margie 22.03.05, 10:54 i przypalilam sobie tylek:(( stara i glupia:((( na szczescie moge siedziec:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasitza Re: bylam wczoraj na solarium 22.03.05, 10:55 ja tez bylam na solarium, ale dupcia cala i zdrowa. chociaz tez mi sie raz zdarzylo spiec szyneczke Odpowiedz Link Zgłoś
anty-sagis Re: bylam wczoraj na solarium 22.03.05, 10:57 jak sie chodzi na solarium stojące i sie nie przegina to nie przypiecze sie tyłka Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Re: bylam wczoraj na solarium 22.03.05, 10:58 > jak sie chodzi na solarium stojące i sie nie przegina to nie przypiecze sie > tyłka Dziękujemy Ci, o najmądrzejsza z mądrych Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: bylam wczoraj na solarium 22.03.05, 10:59 kiedy ja nie lubie na stojaco.. bylam w sobote na 10 minut i nic, poszlam wczoraj na 15 i mnie spalilo na maxa, pol nocy nie spalam, plecy, dupka i wogole.... Od rana Pantene i taki krem avene.... Odpowiedz Link Zgłoś
laura421 Re: bylam wczoraj na solarium 22.03.05, 11:01 margie napisała: > kiedy ja nie lubie na stojaco.. bylam w sobote na 10 minut i nic, poszlam > wczoraj na 15 i mnie spalilo na maxa, pol nocy nie spalam, plecy, dupka i > wogole.... Od rana Pantene i taki krem avene.... a kto tak czesto idzie do solarium???? Wez lepiej mleczko jakiekolwiek i je wcieraj. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: bylam wczoraj na solarium 22.03.05, 11:03 czesto?? co 3 dni ? Ja tak tylko na poczatku, zeby zlapac kolorek ( szybko sie opalam) a potem to razxz na tydzien, na 10 dni... No, ale takiego efekt u siebie to jeszzce nigdy nie widzialam.. jakies dziwne to solarium, bo boki mam biale, rece tylko na zewnatrz opalone.. paranoja.... Odpowiedz Link Zgłoś
laura421 Re: bylam wczoraj na solarium 22.03.05, 11:08 margie napisała: > czesto?? co 3 dni ? Ja tak tylko na poczatku, zeby zlapac kolorek ( szybko sie > opalam) a potem to razxz na tydzien, na 10 dni... No, ale takiego efekt u > siebie to jeszzce nigdy nie widzialam.. jakies dziwne to solarium, bo boki mam > biale, rece tylko na zewnatrz opalone.. paranoja.... ktos zle Cie poinformowal. blade cialo trzeba stopniowo przyzwyczajac. Robi sie odwrotnie niz Ty to zrobilas. Po jakims czasie mozesz czesciej sie opalac,. Bedziesz tak nadal robila ,to Twoje naczynka szybciej popekaja. A to wyglada paskudnie,i trudne do wyleczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: bylam wczoraj na solarium 22.03.05, 11:35 kiedy ja zawsze tak robilam i nigdy nie bylo problemu...... Odpowiedz Link Zgłoś
laura421 Re: bylam wczoraj na solarium 22.03.05, 11:52 margie napisała: > kiedy ja zawsze tak robilam i nigdy nie bylo problemu...... ale beda! zreszta rob jak chcesz,ale to nawet logiczne,jesli chcesz biegac ,to tez nie rozpoczynasz od maratonu.Prawda? Zmiany skory moga tworzyc sie latami. Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: bylam wczoraj na solarium 22.03.05, 11:07 Dobrze robi krem z witaminą E - łagodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: a wiecie, że ja 22.03.05, 11:08 Ja też nie ...tyłek lubię smażyć w naturalny sposób Odpowiedz Link Zgłoś
anty-sagis Re: a wiecie, że ja 22.03.05, 11:09 a ja wole solarium w umiarkowanych ilościach. w zeszłym roku to co zrobiło ze mna słońce to dramat (a przeszłam sie tylko bez filtra jak słońce było za chmurką) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: a wiecie, że ja 22.03.05, 11:13 Wrażlia widocznie jesteś i delikatna! Ja po naturalnych ultrafioletach po pierwszym seansie jestem indianiec ale to póżniej brązowieje i nic nie złazi ani nie boli.. Odpowiedz Link Zgłoś
anty-sagis Re: a wiecie, że ja 22.03.05, 11:15 moze jestes z tych śniadych, ja jestem biala i blada jak dupa eskimosa Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: a wiecie, że ja 22.03.05, 11:17 w zimie też jestem blada jak dupa eskimosa ( opalenizna na mnie raczej nie trwała ) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: a wiecie, że ja 22.03.05, 11:17 po co zmieniłaś nick?ten mi się nie podoba, poprzedni był taki fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: który, nie wiem o co chodzi:) 22.03.05, 11:45 czyli mam zostawić w tajemnicy czy napisać o którym myślę? :) Odpowiedz Link Zgłoś