Dodaj do ulubionych

KRAXOWE WĄTKI

16.03.05, 18:48
Wyrzućmy kraxę z tego forum. Kobieta chyba poważnie cierpi na głowę i nie
widzę powodu, dla którego miałaby tu wygłaszać swoje chore komentarze. To
forum jest przecież po to, żebyśmy się wspierały a nie wysłuchiwały jakimi
nierobami sa nasi mężowie/narzeczeni/ojcowie.
Prośba do administratora - o zaostrzenie regulaminu i kasowanie kraxowych
wątków.
Obserwuj wątek
    • rudzikowa Re: KRAXOWE WĄTKI 16.03.05, 20:06
      chociaz dopiero odkrylam to fajowe forum i wlasnie staram sie wciagnac to juz
      mnie ta kraxa zaczela irytowac i to delikatnie powiedziane nie wiem czy to dla
      was wazne ale popieram dorisn i przylaczam sie do prosby szanowny
      administratorze kasuj watki kraxowe
      • kraxa to forum jest otwarte 17.03.05, 10:29
        Wiec rudzikowa, jako nowa spróbuj sie dowiedziec co to znaczy. Jakie macie
        cenzorskie zapedy? denerwuje Was, a moze boicie sie zeby, sie tu przez
        przypadek nie zaplatal jakis urzednik ze skarbówki. I gwoli scislosci Pani
        Robespierre, ja tu zadnych watków nie ZAKLADAm, a tylko kontynuje te zalozone
        juz przez Twoje jakze blyskotliwe kolezanki. Czemu chcialabys pogrzebac ich
        radosna twórczosc?
        • rudzikowa Re: to forum jest otwarte 17.03.05, 19:34
          czy proba obrazenia kogos sprawia ci satysfakcje ups niespodzianka brak twojego
          poziomu ktorym sie popisujesz na kazdym kroku nie jest w stanie nas obrazic
          skarbowka mnie nie strasz bo jestem czysta tak jak moj maz i sie nie boje bo
          nie mam czego wiem coi to jest odpowiedzialnosc i wiem ze ignorantia iuris
          nocet o jaka niespodzianka kolejna co
          widze ze jako nowa chcesz mnie wciagnac w swoje gierki slowne eee nie uda sie
          bojkotuje cie jak inne chyba ze podciagniesz sie w wiedzy szczegolnie odnosnie
          przepisow prawnych i to nie w tak znikomym zakresie jaki teraz masz o ile masz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka