Dodaj do ulubionych

mam ochote na piwo

IP: *.ecofis.de 21.02.05, 15:25
nie wiem czemu, ale nagle, z nienacka, naszly mnie smaki.
Obserwuj wątek
    • mamdylemat Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 15:30
      hmm... a moze to ciaza?
      no, w najgorszym przypadku po prostu jajeczkujesz!
      • Gość: Kasica Re: mam ochote na piwo IP: *.ecofis.de 21.02.05, 15:33
        na ciezarna nie wygladam. ale zachcianki niczym ciezarnej
        • grecz Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 15:36
          póki nie masz ochoty na sledzie z chipsami w jednym to wszytsko w porządku ;)
        • pietrek666 Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 15:36
          Ja ciężarną nigdy nie będę, a zachcianki to ja mam ciągle. A tak z ciekawości:
          jakie najbardziejlubisz/najczęściej pijesz?
          • Gość: Kasica Re: mam ochote na piwo IP: *.ecofis.de 21.02.05, 15:38
            Beck`s w Niemczech, a wPolsce, co tata kupi
            • pietrek666 Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 15:42
              Hmmmm... Dobry wybór! 0,5 roku temu dostałem 5-cio litrowego kega Becks'a na
              urodzinki. Miodzio... (Się Piotruś rozmarzył...)
              • Gość: Kasica Re: mam ochote na piwo IP: *.ecofis.de 21.02.05, 15:45
                Beck's nektar polnocy...
                W kregu moich znajomych wlasnie Beck's to wlasciwie jedyny sluszny trunek.
                • pietrek666 Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 15:48
                  Mi bardzo w Grecji smakował Loewenbrau, ale podobno o wiele lepszy od oryginału.
                  • Gość: Kasica Re: mam ochote na piwo IP: *.ecofis.de 21.02.05, 15:50
                    a co to jest orginal w tym wypadku. Leuwaardeen?
                    • pietrek666 Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 15:55
                      Nie wiem czy ta marka istnieje jeszcze w Niemczech. To było piwo z Dortmundu, o
                      ile pamiętam. Niebieska etykietka (błękitna w zasadzie) i w złotym prostokącie
                      złoty lew stojący na tylnych łapach. Niemiecki znam słabo i to raczej mówiony,
                      ale z tego co pamiętam to napis był taki: Lőewenbrau.
                      • Gość: Kasica Re: mam ochote na piwo IP: *.ecofis.de 21.02.05, 15:58
                        ta marka chyba istnieje jeszcze. poza tym jesli jest z dortmundu to nie bedzie
                        to samo co leuwaardeen, bo to hol. browar.mi sie cos pochrzanilo.
                        • pietrek666 Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 16:26
                          No jeżeli o holenderskie chodzi, to (też w Grecji) Amstel lager
    • miawalles Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 15:54
      ja na grzańca, bo zimno mi znowu:(
      • truskawka75 Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 16:03
        A ja to lubię Palm. Chyba belgijskie, ale nie jestem pewna. Ale piwa to bym się
        nie napiła. Zjadłabym jakiś obiadek, bom głodna.
        • miawalles Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 16:07
          a ja lampe wina do obiadku:)) ale mi smaka narobiłaś!!!
          • Gość: ..tylko,ja Re: mam ochote na piwo IP: *.ofm.org / 62.101.102.* 21.02.05, 17:04
            ..moi drodzy..Beck^s jest pivem dobrym jezeli nie ma nic lepszego..Amstel jest
            pivem belgijskim i nic specjalnego...jestem sobie we Wloszech i powiem wam,ze
            tesknie za polskim browarem..tutejsze to..lepiej nie mowic..kicha...niemieckie
            najlepsze piva jak wspaniale,tradycyjne p. Franciskaner...Koulbacher..ale,swego
            nie znacie,cudze chwalicie...moim skromnym zdaniem najlepsze pivko w Polsce..to
            ..Heveliusz..!!!..Warka jest niezla..pizza z czyms zlocistym...to,Ooooo,zyc nie
            umierac...jednak,chyba najlepsze pivo na swiecie..to Zloty Bazant..!!!!
            slowackie,wysmienite..z beczki to..normalnie Eden...czarny ZB jest,jak moja
            dziewczyna..niezapomniana...przepyszne sa piva czeskie..Gambrinus..kurcze,mozna
            zgrzeszyc i..to nie raz..!!..widzicie,moi drodzy..zadne tam zachodnie marki jak
            Haineken..co jest rozlewany czy to we Wloszech..czy,tam gdzie pojawia sie ta..
            tragiczna marka..wszystko zalezy od naszego podniebienia..nie dajmy sie
            wpakowac w maliny oglupiajacymi reklamami..zycze smacznego..znam upodobania
            zachodnich knajp i polskie piva sa rozchwytywane...zycze smacznego..!!
            • Gość: doktore Re: mam ochote na piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:06
              a co powiecie o Żywcu ?
              • Gość: Kasica Re: mam ochote na piwo IP: *.tnt3.hnr2.deu.da.uu.net 21.02.05, 18:54
                mi polskie piwo smakuje, ale leb mi nawet po dwoch kuflach juz tak nap..dala,
                ze boje sie pic, bo na nastepny dzien umieram.
                niemieckie mi sluza piwa, podejrzewam ze to ich reinheitsgebot nie pozwala
                wrzucac tam jakis substancji, ktorych moja czaszka nie trawi.
                a na zakonczenie powiem tylko, ze w supermarkecie nie bylo juz beck`sa, jeno
                beck`s gold, wiec sobie zaraz otworze flaszke z nieudanym eksperymentem browaru
                z Bremen i z niesmakiem wypije...
                • grecz Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 21:49
                  qrcze..i narobiliście mi smaku :)
    • Gość: xy2 to sie napij, w czym problem IP: .48.242.* / 80.51.176.* 21.02.05, 21:54
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka