tomojekonto1 11.06.02, 17:04 Kobiety, moze znacie skuteczny sposób na tę przypadłość. Lecze się już kilka dobrych lat, ale bez widocznych rezultatów. I co najgorsze, wciąz jest coraz gorzej. Może ktos pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: trądzik - a może trąd IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 19:00 Ja znam ale większość ludzi nie lubi tego sposobu bo woli kupować maście (działają tylko na zewnętrzną warstwę skóry) lub zażywać anytbiotyki. Jako nastolatka piłam drożdże piekarskie na trądzik i mi bardzo pomogło. Jedną łyżeczkę drożdży zalać wrzątkiem, ok 50 ml, wymieszać i pić po wystudzeniu. Najlepiej rano i wieczorem. Możesz także sobie kupić tabletki drożdżowe Lewiatan ale są trochę mniej skuteczne. Po 2 tygodniach takiej kuracji na pewno zobaczysz rezultaty. Jeśli chcesz rewelacyjnej poprawy to zrezygnuj z: cukru, białego pieczywa, białej mąki, makaronów, białego ryżu i innych wysoko przetworzonych produktów. Wiem, że jest to trudne ale naprawdę cholernie skuteczne:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qocur najskuteczniejszy sposób IP: 195.94.218.* 11.06.02, 19:10 POLUBIĆ ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: najskuteczniejszy sposób IP: 195.145.215.* 11.06.02, 19:56 Polecam sasiednie forum Uroda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrenek najskuteczniejszy sposób IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 10:38 na ból głowy to amputacja odnośnej części ciała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: trądzik - a może trąd IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 08:07 Przypomniał mi się jeszcze jeden sposób, picie soku z 1/2 cytryny po posiłkach, oczyszcza wątrobę i krew. Ja piję i czuję się super ale już wyrosłam z trądziku. Jest to stary sposób z medycyny chińskiej na oczyszczanie ciała z tokstyn. Odpowiedz Link Zgłoś