mamba30 23.03.05, 09:33 życzę Ci wszystkiego najlepszego staruszku, bo dziś są chyba Twoje urodziny :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlie_x Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 09:38 ..serdeczne dzięki..8) ..bardzo dobrze zakumałaś, bo w pierwszy dzień wiosny kalendarzowej przyszedłem na ten 'łez padół".Choroba, ale wcale nie czuję się inaczej niż kiedy miałem ..naście lat! ..8) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 09:39 No to tak, jak ze mną. Mam juz ponad 30, a czuję się ( i zachowuję zresztą też ), jak jakaś -nastka :)))) To ile wiosen skończyłeś mój panie???? Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 09:42 mamba30 napisała: > No to tak, jak ze mną. Mam juz ponad 30, a czuję się ( i zachowuję zresztą > też ), jak jakaś -nastka :)))) To ile wiosen skończyłeś mój panie???? _______ ..jestem w 47 wiośnie żywota, dziarskiego żywota!..8) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 09:44 No to moje gratulejszyn. Ja sobie również zyczę w czterdziestej którejś mojej wiośnie być taka, jaka jestem teraz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 09:47 mamba30 napisała: > No to moje gratulejszyn. Ja sobie również zyczę w czterdziestej którejś mojej > wiośnie być taka, jaka jestem teraz :)))) _______ ..dziękuję, a i tobie się to uda jeśli tylko zachowasz radość życia i zdrowy dystans do wszystkiego, a zwłaszcza do siebie samej.To mocno ułatwia borykanie się z codziennością..8) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 09:49 Będę się starała, trzymaj za mnie kciuki :))) A Tobie jeszcze zyczę kolejnych 47 wiosen z takim nastawieniem, jak obecnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 09:57 mamba30 napisała: > Będę się starała, trzymaj za mnie kciuki :))) A Tobie jeszcze zyczę kolejnych > 47 wiosen z takim nastawieniem, jak obecnie :))) ______ ..no to trzymajmy się wszyscy!..8) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 09:39 to ile konczysz? 20? wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Charlie x, o ile dobrze zakuma?am, to..... 23.03.05, 09:40 i ja do zyczen sie dolaczam! nie ma to jak pelnoletnosc osiagnac! Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Charlie x, o ile dobrze zakuma?am, to..... 23.03.05, 09:41 ale zeby tylko ta pelnoletniosc mntalna tez za tym szla. moja spoznia sie juz o dziesiec lat, odnosze wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Charlie x, o ile dobrze zakuma?am, to..... 23.03.05, 10:02 kasitza napisała: > ale zeby tylko ta pelnoletniosc mntalna tez za tym szla. moja spoznia sie juz o > > dziesiec lat, odnosze wrazenie _______ ..ale możesz być pewna - przyjdzie.Dojrzałość mentalna każdego dopada,a mnie dopadła wyjątkowo późno, bo dopiero po trzydziestce..8) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Charlie x, o ile dobrze zakuma?am, to..... 23.03.05, 10:04 sa zatem szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Charlie x, o ile dobrze zakuma?am, to..... 23.03.05, 10:48 ano sa! ps. no ale tego bukowskiego to ci darowac nie moge! Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Charlie x, o ile dobrze zakuma?am, to..... 23.03.05, 12:03 mamdylemat napisała: > ano sa! > ps. no ale tego bukowskiego to ci darowac nie moge! ___ ..? a czymże to podpadłęm ci w kwestii tego pisarza? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Charlie x, o ile dobrze zakuma?am, to..... 23.03.05, 14:07 oj napisales onegdaj, ze malpuje on millera i w ogole jest pismakiem dla pensjonarek! Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Charlie x, o ile dobrze zakuma?am, to..... 23.03.05, 23:25 mamdylemat napisała: > oj napisales onegdaj, ze malpuje on millera i w ogole jest pismakiem dla > pensjonarek! _________ ..a to w takim razie przepraszam najmocniej.Czy musiałem być wówczas,aż taak 'znieczulony',że wylazła ze mnie taka zazdrosna małpa?Całkiem serio ..Bukowski jest OK!..8) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Charlie x, o ile dobrze zakuma?am, to..... 23.03.05, 10:07 mamdylemat napisała: > i ja do zyczen sie dolaczam! > nie ma to jak pelnoletnosc osiagnac! _______ .i wzajemnie, obyśmy tych prawdziwych dylematów mieli wszyscy jak najmniej! Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 09:41 Och, no to wszystkiego dobrego i jasnego pełnego! Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 09:49 kohol napisała: > Och, no to wszystkiego dobrego i jasnego pełnego! > ____ ..8)..serdecznie dziękuję , a było, było ..i jasne i pełne..8) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 09:43 to ja tez wszystkiego zycze:)))Lepszego nastroju niz moj... Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 09:52 listek_a napisała: > to ja tez wszystkiego zycze:)))Lepszego nastroju niz moj... _______ ..8)..Zyczę ci ,aby ktoś cię przytulił do serducha listku..8) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 09:54 Dziekuje, na szczescie dzisiaj zyczenie sie spełni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika charlie_x 23.03.05, 09:46 Wszystkiego najlepszego, zdrowia i nieustającego dobrego samopoczucia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: charlie_x 23.03.05, 09:50 pierozek_monika napisała: > Wszystkiego najlepszego, zdrowia i nieustającego dobrego samopoczucia! :) ______ ..8) ..i Wam wszystkim tego samego! Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: charlie_x 23.03.05, 09:59 trzydziecha1 napisała: > Najlepszego Charlie :DDDD _______ ..dzięki ..8) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 10:15 wszytskiego najlepszego, spoznione, ale niemniej serdeczne, smarkaczu:)) ( jestem starsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 10:20 margie napisała: > wszytskiego najlepszego, spoznione, ale niemniej serdeczne, smarkaczu:)) ( > jestem starsza:) _______ ..dziękuję i kłaniam się nisko starszej (?) koleżance..8) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: no to wszystkiego dobrego charlie :) nt 23.03.05, 10:03 ..dziękuję,a właśnie o Tobie pomyślałem kilka sekund temu..8) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: no to wszystkiego dobrego charlie :) nt 23.03.05, 10:08 a co pomyślałeś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: no to wszystkiego dobrego charlie :) nt 23.03.05, 10:10 lena_zet napisała: > a co pomyślałeś? :) ________ ..to tajemnica starszego pana..8) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: no to wszystkiego dobrego charlie :) nt 23.03.05, 10:14 > ..to tajemnica starszego pana..8) że tajemnica to ok, ale że starszego pana, to przesadziłeś.Mój tata jest o rok starszy :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: no to wszystkiego dobrego charlie :) nt 23.03.05, 10:18 lena_zet napisała: > > ..to tajemnica starszego pana..8) > > że tajemnica to ok, ale że starszego pana, to przesadziłeś.Mój tata jest o rok > starszy :PPP > ___ ..oczywiście masz rację, jesteśmy jeszcze i Twój tato i ja - jak to się kiedyś w moich stronach mówiło - goście jeszcze całkiem do rzeczy..8) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: trzymaj sie prosto w kazdym miejscu:) 23.03.05, 10:26 ..8) ..staram się jak mogę druhu! Nooo ,ale jakby cuś nie ten..tego, to mam dosyć dużo gipsu alabastrowego..8) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: trzymaj sie prosto w kazdym miejscu:) 23.03.05, 10:40 biała marianna?;) najlepsza w swoje klasie:) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: trzymaj sie prosto w kazdym miejscu:) 23.03.05, 12:02 ticoqp napisał: > biała marianna?;) najlepsza w swoje klasie:) ________ ..? was is das biała marianna? ..miałem na myśli zwykły gips dentystyczny do robienia modeli szczęki lub rzuchwy..8) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: trzymaj sie prosto w kazdym miejscu:) 23.03.05, 12:11 przy urodzinach należy Ci sie marianna:) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: trzymaj sie prosto w kazdym miejscu:) 23.03.05, 12:14 ticoqp napisał: > przy urodzinach należy Ci sie marianna:) ______ ..aaaa więc to o..tak, tak moja marianna była tego wieczoru bardzo miła i .. słodko tajemnicza...8) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 12:07 slodkiego milego zycia:) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 12:09 marta.uparta napisała: > slodkiego milego zycia:) _______ ..bez chłodu, głodu i ..tycia.8) ..dziękuję Marto i bądź nadal upartą..8) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 23:35 Moj maz zyczy mi zawsze wprost przeciwnie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 23:40 marta.uparta napisała: > Moj maz zyczy mi zawsze wprost przeciwnie:)))) ______ ..dobry mąż doskonale zna potrzeby swej wybranki..8) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 23:42 myslisz ze to potrzeba? czy tylko wredny charakterek?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Charlie x, o ile dobrze zakumałam, to..... 23.03.05, 23:51 ..nie, to nic złego.Ciesz się,bo nie ma nic gorszego jak brak zainteresowania tą drugą osobą. Odpowiedz Link Zgłoś