Dodaj do ulubionych

Ojejku - widze ze mnie ominela...

24.02.05, 16:02
Ojejku - widze ze mnie ominela wielka wymiana fotkowa.
Ja tez chce!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasica Re: Ojejku - widze ze mnie ominela... IP: *.ecofis.de 24.02.05, 16:03
      a masz swoja fotkie?
      • starywyjadacz Re: Ojejku - widze ze mnie ominela... 24.02.05, 16:03
        > a masz swoja fotkie?

pewno ze mam
    • beatach1 Re: Ojejku - widze ze mnie ominela... 24.02.05, 16:03
      To poprosze . A ja sie zrewanzuje.

Bias z Prieny
      (VI / V w. p.n.e.)
      • starywyjadacz Re: Ojejku - widze ze mnie ominela... 24.02.05, 16:04
        to na @
        • beatach1 Re: Ojejku - widze ze mnie ominela... 24.02.05, 16:05

OK
          Bias z Prieny
          (VI / V w. p.n.e.)
    • Gość: xy2 mozesz sobie chcec IP: .48.242.* / 80.51.176.* 24.02.05, 16:04
      • starywyjadacz Re: mozesz sobie chcec 24.02.05, 16:04
        nie rob scen - wysylaj
        • Gość: xy2 nie i twojego tez nie chce IP: .48.242.* / 80.51.176.* 24.02.05, 16:17
          • starywyjadacz Re: nie i twojego tez nie chce 24.02.05, 16:19
            A ja ci nie mam zamiaru mojego wysylac
            • Gość: xy2 i dobrze IP: .48.242.* / 80.51.176.* 24.02.05, 16:23
              bo wcale nie mam ochoty cie ogladac
              • starywyjadacz Re: i dobrze 24.02.05, 16:25
                > bo wcale nie mam ochoty cie ogladac
                To bez znaczenia czy masz ochote czy nie - i tak bys nie miala takiej
                mozliwosci - wiec sobie mozesz tylko pogdybac
                • beatach1 Re: i dobrze 24.02.05, 16:30
                  Dostalam i przyznaje, ze przystojny jestes !!!
                  Wyslalam swoje...
                  Bias z Prieny
                  (VI / V w. p.n.e.)
                • Gość: xy2 Re: i dobrze IP: .48.242.* / 80.51.176.* 24.02.05, 16:33
                  a mi wcale na takiej mozliwosci nie zalezy
                  • starywyjadacz Re: i dobrze 24.02.05, 16:47
                    > a mi wcale na takiej mozliwosci nie zalezy

balagam blagam na kolanach - chcij zobaczyc moja fotke, boadz ciekawa co na
                    niej jest- nie daj sie prosic - Nie zostawiaj mnie tak tu z najwiekszym na
                    siwiecie zalem ze nie chcesz mej foty ... buuuuuuuuuuuuu

• Gość: xy2 mam 7 letni komputer IP: .48.242.* / 80.51.176.* 24.02.05, 16:54
                      wiec nadmiat kb jest mi niepotrzebny
                      • starywyjadacz Re: mam 7 letni komputer 24.02.05, 17:02
                        I wiedzisz.. to masz powod do wymiany komputera.
                        7 - letni????????? Zrobisz majatek na aukcji z wykopaliskami.
                        • Gość: xy2 Re: mam 7 letni komputer IP: .48.242.* / 80.51.176.* 24.02.05, 17:03
                          jak kupie nowy to tez mi będzie szkoda na twoje zdjecie
                          • starywyjadacz Re: mam 7 letni komputer 24.02.05, 17:05
                            bede ci oplacal czynsz co miesiac za miejsce na twoim kompie na moje foty
                            • Gość: xy2 nie chce IP: .48.242.* / 80.51.176.* 24.02.05, 17:09
              • lena_zet Re: i dobrze 24.02.05, 16:44
                Gość portalu: xy2 napisał(a):

> bo wcale nie mam ochoty cie ogladac

masz czego żałować, przysięgam.Wyjadacz jest przystojnym mężczyzną.
                • pierozek_monika Re: i dobrze 24.02.05, 16:48
                  lena co się wtrącasz :P
                • starywyjadacz Re: i dobrze 24.02.05, 16:48
                  > masz czego żałować, przysięgam.Wyjadacz jest przystojnym mężczyzną.

ale xy2 niegdy sie tego nie dowie :)
                  ps.
                  a poza tym koibety maja bardziej zroznicowane gusta niz mezczyzni
                  • Gość: xy2 i wcele nie chce sie dowiedziec IP: .48.242.* / 80.51.176.* 24.02.05, 16:55
                • Gość: xy2 a co mnie to IP: .48.242.* / 80.51.176.* 24.02.05, 16:55
                  • beatach1 Re: a co mnie to 24.02.05, 16:58
                    Ale przystojny to On jest ;)
                    Bias z Prieny
                    (VI / V w. p.n.e.)
                    • starywyjadacz Re: a co mnie to 24.02.05, 16:59
                      > Ale przystojny to On jest ;)

a do tego jaki inteligentny ....
                      • beatach1 Re: a co mnie to 24.02.05, 16:59
                        Tego jeszcze nie wiem...
                        Bias z Prieny
                        (VI / V w. p.n.e.)
                        • pierozek_monika Re: a co mnie to 24.02.05, 17:00
                          no i oczywiście skromny :DDDDD
                          • starywyjadacz Re: a co mnie to 24.02.05, 17:03
                            > no i oczywiście skromny :DDDDD

Kto ci wygadal??
                            • lena_zet Re: a co mnie to 24.02.05, 17:04
                              starywyjadacz napisał:

> > no i oczywiście skromny :DDDDD
                              >
                              > Kto ci wygadal??

ja :(
                              ----------------------------------------------------
                              jakby kto pytał, to ja nic nie kupuję na święta wielkanocne!
                            • pierozek_monika Re: a co mnie to 24.02.05, 17:04
                              na regionalnej trójce mowili
                    • Gość: xy2 i niech sobie będzie IP: .48.242.* / 80.51.176.* 24.02.05, 17:00
                      • lena_zet Re: xy2 24.02.05, 17:03
                        a moje zdjęcie chcesz?
                        • pierozek_monika Re: xy2 24.02.05, 17:03
                          albo moje :)))))
                          • beatach1 Re: xy2 24.02.05, 17:03

A moze moje???
                            Bias z Prieny
                            (VI / V w. p.n.e.)
                        • Gość: xy2 zadnych nie chce IP: .48.242.* / 80.51.176.* 24.02.05, 17:04
                          • lena_zet Re: zadnych nie chce 24.02.05, 17:04
                            nawet mojego??????????
                          • pierozek_monika Re: zadnych nie chce 24.02.05, 17:05
                            proszę proszę nie bądź dzikus :))))
                          • starywyjadacz Nie alienuj sie!! 24.02.05, 17:08
                            jak grupa postanowi ze masz ogladac to bedziesz ogladac nasze fotki!!!
                            Po kolei .. .jedno za drugim od poczatku do konca a potem spowrotem. I TO ZE
                            ZBLIZENIAMI!!!
                            • beatach1 Re: Nie alienuj sie!! 24.02.05, 17:10
                              Az zwymiotujesz!!!

Bias z Prieny
                              (VI / V w. p.n.e.)
                              • pierozek_monika Re: Nie alienuj sie!! 24.02.05, 17:12
                                beata, nie podpadaj! Sugerujesz że czyjaś z naszych fotek wywołuje wymioty? Oj
                                Ty Ty!
                                • beatach1 Re: Nie alienuj sie!! 24.02.05, 17:13
                                  To nie tak!!!
                                  To ma byc z ilosci, a nie z tresci. Po za tym, tam tez beda moje zdjecia...
                                  ;)))
                                  Bias z Prieny
                                  (VI / V w. p.n.e.)
                                  • pierozek_monika Re: Nie alienuj sie!! 24.02.05, 17:14
                                    a to może nie moje zdjęcie w takim razie zaszkodzi :))))))
                                    • beatach1 Re: Nie alienuj sie!! 24.02.05, 17:15
                                      Tego bym nawet nie smiala sobie pomyslec. Wczoraj napisalam co mysle i jest tak
                                      nadal !!!
                                      Bias z Prieny
                                      (VI / V w. p.n.e.)
                                      • pierozek_monika Re: Nie alienuj sie!! 24.02.05, 17:16
                                        popatrz a xy gardzi naszymi obliczami w zbliżeniu :))))
                                        • beatach1 Re: Nie alienuj sie!! 24.02.05, 17:19
                                          Ja nie jestem w stanie tego pojac. Moze obawia sie, ze kompleksow sie nabawi...
                                          Bias z Prieny
                                          (VI / V w. p.n.e.)
                            • Gość: xy2 Re: Nie alienuj sie!! IP: .48.242.* / 80.51.176.* 24.02.05, 17:11
                              jaaaaaaasne o zblizeniach marze najbadziej, szczególnie z toba
                              • lena_zet Re: Nie alienuj sie!! 24.02.05, 17:13
                                Gość portalu: xy2 napisał(a):

> jaaaaaaasne o zblizeniach marze najbadziej, szczególnie z toba

a ze mną nie?
                              • starywyjadacz Re: Nie alienuj sie!! 24.02.05, 17:14
                                >jaaaaaaasne o zblizeniach marze najbadziej, szczególnie z toba
                                wiem
                                • lena_zet Re: Nie alienuj sie!! 24.02.05, 17:14
                                  starywyjadacz napisał:

> >jaaaaaaasne o zblizeniach marze najbadziej, szczególnie z toba
                                  > wiem

jestem zazdrosna!
                                  • beatach1 Re: Nie alienuj sie!! 24.02.05, 17:16
                                    W sumie to ja tez !!!
                                    Bias z Prieny
                                    (VI / V w. p.n.e.)
                                    • pierozek_monika Re: Nie alienuj sie!! 24.02.05, 17:17
                                      tylko ja nie (bo w głębi duszy liczę, że jednak xy2 zgodzi się otrzymać moje
                                      zdjęcie)
                                • Gość: xy2 Re: Nie alienuj sie!! IP: .48.242.* / 80.51.176.* 24.02.05, 17:27
                                  to moze zapłacisz mi za moje nieprzespane noce, przeciez nie moge zyc
                                  • Gość: xy2 abonament oczywiscie IP: .48.242.* / 80.51.176.* 24.02.05, 17:43
                                  • starywyjadacz Re: Nie alienuj sie!! 25.02.05, 08:28
                                    > to moze zapłacisz mi za moje nieprzespane noce, przeciez nie moge zyc
                                    a dlaczego nie spisz?
                                    • Gość: xy2 Re: Nie alienuj sie!! IP: .48.242.* / 80.51.176.* 25.02.05, 11:44
                                      mówiłes ze marze o zblizeniach z toba i stad moje nieprzespane noce;)
                                      • starywyjadacz Re: Nie alienuj sie!! 25.02.05, 12:55
                                        > mówiłes ze marze o zblizeniach z toba i stad moje nieprzespane noce;)

Wiesz nie kazdy ma to czego pragnie. Zawsze mozesz jakiegos innego faceta
                                        znalezc jako substytut mnie i wyobrazac sobie ze robisz to ze mna - moze ci to
                                        pomoze.
                                        • Gość: xy2 Re: Nie alienuj sie!! IP: .48.242.* / 80.51.176.* 25.02.05, 12:58
                                          pokaz sie:)
                                          przynajmniej bede wiedziała czy warto było nie spac
                                          • starywyjadacz Re: Nie alienuj sie!! 25.02.05, 13:45
                                            > pokaz sie:)
                                            > przynajmniej bede wiedziała czy warto było nie spac

A wlasnie ze dalej bedziesz niespala
                                            • Gość: xy2 sadysta:) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 25.02.05, 13:47
                          • Gość: kohol Nawet moich? :( n/t IP: *.crowley.pl 25.02.05, 09:41
    • marta.uparta Re: Ojejku - widze ze mnie ominela... 24.02.05, 18:07
      nie zaluj - na pewno 90% fotek jest retuszowanych albo zgola nieprawdziwych:)
      lepiej polegac na potedze wlasnej wyobrazni:))))
      • starywyjadacz Re: Ojejku - widze ze mnie ominela... 25.02.05, 08:31
        > nie zaluj - na pewno 90% fotek jest retuszowanych albo zgola nieprawdziwych:)
        > lepiej polegac na potedze wlasnej wyobrazni:))))

eee tam.. najlepiej ocenia sie dotykiem:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka