Gość: I-ja_tez IP: *.ktm.net.pl 28.02.05, 12:04 czy tez tak macie, jak nie dostanie dzień lub 2 to mu plemniki mózg rozwalają?? jest drażliwy nerwowy i na wszystkich się wyzywa??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: facet głupieje bez seksu? 28.02.05, 12:06 każdy głupieje bez seksu. bez względu na płeć. jak nie wierzysz, to włącz sobie radio maryja..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: facet głupieje bez seksu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:08 Dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I-ja_tez ja pikole:) IP: *.ktm.net.pl 28.02.05, 12:08 to fakt, o. dyrektor - ale on to chyba taki sie urodzil, a wracając do tematu - to mam dość tych fanaberii, zobaczymy kto dłużej wytrzyma czy on czy ja... niech sobie nie mysli że ma mnie na każde zawołanie, najpierw niech się postara bo juz przestał.. Odpowiedz Link Zgłoś
spazmus Re: ja pikole:) 28.02.05, 12:12 Oj głupia ty jak mu nie dasz to znajdzie sobie inną tacy są faceci tzn wiekszosc.Ja mam szczęście bo moja żona jest zboczona i robimy to codziennie jakbym miał sie z nią kochać raz na rok to niewiadomo jak by było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I-ja_tez Re: ja pikole:) IP: *.ktm.net.pl 28.02.05, 12:16 jak sobie znajdzie to znaczy ze faktycznie macie za małokrwi i albo macie dotleniony mózg albo wiadomo.. co do seksu raz na rok - to odpada, ale ostatnio poprostu niemialam ochoty - jeden wieczór, potem konflikt - znowu bez, wiec teraz poprostu go rozsadza.. ale jesli poszuka innego trudno - widac nie wart był Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: ja pikole:) 28.02.05, 14:50 lepiej zeby sobie poszukał chętnej i dał sobie spokój z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
gandzia13 Re: ja pikole:) 01.03.05, 12:06 spazmus,a jesli mozna spytac to ile jestes juz z zona? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Po seksie głupieje 28.02.05, 12:07 przedtem musi się nagłowić, jak go wysępić ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francis Re: facet głupieje bez seksu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:09 Nie mam tak. Dzien czy dwa to nie jest problem dla mojego ukochanego. A jak co, to sam moze sie pobawic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: facet głupieje bez seksu? 28.02.05, 12:21 A ja tam moge miesiacami sie obyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I-ja_tez Re: facet głupieje bez seksu? IP: *.ktm.net.pl 28.02.05, 12:24 e, miesiącami to bym nie chciala... Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: facet głupieje bez seksu? 28.02.05, 12:45 > e, miesiącami to bym nie chciala... Tu nie chodzi czy to przyjemner a to ze sex mna nie rzadzi i nie wariuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiss bo jesteś stary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:24 Nawet jest taka praca na ten temat. Stary człowiek i może(się obyć). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon gajowniczek Re: facet głupieje bez seksu? IP: 80.53.160.* 28.02.05, 14:23 Wiekszej bzdury to jeszcze nie słyszałem. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
isaik Re: prawda ale nie do konca 28.02.05, 14:51 my tez tak mamy, jak sobie nie pouzywam to mnie trafia)moze mniej niz jego ale tez mam ochote wszystko rozwalic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: facet głupieje bez seksu? IP: 217.116.243.* 28.02.05, 18:20 Mam teraz spora przerwe bo studiuje w innym kraju i jakos sobie daje rade, tzn. nie glupieje. Inna sprawa jak ona jest przy mnie to 10 minut nie moge spokojnie usiedziec, na szczescie nigdy nie musialem sie powstrzymywac w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda i sliczna Re: facet głupieje bez seksu? IP: 213.17.175.* 01.03.05, 12:15 A moj mądrzeje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenka Re: facet głupieje bez seksu? IP: *.ipt.aol.com 04.03.05, 16:20 moj wytrzymuje juz rok, a mieszkamy i spimy razem. tylko ze jakby ode mnie to zalezalo, to bysmy sie kilka razy na dzien TEN... a dopiero niedawno dowiedzialam sie jaki jest powod... bo zawsze mial jakas w wymowke. wlasnie sie rozwodzi (nie ze mna...) i obiecali sobie z zona ze z nikim do czasu rozwodu nie beda, a juz czesciowo to zlamal, bo mieszkamy razem. to przynajmniej w reszcie sie trzyma. rozprawa za tydzien... ale az sie boje ze to kolejna wymowka. ale tolerancyjna jestem, nie? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: facet głupieje bez seksu? IP: *.torun.mm.pl 05.03.05, 18:26 ja bym mu nie wierzyla. moze ma malego... i dlatego sie rozwodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: facet głupieje bez seksu? IP: *.dialup.sprint-canada.net 05.03.05, 18:29 No to teraz juz wiecie skad tyle wariatow sie bierze. Facetom trzeba dawac, zeby nie glupieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenka Re: facet głupieje bez seksu? IP: *.ipt.aol.com 05.03.05, 21:52 nie ma malego 8-) nie no, ja mu moge robic co chce, tylko niemozliwoscia jest namowic go na seks albo na to zeby sie ON mna zajal... :-( EGOISTA!!! ale i tak go kocham :-) Odpowiedz Link Zgłoś