Dodaj do ulubionych

chicarica jest konsultantką Avon hahahahahahahahah

22.03.05, 10:29
Po pierwsze to są super niemarkowe kosmetyki(Hayek chyba dla kasy sie tylko
zgodziła na reklame)
Po drugie znam chyba ze 3 takie własnie konsultanki i jakiś obraz tych osób
mam:))) przewaznie udają wybitne specjalistki od makijarzu a najczescie
prawda jest taka ze sa to jakies studentki pochodzące z prownicji i
dorabiajace sobie w ten sposób:))))
Po trzecie wreszcie to forum jest dowodem na to ze jednak siedziesz w necie
duzo duzo wiecej niz inni wiec cos mi sie wydaje ze to ty masz "konsultantko"
chyba jakis problem z uzaleznieniem netowym:)

Jak zwykle pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • pimpek_sadelko Re: chicarica jest konsultantką Avon hahahahahaha 22.03.05, 10:32
      jak bylam biedna studentka to czasami z musu cos kupowalam tej firmy. teraz
      szkoda mi psuc twarzy tymi paskudztwami, no ale moze komus pasuja te kosmetyki
      boski? byc konsultantem to zaden obciach. przykro mi, ze musze to powiedziec o
      osobie, ktora mnie wqrfia .
      • boski.zawodowiec hej nie wstyd ale akurat Avon rekrutuje depseratki 22.03.05, 10:33
        szukajace na siłe jakiegos zajecia:)
        Chicarica chyba bardzo powaznie podeszla do teog bo az forum konsultantek
        załozyła.
        poczytaj forum Avon:)
        • chicarica Re: hej nie wstyd ale akurat Avon rekrutuje depse 22.03.05, 10:36
          Jakbyś poczytał uważnie forum Avon, to byś się dowiedział co ze mnie za
          konsultantka, panie detektyw z koziej wólki.
          • boski.zawodowiec Re: hej nie wstyd ale akurat Avon rekrutuje depse 22.03.05, 10:39
            te ale jakim cudem znowu jestes od zaraz na forum gdy o tobie mowa? siedzisz ic
            zytasz wsystko co popadnie?
            • pierozek_monika miała iść na rower....... 22.03.05, 10:44
              ale boski zafundował jej przyjemność większą niż przejażdżka - przekomarzanie
              się.
              • boski.zawodowiec ale ona siedzi non stop 22.03.05, 10:46
                to gorsze niz pisanie powiedzmy 3-4 godziny dziennie, jej siedzeni polega na
                zaglądaniu co 15-30 minut przez 16 godzin na dobe.
                • chicarica Re: ale ona siedzi non stop 22.03.05, 10:54
                  Piszę magisterkę i co godzinka zaglądam na 5 minut sprawdzić o co się aktualnie
                  zagryzacie ;) Do tego często robię tłumaczenia, to też siedzenie przy kompie
                  cały dzień. :)
                  • boski.zawodowiec widzisz jak sie przynajesz! :_) 22.03.05, 10:59
                    zaglądasz duzo czescie co widac po odpowiedziach. Ja np. za chwile znikne i
                    moze zagladne jutro, uwazam ze to lepsze niz czatowanie co sie tam na forum
                    obecnie dzieje
                    • chicarica Re: widzisz jak sie przynajesz! :_) 22.03.05, 11:08
                      Stary, ależ to czysta rozrywka, na zasadzie wizyt w zoo ;)
                      • boski.zawodowiec Re: widzisz jak sie przynajesz! :_) 22.03.05, 11:12
                        W zoo mozna spotkac prawdziwych ludzi , tu nie bardzo.
                        • chicarica Re: widzisz jak sie przynajesz! :_) 22.03.05, 11:17
                          Idąc tropem twojej logiki, ciekawe jakie braki towarzyskie musi mieć tutejsze
                          kółko rolnicze ;)
                          Adios, spadam na rower, zrobiło się cieplutko :)
                          • boski.zawodowiec siedzą w pracy 22.03.05, 11:22
                            ty chyba nie co mozna wywnioskowac z twoich wypowiedzi wiec naprawde sie dziwie
                            ze zamist wyjsc czy tez szybko skonczyc prace przesiadujesz na forach.
    • boski.zawodowiec oczywiscie chodzi o froum Avon prowadzone przez 22.03.05, 10:32
      chicarice
    • anty-sagis Re: chicarica jest konsultantką Avon hahahahahaha 22.03.05, 10:32
      boski masz racje z tymi konsultantkami: panie które przedstawiając sie mówią:
      ja jestem asertywna, komunikatywna itp. itd.

a z tymi specjalistkami od makijażu to fakt:)))))))))
      • boski.zawodowiec Re: chicarica jest konsultantką Avon hahahahahaha 22.03.05, 10:35
        to taki firma która bierze kaza jaka tylko sie trafi a to juz jest dowód na to
        ze najczesciej ich konsultanki sa niekompetentne.
        • anty-sagis Re: chicarica jest konsultantką Avon hahahahahaha 22.03.05, 10:39
          przeciez to wiadomo:)

ale nie tylko avon działa w ten sposób. te kosmetyki są przez to niedrogie, ale
          powiem ci ze seria "anew" nie jest zła

• lena_zet Re: chicarica jest konsultantką Avon hahahahahaha 22.03.05, 10:32
      i kij jej w oko.
      • anty-sagis ale ty brutalna jestes 22.03.05, 10:33
        • lena_zet Re: ale ty brutalna jestes 22.03.05, 10:33
          no to w tyłek :)
          • anty-sagis Re: ale ty brutalna jestes 22.03.05, 10:39
            a mnie ona nie obchodzi, nie znam jej:)
      • boski.zawodowiec Re: chicarica jest konsultantką Avon hahahahahaha 22.03.05, 10:35
        wpadłem na to przypadkowo i sie uśmiałem troszeczke:)
        • chicarica Re: chicarica jest konsultantką Avon hahahahahaha 22.03.05, 10:40
          Ale z ciebie kurka detektyw, powinieneś dostać złotą pochwę ;) Od pół roku mam w
          stopce wstawiony link do forum Avon.
          • lena_zet Re: chicarica jest konsultantką Avon hahahahahaha 22.03.05, 10:41
            ale jak mogliśmy to zauważyć, skoro nudnaś jak flaki z olejem i nikt nie czytał
            twoich postów.
          • pimpek_sadelko Re: chicarica jest konsultantką Avon hahahahahaha 22.03.05, 10:42
            chicarica napisała:

> Ale z ciebie kurka detektyw, powinieneś dostać złotą pochwę ;) Od pół roku
            mam
            > w
            > stopce wstawiony link do forum Avon.
            zlota pochwa? heheheh dobre. tylko ktora da sobie ja pomalowac?:D
          • boski.zawodowiec jakos nie intersowałem sie tobą do niedawna 22.03.05, 10:43
            ale wiesz dopiero te wpisu nt. kólka rolniczego w ktorych jestem wymieniny
            skusiły mnie aby zainteresować sie coż to takiego.
            Pierwsza rekacja była taka ze jestes fanką Jacquesa Chiraca a potem doszedłem
            do wniosku ze niedosc ze zachowujesz sie jak on to jeszcze prowadzisz forum z
            markowym kosmetykiem.
    • chicarica Re: chicarica jest konsultantką Avon hahahahahaha 22.03.05, 10:34
      Mało dociekliwy jesteś, zawodowiec, bo nie czytasz moich postów. Jestem zapisana
      do avonu, ale nie sprzedaję tych kosmetyków, tylko sobie kupuję dla siebie. Nie
      obchodzi mnie czy są markowe czy nie, kupuję różne rzeczy, od Hugo Bossa po
      Ziaję. Poradziłabym ci żebyś mnie w d. pocałował, ale obawiam się że mógłby to
      być dla ciebie zbyt wielki zaszczyt.
      Nie wiem na co to forum jest dowodem, ale podlicz dokładnie ile jest na nim
      moich postów i z jakiego czasu pochodzą. Nudny jesteś, zawodowiec, a detektyw z
      ciebie jak z koziej d. trąba.
      • lena_zet Re: tylko winny się tłumaczy 22.03.05, 10:35
        tak więc daruj sobie, dewoto.
        • chicarica Re: tylko winny się tłumaczy 22.03.05, 10:36
          Ciekawe czego winny, lena. Zresztą ch. cię obchodzi kim jestem.
          • pierozek_monika Re: tylko winny się tłumaczy 22.03.05, 10:37
            ej nie klnij, bo przestanę cię kochać
          • lena_zet Re: tylko winny się tłumaczy 22.03.05, 10:37
            a gdzie ja napisałam, że mnie obchodzi kim jesteś, co?
          • boski.zawodowiec kolejny wulgarzym ch.. wskazuje na brzydkie słowo! 22.03.05, 10:40

• boski.zawodowiec uzyłas sporo wylgaryzmów, powinnas być skasowana 22.03.05, 10:38
        a twojej ..... bym chyba nie miał ochoty całowac, nie mam pewnosci czy sie
        dobrze płukasz rankiem i wieczorkiem.
        A na koniec to uwierz ze tylko głupiec by uwierzył ze przypadkowa osoba zakałda
        takie forum, pozatym wskazuje to tez ze bardzo przyzwasz te kosmetyki a kobieta
        intersujaca sie kosmetykami raczej jakies zdanie nt. Avon ma i zadko jest ono
        pozytwne.
        • chicarica Re: uzyłas sporo wylgaryzmów, powinnas być skasow 22.03.05, 10:42
          Wrzuć sobie mnie w wyszukiwarkę, a dowiesz się co było przyczyną założenia forum
          avon. Fakt, że jego popularność przekroczyła moje oczekiwania, ale powód był błahy.
          • boski.zawodowiec no bieda powoduje kupno takich kosmetyków 22.03.05, 10:44
            ale wiesz ja np. nie zakłaam forum Audi czy tez innych marek które lubie.
            • chicarica Re: no bieda powoduje kupno takich kosmetyków 22.03.05, 10:59
              Jakby na pl.misc.samochody i forum samochody pojawiły się zarzuty, że wszyscy
              tylko o audi pytają i że wiele osób to nudzi, to może wpadłbyś na pomysł, żeby
              założyć forum Audi. Mój pomysł z f. Avon stąd się właśnie wziął, okazało się że
              był strzałem w dziesiątkę i nic nie muszę robić, forum praktycznie samo się kręci.

Wy też w sumie mogliście założyć prywatne forum na swoje papatki i problem byłby
              rozwiązany.
              • boski.zawodowiec to ma dlacibie znaczenie ze sie forum kręci? 22.03.05, 11:01
                ja załozyłem dziewice i zupełnie tam nawet nie zagladam i w ogole nie dbam o to
                a widze ze co jakis czas ktoś tam cos napisze i to czasami na serio.
                • chicarica Re: to ma dlacibie znaczenie ze sie forum kręci? 22.03.05, 11:07
                  Przyznam, że mnie cieszy, bo wyraźnie jest tam sporo osób które czują się tam
                  dobrze. Z niektórymi znam się prywatnie i gadamy wcale nie o Avonie i bardzo się
                  cieszę, że je poznałam, choćby dzięki głupiemu forum.
                  A na dziewicach coś ruch słaby, więc faktycznie nie ma co zaglądać. ;)
                  • boski.zawodowiec Re: to ma dlacibie znaczenie ze sie forum kręci? 22.03.05, 11:11
                    Wiec oznacza to ze masz braki w kontaktach towarzyskich i suzkasz znajomych w
                    internecie. Jak dla mnie to tragedia.
                    No gdyby mi sie jakas dziewczyna spodobała gdzies z forum to jeszcze mozna ale
                    nie tak.

A na forum słabych ruch bo nie zupełnie nie interesuje sie nim i niekogo nie
                    zapraszam. Pozatym twoje sugeruje ze jest forum firmowym Avon.
    • lotta79 Re: chicarica jest konsultantką Avon hahahahahaha 22.03.05, 10:41
      Z zarzucaniem uzależnienia od netu to przegiołeś boski, o jakiejj porze by tu
      nie weszła tu tu zawsze jesteś, kto więc jest uzależniony?
      • boski.zawodowiec Re: chicarica jest konsultantką Avon hahahahahaha 22.03.05, 10:45
        przewaznie 4 godziny na dzien gdy siedze w biurze, wprawdzie sa to tez rozne
        godziny ale raczej dzieje sie to w dzień.
        • lotta79 Re: chicarica jest konsultantką Avon hahahahahaha 22.03.05, 10:48
          boski.zawodowiec napisał:

> przewaznie 4 godziny na dzien gdy siedze w biurze, wprawdzie sa to tez rozne
          > godziny ale raczej dzieje sie to w dzień.

boski przegladam to forum od 4 dni, jako że jestem uziemiona w domu to wchodze
          tu o różnych porach: jesteś rano, w południe i wieczorem, i to nie jest żaden
          zarzut z mojej strony, poprostu stwierdzam, nie sądź innych bo sam będziesz
          sądzony:).
          • boski.zawodowiec Re: chicarica jest konsultantką Avon hahahahahaha 22.03.05, 11:00
            Ale ja naprawde nie siedze, odezwałem sie w niedziele wieczorem wczoraj
            wieczorem i chwilke w południe i dzisiaj rano co zaraz sie tez skonczy. Pozatym
            ubywa mnie tutaj od jakiegos czasu.
            • lotta79 Re: chicarica jest konsultantką Avon hahahahahaha 22.03.05, 11:08
              Wierze ci ale wygląda to tak jakbyś siedział, to nie takie trudne, wystarczy
              pare wpisów tu pare tam i już ma sie wrażenie że coś jest ciebie tu dużo i
              często. Poprostu mierzwi mnie takie zarzucanie komuś uwależnień choć się go nie
              zna tylko nie lubi poprostu.
              • boski.zawodowiec Re: chicarica jest konsultantką Avon hahahahahaha 22.03.05, 11:12
                no bo cały czas tu ktos pisze o mnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka