Dodaj do ulubionych

Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniarą

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 09:32
No wyobrażcie sobie idąc ulicą mineło mnie dwóch facetów i bezwsytdnie i
głośno jeden do drugiego stwierdził ale spalona wieśniara a drugi sie zaczął
śmiać. Chodze do solarium 3 razy w tygodniu bo podoba mi się opalona skóra,
wygląda tez zdrowo w przeciwieństwie do bialuteńkich kobiet które az
odstraszają. Żałuje że się nic nie odezwałam i jest mi tez przykro że kobiety
opalone są w naszym kraju poniżane.
Obserwuj wątek
    • pietrek666 Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 17.03.05, 09:33
      Poczekaj parę lat na raka, będziesz okazem zdrowia :DDD
      • Gość: Opalona Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 09:36
        To sie tylko tak mówi że solarium jest szkodliwe, od zasze ciemna karnacja
        oznaczała zdrową cere.
        • pietrek666 Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 17.03.05, 09:39
          To poprzyglądaj się kobietom mniej więcej pomiędzy 30-tym, a 40-tym rokiem
          życia z taką solariową opalenizną. Skóra jak u słonia, w dodatku w krostach i
          odbarwieniach :)
        • pimpek_sadelko Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 17.03.05, 12:14
          Gość portalu: Opalona napisał(a):

> To sie tylko tak mówi że solarium jest szkodliwe, od zasze ciemna karnacja
          > oznaczała zdrową cere.

? od zawsze, mylisz sie, z historia jestes na bakier. kiedys szlachetne panie
          mialy mleczna karnacje;)
        • grecz Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 17.03.05, 19:22
          nie noo..nie wytrzymam...ciemna karnacja oznacza zdrowa cere...no padne ze
          smiechu noo...idz moze dziewcze do szkoly, coo?
          • v.c :-)))))))))))))) 17.03.05, 19:43
            grecz napisała:

> nie noo..nie wytrzymam...ciemna karnacja oznacza zdrowa cere...no padne ze
            > smiechu noo...idz moze dziewcze do szkoly, coo?

Widzisz jakie bzdury wiesniaczka wygaduje!
          • tomasdyg Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 19.03.05, 21:55
            grecz napisała:

> nie noo..nie wytrzymam...ciemna karnacja oznacza zdrowa cere...no padne ze
            > smiechu noo...idz moze dziewcze do szkoly, coo?

Ależ ma rację, tyle, że jest oznaka zdrowia u Murzyna.
            Pozdrawiam
            • grecz Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 20.03.05, 14:18
              chory murzyn tez ma ciemna karnacje :P
      • Gość: mamyproblem Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 09:36
        No nie da się ukryć, że taka opalenizna z solarium to obciach pierwsza klasa;))
        • lola_14 Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 19.03.05, 21:38
          Bez przesady. Nie jest obciachem jeśli robi się to z umiarem i w granicach
          rozsądku.
    • beatach1 Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 17.03.05, 09:42
      Wiesz, sama lubie byc opalona i chodze na solarium, ale tylko raz w tygodniu.
      Bo musze przyznac, ze mnie rowniez nie podobaja sie "spalone" laski. Przeciez
      nie mozna przesadzac !

Pozdrawiam
      Bias z Prieny
      • Gość: Kasica Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar IP: *.b.pppool.de 17.03.05, 09:44
        czesc beata, fajny obraz! dzieki. ja ci cos przysle jak bede miala.
        • beatach1 Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 17.03.05, 09:44
          Czesc Kaska !
          Dzieki bardzo i czekam ;)
          Milego dnia
          • Gość: Kasica Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar IP: *.b.pppool.de 17.03.05, 10:04
            a milego dnia nawzajem. spadam.
            juz musze cos zrobc powaznego. tymczasem stracilam wiele czasu w bezsensownej
            dyskusji z boskim, ktoremu juz sie nie da pomoc.
            • beatach1 Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 17.03.05, 10:06
              Kaska, na niektorych po prostu jest za pozno...
            • boski.zawodowiec zabralo ci odpowiedzi i przez to zwiałaś 17.03.05, 10:08
              Niestety wierzysz wszlkiej masci działaczom a zupełnie sie nie interesuejsz ich
              wczesniejsza działalnoscią.
              • beatach1 Re: zabralo ci odpowiedzi i przez to zwiałaś 17.03.05, 10:09
                CO? O co chozi?

Bias z Prieny
                • boski.zawodowiec Re: zabralo ci odpowiedzi i przez to zwiałaś 17.03.05, 10:10
                  to było do kasicy bo mądruje i wyzywa mnie od nierozumnych a sama krytyki
                  podpartej argumantami nie przyjmuje.
    • agnesea77 Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 17.03.05, 09:42
      jeśli wyglądasz jak przypalony tost (a domyślam się, że tak jest) to trudno się
      dziwić, że usłyszałaś taki tekst :] a co do "ciemna karnacja od zawsze była
      oznaką zdrowia" - karnacja to coś naturalnego, ale zdaje się ty nie masz
      ciemnej karnacji tylko przypaloną skórę na solarium :]
    • Gość: A Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar IP: 217.153.84.* 17.03.05, 09:42
      2x w tygodniu solarium oznacza prawdopodobnie, że jesteś żółta a nie opalona,
      wybacz ale to wygląda fatalnie żeby nie powiedzieć ochydnie ale tą wieśniarą
      się nie przejmuj, wczoraj usłyszałam jak matak tak mówi do swojej kilkuletniej
      córki :( słowa przestaja chyba znaczyć to co im przypisujemy :(.
      • Gość: A 3x miało być oczywiście. IP: 217.153.84.* 17.03.05, 09:46
    • Gość: Kasica Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar IP: *.b.pppool.de 17.03.05, 09:42
      chodze na solarium, ale trzy razy w tygodniu, to to jest przesada. solarium
      jest po to, by sobie troche poprawic wyglad cery w zimie, ale tam slonce, wbrew
      roznym przekonaniom nie mieszka. a zauwazylam, wlasnie chodzac na solarium, ze
      stali bywalcy traca zdrowa ocene sytuacji i juz nie widza ze ich opalenizna
      jest wlasnie nieapetyczna. tak jak anemiczki czesto twierdza ze sa grube,
      chociaz skora i kosci, chociaz faceci z silowni musza jeszcze dopakowac, a nie
      widza ze wygladaja smiesznie.
      radze ze wszystkim nie przesadzac.
      • Gość: a Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar IP: *.telia.com 17.03.05, 09:50
        jak milam 16, 17 lat chodzilam tak czesto na solarium jak ty. Na szczescie mi
        pezeszlo. Teraz mam 23 i czasami stosuje samopalacz. Teraz nie moge sobie
        wyobrazic zeby tak czesto chodzic na solarium jak ty. Przesadnie musisz
        wygladac zwlaszcza w marcu gdy wszyscy ludzie sa raczej bladzi.Lepiej skon
        szybko swoja karnacje postarzajaca na solarium bo bedziesz wygladala jak moja
        kolezanka. Pelno plam na twarzy z ktorymi kosmetolodzy nie bardzo wiedza co
        zrobic.
    • losiu4 Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 17.03.05, 09:53
      nie wiem czemu sie przejęłaś takim własnie określeniem. Natomiast co do
      solarium - nie przesadzaj z seansami. Wszelki nadmiar zazwyczaj bywa szkodliwy.

Pozdrawiam

Losiu
    • horpyna78 Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 17.03.05, 10:24
      Opalone są może ładne, ale nie spalone,zastanów się nad tą różnica i popatrz w
      lusto.
    • Gość: dziefczynka Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 10:51
      spalona (spalona, nie opalona) sloncem (w tym wypadku lampa) skora nie byla
      nigdy oznaka zdrowia, a wiesniactwa wlasnie. w dawnych czasach tylko chlopki
      pracujace caly dzien na roli byly opalone. damy od tego nosily parasolki, zeby
      zachowac bladosc skory.
    • Gość: mm Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:32
      no jesli byłaś do tego ubrana w kusa biała kurteczkę,błekitne dzinsy,malutka
      torebka pod pacha i blond włosy to mieli rację:>
      a i jeszcze białe kozaczki
      • pietrek666 Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 17.03.05, 11:35
        Gość portalu: mm napisał(a):

> a i jeszcze białe kozaczki

Lepsze są adidasy do kostki, na szpilce i ze skaju. AAaaa koniecznie z boku
        numerek "23".
        • Gość: mm Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:44
          aaaa co ten numerek oznacza?
          • pietrek666 Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 17.03.05, 12:12
            Nie mam zielonego pojęcia :) Ale nie wiem czy to nie jest plagiat z Levi'sa.
            Moja żona kupiła mi atlantici z napisem na zadzie 69 (albo nawet 96) i też nie
            wiem o co biega, bo była dziewicą :DDD
            • Gość: mm Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:50
              kto był dziewica???Twoja zona?to chyba jeszcze nie żona;-))))
              69 ...fajne gatki;-)))
              • pietrek666 Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 17.03.05, 13:53
                Nie! No żona dziewicą była, ale jeszcze przed tym jak była żoną ;P
                Jak się nią stawała, to już dziewicą nie była :) ale wianek miała :)
                69, że niby ja 69-ty jezdem :DDD
      • Gość: mamyproblem Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:36
        Czyli kwintesencja dresiarstwa i wieśniactwa....DDDDD
    • listek_a Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 17.03.05, 11:43
      Niedługo będziesz pomarszczona!!
    • lulu71 Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 17.03.05, 12:04
      No chyba przesadzasz ostro z tą "solarką"! Ja chodzę 2 razy w miesiącu. Opalona
      skóra nie jest ani zdrowa ani modna. Lepper też chyba chodzi 3 razy w tygodniu i
      jest synonimem wieśniactwa. No ale jeśli chcesz wyglądać jak wspominany Brown
      Man to już twoja sprawa!
    • Gość: gosia chyba wygladasz jak skwarek :PPP ja gdybym IP: 80.51.250.* 17.03.05, 12:04
      chodzila tak czesto na solarium jak ty to w ogole chyba bym na ulice nie
      wyszla. przesadzasz z solarium :P i mieli racje tak ciebie nazywajac bo skawrki
      nie sa apetyczne :P ja chodze na solarium dwa razy w miesiacu i mam tylko
      poprawiony kolor skory bo nie lubie bladosci. co za duzo to nie zdrowo
      przypalony skwarku :PPp
    • pimpek_sadelko Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 17.03.05, 12:13
      nie podoba mi sie sztuczna opalenizna z solarki, ale nie nazywam kobiet
      korzystajacych z tego przybytku "wiesniarami". po prostu uznaje, ze ktos ma
      inny gust.
      odbiegajac od samego gustu, to czy nie biousz sie tak niszczyc cere? przeciez
      postarzasz sie na wlasne zyczenie?
    • kohinor Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 17.03.05, 13:14
      Gość portalu: Opalona napisał(a):

> No wyobrażcie sobie idąc ulicą mineło mnie dwóch facetów i bezwsytdnie i
      > głośno jeden do drugiego stwierdził ale spalona wieśniara a drugi sie zaczął
      > śmiać.

Zaloze sie, ze oprocz opalenizny nosisz buty w szpic, biodrowki, spod ktorych
      wystaja na plecach stringi, masz duzo różowych ciuchów i wiele innych odznak
      wieśniactwa albo dresiarstwa. Jak zwal, tak zwał, ale to obrzydliwe.............
    • Gość: aa Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar IP: *.veranet.pl 17.03.05, 13:45
      pal licho z opalenizna!
      mysle ze raczej problem jest z 'czeskami', ktorzy komentuja na glos jak im sie
      cos nie podoba. to jest zwykle hamstwo i tyle. mozna wymienic opinie z kolega
      ale po jaka cholere mowic komus kogo sie nie zna ze mu sie nie podoba
      opalenizna czy stroj.
      jak dla mnie to mozesz nawet byc czarna.. walic to. twoja sprawa.
      kiedys szlam z kolezanka i bidulka uslyszala malo przyjemne komentarze kolesi,
      ktorzy krytykowali jej ubior.. jak dla mnie ubrana byla dosc ladnie i gustownie.
      oto Polska wlasnie.
    • grogreg Tez ta mialem. 17.03.05, 14:04
      To jeszcze wtedy jak mialem bujne owlosienie na glowie.
      Ide sobie przez park, podpieram sie przednimi lapkami a tu nagle "malpa!"
      slysze. No i myk na drzewo. Sie wystraszylem, no!
      • Gość: Anne :) IP: 217.153.84.* 17.03.05, 18:12
    • Gość: <marta> Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 17.03.05, 14:32
      no i chłopaki mieli racje, wystarczy ci solarium raz w tygodniu
    • marieann_18 Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 17.03.05, 14:55
      Nie chcesz, zeby Cię obrażano z powodu opalonej skóry a sama obrażasz
      dziewczyny o jasnej karnacji. Ja uważam, że jasna twarz zimą delikatnie
      zaróżowiona wygląda pięnie, gładko i naturalnie. 3 razy w tygodniu solarium to
      chyba lekka przesada..
    • Gość: virtuallady Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar IP: *.rev.vline.pl 17.03.05, 18:01
      Trochę Cię rozumiem. Nie ma nic gorszego niż śnieżnobiały tyłek. Też chodzę na
      solarium, ale bez przesady..2-3 razy w miesiącu. ALE potem i tak mam cięzkie
      wyrzuty sumienia, że sobie sama krzywdę robię, chociaż smaruję się specjanymi
      produktami do opalania na solarce. Wiesz,że dopuszczalna liczba minut
      spędzonych na solarium nie powinna przekroczyć 100 w ciągu roku?? A Ty spędzasz
      jakieś 120 miesięcznie (czyli rocznie jakieś 1500 minut-15 razy więcej niż
      maksymalna zalecana dawka) Współczuję skórze..Zainwestuj lepiej w samoopalacz i
      smaruj się nim ile chcesz!
      Mam znajomą, która zrobiła z siebie autentyczneg murzyna. Wygląda jak..brudna.
      Opalenizna jest sexy, ale bez przesady. Kązdy sensowny facet ci to powie.

Może Ty jesteś tanorektyczką? (uzależnioną od opalania)
    • scurvy.sin A ja lubię alabastrowo białe panny 17.03.05, 19:02
      Mają mieć do tego długie, czarne włosy
      Wszystkie na forum, które spełniają te standardy zapraszam na priv :]
    • grecz Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 17.03.05, 19:20
      tiaa..na pewno wygladasz zdrowo...jak diabli...a swistak siedzi i
      zawija..podejrzewam ze zrobilambym to samo co ci faceci...a kobiety opalone nie
      sa ponizane, ponizane moga byc co najwyzej te zjarane na solarium...i zrobione
      dodatkowo jeszcze na blond..wygladaja paskudnie
    • v.c A moze nie chodzilo im o twoje opalone cialo 17.03.05, 19:41
      Tylko o te siano na twojej glowie ktore ty fryzura nazywasz?
    • Gość: skała [...] IP: *.chomiczowka.net.pl 17.03.05, 19:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • wielo-kropek ............... 19.03.05, 22:35
        W czym ci przeszkadzaja biale twarze kobiet, ze tak o nich
        nieladnie sie wyrazasz? Nie chwal sie tez swoja sztuczna opalenizna,
        bo z tego co wiem, do Polek (ogolnie mowiac) ona nie pasuje.
        Najwidoczniej tez nie pasuje do ciebie taksamo, bo nie bez powodu
        faceci tak, a nie inaczej sie wyrazili. Byc moze nawet ladnie z ta
        opalenizna wygladasz, ale to raczej jest maloprawdopodobne. Musialbym
        sam na wlasne oczy ciebie z nia zobaczyc, zeby cos wiecej tutaj
        napisac.
    • rachela180 Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 19.03.05, 22:41
      Powiem tak:

widziałam dziś w b.b.b.b.b.eleganckim towarzystwie osobeb.b.b.b.dziwną. Otóż
      dama ta wyglądała tak:
      - białe kozaczki na szpilce
      - dzinsowe rybaczki z gumką na dole
      - biały sweterek z golfikiem i do tego złoty wisior
      - ufarbowane na czarno włosy
      - biała torebka ze złotymi ćwiekami
      - skóra po solaaaarium!!!!! na oko 50 lat miała
      - chuda niemożebnie

Przechadzała się po b.b.b.b.eleganckim korytarzy i wyszczerzała zęby żółte od
      papierochów... ech.

No comments.
      • grecz Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 20.03.05, 14:21
        tiaa..no sa ludzie i ludzie...niektorzy sa fuuuj...moze chodzic na solarium ale
        wiedziec gdzie jest granica siedenia w nim, mozna sie modnie ubierac ale trzeba
        wiedziec ze ci za duzo to nie zdrowo...
        p.s. i tak dobrze ze ten babsztyl nie byl farbniety na blond..to by bylo
        paskudztwo..
      • lotta79 Re: Usłyszałam na ulicy opinie że jestem wieśniar 20.03.05, 14:29
        Heh ja widziałam podobnie ubraną wczoraj:) tylko ona był w okolicy 30 choć
        staro wyglądała, miała jeszcze natapirowane włosy:) totalna oblecha, niektórzy
        chyba luster nie posiadają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka