Dodaj do ulubionych

facet głupieje bez seksu?

IP: *.ktm.net.pl 28.02.05, 12:04
czy tez tak macie, jak nie dostanie dzień lub 2 to mu plemniki mózg
rozwalają?? jest drażliwy nerwowy i na wszystkich się wyzywa???
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: facet głupieje bez seksu? 28.02.05, 12:05
      mój tak ma!
    • niedzwiedzica_sousie Re: facet głupieje bez seksu? 28.02.05, 12:06
      każdy głupieje bez seksu. bez względu na płeć. jak nie wierzysz, to włącz sobie
      radio maryja.....
      • Gość: kika Re: facet głupieje bez seksu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:08
        Dobre!!!
      • Gość: I-ja_tez ja pikole:) IP: *.ktm.net.pl 28.02.05, 12:08
        to fakt, o. dyrektor - ale on to chyba taki sie urodzil, a wracając do tematu -
        to mam dość tych fanaberii, zobaczymy kto dłużej wytrzyma czy on czy ja...
        niech sobie nie mysli że ma mnie na każde zawołanie, najpierw niech się postara
        bo juz przestał..
        • spazmus Re: ja pikole:) 28.02.05, 12:12
          Oj głupia ty jak mu nie dasz to znajdzie sobie inną tacy są faceci
          tzn wiekszosc.Ja mam szczęście bo moja żona jest zboczona i robimy to
          codziennie jakbym miał sie z nią kochać raz na rok to niewiadomo jak by
          było
          • Gość: I-ja_tez Re: ja pikole:) IP: *.ktm.net.pl 28.02.05, 12:16
            jak sobie znajdzie to znaczy ze faktycznie macie za małokrwi i albo macie
            dotleniony mózg albo wiadomo.. co do seksu raz na rok - to odpada, ale ostatnio
            poprostu niemialam ochoty - jeden wieczór, potem konflikt - znowu bez, wiec
            teraz poprostu go rozsadza.. ale jesli poszuka innego trudno - widac nie wart
            był
            • diabel.tasmanski Re: ja pikole:) 28.02.05, 14:50
              lepiej zeby sobie poszukał chętnej i dał sobie spokój z tobą
          • gandzia13 Re: ja pikole:) 01.03.05, 12:06
            spazmus,a jesli mozna spytac to ile jestes juz z zona?
    • six_a Po seksie głupieje 28.02.05, 12:07
      przedtem musi się nagłowić, jak go wysępić ;)))))
    • Gość: francis Re: facet głupieje bez seksu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:09
      Nie mam tak. Dzien czy dwa to nie jest problem dla mojego ukochanego.
      A jak co, to sam moze sie pobawic ;)
    • starywyjadacz Re: facet głupieje bez seksu? 28.02.05, 12:21
      A ja tam moge miesiacami sie obyc.
      • Gość: I-ja_tez Re: facet głupieje bez seksu? IP: *.ktm.net.pl 28.02.05, 12:24
        e, miesiącami to bym nie chciala...
        • starywyjadacz Re: facet głupieje bez seksu? 28.02.05, 12:45
          > e, miesiącami to bym nie chciala...

Tu nie chodzi czy to przyjemner a to ze sex mna nie rzadzi i nie wariuje
      • Gość: kiss bo jesteś stary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:24
        Nawet jest taka praca na ten temat. Stary człowiek i może(się obyć).
    • Gość: zenon gajowniczek Re: facet głupieje bez seksu? IP: 80.53.160.* 28.02.05, 14:23
      Wiekszej bzdury to jeszcze nie słyszałem.
      powodzenia
    • isaik Re: prawda ale nie do konca 28.02.05, 14:51
      my tez tak mamy, jak sobie nie pouzywam to mnie trafia)moze mniej niz jego ale
      tez mam ochote wszystko rozwalic
    • Gość: piter Re: facet głupieje bez seksu? IP: 217.116.243.* 28.02.05, 18:20
      Mam teraz spora przerwe bo studiuje w innym kraju i jakos sobie daje rade, tzn.
      nie glupieje. Inna sprawa jak ona jest przy mnie to 10 minut nie moge spokojnie
      usiedziec, na szczescie nigdy nie musialem sie powstrzymywac w takiej sytuacji.
    • Gość: Młoda i sliczna Re: facet głupieje bez seksu? IP: 213.17.175.* 01.03.05, 12:15
      A moj mądrzeje...
      • Gość: zenka Re: facet głupieje bez seksu? IP: *.ipt.aol.com 04.03.05, 16:20
        moj wytrzymuje juz rok, a mieszkamy i spimy razem. tylko ze jakby ode mnie to
        zalezalo, to bysmy sie kilka razy na dzien TEN...
        a dopiero niedawno dowiedzialam sie jaki jest powod... bo zawsze mial jakas w
        wymowke.
        wlasnie sie rozwodzi (nie ze mna...) i obiecali sobie z zona ze z nikim do
        czasu rozwodu nie beda, a juz czesciowo to zlamal, bo mieszkamy razem. to
        przynajmniej w reszcie sie trzyma. rozprawa za tydzien... ale az sie boje ze to
        kolejna wymowka. ale tolerancyjna jestem, nie? :-D

• Gość: kama Re: facet głupieje bez seksu? IP: *.torun.mm.pl 05.03.05, 18:26
          ja bym mu nie wierzyla. moze ma malego... i dlatego sie rozwodzi ;-)
          • Gość: .................. Re: facet głupieje bez seksu? IP: *.dialup.sprint-canada.net 05.03.05, 18:29
            No to teraz juz wiecie skad tyle wariatow sie bierze. Facetom trzeba
            dawac, zeby nie glupieli.
            • Gość: zenka Re: facet głupieje bez seksu? IP: *.ipt.aol.com 05.03.05, 21:52
              nie ma malego 8-)

nie no, ja mu moge robic co chce, tylko niemozliwoscia jest namowic go na seks
              albo na to zeby sie ON mna zajal... :-(

EGOISTA!!!

ale i tak go kocham :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka