miawalles 25.02.05, 12:07 jejku, ja się dzis jak na zime stulecia ubrałam, a tu taki upał, że nie moge wytrzymac:((( golf, marynarka. co robić??? okna juz mam na fula pootwierane, chłodze się woda mineralną i czuje sie, jak ogórek kiszony:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: ale upał - blech!!!!:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:08 moze masz uderzenia;-))))))))))))))))? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:12 gorąca? nieee. do nas dziś lato przyszło:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: ale upał - blech!!!!:( IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:17 to wrecz przeciwnie jak u mnie. a boski jeszcze chce zebym mu piersie pokazala - ja nie wiem jak on to sobie wyobraza, wirtualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:20 a to zboeczeniec!!! rozbierać Ci się każe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: ale upał - blech!!!!:( IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:25 tak! na forum, mowi, zebym piersi pokazala. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:26 NO TO ZBOECZENIEC WIRTUALNY;)) I CO? POKAZAŁAŚ? ups, sorki za caps lock:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: ale upał - blech!!!!:( IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:29 nie, bo juz z tego wyroslam, ale nawet jakbym chciala, to jak ja mu przez ekran pokaze? jeszcze Lutza zabije naglym odslonieciem sfer erogennych. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:39 on ma bujną wyobaźnie, więc da rade;) ale na Lutza to uważaj, bo Cię jeszcze o molestowanie posądzi;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: ale upał - blech!!!!:( IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:47 wlasnie, i po co mam na odchondym zrobic wrazenie puszczalskiej Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:19 to gdzie ty jestes? u mnie szaro zimno i ponuro!! Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:20 nad morzem!!!!:))) szkoda, że w pracy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: ale upał - blech!!!!:( IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:21 nad morzem robi sie cieplo? to bardzo dobrze rokuje rowniez i mi (ale zapowiadali minusowe temperatury ponizej -5 - a to w reichu oznacza zlodowacenie i koniec swiata) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm miawalles to gdzie Ty jestes????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: w Gdańsku:) nt. IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:31 a pietrka znasz? on przeciez tez w gdansku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: w Gdańsku:) nt. IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:48 pietrek666 z forum kobieta, zniklo mu sie jakies kilka dni temu - moze ma duzo roboty Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: w Gdańsku:) nt. 25.02.05, 13:11 aaa, to nie wiedziałam. dzis pewnie siedzi na plazy i pyszczek wystawia do słońca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna co Wy Miawalles pitolicie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:53 ja tez z Gdanska a wcale mi za goraco nie jest. se okno otworzylam na morze i swiezy powiew jest, tak ze musze co chwila zamykac. a na zewnatrz tylko 3 stopnie. chlopa ci sie chce i to cala prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: co Wy Miawalles pitolicie! 25.02.05, 14:19 chyba Tobie!!! u nas jest taki skwar w biurze, że zemdlec mozna:( a za oknem wiosna, panie komendancie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: co Wy Miawalles pitolicie! 25.02.05, 14:23 miawalles napisała: > chyba Tobie!!! > u nas jest taki skwar w biurze, że zemdlec mozna:( > a za oknem wiosna, panie komendancie:))))) to raczej od grzejnikow niz od upalu na zewnatrz. skrec grzejniki :) w jakiej dzielnicy pracujesz? bo ja w Letnicy Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: co Wy Miawalles pitolicie! 25.02.05, 14:32 grzejniki? a co to jest? słońce świeci w okna i w akwarium buirowym robi się sauna:( w centrum Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:34 zdejmij marynarke. jelsi nie pomoze, zdejmij tez golf:)) W wersji przyswoitej, zaloz marynarke na to, co masz pod golfem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:41 zdjęłam marynarkę. i nic nie dało:( pod golfem mam stanik, a marynara na dwa guziki:(( buuu!!! ugotuje się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:43 idz do sklepiku i kup jakakolwiek najtansza bluzeczke coby ten stanik zaslonila:)) ja ci wspolczuje......nie ma nic gorszego niz taki sztuczny upal... Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:46 ja sobie też współczuję:(( do najblizszego sklepu mam 10 minut autem:( poza tym nie moge wyjśc na tak długo - wystarczy, że byłam u denstysty. no nic, będe czekac, az słońce przejdzie na druga strone budynku:( Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 13:09 nie noszę rajtuz i nie ma majtek z futerkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 13:12 a o futerku to juz sobie sama dodałaś:)))) przykleiłas odwrotnie podpaskę i zniknęło ?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 13:13 Kopov!!!! jaką podpaskę, do jasnej anielki!!!!???? nie mówie o naturalnym futerku, tylko o takim w majtkach. moja mam dostała kiedyś takie gacie od koleżnaki - rózowe z futerkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 13:17 myślałem, ze to taki sposób z pani domu na depilację?;))))))) eeeee tez bym takie chciał, jazda na maxa musi być lepiej niz w kajdankach z futerkiem:))))))) ma jej jeszcze? odkupię:) P.S. ktos ma 9 szczeniaczków goldenów do dodania:) bez rodowodu Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 13:20 tylko, że to są gacie w rozmiarze takim xxxl;) będą pasowały? jejku, goldeny???? zaraz dzwonię do męża. my takiego byśmy chcieli dla siebie:)) tylko teraz zmieniamy chałupę i dopiero na jesień:( ale zapytam. ile kosztują? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 13:31 nie wiem najwyżej zaniose do krawcowej:) oddac znaczy za darmo:) nie wiem tylko czy tatus golden jak będziesz zainteresowana to zapytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 13:32 najpierw zapytam, żeby nie robic Ci kłopotów niepotrzebnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 13:42 juz nie trzeba z majtami kombinować - słońce przeszło na drugą stronę budynku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 14:12 moze jak goły tyłek zobaczyło to sie przestraszyło?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 14:20 mojego nie, ja siedzę grzecznie w portkach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 14:28 to moze z nudów uciekło ???;) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 14:38 wiesz, to słońce tak ma - przed południem u mnie, po - u szefa:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 14:46 to i jemu tez zaśweci? patrz nie dość że bogaty to jeszcze mu świeci:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 14:47 nooo, nie ma sprawiedliwości na świecie, panie!!! to tylko biednym wiatr ze wschodu, tfu!, w oczy znaczy się;) Odpowiedz Link Zgłoś