Gość: ulania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:41 Mój mąż zimą chodzi w rajtuzach (męskich). Ostatnio mu nawet oczko poszło... Musiałam to z siebie wyrzucić! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietrek666 Re: Faceci w rajtuzach 10.02.05, 16:47 To nie lepiej by mu było w zwykłych kalesonach? One nie puszczają oczek, a można nawet z polaru kupić, jak ktoś jest zmarźluchem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulania Re: Faceci w rajtuzach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:00 sugerowałam... Woli rajtuzy... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Faceci w rajtuzach 10.02.05, 17:06 Raz ubrałem z przymusu jak na Kasprowy wzdłuż nartostrady mieliśmy wchoidzić. Po pięciuset metrach myślałem, że w slipkach wejdę, bo tak mnie szczypały. Fuj. Ohyda!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulania Re: tez o tym pomyslalam :))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:15 żeby chociaż hood(ł), ale też nie... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: tez o tym pomyslalam :))))) 10.02.05, 20:58 Gość portalu: ulania napisał(a): > żeby chociaż hood(ł), ale też nie... robin hoodl bo nie jadl, a Ty pewnie meza karmisz:-D blad moja droga, blad!:-DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulania Re: tez o tym pomyslalam :))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 22:59 No tak,jeszcze się okaże, że to przeze mnie chodzi w rajtuzach... Odpowiedz Link Zgłoś