Dodaj do ulubionych

Jak uwolnic sie od kochanki meza????

IP: *.240.81.adsl.skynet.be 17.02.05, 14:52
Moze brzmi to banalnie, ale niestety dla mnie banalne nie jest.
Moj malzonek wplatal sie w internetowa afere z kobieta, ktorej nigdy nie
spotkal. Wiem, ze to abstrakcyjnie brzmi, ale on sie naprawde zakochal.
Skonfrontowalam go z jej klamstwami ( nie bede opisawac w szczegolach ), ale
efekt jest taki, ze mezulek pogonil internetowa modliszke, ale niestety ona
zaczyna wydzwaniac do mnie, wysyla smsy z pogrozkami, straszy, ze zniszczy mi
zycie etc. Doszlam do wniosku, ze to jest paranoja, babsko niezrownowazone
psychicznie, ale ja chce miec swiety spokoj ( zmiana numeru telefonu nie jest
mozliwa )
Jak ja powstrzymac? Nie znam jej adresu , jedynie numery komorek z ktorych
wydzwania i przysyla 30 smsow dziennie. Czy ja to moge uregulowac prawnie?
Zglosic na policje ( pogrozki sa dosyc powazne ). Prosze o pomoc
Ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasica Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? IP: *.ecofis.de 17.02.05, 14:55
      nie mam pojecia, ale chyba mozna zglosic.
      wesola alternatywa byloby zaczac jej taki sam terror.
    • lena_zet Re: ty ją zostaw w spokoju 17.02.05, 14:55
      niech twój mundry małżonek teraz zrobi coś z tym fantem.
      • mamdylemat Re: ty ja˛ zostaw w spokoju 17.02.05, 15:00
        slusznie prawisz, madra kobieto!!!!!!!
    • Gość: też zdradzona Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? IP: .48.242.* / 80.51.176.* 17.02.05, 14:59
      to jeszcze nic. mój małżonek wdał sie w romans z kozą sąsiada i mysle ze on
      naprawde sie zakochał. codzinnie powtarza mi że nikt tak czule nie patrzył w
      jego oczy jak właśnie ona, że nikt wcześniej tak doskonale go nie rozumiał, że
      już nie potrafi bez niej żyć. nie pomaga mój szantaż że zadzwonie do
      towarzystwa opieki nad zwierzetami, nie pomgają pogróżki sąsiada, ze zastrzeli
      go ze swojej wiatrówki przy najbliższej okazji. nie wiem co mam robić. już nie
      raz próbowalam otruć france, ale ona ma intiucje i niczego ode mnie nie
      przyjmuje. rozmawiałam z sąsiadem na temat unicestwienia bestii, ale on nie
      chce o tym słyszeć. mówi, że ma mleko za darmo a w zakup drugiej inwestować nie
      zamierza.
      • lena_zet Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? 17.02.05, 15:03
        Gość portalu: też zdradzona napisał(a):

> to jeszcze nic. mój małżonek wdał sie w romans z kozą sąsiada i mysle ze on
        > naprawde sie zakochał. codzinnie powtarza mi że nikt tak czule nie patrzył w
        > jego oczy jak właśnie ona, że nikt wcześniej tak doskonale go nie rozumiał,
        że
        > już nie potrafi bez niej żyć. nie pomaga mój szantaż że zadzwonie do
        > towarzystwa opieki nad zwierzetami, nie pomgają pogróżki sąsiada, ze
        zastrzeli
        > go ze swojej wiatrówki przy najbliższej okazji. nie wiem co mam robić. już
        nie
        > raz próbowalam otruć france, ale ona ma intiucje i niczego ode mnie nie
        > przyjmuje. rozmawiałam z sąsiadem na temat unicestwienia bestii, ale on nie
        > chce o tym słyszeć. mówi, że ma mleko za darmo a w zakup drugiej inwestować
        nie
        >
        > zamierza.

kurde, nigdy nie wspominałaś nic omężu, xy2....
        • Gość: też zdradzona Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? IP: .48.242.* / 80.51.176.* 17.02.05, 15:08
          nie wiem o co ci chodzi. ja opisuje swoja tragedie zyciowa a ty sugerujesz ze
          jestem jakąs xy2.
          nie wiem jak ty byś sie czuła, jakbys przez płot zbudowany z siatki musiała
          codziennie patrzec na kochanice męża, jakbyś codziennie słuchała jaki to ona ma
          cudowny, szorstki języczek, ktory potrafi zrobić cuda, jak każde jej spojrzenie
          wywołuje w nim szybsze bicie serca.
          brakuje ci jakiejkolwiek zdolności do empatii
          • Gość: baba Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? IP: *.crowley.pl 17.02.05, 23:50
            > nie wiem o co ci chodzi. ja opisuje swoja tragedie zyciowa a ty sugerujesz ze
            > jestem jakąs xy2.

wspominajac o galopujacym rozdwojeniu jazni dokladnie o to mi chodzilo hehe
    • margie Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? 17.02.05, 15:17
      dzwonisz do operatora komorkowego i blokujesz telfony i msmy od konkretnego nr.
      idziesz na policje ( zchowaj sms-y jako dowod). I tyle, chyba wystarczy. Dla
      wlasnego dobrego samopoczucia mozesz ja ostzrec o podjetych dzialaniach typu
      policja. Recze, ze zadziala, mialam pdobna sytuacje z b. mezem, tez straszyl,
      zlozylam doniesienie, jak reka odjal:))
    • Gość: wiruska Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 17.02.05, 17:20
      to chyba Twój mąz powinnien zadziałać a nie Ty? W końcu to On naważył piwa.
    • x3936012 razem z mezem pogonic. 17.02.05, 17:34

• Gość: adrienna@gazeta.pl przeczytaj IP: *.spray.net.pl 17.02.05, 18:31
      wejdźcie sobie na forum eksperckie GW , na bezpieczeństwo kobiet i
      wątek "nękacz", powinniście po 1 poznać mechanizm jej działania, nie tylko Wy
      macie takie problemy.... ale to w brew pozorom nic zabawnego, naprawdę może
      wykończyć rozumiem Was bardzo dobrze!
      • severina Re: przeczytaj 17.02.05, 21:50
        Tak jak napisala Margie ... mozesz isc z tymi sms'ami na policje..

pozdr.
        • Gość: adrienna Re: przeczytaj IP: *.spray.net.pl 17.02.05, 22:08
          no właśnie nie za bardzo...tacy nękacze tym się żywią i wzbudza to w nich
          jeszcze większa agresję, a ponadto będą musieli się widywać np. na sprawach
          sądowych, jeżeli ona była czysta w śietle prawa to g. jej zrobią , dostanie
          wyrok w zawieszeniu np. na 2 3 lata i to wszystko!
          takie mamy prawo w Polsce! Policja ;-) obrońca "wielki", owszem an tyle ile
          mogą to pomagają, ale jest prawo i paragrafy których Policja musi się ściśle
          trzymać-tak więc na dłuższą metę nic jej to nie da.... uwierzcie na słowo.Znam
          to z autopsji.
          • cnjry Re: przeczytaj 17.02.05, 22:13
            Podaj jej numer na forum dla jakis zbokow lub innej masci odmiencow i zareklamuj
            sie tak aby to bylo dla nich atrakcyjne
            • Gość: adrienna Re: przeczytaj IP: *.spray.net.pl 17.02.05, 22:14
              no "doskonały" pomysł, tylko admin namierzy Cię raz dwa trzy!!!
          • severina Re: przeczytaj 17.02.05, 22:28
            Adrienna rowniez znam to z autopsji.Jesli Ewa chce to jakos "ukrocic" prawnie to tylko policja...

Pozdr.
            • Gość: adrienna Re: przeczytaj IP: *.spray.net.pl 17.02.05, 22:34
              oby pomogło.... ja myślę że jednak nie pomoże.
            • cnjry Re: przeczytaj 18.02.05, 10:39
              A niby od czego sa kafejki ?
              Przeciez mozna miec proxy i byc za NAT
    • Gość: policjant Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:22
      Policja. Zgłoś, zadzwonią do facetki, zaproszą na rozmowę i powinno pomóc
      • Gość: adrienna Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? IP: *.spray.net.pl 17.02.05, 22:25
        noooo... tak pomoże na 2 tygodnie a to ją jeszcze bardziej nakarmi i wtedy się
        zacznie, ja wiem ż ena zdrowy rozum tak powinno być ale powiedz "policjant" czy
        finał tego nie będzie takie jak napisałam wcześniej? co postwią jej zarzuty -
        bo w sumie Ewa ma dowody- i co? sprawa karna i co? w zawiasach?
        i co to da....
        ja jestem w bardzo podobnej sytuacji i nic mi to nie dało..
    • Gość: Dorota Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.02.05, 01:56
      Zglos to na policje. Czy rozmawialas z nia przez telefon? Moze to jakis
      zboczeniec , wcale nie kobieta.
      • adrienna Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? 18.02.05, 10:40
        Ludzie!!!!!To nie są osoby które sapią przez telefon
        ! Ewa napisała że to kobieta i wiedza która..... A z resztą....ja już nie mam
        siły, mam swoje problemy i wacle się nie skończyły po zgłoszeniu na policję, a
        wręcż przeciwnie, to wywołuje w takich ludziach jeszcze większy powód do
        realizownai swoich gróźb\
    • sagis Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? 18.02.05, 10:43
      Skąd zna jego nr telefonu? Widać, że to nie była jedynie internetowa znajoma,
      bo Twój mąż chciał czego więcej:-)
      Dobrze być naiwną żoną:-))))
      Może powinnaś sama lepiej zadbać o swojego męża, aby nie szukał internetowych
      znajomych.
      • Gość: gh Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? IP: 62.121.129.* 18.02.05, 11:27
        faceci to maja jednak dobrze: narobia bigosu z inna baba a potem niech sie zona
        martwi jak po mezu posprzatac :))
    • grogreg Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? 18.02.05, 12:10
      Oczywiscie! Mozesz to zglosic na policje, a nawe powinnas.
      Uprawnionemu urzednikowi odnalezienie danych uzytkownika danego numeru zajmie
      moze tydzien (czas na obieg korespondencji). Pod warunkiem ze jest to telefon z
      abonamentem.
      • adrienna Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? 18.02.05, 12:58
        hmmmm wy chyba wogóle nie czytaliście postu Ewy? ona nie szuka jaj adresu i nr
        telefonu wie że to kobieta a nie zboczeniec.... a z resztą, Ewa sama widac nie
        jest zainteresowana kontynuacją wątku.
        O matko! No i co! Może i ją zdradził mąż a mało facetów zdradza zony? Ale to
        ich sprawa! KAżdy ma prawo do życia tak jak chce i spotykać się z tymi osobami
        z któymi chce... ale nie musi tolerować czyjegoś narzucania się.
        Załóżmy że masz dziewczynę z którą zrywasz i masz nową a stara jest bardzo
        niezadowolona z tego że już z nią nie jesteś i Cię nęka, to zbliżona sytuacja?
        I CO?
        • grogreg Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? 18.02.05, 14:29
          Jesli sa to grozby to jedyna sluszna reakcja to powiadomienie policji.
    • platny.zabojca napisz do mnie, cos poradzimy 18.02.05, 12:19
    • Gość: skarpeta Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:10
      poleć jej wątek o obleśnych facetach
      • Gość: doktore Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:43
        arszenik kochanie
        • alpepe Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? 20.02.05, 18:45
          a nie sanatorium?
    • Gość: /// Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.05, 19:18
      "ona zaczyna wydzwaniac do mnie, wysyla smsy z pogrozkami"

a skąd zna nr Twojego telefonu ???
      • Gość: doktore Re: Jak uwolnic sie od kochanki meza???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:32
        kochance arszenik,a EWA do sanatorium, a starego na odwyk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka