IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:16
znacie?jakie reakcje?
Obserwuj wątek
    • Gość: xy2 w trakcie super, po odstawieniu dramat IP: .48.242.* / 80.51.176.* 01.02.05, 21:20
    • Gość: nika19 Re: cilest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:20
      stosowalam Cilest prawie pol roku.Moj organizm srednio go
      znosil:przytylam,mialam problemy z wypryskami na twarzy,a przede wszystkim
      mialam ogromna hustawke nastrojow.....u mojego lekarza dowiedzialam sie ze są
      to dosc czeste opinie po tym preperacie ale organizm organizmowi nie rowny.
      • Gość: xy2 Re: cilest IP: .48.242.* / 80.51.176.* 01.02.05, 21:23
        ja go brałam wiele lat, to juz było jak poranna kawa. dziwne ze w trakcie
        miałas takie dolegliwości.
    • Gość: lor Re: cilest IP: *.smrw.lodz.pl 01.02.05, 22:35
      zupełnie straciłam ochotę na seks
    • Gość: gosia Re: cilest IP: 80.51.250.* 02.02.05, 10:16
      nie przytylam a nawet schudlam cera super mniej bolesne okresy ALE po 8
      miesiacach brania zauwazylam ze robia mi sie na nogach pajaczki i zrobily mi
      sie dwa zylaki, straszne humory , moj chlopak mial mnie dosyc , mialam tak
      starszne humory ze nasz zwiazek zaczal sie psuc... :( ochota na seks WILEKIE
      ZERO seks moglby dla mnienie istniec. stany depresyjne i nagle euforie...
      zrobil mi sie celulitis :( odstawilam i juz nigdy nie siegne po jakiekolwiek
      hormony bo na mnie dzialaja niezbyt dobrze ... daja sto procent luzu i
      beztroskiego seksu ale uwazam ze lepiej stosowac cos innego niz hormony bo
      predzej czy pozniej jakies skutki sie ujawnia... :(
    • asionek Re: cilest 02.02.05, 10:36
      każdy inaczej reaguje ja np. od momentu gdy go wzięłam do ostatniej tabletki
      miałam krwawienie, tak więc 30 dni chodziłam z podpaskami masakra:/ i musiałam
      zmienić na DIANE. Ale uważaj bo jeśli ktoś mam tendencje do żylaków to tabletki
      przyspieszą ich powstawanie (niestety nic nie jest obojętne dla organizmu)
      • Gość: T Re: cilest IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 11:01
        ja bralam przez ponad rok-o ile pamietam-na pocztaku krecilo mi sie w glowie-
        potem spac mi sie chcialo a potem wszystko sie poprawilo i bez problemow
        przyjmowalam tabletki. ale..miesiac temu postanowilam zrobic przerwe-zaczelam
        znowu brac i co?i brzuch mnie boli caly czas jakbym miala miec okres..okres mam
        juz tydzien..i znowu senna i jakas taka slaba...moze czas na zmiany...
        • Gość: xy2 Re: cilest IP: .48.242.* / 80.51.176.* 02.02.05, 11:07
          cilest jest idealny jak chce sie mieć ładna cere, figure i nie miec huśtawek
          nastrojow przed. ale jak sie go odstawia po wielu latach jest przekleństwem
    • Gość: małgośka Fatalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:03
      To był mój pierwszy środek antykoncepcyjny. Po ok. 3 m-cach stosowania: utyłam
      7 kg (tak!), miałam okropną cerę i dostawałam co chwilę ataków płaczu.
      Przeszłam na Logest, no i jest ok.
    • Gość: Asia Re: cilest IP: *.ds5.tuniv.szczecin.pl 02.02.05, 14:37
      biore prawie miesiac
      Biust urósł o prawie jeden rozmiar :) miałam małe A teraz mam A/B :)
      niestety cera sie popsuła :( ale chodze czesciej na solarium i niszcze "gady" ;p
      mam wielka ochote na seks i erotyczne sny ;| czego nigdy po zadnych pigulkach
      nie mialam.
      A moze po prostu inne pigulki to hamowaly.
      i jeszcze nie przytylam ( ale po zadnych tabletkach nigdy nie udalo mi sie
      przytyc )
      • Gość: justyna Re: cilest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:02
        Ja brałam ponad 8 lat,było wszystko w prządku. Od 4 msc.nie biorę i też jest ok. Pierwszą miesiączkę dostałam po 1,5 msc.,sztucznie wywołaną a teraz jest już ok.
    • Gość: ala Re: cilest IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 18:31
      bralam 4 miesiące, libido spadło do zera. myśl o seksie mnie przerażała. Teraz
      nie biorę już 4 miesiąc i leczę łojotok skóry głowy - pozostałośc po pigułkach.
      Podczas brania pigułek oprócz zerowej ochoty na seks nic mi nie dokuczało.
      super nastrój, kilogramów nie przybyło.
      pozdrawiam
      asia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna