Dodaj do ulubionych

co wy z tymi walentynkami

IP: .48.242.* / 80.51.176.* 02.02.05, 11:33
dzien jak dzien
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic nt 02.02.05, 11:34
      • Gość: greatkania Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic nt IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:43
        nie wpieprzaj sie ciągle z tym swoim nic!!!!!
        jak nie masz nic do powiedzenia na temat to nie mów i nie pisz!!!
        Daj żyć innym!!!
        • Gość: mm Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:49
          kazdy ma prawo do napisania tego co chce a ty nie krytykuj bo tu to nikomu
          niepotrzebne,napisz co masz do powiedzenia na temat podany w watku i basta:>>
          • Gość: xy2 a po co tu cokolwiek pisać:) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 02.02.05, 11:51
        • rachela180 Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic nt 02.02.05, 11:55
          Lenka pisze a Tobie nic do tego :) to publiczne forum :PPPPP
          • Gość: greatkania Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic nt IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:10
            no właśnie publiczne!!!!

Ja też sobie piszę i nic ci do tego!!!!!!!!!
        • lena_zet Re: greatkanio 02.02.05, 12:25
          pisałaś, że spadasz, a tu w dalszym ciągu zaśmiecasz forum.dlaczego?
      • mamdylemat Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic nt 02.02.05, 11:44
        o cholera, ale ci sie, lenka, dostalo za dywersje!
    • kohol Re: co wy z tymi walentynkami 02.02.05, 11:36
      Gość portalu: xy2 napisał(a):

> dzien jak dzien

Każdy dzień jest dobry, przynajmniej wiadomo, że nikt nie będzie dzwonić ani
      odwiedzać :D
    • Gość: małgośka Komercyjna bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:53
      Będąc z bardzo dla mnie ważnym mężczyzną czuję, że każdy dzień z nim spędzony
      to moje (nasze) małe święto. Nie potrzebuję potwierdzać naszych uczuć za pomocą
      kiczowatych kartek, upominków, restauracji itp akurat w dniu 14 lutego. Robi
      się z tego celebra, a dziewczyna, która nie otrzyma tego dnia jakiegoś "dowodu
      uczuć", robi się sfrustrowana (często). A to jest co najwyżej imprezka dla
      małolatów, mająca na celu wyciągnięcie z nich kasy. Sztampa, pic i przymus, tak
      jak kiedyś Dzień Kobiet;)
      • elizabeth22 Re: Komercyjna bzdura 02.02.05, 12:15
        Przymus ? Bez przesady.

> kiczowatych kartek, upominków, restauracji itp akurat w dniu 14 lutego.
        A jak facet zabiera kobietę często do restauracji? Jeśli kupuje jej kwiaty i
        okazuje uczucia? To co? W tym dniu ma nie okazywać bo to komercha itd ?

Ja tam nie mam nic do Walentynek. Nie lubiłam ich dawno temu jak byłam samotna.
        Zauważyłam, że co roku na forach pojawiają się takie głupie teksty, że
        Walentynki są bez sensu i w ogóle do d**y. Ludzie co wy się tym tak
        emocjonujecie ? Więcej luzu ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka