Dodaj do ulubionych

młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męscy

04.03.05, 12:56
Witajcie mam 51 lat i niestety z przykrością muszę stwierdzić że nie ma chyba
na świecie drugich tak beznadziejnych mężczyzn jak Polacy, nasi chłopcy nie
mają żadnych manier jakie facet powinien posiadać. Byłam w lipcu w Turcji i
tamtejsi młodzi faceci za jeden uśmiech potrafli stać pod oknem hotelu do
rana, z tymi z którymi sie umawiałam byli fantastyczni pod każdym względem.
W Tuezji rok wcześniej było tak samo , w Barcelonie młodzi arabowie
hiszpańscy także mnie adorowali i było cudownie.
Niestety Polscy faceci nie potrafią docenić dojrzałości i kobiecości jaką
mają do zaproponowania dojrzałe kobiety, wola niedojrzałe siksy które nie
mają prawie nic poza ciałem do zaproponowania. Obawiam się że ten polski
ciemnogród jeszcze długo się nie zmieni a czas upływa. Czy nie uważacie że
dużą wine ponoszą ich mamusie które własnie taki skrzywiony obraz swiata im
wpajają?
Obserwuj wątek
    • Gość: LL Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:00
      stara i niedorobiona jak nalezy jesteś.
    • papa.larszon Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 13:01
      Laseczka i 51 lat no dzien dobry bardzo.
    • Gość: nietakistaryfacet Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc IP: 194.246.107.* 04.03.05, 13:40
      Masz rację laseczko. Młode siksy oprócz ciała nie mają nic do zaoferowania.
      Kompletnie nie znają się na seksie. Wolę takie dośiwdczone zadbane kobitki niż
      głupie blondynki.
      • laseczka51 Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 13:48
        jesteś polakiem?
        • Gość: nietakistaryfacet Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc IP: 194.246.107.* 04.03.05, 13:54
          A jakże by inaczej. Polakiem spragnionym dobrego seksu.
    • Gość: Ewa Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc IP: 193.111.233.* 04.03.05, 13:45
      gdzies pisali, ze bardzo popularne sa wyjazdy samotnych kobiet do Turcji
      jesli tak lubisz, Twoja sprawa
      ja wole polskich chlopcow:)
      • laseczka51 Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 13:49
        Wcale to nie są wyjazdy tylko dla samotnych kobiet ale zwyczajne wycieczki dla
        ludzi którzy mają dość polskiego ciemnogrodu! Gdybyś spróbowała z turkiem to
        byś wiedziała jaka jest róznica.
        • margie Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 13:54
          roznice widac slychac i czuc golym okiem i to z daleka:))
          • laseczka51 wreszcie jakaś fajna babeczka 04.03.05, 13:57
            pozdrawiam cieplutko.
            • margie Re: wreszcie jakaś fajna babeczka 04.03.05, 14:02
              zle mnie zrozumialas. To byla razcej negatywna ocena tych turkow. Nie rozumiem,
              jak mozna uwierzyc w realne zainteresowanie jakiegos pastucha wystajacego za
              kase pod oknem napalonej turystki.....
              • laseczka51 Re: wreszcie jakaś fajna babeczka 04.03.05, 14:03
                Pewnie jesteś jakąś niedojrzała siską i przez to tak sie wyrażasz o Tureckich
                facetach.
                • margie Re: wreszcie jakaś fajna babeczka 04.03.05, 14:05
                  mam 47 lat:)))
                  • laseczka51 Re: wreszcie jakaś fajna babeczka 04.03.05, 14:06
                    Wiec pewnie masz staroświeckie poglądy koleżanko!
                    • margie Re: wreszcie jakaś fajna babeczka 04.03.05, 14:15
                      nie sadze:)) zdecydowanie postepowe:)) zdziwilabys sie jak bardzo. Po prostu
                      nie wierze w rzeczywiste zainteresowanie facetow z krajow basenu morza
                      srodziemnego w dodatku w kurottach wakacyjnych. Sporo podrozuje i to od wielu
                      lat, w turcji tez bylam i tam akurat nachalnosc meska przyprawial mnie o
                      mlodsci. Poza ciemna karnacaj to oni nie maja w sobie nic, co by mnie
                      pociagalo. Dogadac sie nie mozna, domyci specjalnie nie sa, moda typu stadion X-
                      lecia, czym tu sie zachwycac? Miernota taka sama, jak gdzie indziej....
                      • laseczka51 Re: wreszcie jakaś fajna babeczka 04.03.05, 14:20
                        Też pewno pojechałas do turcji poznać fajnego faceta:) a może jesteś faszystką
                        i stąd ta złość na facetow znad bosforu? chyba mydło nie jest dla ciebie
                        wyznacznikiem tego czy facet jest ok czy też nie.
                        • margie Re: wreszcie jakaś fajna babeczka 04.03.05, 14:22
                          akurat do turcji pojechalam z mezem ( teraz juz bylym) i z grupa przyjaciol.
                          Faszystka nie jestem, amydlo, owszem, jest dla mnie wyznacznikiem tego czy
                          facet jest OK, czy nie. Tak smao jak kultura osobista, znajomosc jezykow,
                          umiejetnnosc rozmowy na kazdy temat, poczucie humoru i spelanianie
                          podstwowywch wymagan co do urody. I absolutnie zadne placenie za kolacje.
                          • laseczka51 Re: wreszcie jakaś fajna babeczka 04.03.05, 14:24
                            Słuchaj ale w naszym wieku to już chyba nie ma co gardzić tym czy facet jest
                            domyty czy też nie prawda?
                            • margie Re: wreszcie jakaś fajna babeczka 04.03.05, 14:31
                              ja gardze. Niedomyty facet jest dla mnie nie do zaakceptowania. tak smao jak
                              glupi czy niedouczony. A ja akurat o sobie tez moge laseczka napisac i w zyciu
                              bym nie poszla do lozka z jakims turkiem, arabem ( fu) czy inna turystyczna
                              zdobycza.
                              • laseczka51 Re: wreszcie jakaś fajna babeczka 04.03.05, 14:34
                                Czy do seksu jest ci potrzebny facet z wyzszym wykształceniem? przeciez chyba
                                nie bedziesz go przepytywać z historii w trakcie stosunku.
                                • pietrek666 Re: wreszcie jakaś fajna babeczka 04.03.05, 15:11
                                  Nie powiem laseczka, że mogłabyś być moją matką. Chociaż jakbyś się sprężyła i
                                  zaszła jako wczesna nastolatka... Ale jakbym miał taką matkę, to bym jej się
                                  wstydził! Początki tego posta były smieszne, ale teraz to poprostu ŻENADA!!!
                                  Czysta żanuaria, ot co!
                                  • mamdylemat Re: wreszcie jakas´ fajna babeczka 04.03.05, 15:27
                                    a ja mniemam, ze to nie laseczka... no chyba ze taka z laseczka. i to bardzo
                                    bardzo malutka!
                                    • pietrek666 Re: wreszcie jakas´ fajna babeczka 04.03.05, 15:31
                                      3cm w stanie wzw :)
                                      • mamdylemat Re: wreszcie jakas´ fajna babeczka 04.03.05, 15:37
                                        no... pochlebiasz mu, az nadto pochlebiasz...
                                        • pietrek666 Re: wreszcie jakas´ fajna babeczka 04.03.05, 15:38
                                          mamdylemat napisała:

> no... pochlebiasz mu, az nadto pochlebiasz...

A co lupka i pencetka? :DDD
                                          • mamdylemat Re: wreszcie jakas´ fajna babeczka 04.03.05, 15:40
                                            hehehehe... mniemam, ze w tym wypadku tak. to wrecz koniecznosc. zreszta
                                            rozmiar penisa tkwi w umysle, nooo... chyba... albo cos pomieszalam. w kazdym
                                            razie takiego zdania jest moj przyjaciel.
                                            • pietrek666 Re: wreszcie jakas´ fajna babeczka 04.03.05, 15:43
                                              No jasne, że tkwi w umyśle... Raz zmierzysz (tzn. nie Ty, to tylko taki zwrot)
                                              i Ci do końca życia tam zostaje :DDDDD
                                              • mamdylemat Re: wreszcie jakas´ fajna babeczka 04.03.05, 15:49
                                                Raz zmierzysz (tzn. nie Ty, to tylko taki zwrot)
                                                hehehehe... no dobrze, ze pan od razu pozbyl mnie watpliwosci, bo ja juz za
                                                linijke chwytalam hehehe
                                                • pietrek666 Re: wreszcie jakas´ fajna babeczka 04.03.05, 15:51
                                                  Ależ linijką też inne pożyteczne rzeczy zrobić można :)
                                            • Gość: Sonata Re: wreszcie jakas´ fajna babeczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 15:44
                                              :))))))) może nie pomieszałaś - rozmiar penisa mojego faceta mocno tkwi w moim
                                              umyśle, zwłaszcza jak akurat go nie ma w pobliżu :)
                                              • mamdylemat Re: wreszcie jakas´ fajna babeczka 04.03.05, 15:50
                                                ano bynajmniej mnie to nie dziwi. uf! a juz sie balam, zem cos pomieszala.
                                • Gość: Ewa Re: wreszcie jakaś fajna babeczka IP: 193.111.233.* 04.03.05, 15:18
                                  laseczka, niby masz 51 lat a myslisz jak blondyna 20 letnia, szkoda czasu na
                                  dyskusje z toba
    • muszek0 Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 13:51
      nie uważam, że zawracanie sobie głowy 51 letnią 'laseczka' he he , to objaw
      ciemnogrodu.
      • laseczka51 Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 13:57
        Bo jesteś staroswiecki i zacofany.
        • muszek0 Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 15:17
          :))))) w tej kwestii jak najbardziej
    • ticoqp boski to ty?;) 04.03.05, 13:55

• squirrel9 Po aureolce poznałeś ? :))) n/t 04.03.05, 13:57
        • ticoqp Re: Po aureolce poznałeś ? :))) n/t 04.03.05, 14:05
          tylko grzecznie pytam:)
      • laseczka51 Re: boski to ty?;) 04.03.05, 13:58
        ?
    • bella_ragazza Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 14:02
      Nie bylam w Turcji wiec nie wiem, ale czytalam w Polityce bodajże o wyjazdach
      Polek do Egiptu i Turcji, gdzie faktycznie sa bardzo dobrze traktowane przez
      miejscowych mlodzieńców, inna sprawa oczekujących swego rodzaju sponsoringu.
      Hmm.. Pod tezą, że Polacy sa beznadziejni na polu adorowania kobiet, podpisuje
      się obiema rękami.
      • laseczka51 Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 14:06
        Wiesz fundując mu np. kolacje chyba nie można mówic o sponsornigu!
    • oberver Ale podpucha ten wątek i wychwalanie Turasów 04.03.05, 14:37
      Jedyne co jest prawdziwe, to opinia o młodych Polakach, zresztą o takich trochę
      starszych myślę podobnie. Tez sa niedomyci, mają wyhodowane wielkie brzuchy i
      zepsute zęby.
      Ale samopoczucie i mniemanie o sobie mają całkiem niezłe.

A co do kobiet sponorujących młodych ciemnawych kloesi z poludnia, to już od
      dawna np. Szwajcarki w wieku 18-81 jeżdż np. do Kenii, i tam mają narzeczonych
      na czas ferii.
      No coż, jak na północy Panowie mają coraz mniej chęci na bzykanie, to co te
      biedne kobiety mają zrobić ?
      I jeszcze sa do tego mili i usmiechnięci. Na ten sponsoring cięzko pracują :-)))

oberver (lat 42)
    • grogreg Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 14:50
      1."nie" z przymiotnikami pisze sie razem.
      2. Zalecam kosmopolityzm seksualny.
    • miawalles Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 15:05
      hahahaha:))))
      dziekuję, ubawiłaś mnie:)) adorowanie przez turków - super!!!! masz rewelacyjne
      poczucie humoru:))))
    • laseczka51 wstrząsające rasizm ,faszyzm i ksenofobia króluje 04.03.05, 15:22
      Jesteście straszni już nie tylko mężczyzni ale i kobiety ciemogród i zacofanie
      aż bije po oczach!
      • muszek0 Re: wstrząsające rasizm ,faszyzm i ksenofobia kró 04.03.05, 15:34
        brak ochoty na seks z babcią w zaawansowanym wieku to faszyzm? adolfowi chyba z
        wrażenia spadłby wąsik.
        • pietrek666 Re: wstrząsające rasizm ,faszyzm i ksenofobia kró 04.03.05, 15:36
          W dodatku faszyzm, ksenofobia, rasizm i ciemnogród, bo hurtem nie pochwaliliśmy
          sextourów na czarny ląd :DDDDD
      • Gość: Sonata Re: wstrząsające rasizm ,faszyzm i ksenofobia kró IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 15:48
        Od razu ciemnogród. W Polsce też możesz znleźć facetów, którzy Cię będą
        adorować, tylko trochę więcej kasy musiałabyś wydać. Biorąc pod uwagę dwa
        tygodnie ostrego rżnięcia w Turcji, to podróż i nawet te kolacje, zwrócą się z
        nawiązką. Po prostu wybrałaś wariant ekonomiczny - egzotyczny. Twoja sprawa
    • Gość: zenon gajowniczek Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc IP: 80.53.160.* 04.03.05, 15:31
      powiem za byłym prezydentem: mata takich mężczyzn na jakich zeście sobie
      zasłużyli
      powodzenia
    • kathathea Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 16:05
      Jak mialam 24 lata bylam w Grecji (tez bruneci, ciemna karanacja) wiekszosc
      wypachniona, umyta, adorowali i to oni chcieli placic za drinki a wszystko po
      to zeby wyciagnac na plaze na szybki numerek. I wiesz co? Nie skorzystalam. Dla
      ciebie to pewnie dziwne ale jakos mnie nie intseresuja mezczyzni typu
      oblatywacz wszystkiego co ma 2 nogi i piersi.
      • Gość: Ewa Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc IP: 193.111.233.* 04.03.05, 16:06
        bo jestes nienowoczesna:)
        ale 51-letnia laseczka tego nie zrozumie
      • pietrek666 Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 16:07
        Chyba trzy nogi :DDD
        • laseczka51 straszne i okropne jest to co piszecie. 04.03.05, 16:13
          Wstyd ciemnogród połączony z zasciankowością i totalnym analfabetyzmem.
          • kathathea Re: straszne i okropne jest to co piszecie. 04.03.05, 16:29
            Masz racje ciemnogrodem i zasciankowoscia nie jest to co ty mowisz,ze nie wazne
            czy ktos uzywa mydla. kolezanko wlasnie to jest ciemnogrod. I sprawdz w
            slowniku co to jest analfabetyzm.
            • Gość: Sonata Re: straszne i okropne jest to co piszecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 16:31
              Nie wiesz, że anal-fabetyzm to stosunek analny z Turkiem Fabetem :)
              • pietrek666 Re: straszne i okropne jest to co piszecie. 04.03.05, 16:33
                Sonata masz na łykend nagrodę Złotego Anala !!! :DDDDDDDDDDD
              • Gość: Ewa Re: straszne i okropne jest to co piszecie. IP: 193.111.233.* 04.03.05, 16:33
                :)))
                oczywiście, to nowowczesny stosunek
              • kathathea Re: straszne i okropne jest to co piszecie. 04.03.05, 16:34
                :-))))))
                • laseczka51 Nawet szacunku dla starszej osoby nie macie 04.03.05, 16:36
                  I to jest tylko kolejnym potwierdzeniem tego jak nisko jesteście, młodociane
                  frustraty.
                  • kathathea Re: Nawet szacunku dla starszej osoby nie macie 04.03.05, 16:39
                    Nie powiedzialam nic co by swiadczylo o tym,ze jestem mlodociana albo
                    frustratka i czuje sie gleboko urazona Twoja krytyka nie poparta zadnymi
                    dowodami. :-)
                    • pietrek666 To ta kobita jest frustratką :) 04.03.05, 16:41
                      W Polsce se nikogo nie poderwie, to na czarnego luda jeździ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                      • laseczka51 Re: To ta kobita jest frustratką :) 04.03.05, 16:43
                        młody co żadna cię nie chce?
                        • pietrek666 Re: To ta kobita jest frustratką :) 04.03.05, 16:49
                          Młody? Nie w kwiecie wieku du.po. Mam żonę od kilkunastu lat. I chcę Ci.po
                          wiedzieć, że nie planujemy na starość się zostawić oddzielnie ;PPPPPPPP
                          • laseczka51 Re: To ta kobita jest frustratką :) 04.03.05, 16:51
                            Gdybym ją znała to bym jej poleciła prawdziwego mężczyzne z Istambułu wtedy bys
                            poszedł szybko w odstawke rycerzyku.
                            • pietrek666 Re: To ta kobita jest frustratką :) 04.03.05, 16:53
                              Taki prawdziwy mężczyzna z Istambułu, to by mógł za nami walizki nosić,
                              swędząca dziurko.
                              • laseczka51 Re: To ta kobita jest frustratką :) 04.03.05, 16:55
                                Przyniósł by walizke a potem pokazał twojej żonie co to jest prawdziwy seks.
                                • kathathea Re: To ta kobita jest frustratką :) 04.03.05, 16:57
                                  Tu sie gzadzam cos w stylu footfetish pozwolilaby mu zlizac kurz ze swoich
                                  butow.
                      • kathathea Re: To ta kobita jest frustratką :) 04.03.05, 16:46
                        :D a tam tez nie latwo bo kolacje musi postawic :-)
                    • laseczka51 to było do wszystkich którzy leczą swoje kompleksy 04.03.05, 16:42
                      sonata, pieterk ty i inne żmije bez kultury osobistej. Ja mam 51 lat i mam
                      prawo wymagać aby mnie nie obrażano.
                      • kathathea Re: to było do wszystkich którzy leczą swoje komp 04.03.05, 16:45
                        a ja mam 26 i uwazam,ze osoby starsze wiekiem i doswiadczeniem powinny dawac
                        przyklad i tez nie obrazac.
                        • laseczka51 Re: to było do wszystkich którzy leczą swoje komp 04.03.05, 16:51
                          Ja zyje nowocześnie tak jak kobiety na zachodzie wiec słuchaj sie mnie dziecko
                          bo inaczej wylądujesz z jakims smętnym polakiem.
                          • kathathea Re: to było do wszystkich którzy leczą swoje komp 04.03.05, 16:55
                            Jeszcze bardzo chcialabys wyladowac z takim Polakiem jak ja, tylko nie
                            wyladujsze bo on nie szanuje kobiet, ktore uwazaja za nowoczesnosc seks z
                            qrwami meskimi.
                            • laseczka51 Re: to było do wszystkich którzy leczą swoje komp 04.03.05, 16:56
                              Kto ci nagadał takich bzdur że to są ku... męskie?
                      • pietrek666 Sama się o to prosisz i aż Cię swędzi :DDDDD 04.03.05, 16:47
                        Jeżeli to nie jest podpucha (a wolałbym by była, bo może ktoś po drugiej
                        stronie ma ubaw), to radzę Ci kobito zamilcz, bo sama Swoim pier.doleniem
                        głupot się o to prosisz!!! Na kolanach nawet :DDDDD
                        • kathathea Re: Sama się o to prosisz i aż Cię swędzi :DDDDD 04.03.05, 16:52
                          Nie denerwuj sie tylko wspolczuj biedaczce z niskim poczuciem wlasnej wartosci.
                          Moze jej ego lepiej sie czuje kiedy leca na nia niedomyci mezczyzni za jej
                          wlasna kase.
                          • laseczka51 Re: Sama się o to prosisz i aż Cię swędzi :DDDDD 04.03.05, 16:55
                            Generalizujesz wcale az tak niedomyci to oni nie są! a że się pocą to wcale się
                            nie dziwie , ty też byś się tam pociła
                          • pietrek666 Nieee!!! To musi być podpucha!!! 04.03.05, 16:56
                            Bo jeśli nie, to nie wiedziałem, że można mieć tak nasrane pod deklem, jak ma
                            ta smutny i stary kaszalot :DDDDDDDDDD
                            • kathathea Re: Nieee!!! To musi być podpucha!!! 04.03.05, 16:59
                              Przepraszam a tu moze ktos kase dostaje za wypisywanie glupot aby tylko ruch na
                              forum byl?
                              • pietrek666 Re: Nieee!!! To musi być podpucha!!! 04.03.05, 17:00
                                kathathea napisała:

> Przepraszam a tu moze ktos kase dostaje za wypisywanie glupot aby tylko ruch
                                na
                                >
                                > forum byl?

Może ktoś się założył, że zrobi wątek na ponad 100 postów? Błuchachachaaaaaaa
    • starskyandhutch Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 16:17
      ty nie jesteś laseczka ino pizd...a!
    • ewka5 Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 16:39
      laseczka51 napisała:

ze młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męscy.

* kurcze, jak to zrobilas, ze poznalas wszystkich mlodych polskich mezczyzn?
      To jest tempo!
      • Gość: .................. Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc IP: *.dialup.sprint-canada.net 04.03.05, 16:51
        Najwidoczniej kazda kobieta widzi meskosc troche inaczej. Czy sterczenie
        pod oknem za ktorym siedzi51 letnia kobieta, mlodego faceta jest tu
        szczytem jego meskosci? A gdzie tu kurtuazja, uwodzenie, dworskosc tzw
        i........... chyba odrobina meskiego charakteru, nie smieciarza. Tego w
        nich nie ma, bo tego sie z oblokow nie zdejmuje. Przypomina mi to
        raczej zebractwo, kiedy to w biednych krajach na lotnisku zazwyczaj
        mlodzi chlopcy chca mi (zdrowemu, doroslemu mezczyznie) bagaz podniesc,
        za pare groszy. Tu pewnie o cos podobnego chodzi.
        • laseczka51 Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 16:53
          Wiesz pewnie te twoje podróze to są ale palcem po mapie .
          • Gość: Ewa Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc IP: 193.111.233.* 04.03.05, 16:56
            eh, laseczka 51 juz nie mam sily ciebie komentowac
            na pewno musi byc ci przykro, ze nie ma nikogo, kto bez zaplaty wzialby cie do
            lozka
            i pewnie dlatego tak cie oburza, ze my wolimy polskich facetow, ktorych oplacac
            nie musimy i ktorzy na dodatek nas kochaja
            • pietrek666 Ewuniu!!! Święta prawda :))))) 04.03.05, 16:59

• Gość: .................. Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc IP: *.dialup.sprint-canada.net 04.03.05, 17:03
            Palcem po mapie? Tak ja nigdzie nie bylem i nic nie widzialem. Moze
            ty mi powiesz jak tam u Turkow jest. Pod twym okienkiem pannico stoja,
            a torebke podrozna ci targaja, czy sama ja sobie niesiesz?
    • mona88 Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 17:04
      kobieto nie przesadzaj nasi mężczyźni są w porządku, może z Tobą cos nie tak?
    • kathathea Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 17:07
      ja juz lece a wieczorkiem czeka na mnie wspanialy seksik z polakiem jednym z
      tych twoim zdaniem "zalosnych i niemeskich" i nie bede za niego placic, a on
      bedzie pachnacy, inteligentny i nie uciekanie zaraz po ;-)
      • Gość: .................. Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc IP: *.dialup.sprint-canada.net 04.03.05, 17:09
        Ta laseczka troszke drogi ma do zaliczenia, zeby cos dostac od Turka.
        Madre Polki maja na miejscu.
    • diabel.tasmanski he he a ile musi zapłacic 51-lataka 04.03.05, 17:31
      mlodemu chłopcu zeby ten stał pod jej oknem do rana. A może to stanie było częścią obasługi hotelowej ? :)
      • Gość: .................. Re: he he a ile musi zapłacic 51-lataka IP: *.dialup.sprint-canada.net 04.03.05, 21:55
        Zeby to chociaz byl hotel. Jak znam hotele, to trudno jest tam
        komukolwiek stac pod oknem czyjegos pokoju. Pewnie chodzi a jakis motel
        i to byc moze obskorny. Tam zebrakom dostep jest mozliwy, pod okna
        taksamo.
    • ojasia Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 22:23
      bardzo mi przykro, ale mam zupełnie inne zdanie o polskich mężczyznach. Są
      wspaniali, wyrozumiali i bardzo kulturalni. No cóż każdy ma swoje zdanie na ten
      temat. Ja tylko mogę powiedzieć tyle, że po przeczytaniu Twoich wywodów
      ubawiłam się setnie. i tylko taka myśl mi przyszła do głowy:pakuj sie kobieto i
      na zawsze do Turcji, skoro nasi mężczyźni Ci nie odpowiadają!!!
      • Gość: .................. Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc IP: *.dialup.sprint-canada.net 04.03.05, 22:36
        Nie chce tutaj krytykowac Turkow, ale wystarczy posluchac ogolnie
        opinni innych o nich. Np. co o nich mowia Niemcy,Rosjanie, Francuzi,
        Grecy, Wlosi itd. Nawet Bin Laden o nich tez niepochlebnie sie wypowiada.
        Ciekawe dlaczego. Przeciez to tez Muslimki.
    • muszek0 Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc 04.03.05, 23:18
      nie moge się oprzeć wrażeniu, ze laseczka 51 to jakiś szczyl, który robi sobie
      jaja. no bo osobnika, który nie jest gerontofilem od razu nazywać faszystą i
      ksenofobem to jak dla mnie - są to totalne jaja.
    • Gość: kk Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 23:24
      hm....podobno nawet rosjanie maja wiecej fantazji w lozku niz przecietny Polak
      • Gość: .................. Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc IP: *.dialup.sprint-canada.net 05.03.05, 01:28
        A tobie bym radzil pojechac do Rosji i sprawdzic czy tam ktorys pod
        twoim oknem nie bedzie stal przez cala noc. Wtedy moze nie bedziesz
        pisac "podobno", tylko tak, albo nie.
    • Gość: torbiel Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 17:57
      Ty staaara lampuceero! ;) Odpusc pani se juz.. Jak sie tu nie posdoba to
      wyjezdzaj PANI i rob dzieci za granica..(o ile jeszce dasz rady)
    • Gość: Goha66 Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 19:54
      No teraz to się wkurzyłam... Dwa lata temu mieliśmy w firmie na praktykach studenckich Irlandkę, była zachwycona naszymi mężczyznami. Było mi niezwykle miło jako kobiecie i Polce słuchać, że dopiero w naszym kraju zrozumiała jak fantastycznie jest być kobietą, jakimi moi koledzy są dżentelmenami, jacy są eleganccy, dobrze wychowani i inteligentni...
      Nie można mierzyć wszystkich mężczyzn przez pryzmat jednego wypadu zagranicznego...być może wyglądałaś i zachowywałaś się w Turcji tak jak nigdy w kraju i stąd wzięło się zainteresowanie panów.
      A z beznadziejnymi facetami jest tak jak z błotem na butach - najbardziej ich widać, ale gdy tylko lekko się potrze ubłocony but - zaczyna błyszczeć.
      Mów co chcesz...a mnie i tak nie przekonasz - nie ma to jak Polak :D
    • Gość: r44 Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 21:32
      ale z Ciebie stara prukwa!
      • Gość: ilija Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 01:07
        beznadziejni ,zaniedbani ,a na dodatek zanim ktory dorobi sie mądrosci to
        zaczyna być juz brzydki
        • Gość: Lala Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 06.03.05, 01:56
          Masz racje ,mlodzi czy starzy polscy mezczyzni swa meskosc zachowuja na
          dwie ,trzy minuty jesli sie dobrze staraja.Reszte energii idzie na opowiadania
          na temat meskosci,podbojow i reklamy wlasnych narzadow oczywiscie reklamy bez
          pokrycia.
        • Gość: olga L Re: młodzi polscy mężczyżni są żałosni i nie męsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 02:45
          nie dosc ,ze sa bez klasy,to jeszcze wydaje im sie ze moga nie dbac o kobiety
          jak je tylko zdobenda!malo wyrafinowani w textach prostacy,albo przemądrzali
          nadęci bufoni.Nic nie potrafia zrobic dobrze,ani ugotowac ,ani zajac sie
          dziecmi,ani zarobic,wszystko i nic robia ,a na dodatek miernie.Francuski mowia
          o Polskich kochankach,ze to jest jak sex z robotem zaprogramowanym na własna
          przyjemnosc,Nic dodac nic ujać -piekny obraz nieprzecze(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka