Dodaj do ulubionych

Maly biust nastolatki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 13:59
Ja mam male piersi i jestem szczupla, mam 17 lat i chodze do szkoly sredniej!
Wstydze sie tego, bo sie ze mnie wysmiewaja faceci bo mam male piersi:( Ale
najbardziej pocieszajacy jest dla mnie fakt, ze jak zawsze wracam, ze szkoly
to moj chlopak mnie przytuli pocaluje, czasami nawet cos wiecej:) Powie mile
slowo i od razu czuje sie lepiej, on mnie kocha taka jaka jestem, a znamy sie
juz dlugo i pokochal mnie z mniejszymi piersiami, a teraz mam wieksze
troszke, ale tylko troszke;( Lecz niedlugo znow beda male, bo przestlam brac
tabletyki antykoncepcyjne i ku mojemu zdziwieniu moj misiu powiedzial, ze sie
cieszy, bo wolal jak byly mniejsze, bo twierdzi, ze te mu sie nie mieszcza w
raczce, a mam zaledwie 65A!!! Niewiem, co go we mnie kreci... przeciez
wiekszosc chlopakow woli laski z wiekszymi piersiami!
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Maly biust nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:00
      słuchaj masz cudownego faceta :))) i to nieprawda, że faceci lubią tylko laski
      z dużymi piersiami...różne są gusta i guściki.....ja sama mam nieduży biust i
      mój mężczyzna też mnie kocha taką jaka jestam.....i to jest własnie cudowne...
    • sol_bianca Re: Maly biust nastolatki 21.02.05, 17:26
      Urosną. Jak miałam 17 lat, to też prawie nie miałam cycków ;))))
      • Gość: @@@@ Re: Maly biust nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:29
        KUP SE MAŚĆ NA ODCISKI
        • szczurek_ona Re: Maly biust nastolatki 22.02.05, 08:04
          Po co mi masc na odciski?
    • szczurek_ona Re: Maly biust nastolatki 22.02.05, 09:52
      Nie musicie mi wciskać kitu, że wiekszość chłopaków woli małe, przeciez widze
      jak cię oglądają za cycatymi:(
      • Gość: mi Re: Maly biust nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:58
        Mam 70D i chętnie bym się z Tobą zamieniła! Chłopcy to się może i oglądają, ale
        najgorsze są zaczepki śmierdzących chamów w średnim wieku i, o zgrozo!
        starszych. Zapewniam Cię, że to nic przyjemnego.
    • Gość: you men Re: Maly biust nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 10:34
      no to masz laska kepe!!! ja lubie laski z biustem C, D, E a najlepsze sa F
      • Gość: bellisima Re: Maly biust nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 11:58
        nic się niemartw. ja mam właśnie duże piersi i to jest o wiele bardziej
        tragiczne. zrobiłabym wszystko by mieć malutkie piersi.gdy byłam młodsza
        niejedną noc przepłakałam bo nie mogłam znieść głupich komentarzy facetów.
        wierz mi, że dziewczyny z dużymi piersiami zazdroszczą tym z małym biustem!!
    • Gość: krakowiaczek_jeden Re: Maly biust nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 12:38
      eh... ogladacie glupie programy w tv a potem na ich podstawie twozycie sobie
      wykrzywiony obraz faceta. tym ze sie faceci nasmiewaja bardzo bym sie nie
      przejmowal.. pomysl jak pusty i ograniczony musi byc taki facet!!! i masz juz co
      do niego jasnosc. wiez ze niejest dla ciebie juz na wstepie 8].
      ja bardzo lubie male piersi! wieksze takrze byle nie sztucznie tuningowane 8].
      pozostaje jeszcze kwestia wygody, kobiety z OOOGGGROOOMNNYYMMIII bomblami nie
      moga uprawiec wielu sportow.. np. szybki bieg jest dla nich bardziej meczacy.
    • Gość: !!!!!!! Re: Maly biust nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:06
      po co ci cycki ważne co w głowie
      • szczurek_ona Re: Maly biust nastolatki 14.03.05, 07:57
        zgadnij po co jej cycki?
        • beatach1 ROTFL (n/t) 14.03.05, 08:56

• Gość: on Re: ROTFL (n/t) IP: 83.238.200.* 14.03.05, 09:05
            moja kobieta ma 75E a ja lubie wlasnie od C do E.i na moje 2 misiaczki bym sie
            nie zamienil za zadne skarby ,uwielbiam jak ona ma obcisle koszulki(zawsze
            takie nosila)poprostu wszystko mi swiruje w glowie))))
      • szczurek_ona Re: Maly biust nastolatki 25.03.05, 08:24
        faceci mysla inaczej!
    • s_s Re: Maly biust nastolatki 14.03.05, 09:05
      ja już niestety nie jestem nastolatką (30 na karku) i też mam mały biust...
      kiedyś też bardzo przeżywałam jego brak ale mogę Ci powiedzieć z perspektywy
      czasu, że człowiek się z czasem przyzwyczaja... mam męża, który kocha mnie taka
      jaka jestem, na brak zainteresowania płacią przeciwna nigdy nie mogłam narzekać
      i mogę się cieszyć z tego, że facet jak ze mna rozmawia to patrzy mi w oczka a
      nie w dekolt tak jak mojej kuzynce, która ma wieeeeelki biust z powodu czego
      ona też ubolewa. wiesz tak źle tak niedobrze!!!! ciszmy się tym że mimo tego
      jestesmy atrakcyjne no i że jesteśmy zdrowe!!!!
      • Gość: asia Re: Maly biust nastolatki IP: *.telia.com 14.03.05, 09:21
        Ja mam 75 C pezy szczuplej sylwetce i z nikim bym sie nie zamienila . Nie mam
        jakis balonow tylko ladny , okragly biust, moge chodzic bez stanika latem do
        malych topow, ale to nie wazne. Kazdy facet ma inny gust, jedni jak tu pisza
        lubia male drudzy wieksze. masz faceta wiec powinnas c<zuc sie
        dowartosciowana.Ja w wieku 15 lat nie nosilam jeszcze stanika, dsopiero jak
        zdalam do szkoly sredniej to zaczelam. Dlugo bylam plaska jak deska i milam
        schizy ale potem natura wynagrodzila mi to.Glowa do gory jeszcze napewno
        urosna jestes mlodziutka. Zreszta teraz sa takie staniki ze mozna powiekszyc
        piersi nawet o rozmiar. Polecam
        • szczurek_ona Re: Maly biust nastolatki 14.03.05, 10:27
          jasne ja bym chciala miec C ja mam nedzne A i chlopak mnie zapewne niedlugo
          zostai dla cycatej!
        • Gość: sia a Re: Maly biust nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 10:37
          te asie to chyba wszystkie głupie. Poznałem taką jedną, szczupła, piersi miała
          ładnie wystające. No i wreszcie się do niej dobrałem, zdjąłem biustonosz i juz
          myslałem o tym co tam będzie a tu plusk dwa małe zwisajace kawałki opadły. O ty
          k., sobie myślę to tak jakbym miał sztuczną fujarę a tuż przed stosunkiem
          zdejmował obudowę i wkładał jej 2 cm. Baby to oszustki. Pognałem laskę.
          • archi_joa Re: Maly biust nastolatki 20.03.05, 23:23
            zazdroszczę tej dziewczynie, że do niczego nie doszło z Tobą ....taki
            prymityw...nie byłeś jej wart - a tak na marginesie-radzę dmuchaną lalę, ma
            duuuży biust :))))
      • szczurek_ona Re: Maly biust nastolatki 14.03.05, 10:32
        widzisz patrzy sie na kuzynke bo woli jej biust a nie twoj i jak moj bedzie
        wolal taki to mnie zostawi
    • Gość: sz Re: Maly biust nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 14:04
      Jestem jeszcze jednym facetem, który pisze, że małe mu nie przeszkadzają.
      Kiedyś dwa lata bezskutecznie próbowałem poderwać pewną dziewczynę, potem długo
      później żaliłem się kumplowi przy wódce, że dostałem kosza, a on się mnie pyta:
      a jakie miała cycki? ... nie wiedziałem, nigdy tam nie spojrzałem, serio:)
      Choć to oczywiście nie reguła, każdy jest inny, nie tak łatwo się dobrać, ciesz
      się zatem że kogoś masz.
      • Gość: asia Do szczurek ona IP: *.telia.com 14.03.05, 14:53
        nikt cie nie zostawi dlatego ze masz maly biust, ty masz 17 lat, kup sobie push-
        upa na poczatek, w bluzkach bedziesz mila juz wiekszy biust, teraz stroje
        kapielowe tez robia juz z silikonowymi wkladkami. ja mam 75 C ale mam za to
        plaski tylek. Zazdroszcze dziewczyna ktore maja fajne "tylki" nie takie w stylu
        jennifer Lopez ale takie zgrabne aczkolwiek odstajace. moze masz sliczna twarz
        lub zgrabne nogi, kazda z nas ma cos ladnego .
    • Gość: Rezun ciesz się dziewczyno ciesz... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.03.05, 19:29
      Biust to sprawa napradę drugo- albo trzecio- rzędna w związku. W sumie to się
      ciesz. Za kilka lat zobaczysz co to za plus. Praktycznie nie ma 30 latki która
      miała w wieku 20 lat C która by miała ładny sterczący biust. A ile kremów idzie
      na te większe biuściska żeby tylko jędrne były!
      Jak masz A to praktycznie nie musisz nosić stanika - to też jest plus zwłaszcza
      latem. Wg mnie - a jestem 40 letnim facetem i co nieco w życiu widziałem -małe
      biusty są najlepsze. Takie kształtne B to jest super sprawa.
      W ogóle nie rozmiar się, a jeżeli już to wygląd biustu. Ta fascynacja twoich
      kolegów dużymi biustami jest normalna, w większości im przejdzie za kilka lat.
      A jak się ma D lub większe to można się nabawić skrzywienia kręgosłupa. Z
      resztą większość kobiet z C i D się zwyczajnie garbi
    • kasan1512 Re: Maly biust nastolatki 14.03.05, 23:51
      To nieprawda, że faceci wolą duże biusty. Na ulicy oczywiście duży biust zwraca
      większą uwagę, ale i tak patrzymy na wszystkie biusty w polu widzenia. A poza
      tym to najlepszy biust dla faceta to odkryty biust:) Ważne, żeby był
      odsłonięty:)
    • karelka Re: Maly biust nastolatki 15.03.05, 00:24
      ludzie...wy sobie chyba jaja robicie...8/
      • Gość: do Faceta Do Faceta 40 letniego IP: *.telia.com 15.03.05, 10:03
        Ale kretynski osad ze biust C u 20 latki opadnie jak bedzie mila 30 lat. Znam
        duzo 30 latek ktore maja super biusty ale trzeba o siebie dbac. chodzic na
        basen, aeorobic itd. U mnie biust jest uwarunkowany genetycznie , matka ma
        ladny wiec nie sadze ze mi obwisnie. A mozecie sobie gadac co chcecie faceci
        lubia okragle C , jestem tego dowodem. Reklamowalam bielizne bo mam wzorcowy
        biust.
    • ania9956 Re: Maly biust nastolatki 15.03.05, 10:22
      HEJ JA TEZ MAM MALUTKIE PIERSI...BIORE PROSZKI ANTY...UROSŁY MI TROSZKE!!ALE
      MOJEMU CHŁOPAKOWI TEZ SIE PODOBAJĄ!!SĄ MALUTKI,ALE JĘDRNIUTKIE!!WOLAŁABYS MIEC
      DUZE ZWISY???BO CHYBA NIE!!!SWOJEMU CHLOPAKOWI POWIEDZIAŁAM,ŻE ZROBIE SOBIE
      KIEDYS SILIKONY TO POWIEDZIAŁ ZE JESTEM NIE NORMALNA,MAM JEZOSTAWIC TAKIE JAKIE
      SA BO SA ZAJEBISTE...
      • Gość: jarek Re: Maly biust nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 15:33
        no i co się zalisz na forum, myslisz ze to czyjas wina ze masz taki biust??
        jak twojemu kolesiowi sie podobaja to sie ciesz, pewnie nie ma szans na lepszą.
        • wasil21 Re: Maly biust nastolatki 15.03.05, 19:30
          Ja tylko się zastanawiam dlaczego to cie martwi skoro twojemu facetowi się
          podoba twoj biust? Wygląda na to ze chcesz go zmienic, a inni co cie interesują
          nie lecą na twoje małe piersi! Śmieszna jak dla mnie jesteś
        • Gość: becia Re: Maly biust nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 22:13
          sory a ty myslisz ze faceci to sa z dziewczynami ktore maja pale piersi bo nie
          moga miec lepszej panny??a co te z wiekszymi biustami sa jakies lepsze?? nawet
          nie wiesz ile jest dziewczyn ze slicznymi twarzami tylkami i malutkimi
          piersiami a mimo to maja powodzenie wieksze niz te z pelnym biustem w zyciu nie
          bylabym z takim fagasem jak ty dziewczyny darujcie sobie takich kolesi oni nie
          sa niczego warcii.... pozdro
    • Gość: przyjaciel nie przejmuj się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:43
      Nie przejmuj się, takie jak ty "wybrakowane" egzemplarze też są potrzebne.
      Gdyby wszystkie kobiety miały cudowny duży biust to by się tego nie zauważało,
      bo nie byłoby skali porównawczej. A tak, takie jak ty stanowią tło, dzięki
      któremu widać tak naprawdę co znaczy ładny biust. Może i jest to mniej
      wdzięczna funkcja w przyrodzie, ale tak samo potrzebna! Mam nadzieję, że Cię
      pokrzepiłem:)
      • Gość: jszczuka [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:06
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: pzyjaciel Re: do "przyjaciela"-chyba masz malego penisa ?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:33
          pokrętna logika... nie wiem czemu zakładasz, że mam małego skoro go nigdy nie
          widziałaś i raczej nie masz szans? faceci z małymi nie wybrzydzają na kobiece
          piersi. cóż, szkoda, że przeze mnie dostało się biedakom z małymi czlonkami,
          którzy niczym tu nie zawinili. Oni zawsze zbierają cięgi.
          Chociaż... mam to gdzieś:)
          • monopol pzyjacielu seplenisz 15.03.05, 21:36
            dobrze, że jesteś, brakowało mi tu ciebie
            spadł poziom skretynienia tego forum
            w czasie twej nieobecności
            a tak to wszystko wróciło do normy
            jadłeś papu czy co robiłeś, że cię nie było?
            • Gość: przyjaciel Re: pzyjacielu seplenisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:53
              Nie czepiaj się, bo jak ci wyjadę z dyni to sam zaczniesz seplenić.
              • monopol Nie wychodź z nerw chłopcze... 15.03.05, 21:56
                ...bo ci się adrenalina wydzieli z nadnerczy
                i serce bić szybciej zacznie

czy wiesz, że życie ludzkie jest obliczone
                na konkretną ilość uderzeń serca?

im szybciej tym krócej robaczku
                • wasil21 Re: Nie wychodź z nerw chłopcze... 17.03.05, 14:20
                  Mysle ze to zart z tym konkretnym wyliczeniemuderzen serca, bo jak mowisz
                  powaznie to wiekszej głupoty w życiu niesłyszłałem i akurat mam pojecie w tym
                  zakresie:)
      • lulu71 Re: "przyjacielu" 15.03.05, 21:31
        ale z ciebie matoł! spadaj !
        • Gość: przyjaciel Re: "przyjacielu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:35
          oho... po kolei odzywają się obrażone deski...
          uderz stół a deski się posypią... huhuhu
          ale mi się powiedziało:)
          • ania20055 Re: "przyjacielu" 15.03.05, 21:40
            a co ty tak tym kobietom dokuczasz?
            moze jakas "deska" cie w mlodosci zostawila, albo nie chciala?
            nie masz neutralnego stosunku do tego tematu - to widac...
          • lulu71 Re: "przyjacielu" 15.03.05, 21:50
            Masz bardzo prosty i schematyczny sposób rozumowania. No cóż i tacy muszą być
            żeby reszta świata ta inteligentna reszta , miała się od czego odróżniać.
            • Gość: przyjaciel Re: "przyjacielu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:52
              No nie ma co, LOGIKA to pewien schemat, jakby na to nie patrzeć.
          • szczurek_ona Re: "przyjacielu" 19.03.05, 20:09
            ha ha ha, a ty masz malego i sie nie chwal!
    • ania20055 Re: Maly biust nastolatki 15.03.05, 21:34
      ja mam zdecydowanie maly biust, ale nigdy nie moglam sie opedzic przed facetami,
      wiem, ze duze biusty tez sa fajne mnie sie nawet podobaja takie extra duze bo
      zawsze bylam ciekawa jak to jest miec taki wielki biust, ale zauwazylam, ze
      kobieta pociaga mezczyzne jakims goracem w sobie, mysle, z eono sie wytwarza
      wtedy kiedy sama sobie sie podobasz, kiedy wiesz, z ejestes extra wyjatkowa -
      wtedy kazdy element twojego ciala pracuje na twoja korzysc! radzilabym ci poznac
      troche siebie i swoja psychike...odkryc siebie sama jako kobiete, to moze byc
      troche trudne w twoim wieku, ale nauczysz sie...wtedy pokochasz swoje cialo i
      nie bedziesz potrzebowala sie niczego wstydzic...mezczyzni czuja KOBIETE i tyle.
      jak dziewczyna jest zakompleksiona to nawet duze cyce jej nie pomoga, no moze
      kogos tam naciagnie na jedno spotkanie, ale to wszystko.

wpierw pokochaj siebie
      • Gość: Missy Q Re: Maly biust nastolatki IP: *.tkchopin.pl 17.03.05, 17:30
        nie marwt sie.
        to tez moj problem <17 lat, marne 75 A...>
        ale moj chlopak takze twierdzi ze piekniejszych dla niego nie ma...>
        tez mam czasem watpliwosci,czy czasem nkie naciaga tego zdania. swiadomosc ze
        moga mu sie podobac inne dziewczyny <czyt.z wiekszymi biustami>
        ...
        i moze sie masturbuje patrzac na te laski co trzesa cycami...
    • Gość: Beny Re: Maly biust nastolatki IP: *.pronet.lublin.pl 17.03.05, 18:02
      Ale myślisz że twojego chłopaka interesują twoje piersi , moze jednak nie na
      to ze jestescie ze sobą. Najwidoczniej pokochał Ciebie " w środku" napewno sie
      dogadujecie, opiekuje sie tobą, czy dziewczyna gdy ma mały biust to już ma nie
      mieć chłopaka ??? napewno nie ,bo nie kazdemu chłopakowi sie śpieszy " by je
      zobaczyc" . Poporostu Cie kocha taką jaką Jesteś. i kropka =)
      • szczurek_ona Re: Maly biust nastolatki 19.03.05, 20:13
        Chodzi o to, ze kiedys jak mialm 14 lat to bylam decha nic nie mialam! I
        chlopak o rok starszy chcial ze mna chodzic i myslalam ze to prawda, a on tylko
        dla zakladu! Pozniej poznalam innego to bylam z nim miesiac i on mnie zucil,
        mowic mi w twarz, ze mam za male piersi! Dlatego trudno mi uwiezyc, ze z moim
        obecnym tak nie bedzie:( On jest przystojny, czesto sie inne za nim ogladaja:(
        Opiekujemy sie soba nawzajem i niemozemy bez siebie zyc, robimy wszystko by sie
        jak najczesciej spotykac:) Ale ten uraz pozostaje, to wspomnienie z dawnych
        lat...
        • jennie Re: Maly biust nastolatki 20.03.05, 00:51
          rozumiem ze Cie to zrazilo ale ten ktory Cie tak "elegancko" rzucil chyba tez
          nie byl duzo starszy od Ciebie prawda??? No coz po 15 czy 16-letnim (i nie tylko
          :P) chlopaku nie zawsze nalezy sie zbyt wiele spodziewac... Poza tym zawsze
          mozna trafic na takiego chama ... Jakby akurat to mu nie przeszkadzalo to by
          pewnie wymyslil cos innego rownie durnego zeby Cie zdolowac(?)...
          widzisz z Twoim obecnym uklada Ci sie najwyrazniej swietnie i chyba naprawde nie
          powinnas sie martwic :)) glowa do gory i uwierz w siebie i w Was :)
          • szczurek_ona Re: Maly biust nastolatki 20.03.05, 10:18
            Boje sie, ze ten obecny potraktuje mnie tak samo, chociaz on mysli o nas
            powaznie! Nawet mi sie oswiadczyl, a ja niewiem co mu odpowiedziec:(
            Powiedzialam, ze chce jeszcze zaczekac:)
    • archi_joa Re: Maly biust nastolatki 20.03.05, 23:43
      - skoro Twój facet akceptuje Cię taką jaką jesteś-to znaczy, że trafiłaś na
      właściwego chłopaka
      - przecież on nie jest z Tobą dla Twojego biustu, tylko dla Ciebie !!! dla
      rozmów z Tobą, dla czułych pocałunków, dla tego by czuć Twoją
      bliskość...napisałaś: <Niewiem, co go we mnie kreci> - Twoja kobiecość, Twój urok
      - moim skromnym zdaniem- wszystko gra w Waszym związku, tylko Ty nie wierzysz do
      końca w siebie jako kobietę, ale....ja mam teraz prawie 20 lat i powolutku
      zaczynam odkrywać swoją świadomą kobiecość, którą baaardzo kiedyś chciałam ukryć
      - a tak na marginesie - nie wyśmiewają się z Ciebie faceci, ale gnoje o rozumie
      13-latków (dorastają później albo nigdy....)
      - nie przejmuj sie wypowiedziami, które Cię krytykują- tutaj każdy może się
      dowartościować wytykając innym ich rzekomą beznadziejność
      • szczurek_ona Re: Maly biust nastolatki 24.03.05, 09:33
        najbardziej dobija mnie wysmiewanie sie z emnie innych chlopakow!
    • sergevna Re: Maly biust nastolatki 21.03.05, 00:27
      Dziewczynko, jsteś głupiutka i zakompleksiona. Jak się zastanawiasz co on w
      tobie widzi, to poproś żeby cię rzucił. Albo niech ci każe powiekszyć cycki a
      ty potulnie to zrób. Przecież większość chłopakow woli laski z większymi
      piersiami! A najlepiej to sobie mózg wymień, bo z taką służelczą postawą daleko
      nie zajedziesz.
      • szczurek_ona Re: Maly biust nastolatki 21.03.05, 06:41
        Sama sobie mózg wymień! Że faceci wola laski z duzymi to wiem, ale operacji
        sobie nie zrobie!!!
    • anahella Re: Maly biust nastolatki 21.03.05, 09:19
      Okolo 30-tki biust sie zaokragla nawet tym plaskim. Bedziesz sie cieszyc z
      malego biustu w starszym wieku. Gwizdz na kolesi, ktorzy sie z Ciebie smieja -
      toz to gnoje!

Panowie maja roznorakie gusta: jedni wola wieksze, inni mniejsze. Niepotrzebnie
      zadajesz sobie pytania o problemy, ktore nie istnieja.
      • szczurek_ona Re: Maly biust nastolatki 21.03.05, 09:55
        sama niewiem:(
    • szczurek_ona Re: Maly biust nastolatki 21.03.05, 18:33
      ...
    • nna Re: Maly biust nastolatki 21.03.05, 18:50
      Gość portalu: I napisał(a):

> Ja mam male piersi i jestem szczupla, mam 17 lat i chodze do szkoly sredniej!
      skoro masz 17 lat....to Ci jeszcze urosną ;)
      • szczurek_ona Re: Maly biust nastolatki 22.03.05, 09:33
        mam taka nadzieje:)
    • omatko1 Re: Maly biust nastolatki 27.03.05, 21:29
      A wiesz co moja babci amówi:
      że duze są do karmienia, a małe do pieszcenia:P
      Ja też mam 17 lat i maly biust i mi dobrze z tym. A duze moim kolegom sie ni
      epodobaja z tego co wiem :P
      • asgird Re: Maly biust nastolatki 27.03.05, 21:50
        E tam, gadanie. Ja bym sie chetnie zamienila z toba. MAm tyle lat co ty, a
        nosze 75C [od jakichs 2 lat, i mam nadzieje ze mi juz nie urosnie], przy
        wzroscie 160 cm. Maly biust wyglada znacznie zgrabniej i bardziej elegancko. Ja
        sie z moim glupio czuje, jak banalna, cycata blondyna :/ A o chodzeniu bez
        stanika moge conajwyzej pomarzyc. Wiec nie przejmuj sie, wcale nie masz tak
        zle. POza tym nie kazdemu facetowi to samo sie podoba.
        • deadflower Re: Maly biust nastolatki 27.03.05, 21:57
          Ja kocham Twój biust i nie zamieniłbym go na żaden inny - ani na większy ani
          mniejszy! :*
          • kohanek Re: Maly biust nastolatki 28.03.05, 02:11
            nie rozumiem skad Ci faceci wiedza ze masz maly biust?
            spalas z nimi? albo nosisz bardzo obcisle rzeczy - czyli dumna jestes z malego
            biustu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka