Gość: stara panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:39 Szukam męża, bo już czas najwyższy założyć rodzinę i się ustatkować. Czy ktoś mi może powiedzieć, gdzie się szuka męzów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Szukam Męża!! IP: *.lublin.pl / *.perfektpc.lublin.pl 09.02.05, 09:42 a powiedz skad przyszlo Ci do glowy, ze to juz czas najwyzszy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Szukam Męża!! IP: *.ecofis.de 09.02.05, 09:42 a w jakim wieku maz ma byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Szukam Męża!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:42 Spróbuj na wyprzedażach posezonowych. Zniżki nawet do 75%! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara panna Re: Szukam Męża!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:48 Trzydziestka na karku. To już chyba czas najwyższy! Rodzice naciskają, zegar biologiczny tyka, a instykt macierzyński sięga zenitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Szukam Męża!! IP: *.lublin.pl / *.perfektpc.lublin.pl 09.02.05, 10:12 o, tez masz sie czym przejmowac...30 - stka, tez cos, phi!!!!. w ogole drazni mnie to, ze mamusia kaze, ze wujek kreci nosem, moze niedlugo beda podejrzewac , ze zmienilas orietacie, na kazdego przychodzi czas...jedyny "problem", to ten czas na dziecko, ale spokojnie...teraz i okolo 50 mozna zajsc w ciaze...ja tam w ogole bym sie nie przejmowala otoczeniem, inna sprawa, jesli Ty tego tak bardzo chcesz...troche strach pragnac , czegos...wtedy nie wychodzi, a faceci sa wszedzie...tylko, ze to nie Ty masz ich szukac...ale On powinien znalezc Ciebie, (i wcale nie mowie, o stereotypach, ze masz siedziec w domu zmknieta na cztery spusty, i czekac na ksiecia z bajki)...moze wyjdz gdzies, gdzies , gdzie nigdy nie bylas, wyjedz na oboz zimowy, zapisz sie na basen, joge, kurs jezykowy,nie siedz w domu......faceci sa naprawde wszedzie, powodzenia, ja mam 35 lat, 2 malzenstwa za soba(pierwsze wymuszone, drugie nieszczesliwe)...i jestem zareczona znow...a faceta spotkalam na kursie dla pilotow szybowcow w krakowie:):)!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Szukam Męża!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:13 jak dla ciebie to na dworcu Centralnym:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kev Re: Szukam Męża!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:16 a zgubiłas? poszukaj w burdelu, tam dużo mężów zagląda regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
spazmus Re: NA FORUM 09.02.05, 10:16 tu go nie znajdziesz nie w uwczesnych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.f Re: Szukam Męża!! 09.02.05, 10:22 > Szukam męża, bo już czas najwyższy założyć rodzinę i się ustatkować. Czy ktoś > mi może powiedzieć, gdzie się szuka męzów? wejdz na dowolny portal randkowy tam mężów jest tysiące, co prawda cudzych, ale za to ustatkowanych a ciągle i ciągle chętnych Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Szukam Męża!! 09.02.05, 10:30 Gość portalu: stara panna napisał(a): > Szukam męża, bo już czas najwyższy założyć rodzinę i się ustatkować. Czy ktoś > mi może powiedzieć, gdzie się szuka męzów? na bazarze, teraz jest masa promocji. czasami nawet daja cos gratis ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Szukam Męża!! 09.02.05, 11:42 Jako stara panna poszukaj w second handzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Szukam Męża!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 14:15 pod budką z piwem. kolejkę postawisz i już będziesz miała tłum chętnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon gajowniczek Re: Szukam Męża!! IP: 80.53.160.* 09.02.05, 15:45 Jesli nie jest to tajemnica to prosze powiedziec co sie stało że pani dopiero teraz podjęła taka decyzje czyżby był jaki taki byle jaki a wpier sie wybierało bo taki smaki i owaki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś