lastka 10.06.02, 08:23 ...Polska wygrała resztę meczy z wynikami 2:1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muszek0 Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 08:39 też miałem parę małych koszmarnych snów, ale raczej z pogranicza erotyki. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 08:49 muszek0 napisał(a): > też miałem parę małych koszmarnych snów, ale raczej z pogranicza erotyki. Oj oj ja też czasami miewam takie sny. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 10:01 śniło mi sie, że do mojego pokoju hotelowego przyszła naga anna dymna. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 10:04 muszek0 napisał(a): > śniło mi sie, że do mojego pokoju hotelowego przyszła naga anna dymna. Dobrze, że nie Irena Kwiatkowaska albo Danuta Rinn to byś dopero miał erotyk. Hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 10:10 muszek0 napisał(a): > śniło mi sie, że do mojego pokoju hotelowego przyszła naga anna dymna. A nie Violetta Villas ? Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 10:12 aaaaaaaaaaaaaaaaaa właśnie jem śniadanie. mógłbyś być trochę delikatniejszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 10:13 muszek0 napisał(a): > aaaaaaaaaaaaaaaaaa > właśnie jem śniadanie. > mógłbyś być trochę delikatniejszy!!! smacznego!!! Ale pomyśl jak byłoby miło gdyby utuliła cię w swoim ciele Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 10:14 lastka napisał(a): > muszek0 napisał(a): > > > aaaaaaaaaaaaaaaaaa > > właśnie jem śniadanie. > > mógłbyś być trochę delikatniejszy!!! > > smacznego!!! > Ale pomyśl jak byłoby miło gdyby utuliła cię w swoim ciele > ... i omiotła pachnącymi włosami... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 10:17 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > muszek0 napisał(a): > > > > > aaaaaaaaaaaaaaaaaa > > > właśnie jem śniadanie. > > > mógłbyś być trochę delikatniejszy!!! > > > > smacznego!!! > > Ale pomyśl jak byłoby miło gdyby utuliła cię w swoim ciele > > > > ... i omiotła pachnącymi włosami... a włosy jej miły zapach świeżych jaj hi hi hi jak miło :o)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 10:20 nie wiem po co to czytam. śniadanie dokończę trochę później. w każdym razie dzięki za kompletne obrzydznie doskonałej bułeczki z szynką i majonezem. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 10:25 muszek0 napisał(a): > nie wiem po co to czytam. śniadanie dokończę trochę później. w każdym razie > dzięki za kompletne obrzydznie doskonałej bułeczki z szynką i majonezem. No co ty, facet a taki wrażliwy? eeee coś ty musiu kręcisz... No tylko się nie obrażaj ok? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 10:27 bo ja po prostu jestem smakoszem :))))))) i na dodatek z wyobraźnią Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 10:31 muszek0 napisał(a): > bo ja po prostu jestem smakoszem :))))))) > i na dodatek z wyobraźnią A co sobie wyobrażasz, że obok twojego żarcia leżą na stole cycki Violetty ? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: MAAAAAATREK!!!!!!!!!! 10.06.02, 10:38 matrek napisał(a): > muszek0 napisał(a): > > > bo ja po prostu jestem smakoszem :))))))) > > i na dodatek z wyobraźnią > > A co sobie wyobrażasz, że obok twojego żarcia leżą na stole cycki Violetty ? Nie obrzydzaj mu jedzenia, już wystarczająco mu mocno mu obrzydziliśmy ze aż odłożył kanapkę z majonezem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: MAAAAAATREK!!!!!!!!!! 10.06.02, 10:40 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > muszek0 napisał(a): > > > > > bo ja po prostu jestem smakoszem :))))))) > > > i na dodatek z wyobraźnią > > > > A co sobie wyobrażasz, że obok twojego żarcia leżą na stole cycki Violetty > ? > > > Nie obrzydzaj mu jedzenia, już wystarczająco mu mocno mu obrzydziliśmy ze aż > odłożył kanapkę z majonezem :))) > On tak tylko pisze, podjudza nas, abyśmy dalej przez przekorę podbudzali jego wyobraźnię. A że my lubimy sprawiac ludziom przyjemność... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: MAAAAAATREK!!!!!!!!!! 10.06.02, 10:59 matrek napisał(a) > On tak tylko pisze, podjudza nas, abyśmy dalej przez przekorę podbudzali jego > wyobraźnię. A że my lubimy sprawiac ludziom przyjemność... :) Muszek to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: MAAAAAATREK!!!!!!!!!! 10.06.02, 11:41 lastka napisał(a): > matrek napisał(a) > > On tak tylko pisze, podjudza nas, abyśmy dalej przez przekorę podbudzali j > ego > > wyobraźnię. A że my lubimy sprawiac ludziom przyjemność... :) > > > Muszek to prawda? Zwariowałaś, kto by sie przyznał ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: A mi się śniło że... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.06.02, 12:54 slyszalam w radio, ze dzis ma ur. violka - all the best, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 14:12 Gość portalu: anE napisał(a): > slyszalam w radio, ze dzis ma ur. > violka - all the best, :-) AnE nie stresuj bardziej muszka bo on i nie przypominaj o Violce bo on i tak śniadać już nie mógł :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE ok IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.06.02, 14:56 a teraz przecie pora obiadowa.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: ok 10.06.02, 15:05 A co macie na obiad bo ja znowu kilo truskwek zjadłam i dwa ogórki i pomidora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: ok IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.06.02, 15:07 ja mam herbate, :-) na obiad ide o 18, eh to juz bedzie kolacja Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: ok 10.06.02, 15:30 a ja mam kolejną bułeczkę obiad właściwy o 18.30 kolacja 21.00 piwo 21.25 z reguły potem usypiam na fotelu 02.15 - budzę się w ubraniu, telewizor gra, komputer brzęczy. 02.17 - wszystko już wyłączone 02.18 - po krótkiej toalecie idę do wyra Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 08:42 lastka napisał(a): > ...Polska wygrała resztę meczy z wynikami 2:1 Ja Ci się spełnią, to zapraszam na tanie wino :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 08:49 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > ...Polska wygrała resztę meczy z wynikami 2:1 > > Ja Ci się spełnią, to zapraszam na tanie wino :) No naoewno się spełnią już ja się o to postaram zaśpiewam im hymn! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 09:00 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > ...Polska wygrała resztę meczy z wynikami 2:1 > > > > Ja Ci się spełnią, to zapraszam na tanie wino :) > > No naoewno się spełnią już ja się o to postaram zaśpiewam im hymn! > Musialabyś poslac im wszystkim moc buziaków - wiesz, zgraja facetów od kilkunastu dni wypościła sie, to nie mecze im w głowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 09:05 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > ...Polska wygrała resztę meczy z wynikami 2:1 > > > > > > Ja Ci się spełnią, to zapraszam na tanie wino :) > > > > No naoewno się spełnią już ja się o to postaram zaśpiewam im hymn! > > > > Musialabyś poslac im wszystkim moc buziaków - wiesz, zgraja facetów od kilkunas > tu > dni wypościła sie, to nie mecze im w głowie ;) A może lepiej nie, bo to by dopiero na nich zadziałało i wtedy biegaliby wszyscy z podniesionymi spodenkami i wtedy napewno nici z meczu. Muszę coś wymyślić co ich zmobilizuje i żeby mieli ducha walki! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 09:09 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > matrek napisał(a): > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > ...Polska wygrała resztę meczy z wynikami 2:1 > > > > > > > > Ja Ci się spełnią, to zapraszam na tanie wino :) > > > > > > No naoewno się spełnią już ja się o to postaram zaśpiewam im hymn! > > > > > > > Musialabyś poslac im wszystkim moc buziaków - wiesz, zgraja facetów od kil > kunas > > tu > > dni wypościła sie, to nie mecze im w głowie ;) > > A może lepiej nie, bo to by dopiero na nich zadziałało i wtedy biegaliby wszys > cy > z podniesionymi spodenkami i wtedy napewno nici z meczu. > Muszę coś wymyślić co ich zmobilizuje i żeby mieli ducha walki! > Ależ co Ty opowiadasz, kiedy poszczą, to myślą jesdynie o tym, aby jak najszybciej wrócić do domu i przerwać ten post !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 09:12 matrek napisał(a): > Ależ co Ty opowiadasz, kiedy poszczą, to myślą jesdynie o tym, aby jak > najszybciej wrócić do domu i przerwać ten post !!! No to co mi proponujesz? Może jakąś kruciusieńką spódniczkę bluzkę i odkryty pępuś? Włos rozwiany, całuski, co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 09:15 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Ależ co Ty opowiadasz, kiedy poszczą, to myślą jesdynie o tym, aby jak > > najszybciej wrócić do domu i przerwać ten post !!! > > > No to co mi proponujesz? Może jakąś kruciusieńką spódniczkę bluzkę i odkryty > pępuś? Włos rozwiany, całuski, co jeszcze? Broń Cię Panie Boże ! Nic więcej, bo całą energię stracą ? Wiesz, z niczym nie można przesadzać... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 09:18 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > Ależ co Ty opowiadasz, kiedy poszczą, to myślą jesdynie o tym, aby ja > k > > > najszybciej wrócić do domu i przerwać ten post !!! > > > > > > No to co mi proponujesz? Może jakąś kruciusieńką spódniczkę bluzkę i odkry > ty > > pępuś? Włos rozwiany, całuski, co jeszcze? > > Broń Cię Panie Boże ! Nic więcej, bo całą energię stracą ? Wiesz, z niczym nie > można przesadzać... Będę robiła wszystko co w mojej mocy a wy módlcie się do patrona piłkarzy, jak mu tam było? No nieważne ale niech każdy odmówi koronkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 mi sie dzisiaj snilo , 10.06.02, 09:19 ze nie mcy nas zaatakowali... z powietrza... no wiecie... bombowce... samoloty... ale normalnie bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: bukosiu 10.06.02, 09:21 ojeju bukosiu ale ty to masz koszmary, może tak ten mecz przeżywasz co? Przyznaj się, nikomu na forum o tym nie powiem, to przez ten mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A mi się śniło że... 10.06.02, 09:25 palą na stosach wszystkie mądr książki, bo weekend upłynął mi pod znakiem nauki. Qrna, nadszedl czas wrócić do starych studenckich nawyków... że nie opiszę jakich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: A mi się śniło że... IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 10:21 Jak sen się sprawdzi, stawiam wszystkim z tego wątku wino owocowe! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Mam nadzieję że mi się dobrze śniło... 10.06.02, 13:50 ...bo jak na razie jest 1:0 dla portugalków Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Mam nadzieję że mi się dobrze śniło... 10.06.02, 14:03 lastka napisał(a): > ...bo jak na razie jest 1:0 dla portugalków Właśnie chciałem to samo napisać. Wydaje się, że Twoja przepowiednia zaczyna się ziszczać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Mam nadzieję że mi się dobrze śniło... 10.06.02, 14:09 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > ...bo jak na razie jest 1:0 dla portugalków > > Właśnie chciałem to samo napisać. Wydaje się, że Twoja przepowiednia zaczyna si > ę > ziszczać :)) Ojeju żeby tylko tak było bo ktoś tu się zaoferował postawić wszystkim wino owocowe, a że dbam o was wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Mam nadzieję że mi się dobrze śniło... 10.06.02, 14:14 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > ...bo jak na razie jest 1:0 dla portugalków > > > > Właśnie chciałem to samo napisać. Wydaje się, że Twoja przepowiednia zaczy > na si > > ę > > ziszczać :)) > > Ojeju żeby tylko tak było bo ktoś tu się zaoferował postawić wszystkim wino > owocowe, a że dbam o was wiec... > Zaraz, zaraz, lastka, nie wszystkim, tylko Tobie ! Na wszystkich, to mnie nie stać A'propos, Dar lasu może być ? W ofercie mamy jeszcze Czar Pegieru i Urok Ścierniska... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Mam nadzieję że mi się dobrze śniło... 10.06.02, 14:23 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > ...bo jak na razie jest 1:0 dla portugalków > > > > > > Właśnie chciałem to samo napisać. Wydaje się, że Twoja przepowiednia > zaczy > > na si > > > ę > > > ziszczać :)) > > > > Ojeju żeby tylko tak było bo ktoś tu się zaoferował postawić wszystkim win > o > > owocowe, a że dbam o was wiec... > > > > Zaraz, zaraz, lastka, nie wszystkim, tylko Tobie ! Na wszystkich, to mnie nie s > tać > A'propos, Dar lasu może być ? W ofercie mamy jeszcze Czar Pegieru i Urok > Ścierniska... Ale ja wiem i z Tobą pójdę na kolację tylko cicho nie mów nikomu, ale oprócz ciebie jeszcze ktoś tu obiecywał dla wszystkich ale fajnie nie ale impra będzie. A co do marki wina to może być ja tam nie będę wybredzać w końcu jak podziemy na wystawną kolacyjkę w eleganckiej kawiarence 24H Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: NIC MI SIĘ NIE SNIŁO... 10.06.02, 14:55 ...i w dodatku na wróżkę się nie nadaję, a chciałam dodatkowy fakultet zrobić i kasa dodatkowa by była...2:0 Polaki do domu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: NIC MI SIĘ NIE SNIŁO... 10.06.02, 15:10 Nigdy już nie powiem nikomu że coś mi sie śniło bo te dupki dali sobie strzelić trzy gole, bleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: NIC MI SIĘ NIE SNIŁO... 10.06.02, 15:15 lastka napisał(a): > Nigdy już nie powiem nikomu że coś mi sie śniło bo te dupki dali sobie strzelić > > trzy gole, bleeeeeee Nie martw się - już za 4 lata, kolejne mistrzostwa świata :) Odpowiedz Link Zgłoś