Dodaj do ulubionych

ale upał - blech!!!!:(

25.02.05, 12:07
jejku, ja się dzis jak na zime stulecia ubrałam, a tu taki upał, że nie moge
wytrzymac:(((
golf, marynarka. co robić???
okna juz mam na fula pootwierane, chłodze się woda mineralną i czuje sie, jak
ogórek kiszony:(
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: ale upał - blech!!!!:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:08
      moze masz uderzenia;-))))))))))))))))?
      • miawalles Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:12
        gorąca? nieee. do nas dziś lato przyszło:)))
        • Gość: Kasica Re: ale upał - blech!!!!:( IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:17
          to wrecz przeciwnie jak u mnie. a boski jeszcze chce zebym mu piersie pokazala -
          ja nie wiem jak on to sobie wyobraza, wirtualnie.
          • miawalles Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:20
            a to zboeczeniec!!! rozbierać Ci się każe?
            • Gość: Kasica Re: ale upał - blech!!!!:( IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:25
              tak! na forum, mowi, zebym piersi pokazala.
              • miawalles Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:26
                NO TO ZBOECZENIEC WIRTUALNY;))
                I CO? POKAZAŁAŚ?
                ups, sorki za caps lock:(
                • Gość: Kasica Re: ale upał - blech!!!!:( IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:29
                  nie, bo juz z tego wyroslam, ale nawet jakbym chciala, to jak ja mu przez ekran
                  pokaze? jeszcze Lutza zabije naglym odslonieciem sfer erogennych.
                  • miawalles Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:39
                    on ma bujną wyobaźnie, więc da rade;)
                    ale na Lutza to uważaj, bo Cię jeszcze o molestowanie posądzi;))
                    • Gość: Kasica Re: ale upał - blech!!!!:( IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:47
                      wlasnie, i po co mam na odchondym zrobic wrazenie puszczalskiej
        • listek_a Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:19
          to gdzie ty jestes? u mnie szaro zimno i ponuro!!
          • miawalles Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:20
            nad morzem!!!!:)))
            szkoda, że w pracy:(
            • Gość: Kasica Re: ale upał - blech!!!!:( IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:21
              nad morzem robi sie cieplo? to bardzo dobrze rokuje rowniez i mi (ale
              zapowiadali minusowe temperatury ponizej -5 - a to w reichu oznacza
              zlodowacenie i koniec swiata)
              • Gość: mm miawalles to gdzie Ty jestes????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:27
                • miawalles w Gdańsku:) nt. 25.02.05, 12:30
                  • Gość: Kasica Re: w Gdańsku:) nt. IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:31
                    a pietrka znasz? on przeciez tez w gdansku!
                    • Gość: mm jutro ma być -13 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:33
                      • miawalles Re: jutro ma być -13 25.02.05, 12:42
                        u mnie???
                    • miawalles Re: w Gdańsku:) nt. 25.02.05, 12:39
                      jakiego pietrka?
                      • Gość: Kasica Re: w Gdańsku:) nt. IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:48
                        pietrek666 z forum kobieta, zniklo mu sie jakies kilka dni temu - moze ma duzo
                        roboty
                        • miawalles Re: w Gdańsku:) nt. 25.02.05, 13:11
                          aaa, to nie wiedziałam. dzis pewnie siedzi na plazy i pyszczek wystawia do
                          słońca:)
                  • Gość: obierzyna co Wy Miawalles pitolicie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:53
                    ja tez z Gdanska a wcale mi za goraco nie jest. se okno otworzylam na morze i
                    swiezy powiew jest, tak ze musze co chwila zamykac. a na zewnatrz tylko 3
                    stopnie. chlopa ci sie chce i to cala prawda!
                    • miawalles Re: co Wy Miawalles pitolicie! 25.02.05, 14:19
                      chyba Tobie!!!
                      u nas jest taki skwar w biurze, że zemdlec mozna:(
                      a za oknem wiosna, panie komendancie:)))))
                      • kobieta_na_pasach Re: co Wy Miawalles pitolicie! 25.02.05, 14:23
                        miawalles napisała:

> chyba Tobie!!!
                        > u nas jest taki skwar w biurze, że zemdlec mozna:(
                        > a za oknem wiosna, panie komendancie:)))))

to raczej od grzejnikow niz od upalu na zewnatrz. skrec grzejniki :) w jakiej
                        dzielnicy pracujesz? bo ja w Letnicy
                        • miawalles Re: co Wy Miawalles pitolicie! 25.02.05, 14:32
                          grzejniki? a co to jest? słońce świeci w okna i w akwarium buirowym robi się
                          sauna:(
                          w centrum
    • margie Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:34
      zdejmij marynarke. jelsi nie pomoze, zdejmij tez golf:)) W wersji przyswoitej,
      zaloz marynarke na to, co masz pod golfem:))
      • miawalles Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:41
        zdjęłam marynarkę. i nic nie dało:(
        pod golfem mam stanik, a marynara na dwa guziki:((
        buuu!!! ugotuje się!!!!
        • margie Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:43
          idz do sklepiku i kup jakakolwiek najtansza bluzeczke coby ten stanik
          zaslonila:)) ja ci wspolczuje......nie ma nic gorszego niz taki sztuczny upal...
          • miawalles Re: ale upał - blech!!!!:( 25.02.05, 12:46
            ja sobie też współczuję:((
            do najblizszego sklepu mam 10 minut autem:( poza tym nie moge wyjśc na tak
            długo - wystarczy, że byłam u denstysty.
            no nic, będe czekac, az słońce przejdzie na druga strone budynku:(
    • ticoqp rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stronę:)nt 25.02.05, 12:49

• miawalles Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 13:09
        nie noszę rajtuz i nie ma majtek z futerkiem;)
        • ticoqp Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 13:12
          a o futerku to juz sobie sama dodałaś:)))) przykleiłas odwrotnie podpaskę i
          zniknęło ?:)))))))
          • miawalles Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 13:13
            Kopov!!!! jaką podpaskę, do jasnej anielki!!!!????
            nie mówie o naturalnym futerku, tylko o takim w majtkach. moja mam dostała
            kiedyś takie gacie od koleżnaki - rózowe z futerkiem;)
            • ticoqp Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 13:17
              myślałem, ze to taki sposób z pani domu na depilację?;)))))))
              eeeee tez bym takie chciał, jazda na maxa musi być lepiej niz w kajdankach z
              futerkiem:)))))))
              ma jej jeszcze? odkupię:)
              P.S. ktos ma 9 szczeniaczków goldenów do dodania:) bez rodowodu
              • miawalles Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 13:20
                tylko, że to są gacie w rozmiarze takim xxxl;) będą pasowały?
                jejku, goldeny???? zaraz dzwonię do męża. my takiego byśmy chcieli dla
                siebie:)) tylko teraz zmieniamy chałupę i dopiero na jesień:( ale zapytam. ile
                kosztują?
                • ticoqp Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 13:31
                  nie wiem najwyżej zaniose do krawcowej:)
                  oddac znaczy za darmo:) nie wiem tylko czy tatus golden jak będziesz
                  zainteresowana to zapytam:)
                  • miawalles Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 13:32
                    najpierw zapytam, żeby nie robic Ci kłopotów niepotrzebnych:)
                    • ticoqp Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 13:37
                      ok.
                      • miawalles Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 13:42
                        juz nie trzeba z majtami kombinować - słońce przeszło na drugą stronę budynku:))
                        • ticoqp Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 14:12
                          moze jak goły tyłek zobaczyło to sie przestraszyło??????????
                          • miawalles Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 14:20
                            mojego nie, ja siedzę grzecznie w portkach:))
                            • ticoqp Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 14:28
                              to moze z nudów uciekło ???;)
                              • miawalles Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 14:38
                                wiesz, to słońce tak ma - przed południem u mnie, po - u szefa:)
                                • ticoqp Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 14:46
                                  to i jemu tez zaśweci? patrz nie dość że bogaty to jeszcze mu świeci:)
                                  • miawalles Re: rajtuzy zezuj i majtki przekręc na lewa stron 25.02.05, 14:47
                                    nooo, nie ma sprawiedliwości na świecie, panie!!!
                                    to tylko biednym wiatr ze wschodu, tfu!, w oczy znaczy się;)
    • bad_blood ze mnie tez leci 25.02.05, 13:49
      jak co miesiąc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka