Dodaj do ulubionych

poprosze o raport:))

28.02.05, 11:04
co sie z wami dzialo od piatku?
Ja w paitek gralam w canaste do 1 w nocy, w sobote wyprawialam zalegle
imieniny, nie pamietam, jak sie znalazlam w lozku:))niedzieli nie bylo, dzien
skreslony z kalendarza:) I dalej boli mnie glowa:))))
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 11:05
      spędziłam weekend (od rana do wieczora) na uczelni :(((((
    • Gość: mm Re: poprosze o raport:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 11:07
      pełen luz i pełnie nieróbstwo:-)))
      • mamba30 Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 11:10
        no ja dla przykładu weekendzik spędziłam z lubym u przyszłych teściów, a w
        niedzielę wieczorem złapałam już w domciu zajeb.istego doła i wyłoiłam 5 Warek
        Strong
        • pietrek666 Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 11:11
          To Ty jesteś "Strąk" Woman :DDD
          • mamba30 Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 11:20
            no pewnie, że jestem. Chociaż ostatnimi czasy moja norma się mozno obniżyła.
            Kiedyś potrafiłam obaliś 7-8 i byłam na całkowitym chodzie :)
            • pietrek666 Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 11:34
              Strasznie nieekonomiczna jesteś :DDDDD
              • mamba30 Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 11:43
                pietrek666 napisał:

> Strasznie nieekonomiczna jesteś :DDDDD

Wiem, mój ex zawsze mi to powtarzał :) ale co tam, nie wydaję fortuny na
                kosmetyki, więc porządnie się nałoić chyba mogę, nie???
                • pietrek666 Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 11:45
                  Co za niekobiece podejście???
                  Moja luba nałoić się może trzema i (nie żebym żałował) chyba to dobrze :DDDDD
                  • mamba30 Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 11:49
                    No fakt, na zewnątrz jestem babeczką, ale w środku to mnie tak zawsze ciągnęło
                    do męskich zamiłowań. Cholera, tylko dlaczego mój ex zabrał motor, buuuuu
                    • pietrek666 Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 11:52
                      Boszzzzzzzzzz I jeszcze może sport uwielbiasz? :)
                      • mamba30 Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 12:10
                        pietrek666 napisał:

> Boszzzzzzzzzz I jeszcze może sport uwielbiasz? :)

Jeżeli za sport można uznać igraszki łóżkowe, to jak najbardziej :)
                        • pietrek666 Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 12:39
                          To się nie liczy :)
                          • mamba30 Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 12:41
                            pietrek666 napisał:

> To się nie liczy :)

A jazda konna???? mam na myśli takie zwierzę chyba parzystokopytne.
                            • pietrek666 Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 13:24
                              Kóń jest akurat nieparzystokopytny ;PPP Ma niedzielone kopyto :O
                              • mamba30 Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 13:25
                                biologię miałam w podstawówce, a to już było baaardzo dawno. Wybacz Pietrek :)
                                • pietrek666 Wybaczam :) 28.02.05, 13:26
                                  Ale tyż się nie liczy :) Chodzi mi o sport lookany, a nie uprawiany :D
                                  • mamba30 Re: Wybaczam :) 28.02.05, 13:27
                                    lookany, czyli taki, który oglądam?????
                                    • pietrek666 Re: Wybaczam :) 28.02.05, 13:28
                                      Si Polenta, si :D
                                      • mamba30 Re: Wybaczam :) 28.02.05, 13:32
                                        hmmm... ogólnie, jak ogladam sport, to się strasznie ekscytuję i komentuję,
                                        dlatego staram się to robić rzadko. Ale mecze czasami sobie zapodaję, rugby,
                                        boks i takie bardziej babskie - łyżwiarstwo figurowe. Aha, zapomniałabym
                                        jeszcze o skokach narciarskich, ale to akurat ostatnimi czasy niezbyt często.
                                        Żużlu nie lubię, ponieważ wolę klasyczne motory. A był taki piękny Kawasaki
                                        Vulkan VN1500C i stary wziął....
                                        • pietrek666 Re: Wybaczam :) 28.02.05, 13:39
                                          Heheheeeeeeeeeeeeeee Młodość mi przypomniałaś :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                          Kawasaki kawał sraki :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                          • mamba30 Re: Wybaczam :) 28.02.05, 13:40
                                            jaka sraka, dla mnie to najlepsza marka. Aczkolwiek duży sentyment mam do Hondy
                                            zwłaszcza Shadow
                                            • pietrek666 Re: Wybaczam :) 28.02.05, 13:42
                                              Honda shadow to motor dla starych buców :DDD Nie ma jak Java 150 :DDDDDDDDDDDD
                                              • mamba30 Re: Wybaczam :) 28.02.05, 13:44
                                                Może i buc ze mnie, ale jeszcze nie taki stary :) Jawy, MZ itp. nigdy nie
                                                posiadałam, ale jak się zrobi ciepło to u brata mojego lubego stoi takowe cudo.
                                                Ponoć dostąpię zaszczytu ogarnięcia sprzętu :)
        • margie Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 11:21
          no to gratuluje:) ja niestety, albo na szczescie piwa moge wypic gora jedno
          opakowanie, co jak widac, zaowocowalo jakims kacem potworem:)
          • mamba30 Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 11:22
            do jednego to ja nawet nie siadam, nie opłaca się zalewać dziur w zębach :)
        • listek_a Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 11:59
          to cos moze z ta niedziela było nie tak, bo ja tez chodzilam jak zbity pies i
          nie wiem dlaczego!
      • margie Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 11:23
        mmka, a co z ukochanym?
    • rachela180 Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 11:09
      Noc z soboty na niedzielę w kuszetce w pociągu Nosal (sami z moim chłopem w
      wagonie!!!) :D niedziela: z dziećmi w kinie na Lucku Luke'u (porażający film) i
      mordowanie sześcionożnych zwierząt stadnie wędryjących po mieszkaniu.
      • margie Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 11:22
        to ja ciebie wspolczuje, z powodu tych zwierzat, kiedys wynajmowalam meskzanie
        na saskiej kepie, mialam prusaki, cos obrzydliwego..... ale po dezynsekcji do
        wyprowadzenia sie po prawie roku bydlat nie bylo:)
    • niedzwiedzica_sousie Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 11:21
      ja byłam u rodziców i główną sentetncją przeze mnie wygłaszaną było:
      "może później", "naprawdę nie jestem głodna" itd.
      • margie Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 11:23
        he he syndrom kobiety w ciazy:)) maja rodzice:))
        • niedzwiedzica_sousie Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 12:03
          jezu, gdybyś to widziała. przyjechaliśmy w sobotę o 16, wyjeżdżaliśmy w
          niedzielę o 14. na ten czas moja matka zrobiła do jedzenia:
          smażoną rybę z ziemniakami i surówką; smażoną wątróbkę z jabłkiem i cebulką,
          zupę koperkową, pierogi z mięsem, kluski śląskie, dwie sałatki, full wędlin,
          sera itp., kupiła mi 2 pudełka kiwi, całego ananasa, kilogram mandarynek i już
          nie pamietam co jeszcze.........
          • niedzwiedzica_sousie Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 12:03
            no, jeszcze dodam, że wszystko było naprawdę pyszne, ale nawet ja mam
            ograniczone możliwości :)
    • spazmus Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 11:28
      Raportuje posłusznie iż od piątku do poniedziałku śledzę bacznie wątki panny
      sagis i zostałem wielokrotnie zmuszony do oddania wczesniej spozytego
      pokarmu.Ze względu na denne wypowiedzi wyżej wymienonego osobnika zostałem
      zmuszony do zarzygania klawiatury.Z wyżej wymienionym problemem proszę osobika
      o nazwie sagis o zwrot poniesionych kosztów w zwiąku z wymianą klawiatury.Do
      następnego meldunku SPAZMUS
      • loker661 Re: poprosze o raport:)) 28.02.05, 11:42
        Wspulczuje Ci Rachela mialem tez kiedys na chacie problem z mrtowkami ale same
        sobie gdzies poszly i to juz dawno:) a ja bylem na zawodach w ten weekend
        ciezko bylo...
    • Gość: xy2 a co cie to obchodzi? IP: .48.242.* / 80.51.176.* 28.02.05, 11:46
      • spazmus Re: a co cie to obchodzi? 28.02.05, 11:54
        przestań byc nie miła dla innych osobników bo juz nas tu nie chca chcą utworzyc
        dla nas nowe formu o nazwie spazmus x2
        • Gość: xy2 Re: a co cie to obchodzi? IP: .48.242.* / 80.51.176.* 28.02.05, 11:56
          ale ja nie jestem niemiła, nie przesadzaj.
          jak ktos pierniczy głupoty to nie moja wina:)
          • spazmus Re: a co cie to obchodzi? 28.02.05, 11:57
            Nie którzy biorą sobie to forum za bardzo do serca
            • Gość: xy2 Re: a co cie to obchodzi? IP: .48.242.* / 80.51.176.* 28.02.05, 11:59
              a ja niecierpie głupoty, czy to na forum czy gdziekolwiek
              • loker661 Re: a co cie to obchodzi? 28.02.05, 12:07
                a chodzi ci o glupoty ktore ja napisalem czy ktos inny??
                • Gość: xy2 Re: a co cie to obchodzi? IP: .48.242.* / 80.51.176.* 28.02.05, 12:16
                  ciebie nie kojarze, wybacz
                  • loker661 Re: a co cie to obchodzi? 28.02.05, 12:17
                    nie dziwie sie ze mnie nie kojarzysz bo jak narazie nie masz skad...
                    • Gość: xy2 Re: a co cie to obchodzi? IP: .48.242.* / 80.51.176.* 28.02.05, 12:18
                      pierwszy raz sie spotkalam z twoim nickiem. ale wielokropek na koncu zdania mi
                      sie kojarzy
                      • loker661 Re: a co cie to obchodzi? 28.02.05, 12:22
                        z moim nickiem mozesz sie spotkac od okolo 10 dni wczesniej mnie tu nie bylo
                        wiec ten wielokropek to tylko przypadkowa zbierznosc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka