aniesia1974 20.06.07, 13:30 Mam prośbę, czy ktoś zna jakąś firmę, która "kopie" studnie głębinowe???? W jakiej cenie można wybić studnie izrobić podłączenie wody??? Pomóżcie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cinqueterre Re: Studnie głębinowe 20.06.07, 13:34 Polecam Aquacentrum. Leon Zawodowiec to fajny chlop. Wogole to bardzo wesola firma. Studnie mi wywiercili, ale bylo to dwa lata temu wiec aby sie dowiedziec o ceny to lepiej zadzwonic: 7891199. Sa z Jozefowa. Powodzenia. Odpowiedz Link
czarbox Re: Studnie głębinowe 20.06.07, 16:17 pytam szczesliwych posiadaczy bardzo glebokich studni .... czy odczuwalna jest roznica w smaku i jakosci wody? Odpowiedz Link
aniesia1974 Re: Studnie głębinowe 21.06.07, 09:01 Dzięki za pomoc w tej sprawie, byłam na Wiązowskiej w sklepie hydraulicznym, był tam Pan co prawda nie Leon Zawodowiec (ten drugi) ale też bardzo dobrze nam wszystko wytłumaczył, podał ceny różnych rozwiązań i co najważniejsze powiedział, że zrobią to w 1 dzień. Jeszcze raz wielkie dzięki... A co do wody to powiedział, że w obrębie ok 1,5 km od torów to woda jest w zasadzie bez żelaza, tzn jest najlepsza niż ta w głębi miasta. Odpowiedz Link