Gość: <!> Re: kto sie wybiera na festiwal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:39 znamy tutaj taką jedną która uważa się za eksperktę od kina i filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <!> Re: kto sie wybiera na festiwal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:42 Znasz ,znasz adorujecie sie wzajemnie na tym forum od jakiegos czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: kto sie wybiera na festiwal 02.03.05, 13:49 jedyna osoba, ktora mnie tu adoruje, jest boski, ale ja nie wiem, czy on jest znawca i wielbiciel kina:)) w dodatku niemego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <!> Re: kto sie wybiera na festiwal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:53 Nie żaden boski a kobieta z którą najbardziej sie tu adorujesz, no chyba że to ty piszesz sama do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: kto sie wybiera na festiwal 02.03.05, 13:55 ja nie adoruje zadnej kobiety:)) generalniennikogo nie adoruje, to ja jestem adorowana:)) i tak ma zostac:)) A ciebie cos uwiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <!> Re: kto sie wybiera na festiwal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:58 A z mamdylemat oraz mambą30 to nie adroujesz się? jedna z nich jakis czas temu mądrowała na temat kina wiec może ją zaproś? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: kto sie wybiera na festiwal 02.03.05, 14:00 nie , nie adorujemy sie. Nie wiem, skad to przypuszczenie? To ze mamy zblizone poglady nt pewnych osob czy spraw, nie oznacza adoracji. Nie lubie napastliwosci, wiec moze czasami biore ktorejs strone, ale to nie ma nic wspolnego z adoracja. To, ze sie chodzi na pokazy pzredpremierowe nie oznaczxa, ze ktos pojdzie na taki festiwal. Dla mnie na nim glowna atrakcja jest oprawa muzyczna: Namyslowski, Tymanski, Fisz..... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: kto sie wybiera na festiwal 02.03.05, 14:02 Ha! A Rysiu Tymański jest moim kolegą! A co? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: kto sie wybiera na festiwal 02.03.05, 14:05 ale to Tymon Tymanski:))) ale wszytskie Ryski to fajne chlopy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: kto sie wybiera na festiwal 02.03.05, 14:06 Tymon to on jest teraz, a urodził się jako Ryszard. A jego mama uczyła w dziewiątce w Gdańsku ;PPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: kto sie wybiera na festiwal 02.03.05, 15:32 a Ty z Gdańska jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: kto sie wybiera na festiwal 02.03.05, 15:55 Powiedzmy... Z Trójmiasta. Urodziłem się w Gdańsku, a obecnie mieszkam w Gdyni. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <!> Re: kto sie wybiera na festiwal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 14:06 To nie jest zgoda ale wzajemna adoracja na siłe no chyba że ona to twój wymysł, ja nie popieram boskiego i nawet za nim nie przepadam ale chyba bym nie robił z siebie takigo idioty po to tylko aby się podlizać komuś ponieważ on też nie lubi danej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
margie noblesse oblige 02.03.05, 14:11 czyli solidarnosc jajnikow:)) Cos zamieszales, z tego, co ja wiem, to boski smalil cholewki do mamdylemat, a mnie ublizal do woli. Mamdylemat w kncu go odstawil od piersi i rozmowy, reakcja byla oczywiscie do przewidzenia. Wg ciebie wiec, komu ja sie podlizuje? mamdylematowi? Blad w zalozeniu. razem smialysmy sie z jego textow, a poniewaz mnie atakowal a ja adorowal, sila rzeczy to raczej ona mnie wspierala, nie ja ja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <!> Re: noblesse oblige IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 14:22 Nie sledziłem tego czy on do niej coś próbował, pamiętam za to że wypominała mu dawno temu chamstwo z jakim się do niej odnosił i że jej ubliżał. Solidarność jajników na daną okazje? wy się jeszcze pokłócicie bo taka adoracja na siłe zawsze się tak kończy. Moim skormnym zdaniem jeśli mamdylemat i ty to dwie inne osoby to nie róznicie sie poziomem od boskiego , cała wasza trójka jest żałosna i warta siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: noblesse oblige 02.03.05, 14:54 ok, masz prawo myslec sobie co chcesz. Moim skromnym zdaniem, chamsto powinno byc tepione , a boski ma tak, ze wszytsko jest OK dopoki gra sie toczy po jego mysli. jak ktos mu wierzgnie i nie daj panie boze przyzoly slownie, to sie zaczyna agresja, obelgi i chamstwo bez okielznania. Ja w kazdym razie stanelabym po stronie kazdej laski, ktora w tens posob boski traktuje i to jest solidarnosc jajnikow na kazda okazje. Feministka nie jestem, zeby ukrocic dalsze spekulacje. I zupelnie nie widze zbieznosci pomiedzy mna i dylematem, a boski, wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <!> Re: noblesse oblige IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:18 Jesteście dokładniej z tej samej gliny i tylko wy z mamdylemat sobię wmawiacie że jest inaczej, ja nie jestem pierwszym forumowiczem który o tym pisze. Boski oczywiście jest persopna non grata na tym forum i sam bym się ucieszył gdyby sobie poszedł ale czytając ciebie i mamdylamat wielkiej róznicy nie widać , często jest jeszcze gorzej niż u boskiego począwszy od słownictwa a skończywszy na treści. Zgadzam się że chamstwo powinno być tepione ale wtedy ciebie trzeba by było także wytepić z tego forum i cieszyłbym się gdyby cała wasza trójca została wytępiona. Piszesz że stanełabyś po stronie każdej laski a może nie wypada się wtrącać w nieswoje sprzeczki co?. Odpowiedz Link Zgłoś
margie ja pierdziele 02.03.05, 15:21 o co tobie chodzi? Czy ja ci zabraniam dopisywania sie do kogo chcesz? Pzreciez tutaj tez wlazles, po to, zeby sie przypieprzyc. Nie miales nic do powiedzenia w kwestii temtu watku, to po co pisales cokolwiek? Ja nigdy nie ukrywalam, ze jestem osoba emocjonalna i dosadna, moze ktos tego nie lubic, ale ja mam to gdzies. Forum jest po to, zeby kazdy mogl powiedziec co chce i w kncu jest demokracja. Nie pasuję ci ja i dylemat? wolna wola i wolna droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <!> Re: ja pierdziele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:29 Skoro masz gdzieś to dlaczego się tak denerwujesz? Ja ci tylko sugeruję że niczym się nie rożnicie z mamdylemat od zawodowca a ty odrazu piszesz że nie mam nic do powiedzenia. Szkoda słów gdy się czyta ciebie raz tepienie chamstwa za chwile demokracja a może ma być tak jak tobię się podoba co? Tak jeszcze od siebie dodam że wy chyba nie możecie zyć bez zawodowca bo chyba nikt nie zakłada tylu postów na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: ja pierdziele 02.03.05, 15:33 cos ci sie pomylilo nt ilosci watkow. Z tego co zauwazylam, boski dzisiaj sam zalozyl 2 o mnie, moj byl 1 jako reakcja. Wcale sie nie wkurzam. Nie zgadzam sie z twoja teroia i tyle. Tepeienie chamstwa tepieniem a demokracja demokracja. Kazde z tych sformulowan odnosilo sie do innego punktu twojego postu. masz dziwna zdolnosc do zbijania watkow w calosc, kogos mi przypominasz. I dlaczego nie mialoby byc, tak jak mi sie pdoba? to wolny kraj i moge sobie kreowac wlasna obecnosc tutaj wg wlasnego widzimisie. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <!> Re: ja pierdziele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:39 To pozwól i innym na to i przjmij do wiadomośći krytyke że prezętujesz taki sam poziom. Koniecznie też załóż sobie jakiś kącik prywatny i zabieraj tam pozostałą dwójke, bedziecie się tam kisić w swoim towarzystwie i zakładać tyle nicków ile wam się tylko spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
margie co to za schoza z tymi nickami?! 02.03.05, 16:08 ja wystepuje jedynie pod tym, co teraz. Odpowiedz Link Zgłoś