Dodaj do ulubionych

Wierna, pozdroofko :))))))

IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 04.06.02, 15:55
Obserwuj wątek
    • Gość: jodi Re: Wierna, pozdroofko :)))))) IP: *.joint.eu.org / 62.233.182.* 04.06.02, 20:30
      i ja się dołączam w imieniu czytaczy forum (czyli w swoim;-)
      wierna, miło Cię znwou widzieć!
      • lastka Re: Wierna, pozdroofko :)))))) 05.06.02, 10:12
        I jeszcze ja, jeszcze ja.
        ;o)))))))))))))))))))))))
    • Gość: renia Re: Wierna, pozdroofko :)))))) IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 06.06.02, 22:52
      Wierna, skarbie, chociaz o cos Ci widze chodzi, ja Cie pozdrawiam i zamierzam
      trzymac tego wateczka przy zyciu poki jestem na tym forumie, kazdego dnia hop
      do gory i nawet nie pytam co Ty na to, pozdrawiam serdecznosci, renia
      • Gość: jodi Re: Wierna, pozdroofko :)))))) IP: *.joint.eu.org / 62.233.182.* 06.06.02, 23:52
        hehe, renia:-) a można Ci pomóc w podciąganiu wątku?
        jodi zawsze na posterunku w służbie wiernej:-)
        • Gość: renia Re: Wierna, pozdroofko :)))))) IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 07.06.02, 01:07
          sure, ze mozna:)))
      • tuli_pan Re: Wierna, pozdroofko :)))))) 07.06.02, 08:04
        Gość portalu: renia napisał(a):

> Wierna, skarbie, chociaz o cos Ci widze chodzi, ja Cie pozdrawiam i zamierzam
        > trzymac tego wateczka przy zyciu poki jestem na tym forumie, kazdego dnia hop
        > do gory i nawet nie pytam co Ty na to, pozdrawiam serdecznosci, renia

a mozesz mi napisac kim jest dla ciebie ta wierna? to twoj psychoanalityk? wierna
        to typowy przyklada baby ktora bedzie lizala tylek tym ktorzy sie z nia zgadzaja,
        a tepila tych ktorzy maja inne zdanie niz ona, mam wrazenie ze wiele jest tutaj
        damskich istotek ktore sa zagubione w realnym swiecie, nikt ich nie akceptuje,
        nie zgadza sie z nimi, a na forum byla sobie wierna ktora wam "te braki"
        uzupelniala. Teraz jeszcze struga dame ktora obrazila sie na to forum, a ja
        uwazam ze ona nic nie wniosla ciekawego w moje zycie swoimi wywodami, a jesli w
        twoje wniosla to wspolczuje

• Gość: renia tulipanku IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 07.06.02, 10:13
          tuli_pan napisał(a):

>
          > a mozesz mi napisac kim jest dla ciebie ta wierna?

nie musze, ale moge, wiec ci poweim, jest zupelnie obca osoba, ktora kiedys
          podtrzymala mnie na duchu (mialam cholernego dola, w realu oczywiscie, a tu na
          forum akurat byl taki czas, ze wszyscy jaja sobie robili ze mnie, ot - jak na
          forum, raz jestes w twa, raz nie jestes, ale akurat Wierna w tamtym dniu okzazla
          mi serce i dzieki niej poczulam sie lepiej, a wlasnie jest ZUPELNIE obca mi
          osoba, ale od tamtej pory mam do niej duzo sympatii, nie wiem, polubilam ja, moze
          to tylko kwestia przypadku, ze wlasnie ona cos tam powiedziala do mnie, a nie kto
          inny. Watek ten mam zamiar sobie kontynuowac i trudno albo bedziesz sie musial
          wyprowadzic z tego forum, alebo bedzie Ci sie codziennie rzucal ten luzacki
          tytulik, sorry:))))

to twoj psychoanalityk?

akurat w tamtym momencie faktycznie to tak zadzialalo, ale nie, to nie moj
          psychoanalityk, nie mam swojego psychoanalityka, ale fakt, ze chyba powinnam
          zaczac kogos takeigo szukac

wier
          > na
          > to typowy przyklada baby ktora bedzie lizala tylek tym ktorzy sie z nia zgadzaj
          > a,
          > a tepila tych ktorzy maja inne zdanie niz ona, mam wrazenie ze wiele jest tutaj
          >
          > damskich istotek ktore sa zagubione w realnym swiecie, nikt ich nie akceptuje,
          > nie zgadza sie z nimi, a na forum byla sobie wierna ktora wam "te braki"
          > uzupelniala. Teraz jeszcze struga dame ktora obrazila sie na to forum, a ja
          > uwazam ze ona nic nie wniosla ciekawego w moje zycie swoimi wywodami, a jesli w
          >
          > twoje wniosla to wspolczuje

Wiem, ze wierna byla tutaj trudna bardzo, sama b. czesto sie z nia nie zgadzalam
          i czasem robila rzeczy niezrozumiale, chyba zeby siebie wyeksponowac, nie wiem.
          Moze leczyla, lub probowala leczyc tu jakies kompleksy, moze faktycznie ma full
          problemow w realu z ktorymi nikt nie chce sobie radzic a ona musie, ciort wie,
          nie znam jej, fakt nie sprawia wrazenie osoby bardzo sympatycznej, zwlaszcza
          ostatnio po watku o schodzeniu forum na psy mam duzy niesmak, bo jesli to byla
          Wierna, to naprawde fatalnie, a jesli nie, to niestety ktos rzucil to haslo, cien
          padl, a ja po prostu mowie co mysle, no coz.... CZy ona wniosla cos w moje zycie?
          Nie wiem, w kazdym razie jest to osoba, osoba inteligentna, moze sfrustrowana,
          moze niezadowolona, moze jej sie nie udalo, ale bede pamietac tamten jej gest w
          moja strone , po prostu mnie poruszyla, dotknela wtedy mojego serca, a ja za cos
          takiego potrafie lubic wbrew logice, mimo wszystko (np fali niecheci i grozbie
          wypadniecia z twa) i watek bede trzymac, pokim zywa, co Ty na to tulipanie? moge
          chyba pozwolic sobie na taki kaprys? Dzieki i mam nadzieje, ze nie doniesiesz do
          mnie na admina ani nie zabierzesz swoich zabawek i nie pojdziesz do innej
          piaskownicy? Jakos zniesiesz to pozdrooofko , Ceibie tez pozdrawiam,
          renia. :))))))
          >

• Gość: anE Re: tulipanku IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.06.02, 10:19
            ja wierna1 tez polubilam na swoj sposob, podobaly mi sie jej ciete uwagi.
            nie za kazdym razem sie z nia zgadzalam..

pozdrawiam w1 i in. tych, ktorzy lubia i nie..
    • Gość: renia Re: Wierna, pozdroofko :)))))) IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 09.06.02, 19:11
      jeszcze troche i bym nie zdazyla, watek by poszedl na druga strone. Wierna, co
      u Ciebie? pozdrowko:))
      • wierna1 Re: Wierna, pozdroofko :)))))) 10.06.02, 08:24

> jeszcze troche i bym nie zdazyla, watek by poszedl na druga strone. Wierna, co
        > u Ciebie? pozdrowko:))

Cześć Reniu!
        Wszystko OK! Wybierasz się na urlop? Może do Grecji? (ha,ha). Jak dzieciaczki,
        kiedy kończą rok szkolny? pa!
    • lastka Re: Wierna, pozdroofko :)))))) 10.06.02, 08:50
      Wierna pozdrawiam Cie cieplutko :o)))
    • Gość: anE pyt. do wiernej1 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.06.02, 10:02
      o Twoja opinie dot. watku: TESCIOWA I SKARPETKI
      :-)
      pozdr.
      • wierna1 Re: pyt. do wiernej1 10.06.02, 10:44
        Gość portalu: anE napisał(a):

> o Twoja opinie dot. watku: TESCIOWA I SKARPETKI
        > :-)
        > pozdr.

Cześć AnE!
        Jestem trochę zapracowana, ale miło mi Ci odpowiedzieć. Zapoznałam się z
        problemem malinki i trzymam jej stronę. A to dlatego, bo sama przez to przeszłam.
        Musiałam odizolować częściowo teściową (teść nie żyje, a szkoda), bo zapominała,
        że jej syn nie jest już małym dzieckiem i ma własną rodzinę. Przez to nataziłam
        się na utratę sympatii nie tylko z jej strony, ale i siostry męża, ktora do tej
        pory matkuje swojemu męzowi i mojemu (czyli swemu bratu, jest starsza). Moim
        celem zaś było małżeństwo partnerskie, ale na początku związku jest o to bardzo
        trudno, kiedy Twój mąż wyniósł z domu nadopiekuńczość kobiet.
        Cale szczęście, że częściowo to zrozumiał, bo mimo drastycznego odcięcia jego
        pępowiny od matki jest ciągle ze mną. Pewnie, wolałabym żeby wszystko inaczej
        wyglądało, ale tak się stało i trudno. Zresztą już w dniu ślubu teściowa
        stwierdziła, że będę miała dwoje dzieci. Wtedy tego nie rozumiałam, ale po jakimś
        czasie do mnie dotarło.
        Malince mogę współczuć i życzyć wytrwałości, bo życie rozwiązuje często samo
        problemy.
        Pozdrawiam Cię
        • Gość: anE Re: pyt. do wiernej1 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.06.02, 10:55
          no wlasnie ten "partnerski" zwiazek.. zobaczymy, jak to bedzie u mnie.
          rozmawialam ze swoim narzeczon i on powiedzial, ze krzywdy zrobic mi nie da i
          zebym skonczyla te feministyczne gadki, bo go to juz drazni. a jak mowi,
          ze "krzywdy zrobic nie da", to mu wierze, :-)

caly czas trzeba podejmowac wybory, jak chce sie byc milym dla WSZYSTKICH i
          wszystkich zadowolic, to samemu mozna byc nieszczesliwym, dlatego chyba powinno
          wie wybrac to, co bedzie najlepsze dla Ciebie i Twojej najblizszej rodziny -
          czyli Twojego meza.. (choc on moze tego tak nie postrzegac)

milego
          a.
          • Gość: frisky2 Re: pyt. do wiernej1 IP: 62.233.139.* 10.06.02, 11:13
            Ane, jesli moge dac ci rade: fajnnie, ze twoj facet mowi, ze nie masz sie czego
            obawiac. Jednak zamiast na slowach (nawet ukochanej osoby) lepiej opieraj sie
            na faktach. Jak jest dzis? Czy dzis twoj facet jest odciety od mamusi? Jesli
            tak, nie masz sie co obawiac. jesli nie, znaczy, ze bedziesz miala problemy.
            Czy duze, czy male - to zalezy od okolicznosci i od tego, na ile facet jest
            zwiazany z mama.
            • Gość: anE Re: pyt. do wiernej1 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.06.02, 11:17
              masz racje :-)
              jak kiedys poznawalam jakiegos chlopaka, to od razu chcialam sie dowiedziec o
              jego stosunki z rodzicami, jak oni jego traktuja, jaki ma z nimi uklad, czy sa
              liberalni, czego nauczyli syna, za co on jest w domu odpowiedzialny - i czy w
              ogole..

zauwazylam, ze liberalne wychowanie odbija sie potem na tym, ze kobieta musi
              takiego mezczyzne od nowa wychowywac - jezeli zbuntuje sie przeciw
              byciu "tradycyjna zona"

odkad sie znamy - duzo sie zmienilo.. docieramy sie i jestesmy na jak
              najlepszej drodze. :-)
              • Gość: frisky2 Re: pyt. do wiernej1 IP: 62.233.139.* 10.06.02, 11:25
                To dziala w obie strony. jak ja sie zenilem, to moja partnerka byla zupelnie
                inna kobieta niz gdy ja poznalem.
                • Gość: anE Re: pyt. do wiernej1 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.06.02, 11:29
                  uwazam jeszcze, ze przed slubem powinno sie jednak "pobawic w dom", bo w takich
                  codziennych sytuacjach mozna zaobserwowac reakcje drugiej osoby.. czego z kolei
                  na randce w kinie zaobserwowac nie mozna..
    • Gość: renia Re: Wierna, pozdroofko :)))))) IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 10.06.02, 11:33
      CZesc Wierna, jestem po wypoczynkowym weekendzie w nafplio i tolon, piekne
      miejsca, polecam serdecznie i zapraszam, morze bardzo czyste i cieple, jest co
      zwiedzac i na czym sie bawic, wakacje za tydzien juz naprawde, jeszcze ostatnie
      dni r. szkolnego, ciesze sie, ze watek zyje, pozdrawiam Cie serdecznie, wracasz
      na foruma? :))))))
      • wierna1 Re: Wierna, pozdroofko :)))))) 10.06.02, 12:32

> CZesc Wierna, jestem po wypoczynkowym weekendzie w nafplio i tolon, piekne
        > miejsca, polecam serdecznie i zapraszam, morze bardzo czyste i cieple, jest co
        > zwiedzac i na czym sie bawic, wakacje za tydzien juz naprawde, jeszcze ostatnie
        >
        > dni r. szkolnego, ciesze sie, ze watek zyje, pozdrawiam Cie serdecznie, wracasz
        >
        > na foruma? :))))))

Częściowo tak i nie. Ciągnie mnie, ale staram się biernie uczestniczyć. Starannie
        omijam wątki, które mnie drażnią, żeby uniknąć scysji. A także nie będę
        odpowiadała na zaczepki. Dlatego odpisałam narazie Tobie i AnE, czyli osobom,
        którym ufam.
        Grecja, jak narazie, pozostaje u mnie w sferze marzeń. Czym byłoby życie, gdyby
        zabrakło marzeń? Niestety, moje marzenia są coraz bardziej przyziemne. Czyż
        wyjazd na urlop do ciepłych krajów to taki luksus? Dla niektórych pewnie nie, ale
        dla mnie tak. Serdeczności i szóstek na świadectwie.

• Gość: renia Re: Wierna, pozdroofko :)))))) IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 11.06.02, 09:51
      • wierna1 Re: Wierna, pozdroofko :)))))) 11.06.02, 10:17

Dzięki, właśnie chlapnęłam herbatą za Twoje zdrowie reni!
        • Gość: renia Re: Wierna, pozdroofko :)))))) IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 11.06.02, 10:43
          wierna1 napisał(a):

> Gość portalu: renia napisał(a):
          >
          >
          > Dzięki, właśnie chlapnęłam herbatą za Twoje zdrowie reni!

Dzieki wierna, napisz do mnie tez mailika nie tylko do AnE :)))
          • wierna1 Re: Wierna, pozdroofko :)))))) 11.06.02, 10:52

> wierna1 napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: renia napisał(a):
            > >
            > >
            > > Dzięki, właśnie chlapnęłam herbatą za Twoje zdrowie reni!
            >
            > Dzieki wierna, napisz do mnie tez mailika nie tylko do AnE :)))

Zastanawiam się Reniu czy w ogóle nie przejść na pisanie listów tylko do osób, z
            którymi mam o czym rozmawiać. Napiszę do Ciebie, ale teraz coś się u mnie stało
            ze skrzynką i nie mogę w nią wejść. A AnE napisała do mnie jeszcze w maju, a
            dopiero dzisiaj zajrzałam do skrzynki. Było to bardzo miły list. Dostałam też
            jeszcze kartkę (od kogo nie napiszę, bo może on nie chce) z przeprosinami, no i
            dla równowagi zostałam wyzwana przez pana Janosika od takich różnych i dodatkowo
            mi groził. Zostawiłam sobie jego list na pamiątkę. Jak mi się będzie chciało to
            może użyję w jakimś celu te jego pogróżki, Pa!chociaż nie za bardzo mi się chce
            wchodzić w polemikę z psychopatą.
            • Gość: renia Re: Wierna, pozdroofko :)))))) IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 11.06.02, 10:56
              Wierna wobec tego wysylam ci na skrzynke moj adres, bo na kulke i mirelke w
              ogole nie zagladam, to tylko po to, zeby sie zalogowac mam, pozdrawim i wiesz
              olewaj te wszystkie sprawy forumowe. Jesli bylas w permanentnym dole przez
              forum to bardzo zle, trzeba umiec zachowac dystans do spraw w realu, a co
              dopiero wirtualnych spraw w necie. Wierna pozdrawiam i stukne cos na priv, pa,r
              • wierna1 Re: Wierna, pozdroofko :)))))) 11.06.02, 14:23
                Reni, czy otrzymałaś moje listy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka