wierna1 12.06.02, 14:11 Halo, gdzie jesteś? Ja mam pół skrznki zapakowanej listami do Ciebie, a Ty nie odpowiadasz! Mam nadzieję, że mąż się nie dobrał do poczty, bo jestem tam parę pikantnych szczegółów, które mogą cię zdemaskować. Napisz więc coś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: Reni! IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 12.06.02, 14:14 Czesc wierna, tak sie zastanawiam, czy w tej sytuacji ma sens ciagniecie watku z pozdroofkiem, jak sadzisz? To mial byc watek w celu trwania pamieci o Tobie, ale skoro jestes, to wg Pani zyczen :))) Dawaj te listy!! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Reni! 12.06.02, 14:25 Gość portalu: renia napisał(a): > Czesc wierna, tak sie zastanawiam, czy w tej sytuacji ma sens ciagniecie watku > z pozdroofkiem, jak sadzisz? To mial byc watek w celu trwania pamieci o Tobie, > ale skoro jestes, to wg Pani zyczen :))) > > Dawaj te listy!! Będe Ci wdzięczna, jeśli założysz taki wątek po mojej śmierci, ale nie wiem, w jaki sposób się zorientujesz, że mnie na dobre nie ma, bo samobójstwa, jak niektórzy na tym forum, nie planuję, więc wcześniej nie będę powiadamiała. Piszę sobie z Marsa, bo mam takie możliwości techniczne, a komuś to się nie podoba (patrz wątek Pożeganie Wiernej). Co ja na to poradzę, że tu zastałam komputer? Miała być tylko woda. No, ale jak Lastka się zdecyduje to będzie nas dwie. Tobie nie proponuję, bo masz dzieci do wychowania. A swoją drogą to świństwo, że nie zajrzałaś do skrzynki. Przecież sama pierwsza do mnie napisałaś. Z Lastką i AnE wymieniłyśmy już trochę korespondencji. Jest to bardzo fajna forma, bo nikt cię nie podgląda. Zaglądałaś do wątku, o którym wspomniałam wyżej? Ubaw po pachy! Odpowiedz Link Zgłoś
rozum_ Re: Reni! 12.06.02, 14:28 Tylko głupiec śmieje się ze względu na brak mnie w swoim otoczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia rozum IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 12.06.02, 14:32 rozum_ napisał(a): > Tylko głupiec śmieje się ze względu na brak mnie w swoim otoczeniu. juz wystarczy, juz czytalismy, strasznie to wszystko madre co piszesz, bedziemy starali sie dojsc do tego, co autor mial na mysli. Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Reni! IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 12.06.02, 14:31 wierna1 napisał(a): > Gość portalu: renia napisał(a): > > > Czesc wierna, tak sie zastanawiam, czy w tej sytuacji ma sens ciagniecie w > atku > > z pozdroofkiem, jak sadzisz? To mial byc watek w celu trwania pamieci o To > bie, > > ale skoro jestes, to wg Pani zyczen :))) > > > > Dawaj te listy!! > > > Będe Ci wdzięczna, jeśli założysz taki wątek po mojej śmierci, ale nie wiem, w > jaki sposób się zorientujesz, że mnie na dobre nie ma, bo samobójstwa, jak > niektórzy na tym forum, nie planuję, więc wcześniej nie będę powiadamiała. > Piszę sobie z Marsa, bo mam takie możliwości techniczne, a komuś to się nie > podoba (patrz wątek Pożeganie Wiernej). Co ja na to poradzę, że tu zastałam > komputer? Miała być tylko woda. No, ale jak Lastka się zdecyduje to będzie nas > dwie. Tobie nie proponuję, bo masz dzieci do wychowania. > A swoją drogą to świństwo, że nie zajrzałaś do skrzynki. Przecież sama pierwsza > > do mnie napisałaś. Z Lastką i AnE wymieniłyśmy już trochę korespondencji. Jest > to > bardzo fajna forma, bo nikt cię nie podgląda. > Zaglądałaś do wątku, o którym wspomniałam wyżej? Ubaw po pachy! Wierna oczywiscie ze otrzymalam Twoje maile, dzieki, napisalam tez do Ciebie, myslalam ze mowisz o jakichs kolejnych. Teraz juz spadam z netu, pozdrawiam, a pamiec o Tobie zamierzalam podtrzymywac nie po twojej smierci tylko na czas Twojej nieobecnosci, bo taki juz jest ten net, ze nieobecni szybko odchodza w niepamiec, nawet nie zdajesz sobie sprawy jak szybko. dozo szybciej niz nieobecni w realu, przkonalam sie o tym wielokrotnie, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: OK! 12.06.02, 14:42 Przeoczyłam, ale przed chwilą przeczytałam. Pisz, jak ci źle. I nie biegaj tak szybko, bo aż tu słychać (ha, ha). Odpowiedz Link Zgłoś