Gość: tuduś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:16 znacie?jakie reakcje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xy2 w trakcie super, po odstawieniu dramat IP: .48.242.* / 80.51.176.* 01.02.05, 21:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika19 Re: cilest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:20 stosowalam Cilest prawie pol roku.Moj organizm srednio go znosil:przytylam,mialam problemy z wypryskami na twarzy,a przede wszystkim mialam ogromna hustawke nastrojow.....u mojego lekarza dowiedzialam sie ze są to dosc czeste opinie po tym preperacie ale organizm organizmowi nie rowny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: cilest IP: .48.242.* / 80.51.176.* 01.02.05, 21:23 ja go brałam wiele lat, to juz było jak poranna kawa. dziwne ze w trakcie miałas takie dolegliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lor Re: cilest IP: *.smrw.lodz.pl 01.02.05, 22:35 zupełnie straciłam ochotę na seks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: cilest IP: 80.51.250.* 02.02.05, 10:16 nie przytylam a nawet schudlam cera super mniej bolesne okresy ALE po 8 miesiacach brania zauwazylam ze robia mi sie na nogach pajaczki i zrobily mi sie dwa zylaki, straszne humory , moj chlopak mial mnie dosyc , mialam tak starszne humory ze nasz zwiazek zaczal sie psuc... :( ochota na seks WILEKIE ZERO seks moglby dla mnienie istniec. stany depresyjne i nagle euforie... zrobil mi sie celulitis :( odstawilam i juz nigdy nie siegne po jakiekolwiek hormony bo na mnie dzialaja niezbyt dobrze ... daja sto procent luzu i beztroskiego seksu ale uwazam ze lepiej stosowac cos innego niz hormony bo predzej czy pozniej jakies skutki sie ujawnia... :( Odpowiedz Link Zgłoś
asionek Re: cilest 02.02.05, 10:36 każdy inaczej reaguje ja np. od momentu gdy go wzięłam do ostatniej tabletki miałam krwawienie, tak więc 30 dni chodziłam z podpaskami masakra:/ i musiałam zmienić na DIANE. Ale uważaj bo jeśli ktoś mam tendencje do żylaków to tabletki przyspieszą ich powstawanie (niestety nic nie jest obojętne dla organizmu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: cilest IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 11:01 ja bralam przez ponad rok-o ile pamietam-na pocztaku krecilo mi sie w glowie- potem spac mi sie chcialo a potem wszystko sie poprawilo i bez problemow przyjmowalam tabletki. ale..miesiac temu postanowilam zrobic przerwe-zaczelam znowu brac i co?i brzuch mnie boli caly czas jakbym miala miec okres..okres mam juz tydzien..i znowu senna i jakas taka slaba...moze czas na zmiany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: cilest IP: .48.242.* / 80.51.176.* 02.02.05, 11:07 cilest jest idealny jak chce sie mieć ładna cere, figure i nie miec huśtawek nastrojow przed. ale jak sie go odstawia po wielu latach jest przekleństwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgośka Fatalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:03 To był mój pierwszy środek antykoncepcyjny. Po ok. 3 m-cach stosowania: utyłam 7 kg (tak!), miałam okropną cerę i dostawałam co chwilę ataków płaczu. Przeszłam na Logest, no i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: cilest IP: *.ds5.tuniv.szczecin.pl 02.02.05, 14:37 biore prawie miesiac Biust urósł o prawie jeden rozmiar :) miałam małe A teraz mam A/B :) niestety cera sie popsuła :( ale chodze czesciej na solarium i niszcze "gady" ;p mam wielka ochote na seks i erotyczne sny ;| czego nigdy po zadnych pigulkach nie mialam. A moze po prostu inne pigulki to hamowaly. i jeszcze nie przytylam ( ale po zadnych tabletkach nigdy nie udalo mi sie przytyc ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: cilest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:02 Ja brałam ponad 8 lat,było wszystko w prządku. Od 4 msc.nie biorę i też jest ok. Pierwszą miesiączkę dostałam po 1,5 msc.,sztucznie wywołaną a teraz jest już ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: cilest IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 18:31 bralam 4 miesiące, libido spadło do zera. myśl o seksie mnie przerażała. Teraz nie biorę już 4 miesiąc i leczę łojotok skóry głowy - pozostałośc po pigułkach. Podczas brania pigułek oprócz zerowej ochoty na seks nic mi nie dokuczało. super nastrój, kilogramów nie przybyło. pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś