23.03.05, 16:38
Babo... i ty mówisz ze baba jesteś?!?!?!!? Jezu, ja bym chciała tak wyglądać!

PS NIE pokazuj tego Boskiemu!
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: to baba zdjęcia rozsyła? 23.03.05, 16:39
      a ja dostanę?
      • baba_krk Re: lenka i mamdylemat - juz wysylam 23.03.05, 16:46
        tylko z innego maila, bo na gazetowym mam problemy z załącznikiem
    • mamdylemat Re: Do baby 23.03.05, 16:39
      baba! ja tez fotke poprosze.
      • baba_krk Re: doszlo???? 23.03.05, 16:55
    • boski.zawodowiec baba ty mnie lubisz z tego co pamietam wiec:) 23.03.05, 16:41
      wyslij mi fotke:)
    • baba_krk Re: Do baby 23.03.05, 16:44
      ej Rachelcia aż się zaczerwieniłam - po prostu trafiłam na dobrego fotografa i
      tyle :-)

czekam aż mi mój chłop podeśle wczorajsze zdjęcia to podam dalej

Pozdrawiam :-)
      • lena_zet Re: babo 23.03.05, 16:46
        a mnie wyslesz zdjęcie?
        • baba_krk Re: wysłałam :-) 23.03.05, 16:52
          mam nadzieję, że i ja coś od Was dostanę, bo zawsze to miło wiedzieć z kim się
          rozmawia
          • lena_zet Re: wysłałam :-) 23.03.05, 16:53
            kurcze, to ty?napewno?mam nadzieję, że sobie żartów nie stroisz :)
            • baba_krk Re: wysłałam :-) 23.03.05, 16:54
              słowo honoru, że ja, a czemu wątpisz???

i to nie jest zdjęcie z katalogu biżuterii jak podejrzewała truskawka :-)
              • boski.zawodowiec mi tez poslij:) 23.03.05, 16:55

• rachela180 bos piękna! :) 23.03.05, 16:55

• baba_krk Re: e tam 23.03.05, 17:03
                  wolę myśleć, że zdolny fotograf mi się trafił :-)
                  • rachela180 Re: e tam 23.03.05, 17:04
                    Dawaj adres, bo mamy jedną pania profesor do zrobienia tak, by sie toto
                    nadawało do druku :)
                    • baba_krk Re: e tam 23.03.05, 17:08
                      ale ten mój fotograf jest w Krakowie, a Ty z tego co pamiętam z Warszawy
                      jesteś...

a co do mojego zdjęcia - nie było żadnej obróbki ehehe, to nie jest fotomontaż -
                      po prostu pan pilnował, żebym nie robiła głupich min :PPP
                      • rachela180 Re: e tam 23.03.05, 17:10
                        :( szkoda :( bo żem kombinowała w nocy jak panią profesor upodobnić do ludzi :(
                        • baba_krk Re: e tam 23.03.05, 17:25
                          no niestety pomimo szczerych chęci nie pomogę Ci :-(

ale kiedyś na allegro widziałam oferty retuszu zdjęć to może i potrafią
                          całkowicie przerobić, żeby Twoja pani proesor człowieka przypominała :DDD
    • boski.zawodowiec mnie wiedziała sama nie przesłała , to sie nazywa 23.03.05, 17:00
      podejscie, nie wiem moje widzieliscie, miedzy soba sie wymieniacie a mi nie
      chcecie przysłac. Czy to jest ok? chyba nie!
      • rachela180 Re: mnie wiedziała sama nie przesłała , to sie na 23.03.05, 17:01
        O, przepraszam, ja widziałam tylko tego linka coś mi wysłał, żadnego innego nie
        iesety. Ty moje masz to dawaj swoje!
        • boski.zawodowiec to było moje foto , pozatym mi chyba bezpieczniej 23.03.05, 17:04
          wysłac niz wielu innym ktorym sie wysyła. Ty juz w Ps. dopsiałas aby tylko mi
          nie wysyłac, dlaczego niby?
          Pozatym ja zapoczątkowałem ten zwyczaj pokazujac swoje własne wiec kultura
          nawet wymaga aby mi sie pokazać.
          • baba_krk Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:10
            kultura kulturą, a obawy obawami :PPP

poza tym ja Twojego zdjęcia chyba nie widziałam...
            • boski.zawodowiec Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:15
              wymienimy sie?
              • baba_krk Re: no to czekam nt. 23.03.05, 17:16
                • boski.zawodowiec Re: no to czekam nt. 23.03.05, 17:17
                  ok zaraz wysle , nawet dwa:)
                  • baba_krk Re: no to czekam nt. 23.03.05, 17:18
                    fajnie :-)
                    • boski.zawodowiec Re: no to czekam nt. 23.03.05, 17:19
                      wysłane a teraz prosze o twoje.
                      • baba_krk Re: no to czekam nt. 23.03.05, 17:22
                        jeszcze nic nie ma...

jak tylko dojdą to wyślę swoje - spokojny bądź! baby dotrzymują słowa :-)
                        • boski.zawodowiec Re: no to czekam nt. 23.03.05, 17:23
                          :)))
          • istna Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:12
            boski.zawodowiec napisał:

>kultura
            > nawet wymaga aby mi sie pokazać.

Ja chyba jestem do tyłu z savoir vivrem:)
            • baba_krk Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:14
              widać nie tylko Ty... tak więc witaj w klubie nieokrzesanych bab :-)
              • istna Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:16
                Zacznę zapuszczać włosty pod pachami:)
                • baba_krk Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:17
                  i pewnie trzeba też będzie zapomnieć o goleniu nóg...
                  • istna Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:18
                    Brat nauczy mnie głośno bekać...
                    • baba_krk Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:20
                      mnie nie ma kto bekania nauczyć, więc ja mogę pluć - jak będzie trzeba to
                      zorganizuję zawody w pluciu na odległość i może nawet je wygram jeśli wcześniej
                      poćwiczę!
                      • istna Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:26
                        Ok, ty plujesz, bekanie biorę na siebie, będzie z nas niezły duet! Idę sobie
                        zacząć strugać maczugę, BEZ PODTEKSTÓW:)
                        • baba_krk Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:28
                          postaram się nie mieć podtekstów...:PPP
                          ale Tobie łatwiej - bekać możesz wszędzie... a gdzie ja mam ćwiczyć plucie?? bo
                          w domu to troszke ciezko
                          • istna Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:33
                            Hm, może spróbuj do wanny? Eee, to znaczy, uga buga, do tej dziwnej dużej
                            białej wklęsłej rzeczy, która stoi w łazience i nie wiadomo czemu służy...
                            • baba_krk Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:38
                              a wiesz, że pierwsze o czym pomyślałam to wanna... :-)

ale z drugiej strony to miało być plucie na ODLEGŁOŚĆ a nie do CELU, a łazienkę
                              mam małą :-( więc chyba musisz wymyślić mi inna konkurencję, w której będę
                              mogła się sprawdzić
                              • istna Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:39
                                Pluj z przedpokoju:)
                                • baba_krk Re: dobry pomysł, za 5 min. zaczynam nt. 23.03.05, 17:44
                          • boski.zawodowiec Re: to było moje foto , pozatym mi chyba bezpiecz 23.03.05, 17:35
                            baba doszło?
                            • baba_krk Re: nic nie doszło... nt. 23.03.05, 17:39
                              • boski.zawodowiec Re: nic nie doszło... nt. 23.03.05, 17:40
                                spróboj sie wylogowac i jeszcze raz zalogować, u mnie czasem tak trzeba aby
                                poczte odebrać.
                                • baba_krk Re: :-) 23.03.05, 17:44
                                  dziękuję - doszły

spróbuję wysłać Ci z maila gazetowego, jak nie dojdzie załącznik to wołaj
                                  • boski.zawodowiec Re: :-) 23.03.05, 17:44
                                    ok wysyłaj:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka