ticoqp 07.03.05, 09:31 wreszcie przyszła zima, mnie tam sie podoba, mojemu psu też no więc o co chodzi???:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 09:33 ticoqp napisał: > wreszcie przyszła zima, mnie tam sie podoba, mojemu psu też no więc o co > chodzi???:) mojej suce tez sie podoba. lata po zaspach az milo:) niby ladnie, niby bialo, ale ja chce wiosne. wiosna lekarz pozwoli mi wychodzic z domu:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 09:34 No właśnie, niby ładnie... Ale co za dużo to nizdrowo. Wioooooosnoooooooooooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica ja chce wiosny na polu IP: *.tnt7.hbg2.deu.da.uu.net 07.03.05, 09:35 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Lepsza jest wiosna na dworze :DDD IP: *.crowley.pl 07.03.05, 09:53 Eeee tam, czepiasz się Pietrek. My z Kasicą obie z Małopolski i u nas wiosna to będzie na polu, a nie na dworze :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Lepsza jest wiosna na dworze :DDD IP: *.tnt5.hbg2.deu.da.uu.net 07.03.05, 13:17 Pietrek - ty tez fanem faith no more! O matko, jeszcze jeden pluspunkt. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 09:36 podobno od przyszlego tygodnia ocieplenie;) zamierzam w tym tygodniu przejzec wiosenne ciuchy, oddac do pralni wiosenny plaszcz, jak stopnieje snieg kupie butki lekkie ( precz z kozakami!):-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 09:45 nie marudx tylko ciesz się śniegiem:)))))) sikorkom powies słoninę i obserwuj jak jedzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 09:47 ticoqp napisał: > nie marudx tylko ciesz się śniegiem:)))))) > sikorkom powies słoninę i obserwuj jak jedzą:) u mnie na balkonie only wrony siadaja;) karmie miecke i patrze jak worki wypycha:) ps. mietka juz jest kudlata:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 09:58 pewnie zawracają bo juz dalej sie nie lata:))))) worki na klatce z piersiami?????? biustonosz jej kup:) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:07 chomiki worki maja w buzi;) heheh dobrze, ze faceci tak nie maja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:08 faceci mają worki gdzie indziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:09 ticoqp napisał: > faceci mają worki gdzie indziej:) no i cale szczescie! jakbyscie mowili?-) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:13 albo jakbysmy je wypychali?;) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:14 ticoqp napisał: > albo jakbysmy je wypychali?;) wypchac jak wypchac, ale przygryzalbys jecodziennie:) bylyby zmaltretowane:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:16 a chomiki tez przygryzają?;) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:18 ticoqp napisał: > a chomiki tez przygryzają?;) worki chomikow sa puste, a u faceta to chyba nie ma puchy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:22 a co za różnica? pusty tęz mozna przygryźć?????? poza tym u faceta chyba nieraz sa puste? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:23 a kiedy macie puste?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:25 jak wy macie pełne:))))) usta:) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:40 ticoqp napisał: > jak wy macie pełne:))))) > > usta:) o Ty zboku jeden! workow do ust nie biore:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:45 jaki tam zboku, ciekawska jesteś to napisałem:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:47 zawstydzilam sie po same pachy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:52 i kto tu ma zboczone mysli?:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: :))))))))))))) 07.03.05, 09:46 nie właź w zaspy to będzie do kostek:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: :))))))))))))) 07.03.05, 09:48 eeee tam, co sobie będę przyjemność psuć. Następny taki śnieg zobaczę tu pewnie za kilka lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: :))))))))))))) 07.03.05, 10:00 to moze orzełka walnij?????????pamiatka przez parę dni bedzie a jak zrobisz fotke będziesz szpanowac w lecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: :))))))))))))) 07.03.05, 10:08 Walnąłeś? Bo ja to bym właściwie mogła :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: :))))))))))))) 07.03.05, 10:12 rano nie miałem za bardzo czasu ale nie ma problemu generalnie:) mam tylko problem z korona?;) a Ty wal teraz i fotke umieść w necie:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: :))))))))))))) 07.03.05, 10:14 to zrobisz orzełka peerelowskiego, bez korony :))) no po południu, rano też na to nie wpadłam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: :))))))))))))) 07.03.05, 10:16 nażeluję sobie włosy to moze wyjdzie w koronie?;) słabe światło bedzie po południu:( Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: :))))))))))))) 07.03.05, 10:18 koronę dorobisz, jak wstaniesz :)))) żel? to musiałbyś w lustro popatrzeć :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: :))))))))))))) 07.03.05, 10:23 z czego????? chyba nasikam że niby złota?;) bez brawury:) walicz kilo zelu na łeb i stawiasz włosy paluchami, po co tu lustro?;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: :))))))))))))) 07.03.05, 10:38 psa poprosisz to Ci zrobi :)))) po kilo żelu to będziesz miał hełmofon, co Ty gustlikiem chcesz być??? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: :))))))))))))) 07.03.05, 10:51 drzewko bym musiał posadzić w tym miejscu:) chciałbym zeby dobra korona wyszła tylko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek_a Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 10:09 o to chodzi ze mi sie juz tym bialym odbija!! Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:13 to tylko cebulka a nie twarożek:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:12 pewnie, że pięknie:)) podobno takiej ładnej zimy nie było od dawna na pomorzu:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:14 saniami do szwecji przez bałtyk sie da????? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:15 jeszcze nie;) może za pół roku, kiedy znowu przyjdzie zima:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:17 no to nie jest tak pieknie jak 100lat temu kiedy mozna było do szwecji przez bałtyk saniami dojechać:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:19 ale za to można iśc na spacer do lasu nie taplając się w błocie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:24 przed dzikiem nie uciekniesz:)))))) podobno w biebrzańskim p.n. jelenie wypierają łosie?;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:42 a u nas ani łosi ani jeleni:( noo, moze jakiś jeleń by się znalazł...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:52 n apomorzy jest duzo dzików w lasach uważaj bo nie uciekniesz przez zaspy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lindtt Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:00 Nie no jest pięknie, tylko połowa kierowców w stolicy jeździ jakby pierwszy raz śnieg zobaczyła.. Masakra! Ludzie głupieją i nie umieją sie zachować w innych niż dotychczas warunkach atmosferycznych. Tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:04 ale są autobusy tramwaje i nie bójmy sie uzyc tego słowa - metro:)))) wystarczy skorzystac i cieszyc się urokami zimy:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:34 można też zza szybki podziwiac świat zimą i olac spóźnienie do pracy (ja licze zawsze na to, że szef też człowik i też stoi w korku;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:36 no pewnie:))))) nawet posiedzieć te 1/2 godziny dłuzej:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:37 w aucie? mogę siedzieć, ciepło jest, muzyczka gra:)) byle nie stresować się patrzeniem na zegarek:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:43 mozesz w aucie, możesz w autobusie:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:46 w autobusie przeważnie stoję, jest mi zimno i ktoś chucha na mnie wczorajszym alkoholem i dzisiejszym czosnkiem:(( i trudno w takich warunkach rozkoszować się zimą:( Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:50 widocznie skupiasz na sobie czyjeś chuchy:))))) jak popatrzysz przez okno to nie beda chuchać:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:53 to mi nos odpadnie z zimna:( Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:55 to wtedy poprosisz o chuchnięcie alkoholem:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:57 tak prosto w nos???:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 12:19 alkohol rozgrzewa:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 12:30 ale to odśrodkowo:) w autobusie jest za małe stężenie na absorbcję skórną;) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 12:37 samym ciepłem chcuchnięcia będzie rozgrzany:)))) a odsrodkowo to jak???? gdzie ma chuchnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 12:48 takie chwilowe rozgrzanie to nic nie da:( dośrodkowo chodziło mi o alkohol, a nie dmuchanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 12:54 moze wystarczy na 3 przystanki?:) lewatywa???:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 12:56 noo, a do pracy mam 10:( nie było dziś anala o poranku i tak Ci się skojarzyło?:PP Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 13:04 no to 3 chuchniecia:) nie to od wewnętrzności mi sie skojarzyło, podobno szybciej sie wchłania i nie czuc:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 13:07 praktyka ze studiów? tez słyszałam, że w czasach kryzysu to dobry sposób;) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 13:15 pytasz o chuchniecia czy lewatywę?;) na studiach akurat na alkohol zawsze miałem:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 13:40 o praktykę zastosowania alkoholu analnie;) jak każdy prawdziwy student:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 13:48 nie póbowałem:(((((chyba byłem nieprawdziwym:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 15:33 ale sposób znasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 15:41 przecież pisałeś, że analnie się lepiej wchłania i nie śmierdzi z ust:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 15:50 to czysta teoria z mojej strony:))))))))))))))poparta wiedzą telewizyjna:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 15:59 co Ty oglądasz, w atakim razie? rtl w piątki po 23???;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 16:07 w piatki to randke w ciemno:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 16:19 ale po 23!!! rtl? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 16:27 nieeeeeeee nawet tego nie dostroiłem:((((( a tam co ? nie wylewaja za kołnierz po 23ej??:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 16:30 nie wiem, qrD, kablówki nie mam:( myślałam, że od Ciebie się czegoś dowiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:33 przeciez tak jest co roku!!! tydzień temu jechałam do pracy 1,5 h, normalnie jadę 15 minut:( Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Mamba grzecznie mówi wszystkim Dzień Dobry !!! 07.03.05, 11:02 wreszcie mogę rzec, żem cywilizowana dziołcha. Mam już swój komp w pracy i mogę się przywitać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Mamba grzecznie mówi wszystkim Dzień Dobry !! 07.03.05, 11:05 pewnie, ze dobry:) biało czysto i cicho:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mamba grzecznie mówi wszystkim Dzień Dobry !! 07.03.05, 11:06 a ja chcę wiosnę już. Zaraz będę tupać nóżką..... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Mamba grzecznie mówi wszystkim Dzień Dobry !! 07.03.05, 11:07 tupaj tupaj to Ci snieg z trzewików opadnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mamba grzecznie mówi wszystkim Dzień Dobry !! 07.03.05, 11:09 co z tego, że opadnie, jak zaraz znowu się przyklei. Wiosna, dawaj kobieto, bo mnie ta zima wykończy... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Mamba grzecznie mówi wszystkim Dzień Dobry !! 07.03.05, 11:11 jak jest minus to sie nie klei????? zima jeszcze ze 3 tygodnie nie bedzie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mamba grzecznie mówi wszystkim Dzień Dobry !! 07.03.05, 11:14 Tikuś, nie załamuj, aż 3 tygodnie????? Ja tk dłużej nie pociągnę, jam jest ciepłolubna bestyja... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Mamba grzecznie mówi wszystkim Dzień Dobry !! 07.03.05, 11:21 to sie ubierz ciepło:) ja wczoraj sobie właśnie pomyslałem, ze jakby był upał to musiałbym sie bez przerwy kąpać to też jest głupie, a tak człowiek sie nie poci za często:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach jak w stolicy sypie to zaraz sie pisze i mowi 07.03.05, 11:04 ze nagly atak zimy sparalizowal drogi w calym kraju. kurde, czy Warszawa to caly kraj? u nas na wybrzezu juz dwa tygodnie przebijamy sie przez zaspy i nikt jakos nie trąbi, ze zima zaatakowala Polske, co najwyzej wspomni sie o utrudnieniach na drogach wojewodztwa pomorskiego. dlatego byl moj watek o choince. a wy, jak zwykle, nie skumaliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jak w stolicy sypie to zaraz sie pisze i mowi 07.03.05, 11:06 mnie zaspy nie przeszkadzaja:))) a Ty chcesz ta choinke czy nie bo zaraz wywalę?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: jak w stolicy sypie to zaraz sie pisze i mowi 07.03.05, 11:13 ticoqp napisał: > mnie zaspy nie przeszkadzaja:))) a Ty chcesz ta choinke czy nie bo zaraz > wywalę?;) nie wywalaj! zima ma potrzymac do swiat, jak sie tak z niej cieszysz to sobie wstaw choinke do domu. mam jeszcze jalowca na balkonie. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jak w stolicy sypie to zaraz sie pisze i mowi 07.03.05, 11:19 ja ja chcę posadzic gdzieś, może pod smietnkiem? ale juz za długo stoi i swiatło mi zasłania:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:05 bo jutro moge nie miec czasu, zeby podziękować. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:09 z okazji beaty jana czy wincenetgo???;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:14 ticoqp napisał: > z okazji beaty jana czy wincenetgo???;) z okazji 8 marca Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:21 no tak, ale którego imiennika?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:36 ticoqp napisał: > no tak, ale którego imiennika?:) czy ja żądam od ciebie zbyt wiele? czy musisz poniesćz w zwiazku z jutrzejszym moim swiętem jakies koszty? czy to bedzie dla Ciebie ponizej godnosci? ja prosze tylko skromnie - nie zapomnij o mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:40 czy choinka nie będzie zbytnia ekstrawagancja?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:51 ticoqp napisał: > czy choinka nie będzie zbytnia ekstrawagancja?;) nie, ale za to duzym poswieceniem. wiesz, ile klopotu bedziesz mial i kosztow z nadaniem tej choinki kurierem? nie kombinuj tylko skladaj mi tutaj zyczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:54 ok. zyczę Ci 100 goździków i 3 par rajstop od rady zakładowej (bez pokwitowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:11 sorry Tikusiu (nie lepiej byloby Pikusiu?), ale to mial byc osobny watek. tak mi sie wpisalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:17 jest okiej:) tylo zniknie tu:( pikus to pies znajomego leśniczego, ślepy jest i jak leśniczy zmienia spodnie na czyste to go gryzie:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj IP: 80.48.105.* 07.03.05, 11:20 Jest beznadziejnie, mam dos zimy, krajobraz owszem piekny, mojemu psu tez sie podoba zabawa w sniegu ale ja juz chce LATo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:23 nie nie i jeszcze raz nie:) w lecie jest gorąco, w zimie mozesz cos włożyc na siebie jak Ci zimno, a w lecie na golasa po ulicy nie będziesz chodzic?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:37 ticoqp napisał: > jest okiej:) tylo zniknie tu:( > pikus to pies znajomego leśniczego, ślepy jest i jak leśniczy zmienia spodnie > na czyste to go gryzie:))))))))))))) konkretnie w co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj IP: 80.48.105.* 07.03.05, 11:39 Nowasnie w zimie jest zimno i trzeba nosic kilogramy ciuchow na sobie a lecie wystarczy spodniczka i bluzeczka i jest ok :) Ja jestem cieplolubna :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:43 a j amiałem dziadka eskimosa:) w takiej bluzeczce to jestes narażona tylko na molestowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:53 Gość portalu: laska napisał(a): > Nowasnie w zimie jest zimno i trzeba nosic kilogramy ciuchow na sobie a lecie > wystarczy spodniczka i bluzeczka i jest ok :) Ja jestem cieplolubna :) ale zima nie widac tluszczu tu i owdzie, a letm ciezko ukryc. i tak zle i tak niedobrze. ide na solarium troche sie wytopic. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:42 w nogi:) powaga rozpoznaje po zapachu:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj IP: 80.48.105.* 07.03.05, 11:49 he he nie martw sie conajwyzej bede "molestowana" przez mojego faceta hihi on by innych pogonil Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:52 i sie zmęczy:) a teraz nie musi nikogo ganiać:))))))))))) zima jest lepiej 100X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj IP: 80.48.105.* 07.03.05, 11:56 Ale w zimie nie mozna sie opalac, plywac w morzu, nie ma kwiatow, zieleni. Choc musze Ci pod jednym wzgledem przyznac ze zima jest lepsza bo nie ma robali :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:59 opalac sie mozna jak jest słońce ( w górach np) w polskim morzu nawet w lecie nie da się pływać, kwaity sa :) a zamiast zieleni jest biel:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj IP: 80.48.105.* 07.03.05, 12:03 co kto lubi, jedni luba biale inni zielone :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 12:20 a jeszcze inni bezbarwne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj IP: 80.48.105.* 07.03.05, 12:21 :) hehe, nowalsnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 15:27 oj mnie tez,tak bialutko i czysto:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 15:29 no nieeeeeee, co to za nieobecności nieusprawiedliwione????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 15:33 :PPPPPPPPPPPPPPPPP jutro bede nadawała:-)) dziś gościnnie jestem u brata:-)) miłam mały urlopik,dostałam lenia na pracę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 15:35 kto u marysi był w nocy???? to dzisiaj bede ja a nie brat:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 15:37 oki nie ma sprawy,kłócić się nie bede;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 15:50 tym bardziej na urlopie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 15:53 hmmmm chyba sie za wami steskniłam;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 16:07 zaraz za wami:PPPPPPPPPP powiedz, ze o mnie chodzi:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? IP: *.iscnet.pl 07.03.05, 17:07 no pieknie, tylko przydalyby mi sie jeszcze jakies góry za oknem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olesia Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? IP: *.pu.kielce.pl 14.03.05, 12:15 Ja tam wolę wiosnę.I czekam usilnie.Może jalas nowa love???????????????????Zawsze jest szansa. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis dzisiaj jest dopiero pięknie,bo słoneczko świeci:) 14.03.05, 12:18 :-))))Aż, wątek Kopova odżył:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś