Dodaj do ulubionych

CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PANI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 17:45
no co? bo ja sie zastanawiam co ma wspolnego wielki cycek z telefonem
komorkowym.
Obserwuj wątek
    • padre_di_merda Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN 01.02.05, 17:55
      Jest fatalna jak mozna zrobić reklamę z kobietą która reklamuje nie samą firmę
      Idea lecz jej worki na ziemniaki.Nie jestem zwolennikiem duzych pierśi a
      zwłaszcza silikonów.Nie podoba mi sie ta pani ani ta reklama ,osobiście jestem
      posiadaczem Popa i jestem bardzo nie zadowolony zarówno z ich usług jak i
      reklam.
      • Gość: verte Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:00
        > Nie podoba mi sie ta pani

Nie?Wymagający jesteś.
        • padre_di_merda Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN 01.02.05, 18:07
          Może nie tyle wymagający co porostu mam kobiete która mi sie podoba i na tym
          chcę zakończyć ,nie oglądam się za dziewczynami chociaż czasami da się zuważyc
          że one za mną tak ,nie interesuje mnie to a jeżeli chodzi o tą panią z reklamy
          to na mój gust jest "mówiąc ładnie "brzydka i sztuczna.
    • diabel.tasmanski reklamy nie widzailem. Cycki lubie 01.02.05, 17:57
    • Gość: nuin Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:09
      Panna jakich tysiące na ulicach, a te cycki jakieś mało jędrne.
    • wiolathered Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN 01.02.05, 18:17
      jesli jest taka wersja to powinna byc i wersja dla pan-z panem o jedrnej pupie.
      a tak w ogole to dla mnie te reklamy sa idiotyczne....
      • Gość: Zielona_Mysz Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:22
        no wlasnie, czy IDEA
      • Gość: wiosna Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:24
        No wlasnie, czy IDEA swiadczy swoje uslugi tylko dla panow, czy co? Ta reklama
        ma niby kobiety zachecic do zakupu? Wiekszosc reklam jest robiona pod FACETOW,
        niby dlaczego? I dlaczego ma temu sluzyc ta golizna, ja wychodze z zalozenia ze
        tylko malpy chodza z dupskami na wierzchu, a ludzie maja po ulicach nosic
        ubrania!
      • six_a Re: a dlaczego akurat pupie? ;)))) 01.02.05, 18:46

• facecja Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN 01.02.05, 18:54
      a to nie reklama plusa?
      • Gość: ceg Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN IP: 195.117.108.* 02.02.05, 01:43
        a czy to ma znaczenie ??
        • facecja Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN 02.02.05, 17:01
          > a czy to ma znaczenie ??

a nie? ten wątek mógłby być dowodem w sprawie simplus vs. agencja reklamowa o
          zwrot honorarium za reklamę, która nie reklamuje

a co do samej treści - dziewczyna jestem, to pewnie dlatego nie podoba mi się -
          tak mi się wydaje, że przez uprzedmiotowienie tej kobiety. ale nie, na pewno
          nie przez to, ja po prostu mam kompleksy i piszę tak, bo jej zazdroszczę ;)
    • 7em chodzi o pania z sim plusa? 02.02.05, 02:09
      t o j e s t 10
      w skali do dziesieciu
      i jesli nie podniesie sprzedazy to na pewno setki tysiecy wackow od tego widoku
      wstanie...

5040
    • Gość: listek Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 07:32
      to nie idea tylko plus. A cyckiem moze smsy pisze:)
      • Gość: jurand Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:07
        To reklama plusa. A cycki sa super .Pupa tez. A co to ma wspolnego z
        telefonami...? Nie wiem ,ale ogladam i chyba o to tak naprawde chodzi.
        P.S. Raz mialem telefon w plusie. Newer egen.
        • listek_a Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN 02.02.05, 08:45
          Czy cycki sa super to tam nie wiem, pewnie niewygodne w noszeniu, bo sie za
          bardzo panosza:))) A co do "plusa newer egen" zgadzam sie w 100%...
    • pimpek_sadelko Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN 02.02.05, 08:15
      cycki ma niezle. zupelnie tak jak ja!:-DDDDDD
      • Gość: Tomcio Fajne cyce!!! IP: *.block.alestra.net.mx 02.02.05, 08:24
    • ticoqp dla swojaków 39 gr to trzeba zapamietać:))))))nt 02.02.05, 09:18

• Gość: złośnica a widzieliście zakonczenie bez cenzury? :D IP: *.aster.pl 02.02.05, 09:39
        gdzie wyskakuje paszczurowata laska i macha do chłopaków wołając 'HEJA!' hehehe :)))
        • Gość: Klarsien Re: a widzieliście zakonczenie bez cenzury? :D IP: *.4web.pl 02.02.05, 10:06
          No właśnie!!!!!!!!!!!! Najpierw myslałam, że to takie zwykłe cześć, ale teraz
          to mi to już za bardzo cuchnie w stronę "Heyah" :P Ale moze jestem
          przewrażliwiona???

PS. Z zasady nie lubię reklam z gołą dupą, cyckami, orgazmem w trakcie wypadku
          samochodowego u kobiety i orgazmem w trakcie mycia głowy tez u kobiety:P Wynika
          z tego, że kobiecie daje orgazm wszystko, nawet proszek do prania:P
          Jak już reklama ma byc 'goła', to powinna byc smieszna:))))) A ta jest
          głupia...Już wolę dzem z biedronku:P
          • Gość: walijka Re: a widzieliście zakonczenie bez cenzury? :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:29
            ojej wiecie przypominam sobie ta reklame sprzed kilku lat... czy ona aby na
            pewno jest nowa? Wtedy tej brzyduli nie wycieli
            • Gość: złośnica też uważam, że 'heja!' = heyah :D /nt IP: *.aster.pl 02.02.05, 11:56
        • Gość: Słoneczko Re: a widzieliście zakonczenie bez cenzury? :D IP: *.pl / 193.24.200.* 03.02.05, 23:07
          To znaczy, że końcówkę ocenzurowali w TV? Chamy - koncówka jest z tego
          wszystkiego najlepsza!
    • Gość: rusałka wiocha, seksizm i obciach a mechanizm jest prosty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:25
      pani daje swojakom za 39gr..... żenada
      ale większość ludzi 9 (w tym kobiet) niczego niewłaściwego w tym nie widzi, niestety

proste skojarzenia - telefon - fajna dupa - se go kupię - bede taką miał

jest to dla mnie numer z tej samej półki co uśmiechnięte świnki ma sklepie mięsnym.
      ale cóż, ludzie prości są
      pzdr
    • Gość: xy2 nie chcialabym miec takich duzych cyców IP: .48.242.* / 80.51.176.* 02.02.05, 11:28
    • lena_zet Re: moje cycki 02.02.05, 11:29
      są sto razy piękniejsze.
      • ticoqp pokażesz?;)))nt 02.02.05, 12:37

• kohol Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN 02.02.05, 11:34
      Bo ta pani:
      - nie nosi biustonosza (a powinna)
      - od tyłu daje wszytskim za wyższą cenę
      - a od przodu - swojakom
      Takie skojarzenia.
      Reklama na niskim poziomie.
      A czy biust ma duży - to zależy.
      • Gość: xy2 na niskim to fakt IP: .48.242.* / 80.51.176.* 02.02.05, 11:44
        ale jest kierowana do konkretnych ludzi, nie do wszystkich
    • Gość: charlie_x ..o tej pani to nic nie sadzę ,bo jej nie znam... IP: *.tvgawex.pl 02.02.05, 11:55
      ...reklama jako pastisz męskiego streotypu jest super..Kobietki tego
      nie 'łapią", bo ..no właśnie ten filmik jest skierowany raczej do panów z dużym
      - nomen omen..8)- poczuciem humoru.Czego i państwu i sobie na dziś życzę..8)
      • kohol Re: ..o tej pani to nic nie sadzę ,bo jej nie zna 02.02.05, 12:15
        No ja nie wiem, mój facet też uważa, że jest chamska i prosta... To nie jest
        tak, że reklama wywołuje oburzenie bez krzty uśmiechu, to tak, jak z reklamami
        piwa Królewskiego...
        A jeśli coś kogoś nie śmieszy, to najlepiej jest powiedzieć, że nie ma poczucia
        humoru w przeciwieństwie do _mnie_, oczywiście :D Bo, jak wiadomo, MY mamy
        poczucie humoru :D
        • Gość: charlie_x jest widziana i to najważniejsze.. IP: *.tvgawex.pl 02.02.05, 12:39
          ..zgoda , subtelna to ona nie jest- to fakt, ale zgodzisz sie ze
          mną.Efekt końcowy, czyli zaistnienie w naszej /pod..i świadomości jest chyba
          stuprocentowy..8) miłego dnia.
          • kohol Re: jest widziana i to najważniejsze.. 02.02.05, 12:58
            Gość portalu: charlie_x napisał(a):

> Efekt końcowy, czyli zaistnienie w naszej /pod..i świadomości jest chyba
            > stuprocentowy..

Efektem końcowym nie powinno być zaistnienie w pod- i świadomości, tylko kupno
            towaru. Taki jest cel reklamy. Kiedyś robili takie badania, że podprogowo
            puszczali obrazki z Coca-Colą, i potem symbol był bardziej rozpoznawany, ale
            sprzedaż nie wzrosła.
            A w tym momencie lecą jeszcze dwie ciekawe reklamy - taka z super sympatycznym
            biednym stworkiem, którego zabija ten niedobry Domestos chyba, oraz jakichś
            chrupek "należy spożyć przed dwudziestką" czy jakoś tak - dzięki temu ja tych
            chrupek nie kupię na przekór, choć jestem potencjalnym konsumentem, a ludzie
            poniżej 20 r.ż. jedzą chrupki tak czy siak i nie "kupią" tego hasła
            (nietrafione hasło wg mnie).
            • Gość: charlie_x Re: jest widziana i to najważniejsze.. IP: *.tvgawex.pl 02.02.05, 13:53
              ..ale nikt nie twierdzi,że jest to proste i pełne przełożenie
              aprobaty lub nie.. tego czy innego filmiku na natychmiastowy efekt wzrostu
              sprzedaży.Tu, w tym przypadku - widok atrakcyjnej, dla większości mężczyzn-
              dziewczyny skojarzy z atrakcyjną ofertą i to jest raczej pewne.Choć nie każdy z
              panów otwarcie i publicznie ,zwłaszcza przy żonie powie ,że panna jest
              arcyciekawa.W branży spożywczej działają inne mechanizmy 'kuszenia'.pozdr..8)
              • Gość: Facet Cyce sa smakowite . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:00
                Pupa jes piekna.Plus jest be.
              • Gość: Klarsien Re: jest widziana i to najważniejsze.. IP: *.4web.pl 02.02.05, 14:03
                kompletnie sie z tym nie zgadzam-----------> to jest po prostu reklama jadąca
                stereotypem dla "mechanika samochodowego"(ten poziom inteligencji:P), a tych
                reklam naprawde wiekszość ludzi nie lubi, i facetów i kobiet, tym bardziej, że
                reklama jest adresowana głównie do ludzi w wieku 17-27 powiedzmy, bo oni
                najwięcej 'rozmawiają ze swojakami":))))), a jednak większość ludzi w tym
                wieku, to ludzie wychowani już na "martixoidalnych i konceptualnych"
                reklamach, a nie proszku do prania i Hajzerze:P

To jest mniej więcej poziom reklamy w stylu: "reklamujemy zderzaki samochodu",
                więc pokazujemy laskę z wielkimi cyckami i kolesia , który się za nią ogląda, a
                nastepnie patrzy na swój samochód i mówi do kumpla we flanelowej koszuli:" Ale
                ma zderzaki"!
                Czyli grupą docelową tej reklamy jest niewiadomo kto-------> najbliżej to chyba
                koleś z zawodówki samochodowej, tylko, że zawodówek już prawie nie ma...
                • Gość: charlie_x Re: jest widziana i to najważniejsze.. IP: *.tvgawex.pl 02.02.05, 14:35
                  ..8).błąd, przeważnie to co podoba panu mechanikowi po zawodówce jest
                  bardzo zbliżone do profesorskich gustów "w temacie..ideał zdrowej panny do
                  wzięcia'.8)
              • Gość: kohol Re: jest widziana i to najważniejsze.. IP: *.crowley.pl 02.02.05, 15:00
                Ta reklama to nie jest reklama wizerunkowa - jak na przykład reklamy McDonalda,
                Plusa "Zmieniamy świat na plus" z muzyczką i rozmarzonymi ludźmi patrzącymi w
                niebo, czy stacji Orlen - tylko określonego, obowiązującego aktualnie produktu -
                podane masz stawki chociażby - za dwa miesiące reklama przestanie być
                aktualna, bo promocja się zmieni. Reklamy wizerunkowe w dodatku nie bywają
                kontrowersyjne - bo mają budzić pozytywne skojarzenia z marką u _wszystkich_, a
                nie tylko u ludzi z targetu.
                Co jest arcyciekawego w tej pannie? Że macha biustem?
                • charlie_x Re: jest widziana i to najważniejsze.. 02.02.05, 15:19
                  Gość portalu: kohol napisał(a):

> Ta reklama to nie jest reklama wizerunkowa - jak na przykład reklamy McDonalda,
                  >
                  > Plusa "Zmieniamy świat na plus" z muzyczką i rozmarzonymi ludźmi patrzącymi w
                  > niebo, czy stacji Orlen - tylko określonego, obowiązującego aktualnie produktu
                  > -
                  > podane masz stawki chociażby - za dwa miesiące reklama przestanie być
                  > aktualna, bo promocja się zmieni. Reklamy wizerunkowe w dodatku nie bywają
                  > kontrowersyjne - bo mają budzić pozytywne skojarzenia z marką u _wszystkich_, a
                  >
                  > nie tylko u ludzi z targetu.
                  > Co jest arcyciekawego w tej pannie? Że macha biustem?

...jak dla mnie osobiście jest to typowa reklama z
                  ..humorystycznym akcentem /vide - piersi na pierwszym planie/Mało kto zwraca w
                  niej uwagę na na twarz,czy całą postać...panna jako taka właściwie nie
                  istnieje.pozdr.
                  • Gość: kohol Re: jest widziana i to najważniejsze.. IP: *.crowley.pl 02.02.05, 15:48
                    Aha, i ta twarz jest dla Ciebie arcyciekawa?
                    Pytam, bo nie wiem, poważnie.
                    • charlie_x Re: jest widziana i to najważniejsze.. 02.02.05, 15:55
                      Gość portalu: kohol napisał(a):

> Aha, i ta twarz jest dla Ciebie arcyciekawa?
                      > Pytam, bo nie wiem, poważnie.
                      _________

..nie,zdecydowanie nie w moim typie.
                      • Gość: kohol Re: jest widziana i to najważniejsze.. IP: *.crowley.pl 02.02.05, 16:01
                        To ja już nie wiem :(
                        Nieważne.
    • wedel25 Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN 02.02.05, 15:43
      ani jedno, ani drugie mi nie odpowiada, chłopy gapią się na cyce i nawet nie wiedzą, co one reklamują.
    • istna Skuteczna! 02.02.05, 16:37
      Jak widać reklama jest skuteczna, skoro tyle osób sie tu odezwało, czyli ją
      zauważyło. Wszyscy też już wiedzą "komu i za ile cycata pani daje", czyli jaka
      jest cena połączeń. A jeśli ktoś uzna ofertę za atrakcyjną, to raczej nie
      zrezygnuje z powodu reklamy. Nawet jeśli ona kogoś oburza i zniesmacza.
      Cóż, wolałabym, żeby w mediach nie przedstawiano kobiety jako "przedmiotu do
      wyru..ia", ale cóż ja biedny robaczek mogę, świata nie naprawię...
      A piersi owszem niczego sobie...:)

• istna Re: Skuteczna! 02.02.05, 16:38
        PS to niesamowite, tu nie można napisac brzydkiego słowa! Fascynujące!
        • Gość: zenek można! "przedmiotu do vvyru..ia" n/t IP: *.aster.pl 02.02.05, 17:51
      • Gość: Słoneczko Re: Skuteczna! IP: *.pl / 193.24.200.* 03.02.05, 23:05
        Może i skuteczna, ale chyba kolory pomylili, albo coś, bo dużo osób pomyslalo,
        że to reklama Idei - ja prawde mówiac też sadziłam, ze to Idea, sama nie wiem
        czemu.
    • gomory Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN 02.02.05, 20:13
      Rzeczona reklame wskazali mi ludzie na forum "mezczyzna", pokazalo mi ja juz 2
      kolesi w pracy, i omawial ja kolezka "z podworka". Prymitywna, glupia,
      uprzedmiatawiajaca kobiete? Niech i tak bedzie, ale jak widac w pewnych kregach
      niezle dziala - bo odzew jest. Mi tam reklama sie podoba :).
    • e.wok Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN 02.02.05, 20:20
      Reklama kołchozowa. Prymityw totalny. Niektórym panom pewnie się podoba, tylko
      dlaczego emituje to telewizja publiczna?
      • charlie_x Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN 02.02.05, 20:55
        e.wok napisała:

> Reklama kołchozowa. Prymityw totalny. Niektórym panom pewnie się podoba, tylko
        > dlaczego emituje to telewizja publiczna?

..8)..odpowiedź jest bardzo prosta.Zleceniodawca płaci i
        wymaga..to jest jedyny moment gdzie zgrzyta misyjność tvp z prozą zycia.
        • Gość: hihihihihihihi Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:28
          niektorym specom od reklam brakuje dobrych pomyslow! takich juz mamy zbyt
          wiele!
    • anaisninn Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN 03.02.05, 20:04
      CO BYSCIE NIE MOWILI CYCKI SA
      FAJNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: hihihihihi Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:02
        za pare lat bedzie sie o nie potykala
    • Gość: Słoneczko Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN IP: *.pl / 193.24.200.* 03.02.05, 23:03
      Cycki jak cycki, ma fajne wcięcie w talii :), ale najlepsza z tego wszystkiego
      jest ta HEJA na koncu - dostałam tę reklamę pocztą w pracy, popłakałm sie ze
      smiechu. To im sie udało!!!
      • Gość: :)) Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN IP: *.pl / 193.24.200.* 03.02.05, 23:12
        Aha, dla tych co nie widzieli:
        www.simplusteam.pl/simplus/img/images/media/dziewczyna_tvc_30_FINAL.mpg

P.S Prosze nie traktowac tego linku jak reklamy :P
    • keridwen Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN 04.02.05, 00:01
      fajna jest koncowka, kiedy wyskakuje inna i mowi 'heyah' :P

lubie agresywna reklame, a co tam :)
    • tomasdyg Re: MA WARUNKI, OJ MA !!! 04.02.05, 09:27
      • Gość: bla bla Re: MA WARUNKI, OJ MA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 09:56
        jak narazie.....
    • omcrew Re: CO SADZICIE O REKLAMIE IDEI I CYCKACH TEJ PAN 02.03.05, 15:37
      to jest bardzo proste, faceci lubia cycki wiec polubia telefony reklamowane
      przez te cycki, kobiety maja kompleks wiec kupia telefon bo beda myslaly ze
      dzieki temu beda mialy takie cycki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka