Dodaj do ulubionych

pączkowy strajk! hehe:)

03.02.05, 12:35
nie wciagnę dzis ani jednego! dla przekory!:) ludzie głupieją, bo kiedyś
gdzies jakiś piekarz czy cukiernik wymyślił sobie dzień pączka i obżerają sie
jak nienormalni! ten zeżarł 5, ten 10 , a ten 12 pączków! jakiś obłęd! a
potem apteka, senes i inne cuda wianki .. i koniunktura sie kręci hehe:)
Obserwuj wątek
    • mamdylemat Re: pa˛czkowy strajk! hehe:) 03.02.05, 12:37
      amen!
    • lena_zet Re: przysięgam, 03.02.05, 12:38
      że niedawno dowiedziałam się od moniki, że dzisiaj jest tłusty czwartek :///
      nie wiedziałam nawet.
    • Gość: mm jak byś nie miała mdłości to tez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:42
      byś sobie wpakowała w uda z 1000 kalorii;-)));PP
      • grubaska20 Re: jak byś nie miała mdłości to tez 03.02.05, 12:45
        hehe:0 moja droga.. zapominasz, ze rozmawiasz z była anorektyczka hehe:) pączek
        twój wróg! heheheheh:) jeden paczek to 2kilogramy jabłek.. hehe, wybór należy
        do ciebie;)
        • Gość: mm Re: jak byś nie miała mdłości to tez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:51
          1 pąk bo mniej gryzienia:P
          • grubaska20 Re: jak byś nie miała mdłości to tez 03.02.05, 13:01
            hehe:) no tak, punkt widzenia od punktu7 siedzenia:)) ale ja mam dużo dużych
            zębów;) no i dla grocha też lepsze są jabłuszka niż klucha z drożdży z
            głębokiego oleju..;)
            • Gość: tsia - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:10
              a ja mam zamiar zjeśc cztery pączki. dwa z budyniem i dwa z dżemem. od
              gruszeckiego w poznaniu. i mam gdzieś kalorie. uprawiam czynnie sporty
              (pływanie, intensywna jazda na rowerze oraz biegania), więc i tak wszystko
              spalę. uwielbiam pączusie (w poznaniu nie sprzedają takich opitych olejem...;o)
              i nienawidze sie ogrniczać jeśli chodzi o łakocie
            • Gość: mm Re: jak byś nie miała mdłości to tez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:13
              przy 4tym wymiękłam:PPPPPble
              • Gość: tosia Re: jak byś nie miała mdłości to tez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:17
                o rany! jaka jesteś wrażliwa! o jejku.....
                ble...
        • Gość: to ja Re: jak byś nie miała mdłości to tez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:16
          jesteś po prostu gruba pewnie i tak Ci sie chce tego pączka, ale tłumaczysz
          siebie przed całym światem. I ta pewnie zjesz ich tonę :) jak nikt nie będzie
          widział
    • magdzie Re: pączkowy strajk! hehe:) 03.02.05, 13:27
      zjadlam 2 pączki i umieram...
    • pimpek_sadelko Re: pączkowy strajk! hehe:) 03.02.05, 15:53
      a ja zaraz pojde do sklepu i kupie dla mnie, dla meza i dla psiny. tradycja to
      tradycja:D
    • Gość: virtuallady Re: pączkowy strajk! hehe:) IP: *.rev.vline.pl 03.02.05, 17:31
      nie lubię pączków i dlatego mam całą pączkową tradycję głęboko w.. Nie zjadałam
      ani jednego ( od jakichś 5 lat)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka