margie 01.03.05, 12:54 mieli przyjsc fachowcy, zalozyc 3 zamki do 3 szfek w biurze. Zgadnijecie, ilu ich przyszlo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nino Re: komuna wrocila:)) IP: 62.29.136.* 01.03.05, 12:55 Tylu co do wkręcania żarówki Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec gustujesz w robotnikach :) no no 01.03.05, 12:56 zaden pewnie nie pszyszedł bo sie dowiedzieli ze napalona 50 tka siedzi w biurze i molestuje młodych mezczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: gustujesz w robotnikach :) no no 01.03.05, 12:57 a kto ci pwiedzial ze sa mlodzi? Jezu jaki z ciebie tepak, prostak i ech, szkoda gadac. A pozostali nie trafili. Ty nieboski rowniez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:00 a moze juz emeryci cie podniecają? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:02 pzreciez caly czas twierdzisz ze wyrywam mlodych chlopcow i ich molestuje, wykorzystuje i krzywdze. To sie w koncu zdecyduj. Nie medczy cie ta ciagla nienawisc? Bo mnie szczerze mowiac znudzilo sie juz...... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:04 znudziło ci sie bo przegrywasz:) wiesz 950000tysiecy i pozwole ci sie podotykać. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:08 nie przegrywam. Tyle, ze ja w narutze nie mam agresji, nie lubie sie klocic i nie sparwia mi przyjemnosci obrzucanie blotem kogokolwiek. Nie dotkne cie za zadne pieniadze, fuj:( Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:09 wiesz ja bym sie starał o kredyt na seks ze mną bo a moze akurat bym ci dzieciaczka zrobił i miałabys takiego syna jak sie patrzy , widza foto twojego nie sadze aby twoj syn maił szanse stac sie wybitną osobowoscią. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:10 A ty jesteś wybitną osobowością? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:11 jak najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:14 jsk ci to udowodnić? Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:16 Jeśli jesteś wybitną osobowością, to wpadniesz na jakiś pomysł. Ja jestem przeciętną osobowością, cóż ja mam tobie podpowiadać... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:18 a co masz ochote mnie pomacac? Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:19 Hm, tak wygląda twoja wybitność? Musisz się bardziej postarać, bo na razie widzę tu przeciętność pokrytą nieudolnie końskimi zalotami. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:20 gdzie masz zaloty? ja tu do nikogo nie zalatuje:) wybitny jestem bo ma na imie grzesio:) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:23 Ah, Grzesio = wybitny???!!! A, to zwracam honor. Po prostu rozmawialiśmy w 2 różnych językach, stąd całe nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:40 A może raczej Czesio? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:07 Przszlo 3. PO jednym do kazdego zamka. Siedza juz 3 godzine. Pomijajac fakt, z emieli przyjsc 2 tygodnie temu. I byli. Tyle, z ebez narzezi i jak sie potem okazalo i bez zamkow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:09 He he, uwielbiam to - przychodzą "na zwiad" i okazuje się, że nie moga nic zrobić, bo nie wzięli śrubokręcika:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:12 Trzeci jest instruktorem montażu zamków :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:13 no to i tak dobrze. brakuje trzeciego, odpowiedzialnego za logistyke monterow. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:14 I lunch assistant, to ten co im kanapki nosi:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:18 hehehehehe... e nie! ten to juz jest. hufiec harcerzy go podeslal gratis heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:18 dylamat dlaczego mnei ignorujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:24 bo mam alergie na prymitywne drobnoustroje. zegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:26 To leć do pani doktor po boski antybiotyk. :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:27 hehehehe... antybiotyk na alergie? alez kapitanie, coz za ignorancja przez pana przemawia... antyalergen chyba, co? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:28 Skupiłem się na drobnoustrojach :DDD A bo mnie jeden od tygodnia męczy :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:30 no wie pan, tak skupiac sie przy damie... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:33 A co przy damie mam być ROZTRZEPANY :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:35 hhehehehhehehehehehehehehehehehehe... por favor, kapitanie, mnie w pracy nie wypada smiechem mym rubasznym co i rusz wybuchac! Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:40 Wolałem się upewnić :) żeby kolejnej gafy nie popełnić :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyzwolony-czesiek Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:30 dymeocie łon cie chyba kocho tylko ty se zle to wszystko przyswojosz! Odpowiedz Link Zgłoś
wyzwolony-czesiek Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:35 płoprostu ty kłobito musisz mu doć znok i pokozac ze tyż ci na nim zolezy bło bez tego to jo to wszystko kiepsko widze. Odpowiedz Link Zgłoś
wyzwolony-czesiek Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:39 włolisz byc staro panna? łojezusicku te dzisiejsze baby to same nie wiedzo czego im sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
wyzwolony-czesiek błoski by cie dłopieścił i wykochoł jak trza 01.03.05, 13:46 jo czuje łod nigo młoc prowdziwygo samca. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: b?oski by cie d?opies´ci? i wykocho? jak trza 01.03.05, 13:50 wybacz, ale jemu nie pozwolilabym sie dotknac nawet wysterylizowana penseta... brrrrrrrrr! brzydzi mnie jego onanistyczna natura. Odpowiedz Link Zgłoś
wyzwolony-czesiek dziopa ale jo sie na ludziskach znom , łon moze i 01.03.05, 13:53 mlyko jeszcze pod nosem trzymo ale nie ma to jak jurny młody chłopok. Jo tyz czuje ze łon tak tylko gro przed tobom takigo własnie łonanistycznygo abysik sie nim zaintyrysowała. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: dziopa ale jo sie na ludziskach znom , ?on mo 01.03.05, 13:56 problem w tym, ze ja gustuje w lotnych facetach, a nie w harcerzykach tepawych, prymitywnych i bez kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
wyzwolony-czesiek Re: dziopa ale jo sie na ludziskach znom , ?on mo 01.03.05, 13:59 nło łod razu prymitywny, powidz no chłopu z podhala dloczego nazywosz go horcerzem? , jo jako chłop co mo za sobom kupe lot zycia miedzy innymi w szikago wyczuwom ze łon jeszcze nie roz sie pokoze z dobry i lotny strony. Wisz jak to sie u nas prowi- nie wazne jak godajo wazne aby godali. Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:20 Jeszcze bedzie jeden z kontroli jakosci. A niby czego sie spodziewasz przeciez maja platne z godziny a nie od uslugi Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:21 eee nie... teraz to chyba nie placi sie za przebimbane godziny... tak mniemam Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: i bhp-owiec:)) 01.03.05, 13:25 Ja nie wiem czy na samym poczatku nie powinien byc glowny technolog, ktory bo okreslil w jaki sposob ma nastapic przebieg tego procesu Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: i bhp-owiec:)) 01.03.05, 13:31 analityk najsamprzod:)) potem kierowmik projektu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: i bhp-owiec:)) 01.03.05, 13:34 Oczywiscie prognoza zostala sporzadzona na podstawie wczesnijszych prac tych specjalistow z uwzglednieniem specyfiki danego zlecenia Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: i bhp-owiec:)) 01.03.05, 13:30 Praca montera zamków wiąże się z wysokim stresem, odpowiedzialnością i elementem rywalizacji (który z kolegów najszybciej przykręci swój zamek!?). Dlatego niezbędne jest zapewnienie im odpowiedniago wsparcia w osobie personal coacha, po jednym dla każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: A kysz!!! IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.03.05, 13:22 A co cie tak interesuje ilu ich przyszlo. I tak pewnie zaplacone bylo za robote (za wymiane). Przyszli pewnie zeby ciebie zobaczyc, a to juz........okaz.....kazdy z nich wie po swojemu. Moze nawet za darmo wymienili. Przyznaj sie..........choc dzisiaj za darmo raczej.......... Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:38 ???? Ja wiem, ilu ich przyszlo. to bylo pytanie do was. reszty nie komentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wyzwolony-czesiek kłochom cie i ci zamontuje te szofki 01.03.05, 13:28 ja u siebie na głospodarce to nie takie rzeczy wyprowioł. Odpowiedz Link Zgłoś