Gość: cvbnrtx IP: *.warszawa.tpnet.pl 26.02.01, 11:07 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anal Re: czy kobiety lubia sex analny ? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 26.02.01, 12:58 Och, tak! Zerżnij mnie misiu! Jeszcze, jeszcze. Nie tak mocno bo nie trafiam palcami w klawiaturę! Oh YES!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fi Re: czy kobiety lubia sex analny ? IP: *.unregistered.formus.pl 27.02.01, 12:32 Rzuca się w oczy (i nie tylko, że anal to facet). W większości nie lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: czy kobiety lubia sex analny ? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.01, 23:00 Niektóre kobiety wręcz uwielbiają sex analny, a te które jeszcze tego nie próbowały to zachęcam gorąco, naprawdę jest odlotowo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarus Re: czy kobiety lubia sex analny ? IP: 213.8.128.* 28.02.01, 10:36 CZy kobiety,nie wiem...ale w seminarium duchownym probowalem i bylo super!!!!!!!Studia zlecialy mi szybko!!!!)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emanuel Re: czy kobiety lubia sex analny ? IP: 172.30.23.50, 195.117.127.* 28.02.01, 14:14 Głupcze, właśnie z tego powodu wielu moich kolegów zrezygnowało z seminarium duchownego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnichu Re: czy kobiety lubia sex analny ? IP: 195.205.225.* 28.02.01, 14:21 A jak się mówi : buzi, dupci i palulu. Coś w tym jest !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: czy kobiety lubia sex analny ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.01, 14:35 Gość portalu: Misia napisał(a): > Niektóre kobiety wręcz uwielbiają sex analny, a te które jeszcze tego nie próbowały to zachęcam gorąco, naprawdę jest odlotowo.... Nie wiem co o tym sądzić, koleżanka opowiadała, że wyła z bólu, było okropnie i nigdy więcej. Inni opowiadają, że odczucia są porównywalne do robienia kupy przez 20 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbys Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.01, 03:01 Ja tam lubię robić kupę, całkiem przyjemna sprawa Gość portalu: j napisał(a): > nigdy więcej. Inni opowiadają, że odczucia są porównywalne do robienia kupy prz > ez > 20 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: czy kobiety lubia sex analny ? IP: *.ipartners.pl 09.03.01, 14:48 Gość portalu: Misia napisał(a): > Niektóre kobiety wręcz uwielbiają sex analny, a te które jeszcze tego nie próbowały to zachęcam gorąco, naprawdę jest odlotowo.... Jestem facetem, mam stałą partnerkę. Robimy to często (kiedy tylko Ona ma ochote, bo ja mam zawsze) i obojgu nam sprawia to bardzo dużą przyjemność. W tym sposobie miłości jest coś szczególnie podniecającego. Ale zgadzam się z twierdzeniem, że kobieta musi się tej miłości nauczyć, trzeba próbować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: czy kobiety lubia sex analny ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.01, 13:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvbnrtx Re: czy kobiety lubia sex analny ? IP: *.warszawa.tpnet.pl 28.02.01, 12:51 zaproponuj termin i miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orion Re: czy kobiety lubia sex analny ? IP: *.wns.us.edu.pl 08.03.01, 15:13 Jeżeli jesteś młodym facetem (tak jak ja)i masz ochotę na anal - napisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: czy kobiety lubia sex analny ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.01, 14:32 Gość portalu: anal napisał(a): > Och, tak! Zerżnij mnie misiu! Jeszcze, jeszcze. Nie tak mocno bo nie trafiam palcami w klawiaturę! Oh YES!!!!!!!!!!!!! ANAL, TY PROSTAKU! DAJ SOBIE SPOKÓJ Z DYSKUSJAMI NA FORUM, DLA TAKICH JAK TY TO ZBYT POWAŻNA ROZRYWKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: czy kobiety lubia sex analny ? IP: 129.142.19.* 08.03.01, 14:41 Jolu kochanie nie piernicz, daj lepiej dupy to i tobie wyjdzie na dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Do Jolki i Tytusa IP: 157.25.69.* 08.03.01, 14:55 Jolka , uważaj , bo przyjedziemy do Warszawki i zerżniemy ci dupkę z Tytusem i to bez wazelinki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalunia Re: Do Jolki i Tytusa IP: *.btinternet.com 11.03.01, 23:04 wazelinka nie jest dobra bo uszkadza prezerwatywy. Chyba ze bezpieczenstwo tez masz w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbys Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.01, 03:07 Ty, Jolka, Ten temat to rzeczywiście baaaardzo poważna sprawa, tylko dla takich intelektualnych tuzów jak ty, przyjemnych doznań! Gość portalu: Jolka napisał(a): > ANAL, TY PROSTAKU! DAJ SOBIE SPOKÓJ Z DYSKUSJAMI NA FORUM, DLA TAKICH JAK TY TO > > ZBYT POWAŻNA ROZRYWKA. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orion Re: czy kobiety lubia sex analny ? IP: *.wns.us.edu.pl 08.03.01, 15:03 Jestem gejem i muszę powiedzieć iż z moich doświadczeń wynika, że większość kobiet nie lubi i boi się seksu analnego gdyż moimi partnerami są często mężczyźni którzy b.chcieliby to robić ze swoimi żonami czy partnerkami ale one się przed tym wzbraniają, co powoduje że wielu tzw.heteroseksualnych mężczyzn szuka kontaktów włąśnie wśród nas, gdyż wielu z nas (chociaż nie wszyscy) lubią ten rodzaj techniki seksualnej,która jest taką samą jak i inne. Trzeba spróbować raz,dwa,dzisięć - wtedy dopiero odczuwa się naprawdę przyjemność. Jeszcze dziwniejszą sprawą jest to, że wielu tzw. biseksualnych albo nawet heroseksualnych mężczyzn jeśli już decyduje się z różnych względów na seks z gejem albo drugim mężczyzną - to chcą przejmować rolę kobiecą!!! Z początku to mnie zaszokowało! Cóż to za heteryk który daje... Okazuje się że mężczyźni tłumiąc swoją kobiecą, a więc pasywną stronę osobowości i nie mogąc ją zrealizować z kobietą - wyżywa się i realizuje właśnie z nami! Przecież anal jest taki sam u kobiety jak i mężczyzny - więc dla wielu z nich nie ma to znaczenia. W swoich licznych doświadczeniach erotycznych miałem o wiele więcej satysfakcjonujących kontaktów seksualnych (między inn. i analnych) z heteroseksualistami ewent.z biseksami niż z gejami / innymi homoseksualistami. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: do Jolki IP: 129.142.19.* 08.03.01, 15:47 Jolu kochanie to jak bedzie? Dasz dupke czy jak?? tytusik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Do Rromka IP: 129.142.19.* 08.03.01, 15:49 Romek przyjacielu,zabawe to ja lubie ale pomocnikøw nie.Mam wrazenie ze Jola sie wstydzi dac tyleczek nam dwom na raz. Ja chcalbym byc solo na tym zadaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Do tytusa, romka i innych IP: unknown, 194.145.96.* 09.03.01, 15:14 Drodzy debile! Jeśli macie tak daleko posunięte problemy z własną seksualnością, że narzucacie się ludziom na forum to mam dla was rozwiązanie. Jesteście obaj z Warszawy - dobierzcie sobie jeszcze A' Tomka i spotkajcie się póżnym wieczorem w parku pod pałacem kultury. Tam będziecie mogli dowoli pozaspokajać wzajemnie swoje potrzeby - może potem nie będę już musiał czytać waszych żałosnych postów. Z życzeniami udanych kontaktów, Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Greg, i wątku cd IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 00:53 Gość portalu: Greg napisał(a): > Jeśli macie tak daleko posunięte problemy z własną > seksualnością, że narzucacie się ludziom na forum (...) Wiesz na czym polega "zjawisko przeniesienia"? Sprawdź, to dowiesz się, kto tak naprawdę ma problem. > (...) może potem nie będę już musiał czytać waszych żałosnych postów. "musiał"? Nie używaj też słów których znaczenia nie rozumiesz. A wątek jest OK. Pytanie: czy ten rodzaj seksu nie sprowadza się u mężczyzn do czysto fizjologicznej przyjemności ? (Myślę o układzie hetero) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Greg, i wątku cd IP: unknown, 194.145.96.* 13.03.01, 10:06 Sorry, abc, ale chyba się nie zrozumieliśmy. Fakt, może jest to moja wina, tytuł mógłby być jaśniejszy. Chodziło mi o tego tytusa, romka i innych IM PODOBNYCH, nie o wszystkich. Sam temat jest rzeczywiście ciekawy, ale chyba zgodzisz się, że proponowanie na forum w nieudolny i wulgarny sposób stosunku seksualnego nie jest na miejscu ( nie mówiąc już o szansie na powodzenie tego przedsięwzięcia...). Zapewniam Cię, że bez sprawdzania wiem co to jest "przeniesienie", a znaczenie słowa "musiał" rozumiem ( nie wiem o co Ci chodzi? ). Pozdrawiam Wszystkich mądrych ludzi, Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Greg IP: 157.25.69.* 13.03.01, 15:37 1. Pisząc 'drodzy debile" sam wystawiasz sobie jak najgorsze świadectwo. 2. "Do woli" pisze się osobno ! 3. Kto ci daje prawo do oceny i pouczania innych ? - z wykształcenia jesteś seksuologiem czy psychologiem , a może psycholem ? 4. Dobrze , że pozdrowiłeś na końcu wypocin wszystkich ludzi mądrych , może tam cie kiedyś zobaczymy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Greg+ temat główny IP: unknown, 194.145.96.* 14.03.01, 10:31 Droga Aniu, bardzo się cieszę, że z takim zapałem śledzisz moje ortograficzne poczynania. Zrewanżuję się tym samym: nie pisze się "cie" tylko "cię" , a najlepiej "Cię". Dziwię się, że bronisz Tytusa i Romka - wynika z tego, że podoba Ci się ich styl prowadzenia rozmów (" ...Jolu, nie piernicz, daj dupy " , " ...zerżniemu ci dupę bez wazelinki "). Zapewniam Cię, że nie jestem psycholem, bliżej mi do psychologa. Szczerze mówiąc mam już dość polemiki na ten temat i uważam ten wątek za zakończony. Proponuję powrót do tematu z nagłówka. Pozdrawiam wszystkich, Mądrych, Głupich i całą resztę. Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Show Re: Greg+ temat główny IP: 212.244.204.161, 213.241.4.* 14.03.01, 10:56 Czytając Waszą rozmowę, dochodzę do wniossku, że to formum będzie tak samo kiepski jak wszystkie inne. Śmierć jego jest bliska. Ludzie oglądajcie Big B, bo to coś wprost dla Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art O rżnięciu w dupe IP: *.lanmedia.router.media-com.com.pl 14.03.01, 17:47 oczywiście ,ze lubią, wystraczy obejrzeć zdjęcia w internecie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Show Re: O rżnięciu w dupe IP: *.tele2.pl 14.03.01, 19:26 nieco upraszczasz temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Greg od abc IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 14.03.01, 21:03 Gość portalu: Greg napisał(a): > Sorry, abc, ale chyba się nie zrozumieliśmy. Fakt, może jest to moja wina, > tytuł mógłby być jaśniejszy. Chodziło mi o tego tytusa, romka i innych IM > PODOBNYCH, nie o wszystkich. Sam temat jest rzeczywiście ciekawy, ale chyba > zgodzisz się, że proponowanie na forum w nieudolny i wulgarny sposób stosunku > seksualnego nie jest na miejscu ( nie mówiąc już o szansie na powodzenie tego > przedsięwzięcia...). > Zapewniam Cię, że bez sprawdzania wiem co to jest "przeniesienie", a znaczenie > słowa "musiał" rozumiem ( nie wiem o co Ci chodzi? ). > Pozdrawiam Wszystkich mądrych ludzi, > Grzegorz WObec tego również: sorry. Rzeczywiście nie zrozumieliśmy się. Temat jak temat, ani lepszy, ani gorszy od innych (na tym portalu), dyskusja potoczyła siętak, jak można było oczekiwać(niestety), ale kiedy pojawił się "gość Greg", który zwyzywał w s z y s t k i c h od debili i zboczeńców musiałam odpisać :)) A skoro jesteśmy przy słowie "musieć": chciałam w tamtym poście zasugerować, że w internecie nikt niczego nie musi. Pozdrawiam! Temat jak temat, dystkusja przybrała formę, któej należało sięspodziewać (niestety) ale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Greg od abc- errata IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 14.03.01, 21:09 O! Coś mi się niechcący skopiowało :( Poprzednia wiadomość miałą się zakończyć pozdrowieniem :))To co jest po nim, to pomyłka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar Re: czy kobiety lubia sex analny ? IP: *.bellatlantic.net 15.03.01, 03:18 Nie czytalem wszystkich wypowiedzi, ale ale moim zdaniem to zalezy od upudoban kobiety. To tez jest pewnego rodzajy zboczenie. Niektore lubia dogy style inne nie, inne kolysanke, a inne BJ. Niech kazdy znajdzie sobie taka jak i jego upodobania. kiedys trzeba i wszystkiego sprubowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Ikar IP: 157.25.69.* 15.03.01, 14:22 Może ktoś mnie oświeci , co to jest "kołysanka" i "BJ" ?? "Niedoświadczona" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Ikar IP: *.utr.casema.net 19.03.01, 22:09 greg jest w pozadku a reszta niech sie pojdzie jebac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Ikar IP: *.tek.com 21.03.01, 17:16 A teraz konkluzja: Greg - jestes zajebisty koles, tak trzymaj Tytus i cala jego trzoda - jestescie po prostu beznadziejni i tak jak powiedziala Jola nie nadajecie sie do normalnych rozmow, bo jak sie mysli czyms innym a nie glowa, to juz nie ma szans, a takie odzywki to zachowajcie do swojej dziewczyny i ja sobie rznij, jezeli tak ja szanujesz Anka - nie czepiaj sie Grega i trzymaj ze swiniami A co so tematu: to probowalam i bolalo i nie zamierzam powtarzac, zreszta moj facet nie nalega. W tym temacie homoseksualisci nie maja duzo doswiadczenia jezeli chodzi o kobiety, wiec prosze, aby sie nie wypowiadali w naszym imieniu. A takze nie obrazajcie sie, bo nie mam nic przeciwko wam, doskonale znam to srodowisko tzw. branze i jestescie calkiem fajni. Jezli znajdzie sie ktos, kto teraz sie przyczepi do mnie, to z gory przepraszam za pisownie, bo nie mam polskiej czcionki pozdrawiam ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goral PORADA Goralska! IP: *.as4.nwbl1.wi.voyager.net 06.04.01, 18:15 Hejka, ludzie, posluchajcie co wam dziadek ze ślaska powię: "Jak kobitka sie nie daje od przodka, wtedy ZASUWAJ OD ZODKA!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giewont Re: dla Gorala IP: 24.43.222.* 06.04.01, 21:52 ..a to slysoles "hej gorole ,nie bijta sie,ma gorolka z przodu z tylu podzielita sie !.. Odpowiedz Link Zgłoś