aric 23.06.03, 08:59 Przychodzę w poniedziałek a tu cisza. Nie spac po niedzieli. Spragniony jestem kontaktu wirtualnego z wami!! Kurde, chyba mi odbija... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mesmeredia Re: Odmeldować się!! 23.06.03, 09:04 O matko, to ja podpiszę karnie listę skoro taki mamy problem I. I dzień dobry wszystkim i z okazji dnia taty wszystkim obecnym, przyszłym ojcom i tych co nie wiedzą, że tatują komuś.... wszystkiego najlepszejszego!!!! Nie mylić z dniem tatu... Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Odmeldować się!! 23.06.03, 09:05 aric napisał: > Przychodzę w poniedziałek a tu cisza. Nie spac po niedzieli. Spragniony > jestem kontaktu wirtualnego z wami!! > > Kurde, chyba mi odbija... ja jestem, aczkolwiek bardzo mi sie nie chcialo....w dodatku bede mial teraz przez 2 tygodnie niezly zapier... wiec rzadko bede sie udzielal..... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Odmeldować się!! 23.06.03, 09:27 aric napisał: > Przychodzę w poniedziałek a tu cisza. Nie spac po niedzieli. Spragniony > jestem kontaktu wirtualnego z wami!! Cześć Aric!!! Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Odmeldować się!! 23.06.03, 09:40 hejka! Ja jestem jeszcze pod wrazeniem wczorajszego koncert Garbarka Cudny koncert, niesamowity, cholera az sie wczoraj wzruszylam. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Odmeldować się!! 23.06.03, 09:53 Cześć, teraz ja wsiakłem. Ale za 30 minut wypłynę znów. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Odmeldować się!! 23.06.03, 10:05 Jestem ale na moment bo zapierdziel ostry od poniedziałeczku sie zaczal.... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Odmeldować się!! 23.06.03, 11:27 ja tez juz wstalam, wzielam kapiel i musze popatrzec troche do cwiczen z niemieckiego, a o 13.00 wypad na zajecia - pewnie sie uciesza jak po tak dlugim czasie mnie znow obejrza Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Odmeldować się!! 23.06.03, 11:29 Dzień dobry. Ja też jestem. Śpię długo bo mam wakacje. Ale jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 dbry 23.06.03, 11:58 specjalnie dla Ciebie Aricu pobiegłam do szkoły ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: Odmeldować się!! 23.06.03, 12:01 Szeregowy gaspar aka gasio posłusznie melduje kapralowi aricowi swoją obecność na posterunku obserwacyjnym.Ku chwale forum obywatelu kapralu ! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Odmeldować się!! 23.06.03, 13:38 No dobra, chyba większa wiekszośc się odmeldowała, nie ma generała Johna, ale to mozna mu wybaczyc. Pewnie na ważnych ćwiczeniach terenowych pali cygarko i spija jakieś trunki. Więc do roboty. Raz dwa lewa!! Odpowiedz Link Zgłoś