beatrix01 09.07.07, 19:57 jakie estynacje sa teraz modne na podroz poslubna ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: podroz poslubna 09.07.07, 20:11 Najmodniejsze są w tym sezonie wycieczki śladami bohaterów M jak miłość... Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: podroz poslubna 09.07.07, 20:31 no, nie ma to jak podroz poslubna tam, gdzie jest "modnie" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: podroz poslubna 09.07.07, 21:58 Teraz wszędzie jest "modnie", nad morzem, w górach, za granicą, na mazurach, na wsi, w superowym hotelu, w SPA. Ludzie jeżdżą wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: podroz poslubna 09.07.07, 22:45 jak widzę moich sąsiadów, ludzi z pracy... w piątek stoją w korkach, bo trzeba do łojców, pod Lublin, pod Radom, pod Kilelce... może tam, gdzie twoje korzenie... Ja tam nie miałam dylematu, bom z wielkiego miasta. Walnęłam se RPA na podróż poślubną, a na drugą... Tajlandię. Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: podroz poslubna 10.07.07, 07:10 mrsnice napisała: > jak widzę moich sąsiadów, ludzi z pracy... w piątek stoją w korkach, bo trzeba > do łojców, pod Lublin, pod Radom, pod Kilelce... może tam, gdzie twoje > korzenie... Ja tam nie miałam dylematu, bom z wielkiego miasta. Walnęłam se RPA > > na podróż poślubną, a na drugą... Tajlandię. ;))));D..dobre.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix01 Re: podroz poslubna 11.07.07, 14:45 wlasnie temu sie pytam jakie sa popularne zeby tam nie jechac... Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: podroz poslubna 11.07.07, 17:21 ja to bym doindii lub chin pojechala ale sama bym sobie zorganiozlala a nie przez bioro podrozy Odpowiedz Link Zgłoś