Dodaj do ulubionych

Panowie czas zaczac zdradzac

IP: *.210.220.32.NewYork1.Level3.net 03.04.01, 18:38
Poniewaz kobiety marza aby zdradzic meza, ew. swojego
obecnego, ale poszukuja powodu przez ktory moga to
zrobic z "czystym" sumieniem (aby nie byly obwiniane).
Kiedy facet zdradzi (ta meska szowinistyczna swinia)
od razu ruszaja do dziela i puszczaja sie z mezem
kolezanki bo tak tez jest dobrze. Panowie z milosci
do naszych kobiet musimy dac im szanse........do dziela
jesli nie zdrada ,to wymysla ,ze jestes do niczego
i tez dopna swego. Kazda , z kobitek ktora szybko
wskakuje do lozka potwierdza tylko niska wartosc
kobiet. W koncu jak suka nie da to pies nie wezmie.
Pozdrawiam wiosennie wszystkie
niedowartosciowane,poszukujace ciepla i
zrozumienia,romantyzmu, dobroci, suczki.....zawsze
jakis "hot-dog" sie znajdzie, milego konsumowania.
Obserwuj wątek
    • mzb13 Re: Panowie czas zaczac zdradzac 03.04.01, 18:50
      Spadaj kundlu do tej budy, z której wypełzłeś...
      • Gość: Didi Re: Panowie czas zaczac zdradzac IP: 10.134.10.4, 195.8.129.* 03.04.01, 19:03
        Zgadzam się z Mzb. Poza tym ciebie ktoś - kobieta -
        chyba musiał kiedyś bardzo źle potraktować...Ale to nie
        powód żeby wszystkie kobiety oceniać jako "suki"!!!!!
        • Gość: MM Re: Panowie czas zaczac zdradzac IP: *.*.*.* 10.05.01, 09:13
          Misiek jest zbyt maly aby z nim rozmawiac
    • Gość: Tomasz Re: Panowie czas zaczac zdradzac IP: 193.59.192.* 10.05.01, 09:33
      Jesteś C H U J.
      • Gość: Sailor Re: Tomasz IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 11.05.01, 09:49
        No kolego, ty to pokazałeś "klasę", po tym co napisałeś mogę stwierdzić, że
        jesteś debil :)
        • Gość: Sailor zgadzam się IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 11.05.01, 10:02
          Większość kobiet (przynajmniej tych urodziwych) będąc w związku z mężczyzną po
          pewnym czasie marzy o zdradzie. Możecie pisać, że ja to chyba musiałem zostać
          mocno skrzywdzony przez jakąś tam, lub też, że mój IQ jest bardzo niski i inne
          tego typu bzdury, nie dbam o to. Wy kobiety jesteście tak zakłamane, że czasem
          tracę nadzieję, że spotkam kiedykolwiek jakąś, której będę mógł zaufać.
          • Gość: krecha Re: kobiety nie dla ciebie IP: *.hwr.arizona.edu 11.05.01, 10:17
            Z twoim nastawieniem do kobiet to chyba ci nie grozi, ze jakakolwiek spotkasz...
            • Gość: Sailor Re: kobiety nie dla ciebie IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 11.05.01, 10:36
              tak się składa, że cały czas je spotykam, wnioski na ich temat wysunąłem na
              podstawie moich i nie tylko moich doświadczeń. Mam powodzenie u kobiet, ale nic
              mi po tym, spotykając jakąś wcale nie zakładam, że jest podła, zła i zdradzi
              mnie po miesiącu. Może Ty jesteś inna, jesteś ? tak szczerze ? ;)
              pozdrawiam
              • Gość: Michal Do Sailor IP: *.246.94.222.Dial1.NewYork1.Level3.net 11.05.01, 17:53
                Stary podaj adres, masz u mnie piwo....DUZE,
                facet nigdy nie ma racji, a kobieta sobie wutlumaczy jak jest jej najlepiej, ja
                postepuje teraz tak jak one, i stary, wiesz jak sie wkurzaja i piszcza ze
                zlosci ,az milo popatrzec, nie no z taka "wariatka" to ja byc nie moge, musisz
                byc silna kochanie. Oddaje to co dostalem od osob ,ktore kochalem, czytam te
                wypociny i sam do jakiego zdania dochodzisz? Pozdrawiam te normalne np. "L".
              • Gość: Sofi Re: kobiety nie dla ciebie IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 13.05.01, 02:15
                TSłuchajcie panowie, "kto jest bez winy niech pierwszy
                rzuci kamień". Nie twórzmy wojny płci, prawda jest
                taka, że zarówno kobiety jak i faceci bywają różni.
                Jedni i drudzy często są nie w porządku jak i bywają
                OK. Jako kobieta również mogę się użalać (i to jak!)
                jacy faceci są źli. Chyba nie o to chodzi. To
                zwykła "filozofia pępka" i wybiurczość uwagi. Jeśli
                nie wy sami zdradzacie to czy nie macie kolegów,
                którzy to zrobili? Nie chodzi o to by kogoś obrażać
                generalizując daną płeć. Zastanawia mnie inny asekt:
                dlaczego tak często przyzwoici faceci czy kobiety
                trafiają na kogoś kto ich oszukuje i wykorzystuje.
                Czyżby człowiek był takim "podlcem", że gdy czuje, że
                ktoś jest w porządku to to wykorzysta?
                • krecha do: Sofi 13.05.01, 08:12
                  Zgadzam sie w stu procentach, ze i kobiety i mezczyzni bywaja rozni.

Ale polemizuje ze stwierdzeniem, ze "tak czesto" i kobiety i faceci trafiaja na podlca. Mysle, ze to jest tylko
                  takie wrazenie. A przyczyna tego, ze tak czesto sie o tym slyszy jest to, ze takie przypadki sie naglasnia, o
                  nich sie duzo mowi, zali sie, opowiada sie przyjaciolom, jaki on (jaka ona) jest nie w porzadku. A jak jest
                  wszystko dobrze, to mniej sie o tym mowi. No bo co w tym ciekawego - im jest ze soba dobrze, wiec o
                  czym tu mowic.

Proponuje taki prosty eksperyment - rozejrzyjcie sie wokol i popatrzcie ile zwiazkow jest udanych, a ile nie.
                  Ciekaw jestem czy ktos ma jakies przemyslenia na ten temat.

krecha
              • krecha do: Sailor 13.05.01, 08:01
                Gość portalu: Sailor napisał(a):

> Może Ty jesteś inna, jesteś ? tak szczerze ? ;)

Duzo bardziej, niz myslisz...

• Gość: AGA ODP.DO SAILOR IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 09:00
                Wiesz Sailor,nie wiem czy ona jest inna.Ja rzeczywiście zdradzam męża ale
                wydaje mi się,że tak naprawdę nie chodzi o to czy komuś(kobiecie lub
                mężczyźnie) to sie zdarzyło,bo człowiek jest tylko człowiekiem.Chodzi o to
                jakie są pobudki.Nie wyobrażam sobie żeby zdradzić dla rozrywki.Z własnego
                doświadczenia powiem Ci(na 100%),że jeśli ktoś kocha,to nie zdradza.Mnie nawet
                nie przyszłoby to do głowy i próbowałam ratować mój związek wiele lat i
                przymykałam oczy na wiele rzeczy.Nie zdradziłam chociaż miałam wiele okazji,a
                kiedy zdecydowałam się to zrobić,to powiedziałam mojemu mężowi otwarcie,że już
                nic do niego nie czuję i nie widzę możliwości żeby to naprawić.To,że mieszkamy
                razem i podtrzymujemy tę fikcję jest jego wyborem.
          • Gość: wiki Re: zgadzam się IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.06.01, 11:44
            Zgadzam się, z Miśkiem niestety też. Wszystkich , którzy obrzucili go błotem
            powiem tak: nie bądźcie naiwni panowie, facet ma rację.
    • Gość: kobieta Do Miska i Sailora IP: *.ub.uni-heidelberg.de 29.05.01, 19:23
      jestem kobieta i niestety musze przyznac panom prawie racje. Jeszcze kilka miesiecy zbluzgalam bym Was za to,
      ale obecnie jestem zdania, ze wiele pan (a mowie o madrych po studiach i wcale nie brzydkich) bardzo szybko
      pojdzie do lozka z jakims panem. Bylam w zwiazku z panem, z ktorym mielismy mnostwo problemow, i moje dobre
      kolezanki jak sie okazalo bardzo lubily pana pocieszac. o biedaczku, jak ona Cie traktuje i juz rozbieraly sie. Pomoc
      ekspresowa, pan poszedl sie do jednej czy drugiej sie zwierzyc, plakal tam, ze mnie kocha i zyc beze mnie nie
      moze, a dziewczynki w mig z litosci probowaly pana zgwalcic. W zyciu sie nie puszczalam i nie pocieszalam tak
      panow, ale od tego czasu mam bardzo niskie zdanie o kobietach. najgorsze sa te samotne kolo 30-tki, przerazone
      wizja bycia samotna i niedopieszczone. Mozna sie zalamac, ale naprawde te latwe panie to nie rzadkosc.
      • Gość: Michal Re: Do Miska i Sailora IP: *.244.181.49.Dial1.NewYork2.Level3.net 31.05.01, 00:42
        Dziekuje z calego serca....
        • Gość: Sailor Do mężczyzn IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 31.05.01, 19:12
          Polecam wspaniałą lekturę pt. "Statek" pióra Waldemara Łysiaka, tam gościu
          przelał całą prawdę o kobietach na papier - musicie koniecznie przeczytać ; )
    • Gość: emc2 Re: Panowie czas zaczac zdradzac IP: *.*.*.* 01.06.01, 04:30
      Pewnie zabrzmi to kontrowersyjnie, ale ... Za zdrade uwazam sytuacje, kiedy
      przestaje kochac partnera i klamie ze go kocham. Jezeli zas sie zdarzy
      przelotny seks, to czemu nie - ulzyc swoim starganym nerwom, zobaczyc jak ktos
      sie stara dac mi odrobine przyjemnosci.
      • Gość: AGA Re: Panowie czas zaczac zdradzac IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 13:48
        Gość portalu: emc2 napisał(a):

> Pewnie zabrzmi to kontrowersyjnie, ale ... Za zdrade uwazam sytuacje, kiedy
        > przestaje kochac partnera i klamie ze go kocham. Jezeli zas sie zdarzy
        > przelotny seks, to czemu nie - ulzyc swoim starganym nerwom, zobaczyc jak ktos
        > sie stara dac mi odrobine przyjemnosci.
        Jeżeli chodzi o definicję zdrady,to zgadzam się w 100%.Natomiast co do
        przelotnego seksu,to nie rozumiem pojęcia.Po co ktoś miałby to robić?
    • Gość: Nina Re: Panowie czas zaczac zdradzac IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 09:55
      Misiek? Jak ktoś tak bardzo nienawidzi kobiet, to często znaczy, że jest
      pedałem...
      Cha, cha, cha, cha, cha!!!
      • Gość: pedro Re: Panowie czas zaczac zdradzac IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.01, 23:47
        Gość portalu: Nina napisał(a):

> Misiek? Jak ktoś tak bardzo nienawidzi kobiet, to często znaczy, że jest
        > pedałem...
        > Cha, cha, cha, cha, cha!!!

przeciez nikt tu nie pisze o nienawisci do kobiet-tylko o ich zaklamaniu
        a tak na uboczu to moim zdaniem wyruchac i kopa w dupe pizda zafajdanym
        • Gość: Zuza Re: Panowie czas zaczac zdradzac IP: 217.97.229.* 11.06.01, 11:27
          Ja nie wiem co tacy facecie jak Ty robią na codzień ??? Pewnie cały dzień
          praca - potem do domku i komputerek i tyle Ty życia widziałeś. Szkoda, że nie
          spotkałeś nigdy żadnej kobiety która pokazała Ci co to znaczy zyć a tylko
          przelatujesz koleżanki pod płotem albo w samochodzie... No tak zajebista sprawa
          ale czy miałes kiedys orgazm, który ukochana zafundowała Ci np swoimi
          włosami ???? Cha ciekawe jak to zrobić na ławece w parku no nie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka