Dodaj do ulubionych

prawda, że jest pieknie na dworze?????

07.03.05, 09:31
wreszcie przyszła zima, mnie tam sie podoba, mojemu psu też no więc o co
chodzi???:)
Obserwuj wątek
    • pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 09:33
      ticoqp napisał:

> wreszcie przyszła zima, mnie tam sie podoba, mojemu psu też no więc o co
      > chodzi???:)

mojej suce tez sie podoba. lata po zaspach az milo:)
      niby ladnie, niby bialo, ale ja chce wiosne. wiosna lekarz pozwoli mi wychodzic
      z domu:)))))))
      • truskawka75 Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 09:34
        No właśnie, niby ładnie... Ale co za dużo to nizdrowo. Wioooooosnoooooooooooo!!!
        • Gość: Kasica ja chce wiosny na polu IP: *.tnt7.hbg2.deu.da.uu.net 07.03.05, 09:35
          :)
          • pietrek666 Lepsza jest wiosna na dworze :DDD 07.03.05, 09:43

• Gość: baba Re: Lepsza jest wiosna na dworze :DDD IP: *.crowley.pl 07.03.05, 09:53
              Eeee tam, czepiasz się Pietrek.
              My z Kasicą obie z Małopolski i u nas wiosna to będzie na polu, a nie na
              dworze :PPPP
            • Gość: Kasica Re: Lepsza jest wiosna na dworze :DDD IP: *.tnt5.hbg2.deu.da.uu.net 07.03.05, 13:17
              Pietrek - ty tez fanem faith no more! O matko, jeszcze jeden pluspunkt.
        • pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 09:36
          podobno od przyszlego tygodnia ocieplenie;)
          zamierzam w tym tygodniu przejzec wiosenne ciuchy, oddac do pralni wiosenny
          plaszcz, jak stopnieje snieg kupie butki lekkie ( precz z kozakami!):-))))))))
      • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 09:45
        nie marudx tylko ciesz się śniegiem:))))))
        sikorkom powies słoninę i obserwuj jak jedzą:)
        • pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 09:47
          ticoqp napisał:

> nie marudx tylko ciesz się śniegiem:))))))
          > sikorkom powies słoninę i obserwuj jak jedzą:)
          u mnie na balkonie only wrony siadaja;)
          karmie miecke i patrze jak worki wypycha:)
          ps. mietka juz jest kudlata:-)
          • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 09:58
            pewnie zawracają bo juz dalej sie nie lata:)))))
            worki na klatce z piersiami?????? biustonosz jej kup:)
            • pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:07
              chomiki worki maja w buzi;)
              heheh dobrze, ze faceci tak nie maja:-)
              • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:08
                faceci mają worki gdzie indziej:)
                • pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:09
                  ticoqp napisał:

> faceci mają worki gdzie indziej:)
                  no i cale szczescie! jakbyscie mowili?-)
                  • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:13
                    albo jakbysmy je wypychali?;)
                    • pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:14
                      ticoqp napisał:

> albo jakbysmy je wypychali?;)
                      wypchac jak wypchac, ale przygryzalbys jecodziennie:)
                      bylyby zmaltretowane:-)
                      • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:16
                        a chomiki tez przygryzają?;)
                        • pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:18
                          ticoqp napisał:

> a chomiki tez przygryzają?;)
                          worki chomikow sa puste, a u faceta to chyba nie ma puchy;-)
                          • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:22
                            a co za różnica? pusty tęz mozna przygryźć??????
                            poza tym u faceta chyba nieraz sa puste?
                            • pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:23
                              a kiedy macie puste?:-)
                              • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:25
                                jak wy macie pełne:)))))

usta:)
                                • pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:40
                                  ticoqp napisał:

> jak wy macie pełne:)))))
                                  >
                                  > usta:)
                                  o Ty zboku jeden!
                                  workow do ust nie biore:-))))))
                                  • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:45
                                    jaki tam zboku, ciekawska jesteś to napisałem:))))))))
                                    • pimpek_sadelko Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:47
                                      zawstydzilam sie po same pachy:-)
                                      • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:52
                                        i kto tu ma zboczone mysli?:))))))))))
    • six_a :))))))))))))) 07.03.05, 09:37
      śnieg po kolana, bardzo fajnie jest!
      • ticoqp Re: :))))))))))))) 07.03.05, 09:46
        nie właź w zaspy to będzie do kostek:)
        • six_a Re: :))))))))))))) 07.03.05, 09:48
          eeee tam, co sobie będę przyjemność psuć. Następny taki śnieg zobaczę tu pewnie
          za kilka lat :)
          • ticoqp Re: :))))))))))))) 07.03.05, 10:00
            to moze orzełka walnij?????????pamiatka przez parę dni bedzie a jak zrobisz
            fotke będziesz szpanowac w lecie:)
            • six_a Re: :))))))))))))) 07.03.05, 10:08
              Walnąłeś? Bo ja to bym właściwie mogła :)
              • ticoqp Re: :))))))))))))) 07.03.05, 10:12
                rano nie miałem za bardzo czasu ale nie ma problemu generalnie:) mam tylko
                problem z korona?;)
                a Ty wal teraz i fotke umieść w necie:)
                • six_a Re: :))))))))))))) 07.03.05, 10:14
                  to zrobisz orzełka peerelowskiego, bez korony :)))
                  no po południu, rano też na to nie wpadłam :))))
                  • ticoqp Re: :))))))))))))) 07.03.05, 10:16
                    nażeluję sobie włosy to moze wyjdzie w koronie?;)
                    słabe światło bedzie po południu:(
                    • six_a Re: :))))))))))))) 07.03.05, 10:18
                      koronę dorobisz, jak wstaniesz :))))
                      żel? to musiałbyś w lustro popatrzeć :))))))))))))
                      • ticoqp Re: :))))))))))))) 07.03.05, 10:23
                        z czego????? chyba nasikam że niby złota?;)
                        bez brawury:) walicz kilo zelu na łeb i stawiasz włosy paluchami, po co tu
                        lustro?;)
                        • six_a Re: :))))))))))))) 07.03.05, 10:38
                          psa poprosisz to Ci zrobi :))))
                          po kilo żelu to będziesz miał hełmofon, co Ty gustlikiem chcesz być??? ;))))
                          • ticoqp Re: :))))))))))))) 07.03.05, 10:51
                            drzewko bym musiał posadzić w tym miejscu:)
                            chciałbym zeby dobra korona wyszła tylko :)
    • Gość: listek_a Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 10:09
      o to chodzi ze mi sie juz tym bialym odbija!!
      • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:13
        to tylko cebulka a nie twarożek:)
        • listek_a Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:24
          :))
    • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:12
      pewnie, że pięknie:))
      podobno takiej ładnej zimy nie było od dawna na pomorzu:)
      • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:14
        saniami do szwecji przez bałtyk sie da?????
        • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:15
          jeszcze nie;) może za pół roku, kiedy znowu przyjdzie zima:)
          • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:17
            no to nie jest tak pieknie jak 100lat temu kiedy mozna było do szwecji przez
            bałtyk saniami dojechać:)
            • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:19
              ale za to można iśc na spacer do lasu nie taplając się w błocie:)
              • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:24
                przed dzikiem nie uciekniesz:))))))
                podobno w biebrzańskim p.n. jelenie wypierają łosie?;)))))))
                • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:42
                  a u nas ani łosi ani jeleni:( noo, moze jakiś jeleń by się znalazł...;)
                  • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 10:52
                    n apomorzy jest duzo dzików w lasach uważaj bo nie uciekniesz przez zaspy:)
                    • lindtt Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:00
                      Nie no jest pięknie, tylko połowa kierowców w stolicy jeździ jakby pierwszy raz
                      śnieg zobaczyła.. Masakra! Ludzie głupieją i nie umieją sie zachować w innych
                      niż dotychczas warunkach atmosferycznych. Tragedia...
                      • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:04
                        ale są autobusy tramwaje i nie bójmy sie uzyc tego słowa - metro:))))
                        wystarczy skorzystac i cieszyc się urokami zimy:))))))))))))))))
                        • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:34
                          można też zza szybki podziwiac świat zimą i olac spóźnienie do pracy (ja licze
                          zawsze na to, że szef też człowik i też stoi w korku;o))
                          • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:36
                            no pewnie:)))))
                            nawet posiedzieć te 1/2 godziny dłuzej:)
                            • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:37
                              w aucie? mogę siedzieć, ciepło jest, muzyczka gra:)) byle nie stresować się
                              patrzeniem na zegarek:)
                              • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:43
                                mozesz w aucie, możesz w autobusie:)
                                • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:46
                                  w autobusie przeważnie stoję, jest mi zimno i ktoś chucha na mnie wczorajszym
                                  alkoholem i dzisiejszym czosnkiem:(( i trudno w takich warunkach rozkoszować
                                  się zimą:(
                                  • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:50
                                    widocznie skupiasz na sobie czyjeś chuchy:))))) jak popatrzysz przez okno to
                                    nie beda chuchać:)
                                    • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:53
                                      to mi nos odpadnie z zimna:(
                                      • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:55
                                        to wtedy poprosisz o chuchnięcie alkoholem:)
                                        • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:57
                                          tak prosto w nos???:DDDD
                                          • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 12:19
                                            alkohol rozgrzewa:)
                                            • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 12:30
                                              ale to odśrodkowo:)
                                              w autobusie jest za małe stężenie na absorbcję skórną;)
                                              • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 12:37
                                                samym ciepłem chcuchnięcia będzie rozgrzany:)))) a odsrodkowo to jak???? gdzie
                                                ma chuchnąć?
                                                • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 12:48
                                                  takie chwilowe rozgrzanie to nic nie da:(
                                                  dośrodkowo chodziło mi o alkohol, a nie dmuchanie:)))
                                                  • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 12:54
                                                    moze wystarczy na 3 przystanki?:)
                                                    lewatywa???:)
                                                  • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 12:56
                                                    noo, a do pracy mam 10:(
                                                    nie było dziś anala o poranku i tak Ci się skojarzyło?:PP
                                                  • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 13:04
                                                    no to 3 chuchniecia:)
                                                    nie to od wewnętrzności mi sie skojarzyło, podobno szybciej sie wchłania i nie
                                                    czuc:)))))))))
                                                  • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 13:07
                                                    praktyka ze studiów? tez słyszałam, że w czasach kryzysu to dobry sposób;)
                                                  • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 13:15
                                                    pytasz o chuchniecia czy lewatywę?;)
                                                    na studiach akurat na alkohol zawsze miałem:)))))))))))))
                                                  • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 13:40
                                                    o praktykę zastosowania alkoholu analnie;)
                                                    jak każdy prawdziwy student:)
                                                  • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 13:48
                                                    nie póbowałem:(((((chyba byłem nieprawdziwym:)
                                                  • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 15:33
                                                    ale sposób znasz:)
                                                  • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 15:36
                                                    nie znam????
                                                  • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 15:41
                                                    przecież pisałeś, że analnie się lepiej wchłania i nie śmierdzi z ust:))))
                                                  • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 15:50
                                                    to czysta teoria z mojej strony:))))))))))))))poparta wiedzą telewizyjna:)
                                                  • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 15:59
                                                    co Ty oglądasz, w atakim razie? rtl w piątki po 23???;)))
                                                  • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 16:07
                                                    w piatki to randke w ciemno:))))))))))))
                                                  • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 16:19
                                                    ale po 23!!! rtl?
                                                  • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 16:27
                                                    nieeeeeeee nawet tego nie dostroiłem:(((((
                                                    a tam co ? nie wylewaja za kołnierz po 23ej??:)
                                                  • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 16:30
                                                    nie wiem, qrD, kablówki nie mam:(
                                                    myślałam, że od Ciebie się czegoś dowiem;)
                      • miawalles Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 11:33
                        przeciez tak jest co roku!!! tydzień temu jechałam do pracy 1,5 h, normalnie
                        jadę 15 minut:(
    • mamba30 Mamba grzecznie mówi wszystkim Dzień Dobry !!! 07.03.05, 11:02
      wreszcie mogę rzec, żem cywilizowana dziołcha. Mam już swój komp w pracy i mogę
      się przywitać :)))
      • ticoqp Re: Mamba grzecznie mówi wszystkim Dzień Dobry !! 07.03.05, 11:05
        pewnie, ze dobry:)
        biało czysto i cicho:)
        • mamba30 Re: Mamba grzecznie mówi wszystkim Dzień Dobry !! 07.03.05, 11:06
          a ja chcę wiosnę już. Zaraz będę tupać nóżką.....
          • ticoqp Re: Mamba grzecznie mówi wszystkim Dzień Dobry !! 07.03.05, 11:07
            tupaj tupaj to Ci snieg z trzewików opadnie:)
            • mamba30 Re: Mamba grzecznie mówi wszystkim Dzień Dobry !! 07.03.05, 11:09
              co z tego, że opadnie, jak zaraz znowu się przyklei. Wiosna, dawaj kobieto, bo
              mnie ta zima wykończy...
              • ticoqp Re: Mamba grzecznie mówi wszystkim Dzień Dobry !! 07.03.05, 11:11
                jak jest minus to sie nie klei?????

zima jeszcze ze 3 tygodnie nie bedzie:)))))
                • mamba30 Re: Mamba grzecznie mówi wszystkim Dzień Dobry !! 07.03.05, 11:14
                  Tikuś, nie załamuj, aż 3 tygodnie????? Ja tk dłużej nie pociągnę, jam jest
                  ciepłolubna bestyja...
                  • ticoqp Re: Mamba grzecznie mówi wszystkim Dzień Dobry !! 07.03.05, 11:21
                    to sie ubierz ciepło:) ja wczoraj sobie właśnie pomyslałem, ze jakby był upał
                    to musiałbym sie bez przerwy kąpać to też jest głupie, a tak człowiek sie nie
                    poci za często:))))))))
    • kobieta_na_pasach jak w stolicy sypie to zaraz sie pisze i mowi 07.03.05, 11:04
      ze nagly atak zimy sparalizowal drogi w calym kraju. kurde, czy Warszawa to
      caly kraj? u nas na wybrzezu juz dwa tygodnie przebijamy sie przez zaspy i nikt
      jakos nie trąbi, ze zima zaatakowala Polske, co najwyzej wspomni sie o
      utrudnieniach na drogach wojewodztwa pomorskiego. dlatego byl moj watek o
      choince. a wy, jak zwykle, nie skumaliscie.
      • ticoqp Re: jak w stolicy sypie to zaraz sie pisze i mowi 07.03.05, 11:06
        mnie zaspy nie przeszkadzaja:))) a Ty chcesz ta choinke czy nie bo zaraz
        wywalę?;)
        • kobieta_na_pasach Re: jak w stolicy sypie to zaraz sie pisze i mowi 07.03.05, 11:13
          ticoqp napisał:

> mnie zaspy nie przeszkadzaja:))) a Ty chcesz ta choinke czy nie bo zaraz
          > wywalę?;)

nie wywalaj! zima ma potrzymac do swiat, jak sie tak z niej cieszysz to sobie
          wstaw choinke do domu. mam jeszcze jalowca na balkonie.
          • ticoqp Re: jak w stolicy sypie to zaraz sie pisze i mowi 07.03.05, 11:19
            ja ja chcę posadzic gdzieś, może pod smietnkiem? ale juz za długo stoi i
            swiatło mi zasłania:)
    • kobieta_na_pasach jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:05
      bo jutro moge nie miec czasu, zeby podziękować.
      • ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:09
        z okazji beaty jana czy wincenetgo???;)
        • kobieta_na_pasach Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:14
          ticoqp napisał:

> z okazji beaty jana czy wincenetgo???;)

z okazji 8 marca
          • ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:21
            no tak, ale którego imiennika?:)
            • kobieta_na_pasach Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:36
              ticoqp napisał:

> no tak, ale którego imiennika?:)

czy ja żądam od ciebie zbyt wiele? czy musisz poniesćz w zwiazku z jutrzejszym
              moim swiętem jakies koszty? czy to bedzie dla Ciebie ponizej godnosci? ja
              prosze tylko skromnie - nie zapomnij o mnie:)
              • ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:40
                czy choinka nie będzie zbytnia ekstrawagancja?;)
                • kobieta_na_pasach Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:51
                  ticoqp napisał:

> czy choinka nie będzie zbytnia ekstrawagancja?;)

nie, ale za to duzym poswieceniem. wiesz, ile klopotu bedziesz mial i kosztow z
                  nadaniem tej choinki kurierem? nie kombinuj tylko skladaj mi tutaj zyczenia.
                  • ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:54
                    ok. zyczę Ci 100 goździków i 3 par rajstop od rady zakładowej (bez
                    pokwitowania:)
      • kobieta_na_pasach Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:11
        sorry Tikusiu (nie lepiej byloby Pikusiu?), ale to mial byc osobny watek. tak
        mi sie wpisalo:)
        • ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:17
          jest okiej:) tylo zniknie tu:(
          pikus to pies znajomego leśniczego, ślepy jest i jak leśniczy zmienia spodnie
          na czyste to go gryzie:)))))))))))))
          • Gość: laska Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj IP: 80.48.105.* 07.03.05, 11:20
            Jest beznadziejnie, mam dos zimy, krajobraz owszem piekny, mojemu psu tez sie
            podoba zabawa w sniegu ale ja juz chce LATo!!!
            • ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:23
              nie nie i jeszcze raz nie:)
              w lecie jest gorąco, w zimie mozesz cos włożyc na siebie jak Ci zimno, a w
              lecie na golasa po ulicy nie będziesz chodzic?:)
          • kobieta_na_pasach Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:37
            ticoqp napisał:

> jest okiej:) tylo zniknie tu:(
            > pikus to pies znajomego leśniczego, ślepy jest i jak leśniczy zmienia spodnie
            > na czyste to go gryzie:)))))))))))))

konkretnie w co?
            • Gość: laska Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj IP: 80.48.105.* 07.03.05, 11:39
              Nowasnie w zimie jest zimno i trzeba nosic kilogramy ciuchow na sobie a lecie
              wystarczy spodniczka i bluzeczka i jest ok :) Ja jestem cieplolubna :)
              • ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:43
                a j amiałem dziadka eskimosa:)
                w takiej bluzeczce to jestes narażona tylko na molestowanie:)
              • kobieta_na_pasach Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:53
                Gość portalu: laska napisał(a):

> Nowasnie w zimie jest zimno i trzeba nosic kilogramy ciuchow na sobie a lecie
                > wystarczy spodniczka i bluzeczka i jest ok :) Ja jestem cieplolubna :)

ale zima nie widac tluszczu tu i owdzie, a letm ciezko ukryc. i tak zle i tak
                niedobrze. ide na solarium troche sie wytopic.
            • ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:42
              w nogi:) powaga rozpoznaje po zapachu:)))))))
              • Gość: laska Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj IP: 80.48.105.* 07.03.05, 11:49
                he he nie martw sie conajwyzej bede "molestowana" przez mojego faceta hihi on
                by innych pogonil
                • ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:52
                  i sie zmęczy:) a teraz nie musi nikogo ganiać:))))))))))) zima jest lepiej 100X
                  • Gość: laska Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj IP: 80.48.105.* 07.03.05, 11:56
                    Ale w zimie nie mozna sie opalac, plywac w morzu, nie ma kwiatow, zieleni. Choc
                    musze Ci pod jednym wzgledem przyznac ze zima jest lepsza bo nie ma robali :)))
                    • ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 11:59
                      opalac sie mozna jak jest słońce ( w górach np)
                      w polskim morzu nawet w lecie nie da się pływać, kwaity sa :) a zamiast zieleni
                      jest biel:)
                      • Gość: laska Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj IP: 80.48.105.* 07.03.05, 12:03
                        co kto lubi, jedni luba biale inni zielone :)
                        • ticoqp Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj 07.03.05, 12:20
                          a jeszcze inni bezbarwne:)
                          • Gość: laska Re: jutrzejsze zyczenia przyjmuje dzisiaj IP: 80.48.105.* 07.03.05, 12:21
                            :) hehe, nowalsnie
    • Gość: mm Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 15:27
      oj mnie tez,tak bialutko i czysto:-)))
      • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 15:29
        no nieeeeeee, co to za nieobecności nieusprawiedliwione?????????????
        • Gość: mm Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 15:33
          :PPPPPPPPPPPPPPPPP jutro bede nadawała:-)) dziś gościnnie jestem u brata:-))
          miłam mały urlopik,dostałam lenia na pracę:-)))
          • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 15:35
            kto u marysi był w nocy???? to dzisiaj bede ja a nie brat:))))))))
            • Gość: mm Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 15:37
              oki nie ma sprawy,kłócić się nie bede;-))))
              • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 15:50
                tym bardziej na urlopie:))))
                • Gość: mm Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 15:53
                  hmmmm chyba sie za wami steskniłam;-)))))
                  • ticoqp Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? 07.03.05, 16:07
                    zaraz za wami:PPPPPPPPPP powiedz, ze o mnie chodzi:)))))))))
    • Gość: marta uparta Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? IP: *.iscnet.pl 07.03.05, 17:07
      no pieknie, tylko przydalyby mi sie jeszcze jakies góry za oknem:)
    • Gość: olesia Re: prawda, że jest pieknie na dworze????? IP: *.pu.kielce.pl 14.03.05, 12:15
      Ja tam wolę wiosnę.I czekam usilnie.Może jalas nowa
      love???????????????????Zawsze jest szansa.
      • sagis dzisiaj jest dopiero pięknie,bo słoneczko świeci:) 14.03.05, 12:18
        :-))))Aż, wątek Kopova odżył:-)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka