Dodaj do ulubionych

komuna wrocila:))

01.03.05, 12:54
mieli przyjsc fachowcy, zalozyc 3 zamki do 3 szfek w biurze. Zgadnijecie, ilu
ich przyszlo?
Obserwuj wątek
    • istna Re: komuna wrocila:)) 01.03.05, 12:55
      6?:)
    • Gość: nino Re: komuna wrocila:)) IP: 62.29.136.* 01.03.05, 12:55
      Tylu co do wkręcania żarówki
    • boski.zawodowiec gustujesz w robotnikach :) no no 01.03.05, 12:56
      zaden pewnie nie pszyszedł bo sie dowiedzieli ze napalona 50 tka siedzi w
      biurze i molestuje młodych mezczyzn
      • margie Re: gustujesz w robotnikach :) no no 01.03.05, 12:57
        a kto ci pwiedzial ze sa mlodzi? Jezu jaki z ciebie tepak, prostak i ech,
        szkoda gadac. A pozostali nie trafili. Ty nieboski rowniez nie.
        • boski.zawodowiec wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:00
          a moze juz emeryci cie podniecają?
          • margie Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:02
            pzreciez caly czas twierdzisz ze wyrywam mlodych chlopcow i ich molestuje,
            wykorzystuje i krzywdze. To sie w koncu zdecyduj. Nie medczy cie ta ciagla
            nienawisc? Bo mnie szczerze mowiac znudzilo sie juz......
            • boski.zawodowiec Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:04
              znudziło ci sie bo przegrywasz:) wiesz 950000tysiecy i pozwole ci sie podotykać.
              • margie Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:08
                nie przegrywam. Tyle, ze ja w narutze nie mam agresji, nie lubie sie klocic i
                nie sparwia mi przyjemnosci obrzucanie blotem kogokolwiek. Nie dotkne cie za
                zadne pieniadze, fuj:(
                • boski.zawodowiec Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:09
                  wiesz ja bym sie starał o kredyt na seks ze mną bo a moze akurat bym ci
                  dzieciaczka zrobił i miałabys takiego syna jak sie patrzy , widza foto twojego
                  nie sadze aby twoj syn maił szanse stac sie wybitną osobowoscią.
                  • istna Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:10
                    A ty jesteś wybitną osobowością?
                    • boski.zawodowiec Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:11
                      jak najbardziej:)
                      • istna Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:14
                        Udowodnij.
                        • boski.zawodowiec Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:14
                          jsk ci to udowodnić?
                          • istna Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:16
                            Jeśli jesteś wybitną osobowością, to wpadniesz na jakiś pomysł. Ja jestem
                            przeciętną osobowością, cóż ja mam tobie podpowiadać...
                            • boski.zawodowiec Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:18
                              a co masz ochote mnie pomacac?
                              • istna Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:19
                                Hm, tak wygląda twoja wybitność? Musisz się bardziej postarać, bo na razie
                                widzę tu przeciętność pokrytą nieudolnie końskimi zalotami.
                                • boski.zawodowiec Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:20
                                  gdzie masz zaloty? ja tu do nikogo nie zalatuje:)
                                  wybitny jestem bo ma na imie grzesio:)
                                  • istna Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:23
                                    Ah, Grzesio = wybitny???!!! A, to zwracam honor. Po prostu rozmawialiśmy w 2
                                    różnych językach, stąd całe nieporozumienie.
                                    • istna Re: wiec gustujesz w starszych robotnikach? 01.03.05, 13:40
                                      A może raczej Czesio?
          • istna A kysz!!! 01.03.05, 13:02
            Ja tu czekam na rozwiązanie zagadki!!!
            • margie Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:07
              Przszlo 3. PO jednym do kazdego zamka. Siedza juz 3 godzine. Pomijajac fakt, z
              emieli przyjsc 2 tygodnie temu. I byli. Tyle, z ebez narzezi i jak sie potem
              okazalo i bez zamkow:)))
              • istna Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:09
                He he, uwielbiam to - przychodzą "na zwiad" i okazuje się, że nie moga nic
                zrobić, bo nie wzięli śrubokręcika:))))
                • margie Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:09
                  dokladnie:)) a wtedy przyszlo dwoch:)))
                  • istna Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:11
                    Co dwie głowy, to nie jedna!!!
                    • pietrek666 Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:12
                      Trzeci jest instruktorem montażu zamków :DDD
                      • mamdylemat Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:13
                        no to i tak dobrze. brakuje trzeciego, odpowiedzialnego za logistyke monterow.
                        • istna Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:14
                          I lunch assistant, to ten co im kanapki nosi:)
                          • mamdylemat Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:18
                            hehehehehe... e nie! ten to juz jest. hufiec harcerzy go podeslal gratis
                            heheheh
                            • boski.zawodowiec Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:18
                              dylamat dlaczego mnei ignorujesz?
                              • mamdylemat Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:24
                                bo mam alergie na prymitywne drobnoustroje. zegnam.
                                • pietrek666 Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:26
                                  To leć do pani doktor po boski antybiotyk. :DDDDDD
                                  • mamdylemat Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:27
                                    hehehehe... antybiotyk na alergie? alez kapitanie, coz za ignorancja przez pana
                                    przemawia... antyalergen chyba, co?
                                    • pietrek666 Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:28
                                      Skupiłem się na drobnoustrojach :DDD A bo mnie jeden od tygodnia męczy :DDD
                                      • mamdylemat Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:30
                                        no wie pan, tak skupiac sie przy damie...
                                        • pietrek666 Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:33
                                          A co przy damie mam być ROZTRZEPANY :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                          • mamdylemat Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:35
                                            hhehehehhehehehehehehehehehehehehe... por favor, kapitanie, mnie w pracy nie
                                            wypada smiechem mym rubasznym co i rusz wybuchac!
                                            • pietrek666 Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:40
                                              Wolałem się upewnić :) żeby kolejnej gafy nie popełnić :)
                                          • istna :)))))))))))))) 01.03.05, 13:35
                                • wyzwolony-czesiek Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:30
                                  dymeocie łon cie chyba kocho tylko ty se zle to wszystko przyswojosz!
                                  • mamdylemat Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:32
                                    no ja se to nie wim...
                                    • wyzwolony-czesiek Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:35
                                      płoprostu ty kłobito musisz mu doć znok i pokozac ze tyż ci na nim zolezy bło
                                      bez tego to jo to wszystko kiepsko widze.
                                      • mamdylemat Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:38
                                        i o to chodzi!
                                        • wyzwolony-czesiek Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:39
                                          włolisz byc staro panna? łojezusicku te dzisiejsze baby to same nie wiedzo
                                          czego im sie chce.
                                          • mamdylemat Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:44
                                            akurat mnie to nie grozi!
                                            • wyzwolony-czesiek błoski by cie dłopieścił i wykochoł jak trza 01.03.05, 13:46
                                              jo czuje łod nigo młoc prowdziwygo samca.
                                              • mamdylemat Re: b?oski by cie d?opies´ci? i wykocho? jak trza 01.03.05, 13:50
                                                wybacz, ale jemu nie pozwolilabym sie dotknac nawet wysterylizowana penseta...
                                                brrrrrrrrr! brzydzi mnie jego onanistyczna natura.
                                                • wyzwolony-czesiek dziopa ale jo sie na ludziskach znom , łon moze i 01.03.05, 13:53
                                                  mlyko jeszcze pod nosem trzymo ale nie ma to jak jurny młody chłopok. Jo tyz
                                                  czuje ze łon tak tylko gro przed tobom takigo własnie łonanistycznygo abysik
                                                  sie nim zaintyrysowała.
                                                  • mamdylemat Re: dziopa ale jo sie na ludziskach znom , ?on mo 01.03.05, 13:56
                                                    problem w tym, ze ja gustuje w lotnych facetach, a nie w harcerzykach tepawych,
                                                    prymitywnych i bez kultury.
                                                  • wyzwolony-czesiek Re: dziopa ale jo sie na ludziskach znom , ?on mo 01.03.05, 13:59
                                                    nło łod razu prymitywny, powidz no chłopu z podhala dloczego nazywosz go
                                                    horcerzem? , jo jako chłop co mo za sobom kupe lot zycia miedzy innymi w
                                                    szikago wyczuwom ze łon jeszcze nie roz sie pokoze z dobry i lotny strony.
                                                    Wisz jak to sie u nas prowi- nie wazne jak godajo wazne aby godali.
                            • cnjry Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:20
                              Jeszcze bedzie jeden z kontroli jakosci.

A niby czego sie spodziewasz przeciez maja platne z godziny a nie od uslugi
                              • mamdylemat Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:21
                                eee nie... teraz to chyba nie placi sie za przebimbane godziny... tak mniemam
                              • margie i bhp-owiec:)) 01.03.05, 13:23

• cnjry Re: i bhp-owiec:)) 01.03.05, 13:25
                                  Ja nie wiem czy na samym poczatku nie powinien byc glowny technolog, ktory bo
                                  okreslil w jaki sposob ma nastapic przebieg tego procesu
                                  • mamdylemat Re: i bhp-owiec:)) 01.03.05, 13:27
                                    nie, od tego jest prognostyk.
                                    • margie Re: i bhp-owiec:)) 01.03.05, 13:31
                                      analityk najsamprzod:)) potem kierowmik projektu:))
                                    • cnjry Re: i bhp-owiec:)) 01.03.05, 13:34
                                      Oczywiscie prognoza zostala sporzadzona na podstawie wczesnijszych prac tych
                                      specjalistow z uwzglednieniem specyfiki danego zlecenia
                                  • istna Re: i bhp-owiec:)) 01.03.05, 13:30
                                    Praca montera zamków wiąże się z wysokim stresem, odpowiedzialnością i
                                    elementem rywalizacji (który z kolegów najszybciej przykręci swój zamek!?).
                                    Dlatego niezbędne jest zapewnienie im odpowiedniago wsparcia w osobie personal
                                    coacha, po jednym dla każdego.
                            • Gość: .................. Re: A kysz!!! IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.03.05, 13:22
                              A co cie tak interesuje ilu ich przyszlo. I tak pewnie zaplacone bylo za
                              robote (za wymiane). Przyszli pewnie zeby ciebie zobaczyc, a to
                              juz........okaz.....kazdy z nich wie po swojemu. Moze nawet za darmo
                              wymienili. Przyznaj sie..........choc dzisiaj za darmo raczej..........
                              • margie Re: A kysz!!! 01.03.05, 13:38
                                ????
                                Ja wiem, ilu ich przyszlo. to bylo pytanie do was. reszty nie komentuje.
    • wyzwolony-czesiek kłochom cie i ci zamontuje te szofki 01.03.05, 13:28
      ja u siebie na głospodarce to nie takie rzeczy wyprowioł.
    • Gość: obierzyna no i bogu dzięki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:57

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka