tygrysio_misio 24.02.05, 15:18 no i jak wam sie podobam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: POPLOTKUJMY o mnie heheheh 24.02.05, 15:19 przykro mi, nie dostałam twojego zdjęcia :( :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: POPLOTKUJMY o mnie heheheh 24.02.05, 15:20 Ja tez nie dostalam , wjec nic nie powiem... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
midorii Re: POPLOTKUJMY o mnie heheheh 24.02.05, 15:20 kochana ty bywasz na FF?ale tam jestes w opozycji)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: POPLOTKUJMY o mnie heheheh 24.02.05, 15:27 ano jestem bo mnie smiesza niektore laski z niektorymi mozna pogadac ale reszta to jak sie cos inaczej powie to tylko wyzwiskami sypia:)0 a najleprzy jest Dokowski-feministka roku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
midorii Re: POPLOTKUJMY o mnie heheheh 24.02.05, 15:29 a Ja ci powiem ze weszłam tam 3 razy i zal mi sie dokowskiego zrobilo)za powaznie wszystko traktuje)felek to inna bajka)reszta mnie nie interesuje nie lubie jak ktos na sile i z piana na ustach czepia sie wszystkiego a tam sa takie klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: POPLOTKUJMY o mnie heheheh 24.02.05, 15:31 a ja dzialam z dystansem.....i sie smieje:)) Dokowski czolawa feministka!! Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: POPLOTKUJMY o mnie heheheh 24.02.05, 15:30 Jestem zażenowana twoim popisywaniem się zainteresowaniem piłką nożną na forum mężczyzna. Skoro już plotkujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: istna Re: POPLOTKUJMY o mnie heheheh IP: *.chello.pl 24.02.05, 15:54 Wystarczy, już się naplotkowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzwiedzica Re: POPLOTKUJMY o mnie heheheh IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 15:52 tygrysio ma fajne pysio :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: POPLOTKUJMY o mnie heheheh 24.02.05, 15:54 No ladna, ladna ;) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: POPLOTKUJMY o mnie heheheh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:54 Głuiputkie z ciebie dziewczątko, chociaż tobie oczywiście wydaje się, że jest inaczej. Albo całe życie spędzisz w błogiej nieświadomości, albo dostaniesz solidnie po łbie i się obudzisz. I nie pisz, że masz dystans, bo wiele razy udowodniłaś, że tak nie jest. Nie miej też pretensji, że ktoś nie rozumie twojego poczucia humoru, bo jest ono głupie i dziecinne. Na piłce też się słabo znasz. No to sobie poplotkowałam. Odpowiedz Link Zgłoś