Gość: Kasica IP: *.ecofis.de 21.02.05, 15:25 nie wiem czemu, ale nagle, z nienacka, naszly mnie smaki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamdylemat Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 15:30 hmm... a moze to ciaza? no, w najgorszym przypadku po prostu jajeczkujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: mam ochote na piwo IP: *.ecofis.de 21.02.05, 15:33 na ciezarna nie wygladam. ale zachcianki niczym ciezarnej Odpowiedz Link Zgłoś
grecz Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 15:36 póki nie masz ochoty na sledzie z chipsami w jednym to wszytsko w porządku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 15:36 Ja ciężarną nigdy nie będę, a zachcianki to ja mam ciągle. A tak z ciekawości: jakie najbardziejlubisz/najczęściej pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: mam ochote na piwo IP: *.ecofis.de 21.02.05, 15:38 Beck`s w Niemczech, a wPolsce, co tata kupi Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 15:42 Hmmmm... Dobry wybór! 0,5 roku temu dostałem 5-cio litrowego kega Becks'a na urodzinki. Miodzio... (Się Piotruś rozmarzył...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: mam ochote na piwo IP: *.ecofis.de 21.02.05, 15:45 Beck's nektar polnocy... W kregu moich znajomych wlasnie Beck's to wlasciwie jedyny sluszny trunek. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 15:48 Mi bardzo w Grecji smakował Loewenbrau, ale podobno o wiele lepszy od oryginału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: mam ochote na piwo IP: *.ecofis.de 21.02.05, 15:50 a co to jest orginal w tym wypadku. Leuwaardeen? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 15:55 Nie wiem czy ta marka istnieje jeszcze w Niemczech. To było piwo z Dortmundu, o ile pamiętam. Niebieska etykietka (błękitna w zasadzie) i w złotym prostokącie złoty lew stojący na tylnych łapach. Niemiecki znam słabo i to raczej mówiony, ale z tego co pamiętam to napis był taki: Lőewenbrau. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: mam ochote na piwo IP: *.ecofis.de 21.02.05, 15:58 ta marka chyba istnieje jeszcze. poza tym jesli jest z dortmundu to nie bedzie to samo co leuwaardeen, bo to hol. browar.mi sie cos pochrzanilo. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 16:26 No jeżeli o holenderskie chodzi, to (też w Grecji) Amstel lager Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 15:54 ja na grzańca, bo zimno mi znowu:( Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 16:03 A ja to lubię Palm. Chyba belgijskie, ale nie jestem pewna. Ale piwa to bym się nie napiła. Zjadłabym jakiś obiadek, bom głodna. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: mam ochote na piwo 21.02.05, 16:07 a ja lampe wina do obiadku:)) ale mi smaka narobiłaś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..tylko,ja Re: mam ochote na piwo IP: *.ofm.org / 62.101.102.* 21.02.05, 17:04 ..moi drodzy..Beck^s jest pivem dobrym jezeli nie ma nic lepszego..Amstel jest pivem belgijskim i nic specjalnego...jestem sobie we Wloszech i powiem wam,ze tesknie za polskim browarem..tutejsze to..lepiej nie mowic..kicha...niemieckie najlepsze piva jak wspaniale,tradycyjne p. Franciskaner...Koulbacher..ale,swego nie znacie,cudze chwalicie...moim skromnym zdaniem najlepsze pivko w Polsce..to ..Heveliusz..!!!..Warka jest niezla..pizza z czyms zlocistym...to,Ooooo,zyc nie umierac...jednak,chyba najlepsze pivo na swiecie..to Zloty Bazant..!!!! slowackie,wysmienite..z beczki to..normalnie Eden...czarny ZB jest,jak moja dziewczyna..niezapomniana...przepyszne sa piva czeskie..Gambrinus..kurcze,mozna zgrzeszyc i..to nie raz..!!..widzicie,moi drodzy..zadne tam zachodnie marki jak Haineken..co jest rozlewany czy to we Wloszech..czy,tam gdzie pojawia sie ta.. tragiczna marka..wszystko zalezy od naszego podniebienia..nie dajmy sie wpakowac w maliny oglupiajacymi reklamami..zycze smacznego..znam upodobania zachodnich knajp i polskie piva sa rozchwytywane...zycze smacznego..!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktore Re: mam ochote na piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:06 a co powiecie o Żywcu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: mam ochote na piwo IP: *.tnt3.hnr2.deu.da.uu.net 21.02.05, 18:54 mi polskie piwo smakuje, ale leb mi nawet po dwoch kuflach juz tak nap..dala, ze boje sie pic, bo na nastepny dzien umieram. niemieckie mi sluza piwa, podejrzewam ze to ich reinheitsgebot nie pozwala wrzucac tam jakis substancji, ktorych moja czaszka nie trawi. a na zakonczenie powiem tylko, ze w supermarkecie nie bylo juz beck`sa, jeno beck`s gold, wiec sobie zaraz otworze flaszke z nieudanym eksperymentem browaru z Bremen i z niesmakiem wypije... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 to sie napij, w czym problem IP: .48.242.* / 80.51.176.* 21.02.05, 21:54 Odpowiedz Link Zgłoś