Gość: szoczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:28 ...na pupie, od dłuższego czasu wychodzą mi krostki na pośladkach nie wiem od czego ani jak sie moge ich pozbyć? moze zna ktos sposob? z góry dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiula Re: jak się pozbyc krostek... IP: 82.160.57.* 26.01.05, 00:24 miałam założyć podobny wątek bo tez nie wiem jak sobie radzić z takimi syfkami na tyłku;( nie wiecie może?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie da sie Re: potraktować tym samym mazidłem co facjatę nt IP: *.ds5.tuniv.szczecin.pl 26.01.05, 00:34 mój chłopak to ma ibył z tym u dermatologa.Jest to zapalenie lub rogowacenie mieszków włosowych i nie da sie tego usunąc na stałe.Jedynie jest tam jakas maśc na to ale po zaprzestaniu smarowania nia krostki ponownie się pojawiaja.Taka to już wlasciwosc skóry Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: potraktować tym samym mazidłem co facjatę nt 26.01.05, 00:44 Aaaa, to inna problema :) Luźna bielizna, żadne tam elastyki, tylko naturalne tkaniny. Unikać przegrzania. Dezynfekować od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: potraktować tym samym mazidłem co facjatę nt 26.01.05, 09:50 i mało siedzieć na rzeczonych czterech literach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: jak się pozbyc krostek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 10:35 troche wygładza skóre peeling:-) Odpowiedz Link Zgłoś