Dodaj do ulubionych

Tylko zdziry romansują z żonatymi!

18.02.05, 14:26
Tylko dziwka i zdzira romansuje z żonatym facetem. jest takie powiedzneie, że
jak suka nie da to pies nie weźmie. ale ostatnio takie co romansują z
żonatymi zaraz znajdą sobie jakieś wymówki. a to, że żona go nie rozumie a to
to a to co innego. ale to zwykłe dziwki i tyle. żadna szanująca się kobieta
nie zadaje się z zonatym facetem. nie krzywdzi innego człowieka!
Obserwuj wątek
    • Gość: xy2 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: .48.242.* / 80.51.176.* 18.02.05, 14:29
      moja kumpela jest z zonatym facetem. nei jest zdzira, on jest sku..elem
      • ligia3 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 14:34
        on jest sk.. ale on zwykłą szmatą

Gość portalu: xy2 napisał(a):

> moja kumpela jest z zonatym facetem. nei jest zdzira, on jest sku..elem
        • Gość: xy2 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: .48.242.* / 80.51.176.* 18.02.05, 14:38
          nie jest szmatą.

• ligia3 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 14:40
            skoro wie że to żaonaty facet i to robii - to jest i to 100 % zdzirą!

> nie jest szmatą.
            >
            • Gość: xy2 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: .48.242.* / 80.51.176.* 18.02.05, 14:41
              ale on i tak nie jest z zona

co nie zmiania faktu ze jest ...
              • ligia3 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 14:44
                ale co do niego sprawa jasna, jestr zwykłym s....n! ale ona jest nbie lepsza

> ale on i tak nie jest z zona
                >
                > co nie zmiania faktu ze jest ...
                • Gość: xy2 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: .48.242.* / 80.51.176.* 18.02.05, 14:48
                  ona nie rozbila jego malzenstwa, nei obrazaj jak nie wiesz
                  • ligia3 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 14:55
                    człowieku, ale jaki to ma znaczenie? on wie że facet jest zonaty i tyle.to
                    chyba jasne?

> ona nie rozbila jego malzenstwa, nei obrazaj jak nie wiesz
                    • Gość: xy2 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: .48.242.* / 80.51.176.* 18.02.05, 14:56
                      to on decydujac sie na układanie zycia powinien sie rozwiesc a nie przez ponad
                      2 lata sciemniac
                      • ligia3 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 14:58
                        masz rację. ale ona jak była by porzadną kobietą opuściłaby faceta od kiedy by
                        wiedziałą że ten ma zonę i tyle

> to on decydujac sie na układanie zycia powinien sie rozwiesc a nie przez
                        ponad
                        > 2 lata sciemniac
    • ticoqp Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 14:29
      nie zgadzam sie z Twoja opinią, znam tez studentki a nawet jedna nauczycielkę:)
    • deborah05 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 14:31
      Niestety, na uczucie nie ma mocnych. Czasami trzeba narazić się, nawet takim
      jak Ty.
      • ligia3 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 14:35
        o jakich uczuciach ty mówisz? o zdradzanej żony? zastanów się dziecko! to niech
        najpierw się rozwiedzie, a potem romansuje. ale fakt faktem, są takie dziwki co
        z zonatymi się piepszą jak suki

deborah05 napisała:

> Niestety, na uczucie nie ma mocnych. Czasami trzeba narazić się, nawet takim
        > jak Ty.
        • deborah05 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 14:38
          mówię o tym, że należy brać pod uwagę okoliczności. Nie oceniać wszystkiego
          przez pryzmat swojej (wątpliwej zwykle i łatwej do nadszarpnięcia) moralności.
          A lat mam 30 i doświadczenia baaardzo wiele.
          • ligia3 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 14:59
            to lawtwo realtywizować, to zawsze usprawiedliwia co? jak ktoś ma czyste
            symienie nie musi uprawiedliwiac czy gadać coś o "okolicznościach".

deborah05 napisała:

> mówię o tym, że należy brać pod uwagę okoliczności. Nie oceniać wszystkiego
            > przez pryzmat swojej (wątpliwej zwykle i łatwej do nadszarpnięcia)
            moralności.
            > A lat mam 30 i doświadczenia baaardzo wiele.
            • deborah05 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 15:24
              Ja nie mam czystego sumienia. Chyba mało kto ma, a ja nie lubię hipokryzji.
        • kraxa dajcie spokój Ligia 33 18.02.05, 16:32
          Pewnie ma ochote sie "popiepszyc" jak suka, tylko sie nikt nie trafia. Wiec
          judzi na forum, liczac, ze ja moze ktos bedzie chcial "nawracac". a tak
          naprawde ligia 33 ma góra 13 lat i na imie Sebastian
    • Gość: ha Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 18.02.05, 14:31
      hahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Dobre sobie, przeciez zonaty facet to lakomy kasek o czym tutaj wiecej gadac.
      Z zycia trzeba brac ile Ci daje abys na starosc niczego nie zalowala i wszystko
      posmakowala, az lepiej sie umiera.
    • rachela180 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 14:36
      Żonaci co zdradzają żony to palanty i sukin.syny :P a nie ich kochanki
      • ligia3 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 14:39
        to jasne że zonaci faceci którzy zdradzaja to palanty!ale co z nimi to robią to
        kto? dlaczego tak łatwo je usprawideliwiasz? to zwykłe zdziry i taka prawda.

rachela180 napisała:

> Żonaci co zdradzają żony to palanty i sukin.syny :P a nie ich kochanki
    • Gość: Sonata Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:36
      To, że facet jest żonaty, nie oznacza, że jest czyjąś własnością. Sama jestem
      żoną i uważam, że o chłopa po prostu trzeba dbać, żeby mu głupoty do głowy nie
      przychodziły a nie wieżyć w świętość związku małżeńskiego.
      • alpepe Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 17:59
        ciekawe, jak to będzie, jak się obudzisz i wszystkie Twoje mędrości odnośnie
        związku wezmą w łeb...
        • Gość: Sonata Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 18:05
          Gdyby miały wziąć w łeb, to by były głupoty a nie mądrości.
          • alpepe Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 18:12
            nie chciałam być aż tak bezpośrednia, ale skoro na to wpadłaś...
            • Gość: Sonata Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 18:26
              Nikt nie ma patentu na nieomylność, ale póki co jestem całkiem zadowolana ze
              swojego życia, więc to chyba nie są głupoty. A jak coś mi nie wychodzi, to mam
              pretensje do siebie a nie o całego świata
    • lkish21 W koncu ktos mnie zrozumial:))) 18.02.05, 14:37
      jest dokladnie tak jak napisales..
      a do reszty: jakbyscie stracili ojcow przez popieprzone i puste jak polki w
      sklepie za komuny materacami, albo jakby wasze najlepsze kolezanki puszczaly
      sie z zonatymi impotentami jadacymi na wiagrze z zakolami wielkimi jak stepy
      akermanskie i uzebieniem pieknym jak zdechly kot-dachowiec to byscie zrozumieli
      skad niektorzy biora taki attitude...
      peace
      out
    • angie14 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 14:39
      zgadzam sie z Toba:)
    • Gość: Beti Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.hcg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:47
      ja uwazam ze taka kochanka nie przyrzekala zonie ze bedzie jej wierna ,a maz to
      chyba przyrzekal..;-)))))))0
      • Gość: Sonata Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:50
        Trafna uwaga
      • ligia3 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 14:57
        aha to już taka zdzira jest rozgrzeszona? zastanów się co gadasz. męża nbie
        usprawiedliwaim, ale ona nie jest "niewiniątkiem". dziwka i tyle

Gość portalu: Beti napisał(a):

> ja uwazam ze taka kochanka nie przyrzekala zonie ze bedzie jej wierna ,a maz
        to
        >
        > chyba przyrzekal..;-)))))))0
        • Gość: Beti Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.hcg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 15:03
          czyzby dotykal cie ten problem..........wyluzuj calego swiata nie zbawisz.....a
          i tobie moze sie trafic ze sie zakochasz w zonatym.....roznie to bywa
          • Gość: Lukas Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 20.02.05, 22:46
            a jakby Ligię dotknął ten problem to co? jest gorsza? Popprostu ja się z nią
            zgadzam, te które się bzykają z zonatymi toi kur..wki i maja taką samą winę jak
            mężaowie zdradzający zony. chociaż mąż nie zdradza kobiety która o niego dba.
            jak nie dba to ma efekty i tyle. a nie zaraz żona do "biedna ofiara".
        • Gość: Sonata Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 15:03
          Zastanów się czy nie przeceniasz roli kochanki. To tak, jakby trwałość
          małżeństwa zależała od przypadkowych kobiet, które facet spotyka na swojej
          drodz: czy zdecydują się pójść z nim do łóżka, czy nie. Zdrada to problem
          przede wszystkim między małżonkami i gdzieś między nimi leży wina (bo nic nie
          dzieje się bez przyczyny), jakaś naiwna panienka niewiele ma z tym wszystkim
          wspólnego.
        • lola_14 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 16:20
          Z tego co mówisz jasno i wyraźnie wynika że skoro kochanka jest dziwką to facet
          który zdradza też jest dziwką..
          chyba wlaśnie dowiedziała się że mąż zdradza Cię??
      • Gość: Zainteresowana A co oznacza?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 16:20
        A co oznacza przysięga:
        miłość,
        wierność,
        i uczciwą małżenśka
        Bo jedynie wiem co znaczy NIE DOPUSZCZE CIĘ DO ŚMIERCI:)
    • Gość: xy2 głupoty gadasz IP: .48.242.* / 80.51.176.* 18.02.05, 14:55
      jest czesto presja rodziny, znajomych zeby wyjsc za maz, czesto jest
      to "wpadka". ludzie nie decydują sie na małżeństwo z miłosci tylko z "rozsądku"-
      bo wypada, bo on ma pieniadze i zapewni byt, bo on nepewno kocha, bo jak nie
      wezmiesz pierwszego lepszego a bedziesz wybredna to bedziesz sama i inne.
      a później jest zdrada, dramaty rodzinne, alkoholizm.

jak sie przysiega trzeba miec 100% pewnosc. a wiekszosc z tych co przysiegaja
      klamie i mysle ze zdaje sobie z tego sprawe
      • ligia3 Re: głupoty gadasz 18.02.05, 15:00
        tym sposobem zalegalizujmy zdradę, w końcu słowo nic nie znaczy?

> jest czesto presja rodziny, znajomych zeby wyjsc za maz, czesto jest
        > to "wpadka". ludzie nie decydują sie na małżeństwo z miłosci tylko
        z "rozsądku"
        > -
        > bo wypada, bo on ma pieniadze i zapewni byt, bo on nepewno kocha, bo jak nie
        > wezmiesz pierwszego lepszego a bedziesz wybredna to bedziesz sama i inne.
        > a później jest zdrada, dramaty rodzinne, alkoholizm.
        >
        > jak sie przysiega trzeba miec 100% pewnosc. a wiekszosc z tych co przysiegaja
        > klamie i mysle ze zdaje sobie z tego sprawe
        • Gość: xy2 Re: głupoty gadasz IP: .48.242.* / 80.51.176.* 18.02.05, 15:03
          no własnie, zanim dasz słowo dobrze sie zastanów
          • izka82 Re: głupoty gadasz 18.02.05, 15:22
            Nie mozesz wkladac wszystkich kobiet-kochanek do jednego wora! Jedne piep..a
            sie jak suki,a inne sie zakochaly i nie potrafia, NIE MAJA SILY z tym skonczyc.
            Tak skonstrulowany jest czlowiek, czasem slaby, zagubiony, tak niestety jest,
            jestesmy ludzmi, tylko ludzmi, i choc popelniamy bledy- uczymy sie na nich i
            kropka!

pozdr.
            • Gość: xy2 Re: głupoty gadasz IP: .48.242.* / 80.51.176.* 18.02.05, 16:38
              ale to ty wkładasz wszystkie do 1 wora, nie ja
            • Gość: Lukas Re: głupoty gadasz IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 20.02.05, 22:43
              czy tą samą miarę przykładasz do niewoiernego męża? czy rogrzeszasz
              tylko "niewinne i zakochane kochanki"?
              • Gość: xy2 Re: głupoty gadasz IP: .48.242.* / 80.51.176.* 20.02.05, 22:48
                w zyciu bywa róznie i nie powinno sie tak radykalnie oceniać
                • Gość: Lukas Re: głupoty gadasz IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 20.02.05, 22:51
                  relatiwizm rorgrzesza gerzników i męty morlane. jak zamorduję bo..... też
                  zostanę rogrzeszony. i dobrze
                  • Gość: xy2 Re: głupoty gadasz IP: .48.242.* / 80.51.176.* 20.02.05, 22:52
                    mowisz jak romek giertych i wszechpolacy z radyja
                    • Gość: Lukas Re: głupoty gadasz IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 20.02.05, 22:55
                      to głu[pada demagogia co powiadasz. nie ważne kto co mówi, lecx co mówi,
                      widzisz Michnik zacny byly dziłacz opozucji też kłamie.... więc nie warto
                      demagogii uzywać. ja nie lubię Giertycha:) a tym wypadku sku..el....stwo to
                      skur...stwo i tyle. obrońcy jak widać zawsze się znajdą.
                      • Gość: xy2 Re: głupoty gadasz IP: .48.242.* / 80.51.176.* 20.02.05, 22:59
                        ja ci powiem tak. jak kogos sie kocha to zdrada nie wchodzi w gre. i chciałabym
                        życ szcześliwie bez zdrady i innych przykrości, bez wyrachowania.
                        cały czas mam nadzieje ze mi sie uda, ze nikt mnie nie będzie krzywdził i
                        wzajemnie
                        • Gość: Lukas Re: głupoty gadasz IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 20.02.05, 23:01
                          i życzę Ci tego naprawdę, aby nikt Cię nie krzywdził. ja nie bronię
                          zdardzjących zon czy mężów. choć rozumie zanidbywanego faceta, oleeanego przez
                          zonę ,która uważa że "jej się należy"...ale nie popieram
                          • Gość: xy2 Re: głupoty gadasz IP: .48.242.* / 80.51.176.* 20.02.05, 23:05
                            dla mnie jest tak ze jak jest w zwiazku zdrada nalezy z godnoscia odejsc. nie
                            uratuje sie nic na siłe jak nie ma szczerych uczuć.

tez nie rozumiem osób, które biorą ślub z jakiegokolwiek wyrachowania a pózniej
                            robia problemy jak ktos chce rozwodu. taki człowiek tez ma prawo do normalnego
                            życia. i dlatego uwazam ze nienalezy wrzucac do jednego wora
                            • Gość: Lukas Re: głupoty gadasz IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 20.02.05, 23:08
                              mówimy o czym innym. masz rację, należy z godnością odejśc. ale takim samy
                              złem jest zdardzający mąż, i jego kochanka, i tyle.
                              • Gość: xy2 Re: głupoty gadasz IP: .48.242.* / 80.51.176.* 20.02.05, 23:12
                                OK, zdradą jest dla mnie oszukiwanie drugiej osoby i udawanie ze wszystko jest
                                OK. tego nei usprawiedliwiam i niecierpie. głupotą nazywam tolerowanie zdrady
                                pomimo świadomosci sytuacji.
                                natomiast proba ulozenia sobie zycia z kims innym jest dla mnie jak najbardziej
                                zrozumiała. nie kazsdy ma na tyle szczescia zeby spotkac na swojej drodze
                                uczciwego partnera
    • Gość: wiruska Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 18.02.05, 16:27
      To nie jest wina tych kobiet, tylko tych facetów-mężów. Oni powinni byc wierni
      żonie, wspierać, ślubowali im wiernośc. Trudno oczekiwac tego od kochanek. One
      żadnej żonie nic nie obiecywały. To facet jest winny. Kiedy pojawiają sie
      problemy w małżeństwie powinnien starać sie je z żoną wspólnie rozwiązywać a
      nie iść na łatwiznę, bałamucąc przy tym kolejną niewiastę.

Oczywiście są też i takie kobiety które nie rozumieją słowa "nie", ale nie o
      nich mówimy.
    • keridwen Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 17:45
      oj chyba masz jakis problem, bo cie maz zdradza :)
      nic dodac nic ujac :P
    • caprice83 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 18.02.05, 18:10
      wez siepogodz z tym ze jakas dziewczyna była lepsza od ciebie a nie obrazaj
      innych:/
      nie lubie takich byłych sflustrowanych starych zon:/
      • Gość: is Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:35
        dlaczego od razu lepsza. Mogła być inna albo gościu po prostu potrzebował
        nowych doznań i myślał fujarką tylko
    • Gość: zenon gajowniczek Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: 80.53.160.* 19.02.05, 15:41
      A ja znam bardzo porządne kobiety które romansuja z żonatymi facetami ładne z
      dobrego domu i wcale bym ich tak nie nazywal. Widocznie zonaci faceci mają to
      cos w sobie a kawalerownie niestey nie. Dlatego kobiety tak sie uganiaja za
      żonatymi.
      pozdrawiam
      • Gość: ooo Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:53
        porządne od porządać
      • Gość: Lukas Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 20.02.05, 22:58
        widzisz porządne kobiety nie krzywdzą innych, nie ma porządnych obiet
        sypiających z zonatymi. to pewne. mylisz pocjęcia.
    • Gość: anka Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 15:44
      Lepiej być zdzirą niż zdradzaną frajerką.
    • passerine Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 21.02.05, 02:54
      Tak sobie czytam i nie mogę zrozumieć dlaczego dla ligii3 kobiety romansujące z
      żonatymi to zdziry itd. Natomiast nie ma w wypowiedzi autorki zadnego dosadnego
      określenia na żonatych zdradzających.
      • ligia3 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 21.02.05, 07:47
        Bo nie czytałaś dokładnie. dla mnie faceci którzy zdradzają swoje żony to
        gnojki. ale te panienki z którymi to robią to zwykłe zdziry i tyle. ale pewnie
        tobie się to nie podoba.

passerine napisała:

> Tak sobie czytam i nie mogę zrozumieć dlaczego dla ligii3 kobiety romansujące
        z
        >
        > żonatymi to zdziry itd. Natomiast nie ma w wypowiedzi autorki zadnego
        dosadnego
        >
        > określenia na żonatych zdradzających.
    • lena_zet Re: hej, a co z facetami? 21.02.05, 08:18
      żonaty, zdradzający facet to dopiero palant!
      • Gość: hansi dla Ciebie, lala, dla Ciebie IP: *.arcor-ip.net 23.02.05, 14:09
        bo dla mnie, nie.
    • Gość: Robert dobrze doopcia, romansuje z kobietami IP: *.arcor-ip.net 21.02.05, 09:15
      podobno jestem dla Ciebie "gnojkiem", a te panienki z ktorymi romansuje to dla
      Ciebie "zdziry"?

wiesz, milutka, jak Twoje zdanie na moj temat i innych kobiet chetnych
      do romansu, mnie interesuje?.

Nie martw sie, za Toba bym sie nawet nie obejrzal.
      Betonu uzywam tylko do wyrownania drogi do garazu.
    • lola_14 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 21.02.05, 09:36
      Jak na mój gust to ligia3 ewidentnie została zdradzona przez męża i stąd wynika
      jej jad, rozgoryczenie, wściekłość i nienawiść.
      Na Twoim miejscu zamiast tak się pieklić spróbowałabym przez chwilę wyciszyć się
      usiadłabym sobie na spokojnie i również na spokojnie przeanalizowałabym cały
      swój związek i zastanowiła co spowodowało że facet mnie zdradził i gdy doszłabym
      do tego to zaczęłabym robić wszytsko żeby to zmienić. To działa i to bardzo.
      Możesz mi wierzyć bo nie tylko Ciebioe to spotkało....
      • Gość: Lukas Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 21.02.05, 12:59
        a ja ligię rozumiem, choć jestem facetem i mężem:) z męskiego punktu widzenia
        tkie kobiety, zony co to robią są takie jak pisze ligia. faceci którzy to robią
        wcale nie są od nich lepsi.a to obojętne czy Ligia miałą przejścia czy nie. W
        duzej części ma rację i tyle.
    • kobieta_na_pasach a jak nazwac faceta romansujacego z mężatka? 21.02.05, 11:00
      zdzir?
      • charlie_x Re: a jak nazwac faceta romansujacego z mężatka? 21.02.05, 16:40
        kobieta_na_pasach napisała:

> zdzir?

..nie, to zadziorny gość..8)
    • kiddo Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 21.02.05, 11:12
      każdy, kto uważa jak w temacie tego wątku, niech przeczyta książkę "Pestka"
      Anki Kowalskiej (tylko uwaga: film sknocony przez Jandę należy sobie darowć, ma
      on bardzo niewiele współnego z powieścią). Wiem, że to tylko literatura, ale
      moim zdaniem bardzo prawdziwa, ukazująca problem w sposób bardzo
      niejednostronny. Uswiadamia, że nic nie jest tylko czarne lub białe
    • pimpek_sadelko Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 21.02.05, 13:01
      nie popieram romansow z zonatymi/zameznymi, ale pragne zwrocic uwage, ze badz
      co badz wolna kobieta nie ma zobowiazan tylko ma jez zonaty facet. zatem
      proponuje czepiac sie bardziej tych, ktorzy nie dochowuja wiernosci niz tych,
      ktorzy sa wolni i puszczaja sie tak jak im sie podoba.
      • Gość: Lukas Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 21.02.05, 13:04
        to jasne że zonaty facet, czy mężatka zdradzająco swojego meża są winni. bez
        dyskusji - fakt. ale nie mów, że ktoś weolny, ale wiedzący, że zadaje się z
        zajętym, jest bez winy. nie chrzań. poprostu nikt pozradny tego nie robi, a
        tekie byle co zawsze znajdzie usprawiedliwienie jak podałeś wyżej. oboje są
        siebie warci.
        • pimpek_sadelko Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 21.02.05, 14:27
          nie mowie, ze osoba wolna jest bez winy. wcale tak nie sadze, ale gdybym to ja
          zlapala meza z na jakims romansie to skupilabym sie na nim. z ta p[ania rodziny
          nie zakladalam tylko z mezem.
          • Gość: Lukas Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 21.02.05, 21:29
            tu nie ma sporu, to oczywiste, ale ta pani to zwykła zdzira i tyle
    • pimpek_sadelko Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 21.02.05, 13:03
      ligia3, chyba maz cie puscil z jakas laska, badz tak dobra i jemu rzygaj a nie
      nam. jesli sie puscil to sam tego chcial, nie rob z faceta zdradzajacego
      ofiary. jestes zalosna.
    • izka82 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 21.02.05, 13:11
      Nie bede tu oceniac na ile winny jest facet, na ile dziewczyna. Chodzi o to ze
      poprzez pryzmat swoich doswiadczen, ligia pakuje wszystkie kobiety (kochanki
      zonatych)do jednago wora i bardzo brzydko sie o nich wyraza!! Nie uwazam sie za
      dziwke, tylko dlatego ze zauroczylam sie nie w tym facecie co trzeba!! Zreszta,
      kim dla ciebie, ligio jest dziwka, podaj definicje!??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka