Gość: Kaśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 16:28 Nie umiem o nim zapomnieć. To już kilka miesięcy, a ja wciąż płaczę... Nie potrafię wyrzucić go z głowy :-((( Mimo wszystkiego złego, co mi wyrządził... Pomocy :-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyletaaaaa Re: nie potrafię zapomnieć.... 18.03.05, 17:06 czas naprawde leczy rany... uwierz. Odpowiedz Link Zgłoś
akahige Re: nie potrafię zapomnieć.... 19.03.05, 09:17 pociesz się że nie nie tylko TY czujesz taki ból Odpowiedz Link Zgłoś
katee1 Re: nie potrafię zapomnieć.... 19.03.05, 12:26 Spakuj w karton wszystkie rzeczy, prezenty, pamiątki, które Ci jego przypominają i zanies do piwnicy! A potem pomysl,ze nie byl Ciebie wart... Pół swiatu tego kwiatu ! Głowa do góry ! Pzdr. tez Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
julkaa Re: nie potrafię zapomnieć.... 19.03.05, 17:42 Czas i tylko czas. Też to mam ale wiem, że każdego dnia będzie lżej. Nic nie zrobimy, tzreba to jakoś przetrwać i wieżyć, że czeka nas jeszce coś dobrego. Po9zdrawiam! #maj się! Odpowiedz Link Zgłoś