starywyjadacz Re: hej 25.02.05, 08:33 A ciebie wykluczam z fanclubu bo mialem u ciebie drugie miejsce na liscie!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: hej 25.02.05, 08:34 starywyjadacz napisał: > > A ciebie wykluczam z fanclubu bo mialem u ciebie drugie miejsce na liscie!!! > :P ale pierwsze należy do mojego męża.... Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: hej 25.02.05, 08:35 > ale pierwsze należy do mojego męża.... No dobra. W takim razie godze sie na ... egzekwo Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: hej 25.02.05, 08:37 No niee. Nastepny (?!?!?!) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: hej 25.02.05, 09:07 > No niee. Nastepny (?!?!?!) jaki nastepny??? A ja myslalem ze kazdy jest taki ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: hej IP: *.ecofis.de 25.02.05, 09:09 wyglad wygladem, ale najpierw trzeba sie wykazac. Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: hej 25.02.05, 09:13 > wyglad wygladem, ale najpierw trzeba sie wykazac. To nie ja gadam o wygladzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Funky Funky Hey IP: *.crowley.pl 25.02.05, 09:09 Od dziś przychodzę do pracy na 8.30, więc będziecie się ze mną dłużej męczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: szczęściara:) nt. IP: *.ecofis.de 25.02.05, 09:10 ja jestem wciaz pod wrazeniem morale pracy forumowiczek, co jedna to pracowitsza, hehe... ja jak zwykle zaczelam prace od forum. Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Funky Funky Hey 25.02.05, 09:15 > Od dziś przychodzę do pracy na 8.30, więc będziecie się ze mną dłużej męczyć :) Ojej ... straszne meczarnie . Niewytrzymam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Ranking tortur IP: *.crowley.pl 25.02.05, 09:35 Prawda? to gorsze niż szpilki pod paznokciami. A swoją drogą ciekawe, co jest gorsze - prąd w chory ząb (patrz "Maratończyk" z Dustinem Hoffmanem) czy te cholerne szpilki. Dam Wam czas na regenerację, popracuję trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Funky Funky Hey 25.02.05, 09:45 jakoś to zniosę, najwyżej wcześniej skończę :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Witam swoje fanki :) IP: *.ecofis.de 25.02.05, 09:42 i teraz wszystkie na kolana i poklony bijemy! Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Witam swoje fanki :) 25.02.05, 09:44 > i teraz wszystkie na kolana i poklony bijemy! oj nie trzeba, nie trzeba ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Witam swoje fanki :) IP: *.ecofis.de 25.02.05, 09:47 och, jakis ty milosierny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Witam swoje fanki :) IP: *.crowley.pl 25.02.05, 09:50 starywyjadacz napisał: > > i teraz wszystkie na kolana i poklony bijemy! > > oj nie trzeba, nie trzeba ... Dobra, jak chcesz, nie to nie <obrażona> Odpowiedz Link Zgłoś