rachela180 23.03.05, 16:38 Babo... i ty mówisz ze baba jesteś?!?!?!!? Jezu, ja bym chciała tak wyglądać! PS NIE pokazuj tego Boskiemu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: lenka i mamdylemat - juz wysylam 23.03.05, 16:46 tylko z innego maila, bo na gazetowym mam problemy z załącznikiem Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec baba ty mnie lubisz z tego co pamietam wiec:) 23.03.05, 16:41 wyslij mi fotke:) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Do baby 23.03.05, 16:44 ej Rachelcia aż się zaczerwieniłam - po prostu trafiłam na dobrego fotografa i tyle :-) czekam aż mi mój chłop podeśle wczorajsze zdjęcia to podam dalej Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: wysłałam :-) 23.03.05, 16:52 mam nadzieję, że i ja coś od Was dostanę, bo zawsze to miło wiedzieć z kim się rozmawia Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: wysłałam :-) 23.03.05, 16:53 kurcze, to ty?napewno?mam nadzieję, że sobie żartów nie stroisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: wysłałam :-) 23.03.05, 16:54 słowo honoru, że ja, a czemu wątpisz??? i to nie jest zdjęcie z katalogu biżuterii jak podejrzewała truskawka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: e tam 23.03.05, 17:03 wolę myśleć, że zdolny fotograf mi się trafił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: e tam 23.03.05, 17:04 Dawaj adres, bo mamy jedną pania profesor do zrobienia tak, by sie toto nadawało do druku :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: e tam 23.03.05, 17:08 ale ten mój fotograf jest w Krakowie, a Ty z tego co pamiętam z Warszawy jesteś... a co do mojego zdjęcia - nie było żadnej obróbki ehehe, to nie jest fotomontaż - po prostu pan pilnował, żebym nie robiła głupich min :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: e tam 23.03.05, 17:10 :( szkoda :( bo żem kombinowała w nocy jak panią profesor upodobnić do ludzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: e tam 23.03.05, 17:25 no niestety pomimo szczerych chęci nie pomogę Ci :-( ale kiedyś na allegro widziałam oferty retuszu zdjęć to może i potrafią całkowicie przerobić, żeby Twoja pani proesor człowieka przypominała :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec mnie wiedziała sama nie przesłała , to sie nazywa 23.03.05, 17:00 podejscie, nie wiem moje widzieliscie, miedzy soba sie wymieniacie a mi nie chcecie przysłac. Czy to jest ok? chyba nie! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: mnie wiedziała sama nie przesłała , to sie na 23.03.05, 17:01 O, przepraszam, ja widziałam tylko tego linka coś mi wysłał, żadnego innego nie iesety. Ty moje masz to dawaj swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec to było moje foto , pozatym mi chyba bezpieczniej 23.03.05, 17:04 wysłac niz wielu innym ktorym sie wysyła. Ty juz w Ps. dopsiałas aby tylko mi nie wysyłac, dlaczego niby? Pozatym ja zapoczątkowałem ten zwyczaj pokazujac swoje własne wiec kultura nawet wymaga aby mi sie pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:10 kultura kulturą, a obawy obawami :PPP poza tym ja Twojego zdjęcia chyba nie widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:15 wymienimy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no to czekam nt. 23.03.05, 17:17 ok zaraz wysle , nawet dwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no to czekam nt. 23.03.05, 17:19 wysłane a teraz prosze o twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: no to czekam nt. 23.03.05, 17:22 jeszcze nic nie ma... jak tylko dojdą to wyślę swoje - spokojny bądź! baby dotrzymują słowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:12 boski.zawodowiec napisał: >kultura > nawet wymaga aby mi sie pokazać. Ja chyba jestem do tyłu z savoir vivrem:) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:14 widać nie tylko Ty... tak więc witaj w klubie nieokrzesanych bab :-) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:16 Zacznę zapuszczać włosty pod pachami:) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:17 i pewnie trzeba też będzie zapomnieć o goleniu nóg... Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:18 Brat nauczy mnie głośno bekać... Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:20 mnie nie ma kto bekania nauczyć, więc ja mogę pluć - jak będzie trzeba to zorganizuję zawody w pluciu na odległość i może nawet je wygram jeśli wcześniej poćwiczę! Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:26 Ok, ty plujesz, bekanie biorę na siebie, będzie z nas niezły duet! Idę sobie zacząć strugać maczugę, BEZ PODTEKSTÓW:) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:28 postaram się nie mieć podtekstów...:PPP ale Tobie łatwiej - bekać możesz wszędzie... a gdzie ja mam ćwiczyć plucie?? bo w domu to troszke ciezko Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:33 Hm, może spróbuj do wanny? Eee, to znaczy, uga buga, do tej dziwnej dużej białej wklęsłej rzeczy, która stoi w łazience i nie wiadomo czemu służy... Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:38 a wiesz, że pierwsze o czym pomyślałam to wanna... :-) ale z drugiej strony to miało być plucie na ODLEGŁOŚĆ a nie do CELU, a łazienkę mam małą :-( więc chyba musisz wymyślić mi inna konkurencję, w której będę mogła się sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:39 Pluj z przedpokoju:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:35 baba doszło? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: nic nie doszło... nt. 23.03.05, 17:40 spróboj sie wylogowac i jeszcze raz zalogować, u mnie czasem tak trzeba aby poczte odebrać. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: :-) 23.03.05, 17:44 dziękuję - doszły spróbuję wysłać Ci z maila gazetowego, jak nie dojdzie załącznik to wołaj Odpowiedz Link Zgłoś