.
                A swoją drogą Twoja sentencja jest dość... hmmm... problematyczna. Czemu zera
                nie są powierzchowne?
                • Gość: koneser Re: a oto moje zdanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:50
                  bo wiedza ze ich nikt nie chce i nie startuja do atrakcyjnych ludzi.
                  • Gość: vesna Re: a oto moje zdanie IP: *.torun.mm.pl 12.01.05, 17:11
                    Nie zrozumiałeś, i obawiam się, że nie zrozumiesz sedna sprawy. Dla Ciebie
                    atrakcyjność to ładna dupa w ładnym i drogim opakowaniu. To wiele mówi o Twoim
                    wnętrzu. I na przykład dla mnie taki facet jak Ty - jest zerem.
                    Wolę takich, którzy umieją docenić prawdziwą kobiecość, dobry seks,
                    inteligencję. Mało jest takich. Ale na resztę pluję z obrzydzeniem. Też jestem
                    koneserką pewnie. Ale zupełnie innego rodzaju...
                    Zgaduję, że w swoim egocentryzmie i egoizmie, nie potrzebujesz bliskości
                    drugiego człowieka? To nie zarzut. Pytanie.
                • Gość: olga vesna dlaczego ty z nim dyskutujesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:06
                  przeciez to jakis pustak i burak co próbuje podbudować swoje ego przyczepiając
                  sie do kobiet.
                  bełkot totalny buca z zambrowa.
                  dokładnie takie buraki bez wykształenia i kultury wymagają od barbie aby
                  staneły na wysokości zadania - to w prostej lini prowadzi do burackich grymasów
                  jakie tu widzimy.
                  a może to to coś ma jakies arabskie korzenie?
                  • Gość: vesna Re: vesna dlaczego ty z nim dyskutujesz? IP: *.torun.mm.pl 12.01.05, 17:17
                    Bo mi się nudzi. I jestem ciekawa na ile mu starczy kultury osobistej. I
                    wnerwiają mnie laseczki, które piszą, jakimi to one są wyjatkami, jakie z nich
                    ładnie ubrane dupeńki, i czy to się Jaśnie Panu podoba... To upokarzające.
                    Próbuję zmienić proporcje. I miałam nadzieję, że jakieś panienki zniechęcę do
                    takiego zachowania :> Płonne, fakt :> A facet sprawia wrażenie pustego,
                    pozbawionego emocji egocentryka i snoba. Niekoniecznie to kwestia arabskich
                    korzeni ;)
                  • Gość: eliza Re: vesna dlaczego ty z nim dyskutujesz? IP: *.client.comcast.net 13.01.05, 05:25
                    > bełkot totalny buca z zambrowa

Mam pytanie. A czemu buca z zambrowa akurat? To jakies powiedzenie w Twoich
                    kregach, czy tak Ci sie tylko powiedzialo (napisalo znaczy ;-))? Pytam zupelnie
                    serio. Wlasnie z tego miasteczka pochodze i zaciekawilo mnie, co sie o nas w
                    swiecie mowi :-)
                  • Gość: wyksztalcony Re: bełkot totalny buca z zambrowa IP: *.client.comcast.net 13.01.05, 23:32
                    Od Zambrowa to wara glupia,zakompleksiona pindo.
      • Gość: koneser Re: Ciekawam kiedy opiszesz samego siebie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:26
        no widzisz wiec sie ciesz ze masz okazje to czytac.
    • Gość: thistle Re: dzisiaj o ciuchach polek czyli szata jednak z IP: *.crowley.pl 12.01.05, 16:18
      a ja myślałam , że koneserzy zajmują się delektowaniem najlepszych przejawów
      rzeczywistości, ignorując te pośledniejsze....
      a moze właśnie to cię pociąga? koneser przeciętnosci? nowa kategoria...
      • Gość: koneser Re: dzisiaj o ciuchach polek czyli szata jednak z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:27
        koneser to koneser , wszystko co do niczego trzeba opisac.
        • Gość: thistle Re: dzisiaj o ciuchach polek czyli szata jednak z IP: *.crowley.pl 12.01.05, 16:29
          zoil, nie koneser
    • Gość: Greta Oj, źle patrzysz IP: *.chello.pl 12.01.05, 16:30
      Człowieku, ty chyba ślepy jesteś skoro nie zauważasz babeczek z klasą,
      smigających na szpileczkach, w dopasowanych kostiumikach i z dobrze ostrzyzoną
      śliczną główką.
      A takich jest sporo, uwierz mi tylko trzeba być tam, gdzie one.
      I tak nie generalizuj od razu bo babeczki mogą się obrazić.
    • Gość: xy2 spytam jeszcze raz IP: .48.242.* / 80.51.176.* 12.01.05, 16:33
      boski, czemu wyrzuciłes mój wczorajszy wątek o grawitacji?
    • mamdylemat Re: dzisiaj o ciuchach polek czyli szata jednak z 12.01.05, 16:42
      hmm... mam dzis na sobie obcisla sukieneczke w kolorze miodowym, do kolana,
      obcisla, na guziczki. w talii cieniutki paseczek. rajstopy koronkowe, czarne,
      buty: kozaczki, tez czarne na szpileczce. wlosy mam spiete w kok. wytuszowalam
      jedynie rzesy. mam 156 i waze 42 kg. mam bardzo ladne nogi.
      moze byc?
      • Gość: Majka Re: dzisiaj o ciuchach polek czyli szata jednak z IP: *.chello.pl 12.01.05, 16:45
        Koneser, nie powiedziales nam jeszcze z jakiej wsi jestes i gdzie dokonujesz
        takich obserwacji, bo na pewno nie w stolicy!:P
        • Gość: koneser Re: dzisiaj o ciuchach polek czyli szata jednak z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:48
          majka sama jestes ze wsi wiesniaro.
          • Gość: vesna Re: dzisiaj o ciuchach polek czyli szata jednak z IP: *.torun.mm.pl 12.01.05, 16:54
            > majka sama jestes ze wsi wiesniaro.

Uuuu, plebejusz z Pana wychodzi ;) Kompleksy jakieś?
            • Gość: Majka Re: dzisiaj o ciuchach polek czyli szata jednak z IP: *.chello.pl 12.01.05, 17:05
              Ja kompleksow nie mam, wiec splywa po minie to co mowisz!
              A swoja droga, to dlaczego uwziales sie akurat na Polki? Chce ci przypomniec,
              ze to wlasnie Polki sa uznawane za najladniejsze kobiety w Europie!
              Porownujac Polke z Holenderka, Niemka, Belgija, Brytyjka i innymi tego typu
              zupelnie sie zgadzam z tym stereotypem!:P
      • Gość: mm Re: dzisiaj o ciuchach polek czyli szata jednak z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:46
        a nie za chuda jesteś..tak troszkę z 5 kg??,pytam powaznie:)
      • Gość: koneser 156cm to chyba nie wygląda za dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:47
        nie wiem czy kobieta z takim wzrostem moze wygladac jak kobieta.
        • mamdylemat Re: 156cm to chyba nie wygla˛da za dobrze 12.01.05, 16:51
          a jednak... kobietka w koncu jestem. tak? malutka, zgrabniutka, ktora wszedzie
          sie miesci.
          • Gość: koneser Re: 156cm to chyba nie wygla˛da za dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:52
            a gdzie to niby kobieta sie ma miescic? przyznaj sama ze nie masz faceta
            • mamdylemat Re: 156cm to chyba nie wygla˛da za dobrze 12.01.05, 16:55
              hehehe... mam super faceta, ktory mierzy 188 i ma duzego!
              • Gość: koneser Re: 156cm to chyba nie wygla˛da za dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:56
                juz sobie wyobrazam tego kawalera<hahaha> pokaz sie jak taka ponoc piekna
                jesteś!
                • mamdylemat Re: 156cm to chyba nie wygla˛da za dobrze 12.01.05, 16:58
                  daj adres podesle ci fotke!
                  • Gość: koneser troy78@interia.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:59
                    ocenie cie prawdziwie
        • Gość: a-cha Koneser - moze przerzuc sie na chlopcow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:51
          wiekszosc Twoich problemow z kobietami odpadnie jak na przyklad depilacja,
          celulitis, obwisle piersi... a ubrania... coz, dwie pary jeansow CK, buty Gino
          rossi i sprawa zalatwiona.
          • Gość: koneser Re: Koneser - moze przerzuc sie na chlopcow... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:53
            ani to smieszne ani ciekawe co napsiałas.
            • Gość: mm a właśnie ze ciekawe i to zupełnie dobra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:58
              propozycja,po co masz się męczyć:>
              • Gość: koneser Re: a właśnie ze ciekawe i to zupełnie dobra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:00
                kto mowi o meczarniach?
                • Gość: mm Re: a właśnie ze ciekawe i to zupełnie dobra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:02
                  meczarnie obserwacji kobiet
            • Gość: a-cha Re: Koneser - moze przerzuc sie na chlopcow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:58
              Gość portalu: koneser napisał(a):

> ani to smieszne ani ciekawe co napsiałas.

poziom wypowiedzi dopasowuje zawsze do poziomu tematu i autora wątku.
              • Gość: koneser Re: Koneser - moze przerzuc sie na chlopcow... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:00
                ja tez i mam obraz rozmowcy, twoj jest raczej kiepski.
                • Gość: a-cha Re: Koneser - moze przerzuc sie na chlopcow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:12
                  Niestety problemy jakimi zapelniasz tematy na forum jednoznacznie wskazuja na
                  estetyke homoseksualisty. Jesli 99 proc. kobiet jest be to naprawde warto
                  przyjrzec sie chlopco. Szczegolnie ze ostatnio jest to SUPER TRENDY.
    • Gość: kohol Re: dzisiaj o ciuchach polek czyli szata jednak z IP: *.crowley.pl 12.01.05, 17:13
      Gość portalu: koneser napisał(a):

> Zauwazyłem ze obuwie przecietnej polki jest katastrofalne, najczesciej są to
      > jakies pseudo markowe trzewiki ktore rozklejaja sie po 2 misiacach,

O, to nie moje. Martensy to bardzo solidne buty. Podobnie jak sportowe buty do
      łażenia po górach.

> Sukienek polki nie noszą bo jednak ciało najczesciej ma wymiary wskazujace na
      > kwadrat a krzywych nog tez odłonic sie nie da bo obciach.

A, sukienek nie noszę z innych powodów. Zdecydowanie bardziej te powody
      przypominają kule, nie kwadraty.

> Spodnie o to polki najczesciej noszą bo i krzywe nogi mozna zasłonic i nie
      > trzeba dbac o nogi

I można robić duże kroki, i siadać, jak się chce, i nie trzeba się martwić o
      rajstopy, i nie trzeba posiadać 5 par butów... Powodów jest masa :)

> Spódnice to tylko długie tak aby nic sie nie pojawiło na widoku.

A po co ma się pojawiać?

> Bluzeczki to najczesciej wszystkie maja takie same z jakiegos bazaru
      > najlepiej od chinczykow

Bazaaru chyba :D

> Sweterki i oczywiscie golfiki tez uwielbiaja bo wtedy moga sie zaszyc w sobie
      > i nikt nie widzi tego jakie sa niekształtne i oziebłe.

Nie uwielbiam sweterków i golfików, więc nie gadaj bzdur :)

> Kurteczki to jakis skaj skoro podobny lub tez niemodne płaszcze najlepiej
      > obciachowy czarny i długi.

A po co ma byc modnie? Ma byc wygodnie i tak, zeby mi się podobało :)
    • dori7 buu 12.01.05, 17:33
      Szkoda, ze autor watku nie jest koneserem... polszczyzny.

Pewnie biedak musi sie wyzywac anonimowo na damskich forach, bo jak tylko wysle
      sms do jakiejs sensownej&seksownej babeczki, to jest spalony za otrografie, he
      he he.
      • Gość: aa dori7 IP: *.chello.pl 12.01.05, 17:37
        jestes zestresowana starą panną
        • Gość: vesna Re: dori7 IP: *.torun.mm.pl 12.01.05, 17:41
          A Ty mamutem bez trąby. Mam równie dobre przesłanki, jak Ty o dori ;)
          • Gość: aa do vesny IP: *.chello.pl 12.01.05, 17:43
            prosze cie kopnij sie w czolo
            • Gość: vesna Re: do vesny IP: *.torun.mm.pl 12.01.05, 18:05
              A Tobie się już udało?
        • dori7 Re: dori7 12.01.05, 22:58
          Nie jestem ani zestresowana, ani stara. Panna tez nie jestem... jestem
          sierpniowym lwem :P
          • Gość: aa Re: dori7 IP: *.chello.pl 12.01.05, 22:59
            jestes zestresowana napewno
            na bank
            • dori7 Re: dori7 12.01.05, 23:02
              he he he
              zdolnosci hipnotyzerskie cwiczysz?
              czy powinnam juz zaczac mantrowac: "jestem zestresowana, jestem zestresowana"?

• Gość: natka Re: dzisiaj o ciuchach polek czyli szata jednak z IP: *.echostar.pl 13.01.05, 00:52
      W wypowiedziach "Konesera" uderzyło mnie jedno- on pisze, jakbyśmy zawierali
      wszelkie znajomości na ulicy... Czarny, długi płaszcz wg niego nie zwróci
      niczyjej uwagi...Może o to chodzi? Są jeszcze inne miejsca poza ulicą....Zimą
      wolisz cienkie rajstopki i miniówki, nie? No cóż , życzę Ci samych zjełczałych
      czekoladek, za to w prześlicznym opakowaniu.
    • karafka_do_wina Re: dzisiaj o ciuchach polek czyli szata jednak z 13.01.05, 01:24
      oj, wspolczuje ze takie kobiety masz wokol siebie, pechowiec jakis z ciebie.
      przyjedz do mojego miasta, tu jest mnostwo pieknych dziewczyn.
      pozdr.
    • ana_banana Re: dzisiaj o ciuchach polek czyli szata jednak z 13.01.05, 11:25
      Koneser, ale masz problem. Kup bilet, wsiadz do samolotu i polec do "krainy
      kobiet idealnych". To niebezpieczne meczyc sie tak dlugo, wsrod starosci,
      brzydoty, szpetoty itp., itd. Higiena psychiczna - to jest to, o co zadbac
      musisz. Naprawde rozkosznym dzieciaczkiem jestes :) :P
    • Gość: małgośka Utajone kompleksy Konesera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 12:59
      Hi hi, gościu, ciekawa jestem, jakie kompleksy i urazy się w Tobie kotłują, że
      aż tak sobie na tych biednych dziewczynach i kobietach używasz... A to za
      stare, to za grube, to w portkach... Mówiąc szczerze, w moim mieście
      wojewódzkim (dużym) widzę tyle samo zaniedbanych panów, co i pań. To może jakaś
      polska norma dla obu płci w ogóle. Zgadzam się, że nalezy o siebie dbać,
      porządnie i czysto wyglądać, nie ukrywać całe zycie kobiecości pod luźnym
      swetrem... Ale i wy, panowie, weźcie się za siebie, bo często dziewczyny nie
      mają dla kogo się starać!
    • kobieta_na_pasach tiaaaa 13.01.05, 13:05
      a co sądzisz o tym, co znajduje sie pod ciuszkami? bo wiesz, ja tak troche
      nietypowo, ale bardziej oceniam czlowieka po jego wnetrzu niz po marce obuwia
      czy sweterka. no, ale do takiej postawy trzeba dorosnac. masz jeszcze ze 20 lat
      (jak cie oceniam), na zmienienie zdania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka