kohol 30.03.05, 16:09 A ja w piątek wybieram się na maraton filmowy :) Ktoś jeszcze lubi tego typu rozrywkę? Czy wolicie pić samotnie browar przed tv w piętkową noc? :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kohol Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:14 Na Noc Kina Wschodniego (Dom latających sztyletów, Hero, Zawieście czerwone latarnie). Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: ale smuty 30.03.05, 16:19 Pewnie Ty byś wolał jakieś zabawne chińskie komedie z podkładanym śmiechem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:16 Gdzie grają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:15 oj lubię! byłam na maratonie p.Greenawaya i J.Jarmuscha ale jeszcze za czasów studenckich baran namawiał mnie kiedyś na maraton 'Czterech pancernych i psa' ale 20 godzin nie wytrzymałabym - to dla hardkorowców ;-) na co się wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:17 a ty owca chyba optowałas za pgaduszkami i co? nie wstyd Ci teraz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:18 przecie rozmawiamy o ambitnym kinie :-) a Ty od razu wycieczki osobistwe urządzasz - akysz!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:19 ja tylko pytam nic nie sugerujac, chyba jednak się poczuwasz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:20 A Ty co, już karteczki poprzylepiałeś? Czy w tabelce zaznaczyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:18 Dom latających sztyletów, Hero, Zawieście czerwone latarnie. Ojojoj, ja to bym poszła na maraton Stawki większej niż życie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:24 Koholku jeśli w SS Puławska to chcem iiiiiść :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:15 będziesz sie całowała w kinie czy idziesz popatrzec na filmy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:18 Ide z przyjaciółką, nie wiem, co z tego wyniknie :) Ale mąż ma wolną chatę :D Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:20 moze byc fajnie tylko niech szminkę zetrze z ust bo mąz sie domysli:) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:22 Co Ty, on wie, że my się kochamy :) Ponad rok razem mieszkałyśmy, zanim zdecydowałam się przeprowadzić do niego :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:23 aaaaaaa jasne, stad to pytanie o francuska bieliznę:)a to na marymont czy na maraton?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:27 (To jest właśnie ten moment, w którym zazwyczaj przenoszę się do innego wątku) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:29 a tak fabuła zaczynała się rozkręcać:) szkoda;) Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:20 ja uwielbiam. żałuje ze nie ma w krakowie kina, w którym byłyby maratony filmowe tarantino, lyncha, jeueneta Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:25 Maraton Jeuneta był jakiś miesiąc temu w ARSIE. A ja strasznie lubię dwa z trzech tych filmów. Sztyletów nie widziałam. A maratony uwielbiam. Nocny Marek ze mnie i kinoman czyli zestaw idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:26 zapomnialas dodac: ratownik turbowanych panien w srodku nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:38 O to to. W kinie czasem też turbują. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.baca Re: Maratony filmowe 30.03.05, 23:10 jak był zorganizowany ten maraton? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:22 no ba! uwielbiam. chrupanie popcornu ino mnie wkur.wia! Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Ja lubie˛ popcorn i to bardzo :D 30.03.05, 16:25 fuj, fuj, fuj... paskudztwo! Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Ja lubie˛ popcorn i to bardzo :D 30.03.05, 16:27 > fuj, fuj, fuj... paskudztwo! Kino bez popcornu??????????????? To jak herezja jakas bzmi Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:25 hehehehe... a na to nie wpadlam! Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:27 Ja popcorn lubię, ale nienawidzę jak mi ktoś chrumkoli nad uchem. Zawsze wtedy prycham i parskam... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:35 a mnie podczas projekcji towarzyszylo onegdaj namolne ssanie landrynki przez jakiegos dziadka. myslalam ze mnie krew zaleje, bo on mial tych landrynek cala torebke. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:38 Dla mnie najgorsze jest siorpanie przez słomkę coli. Brrrrrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:38 > myslalam ze mnie krew zaleje, bo on mial tych landrynek cala > torebke. Trzeba bylo dziadkowi zalotnie pochac rzesami, naciagnac go na ladrynki i wyssac mu wszystkie na raz. Troche meczarni i po klopocie. Ja to musze za wszystkich myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:49 no tak! ale od landrynek zeby sie psuja. mama nie uczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:34 Nas też. Dlatego sobie zrobimy kanapki z czosnkiem i cebulą :) A, i jeszcze w kinie to czasem jest takie "pssssyt! gul gul gul... beeek", ciekawe co to? Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:37 ciekawe ile mógłby trwać maraton 'Mody na sukces'... albo 'Klanu' pobić by je mogły już tylko 'Wiadomości' ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:41 Mody na sukces wystarczyłby do pięćdziesiąty odcinek! Ja tam kojarzę tylko takiego stosunkowo młodego z masą włosów na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:50 hehehehe... to helm, a nie wlosy! Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:42 Kiedyś w Olecku w kinie Mazur były maratony z Przystankiem Alaska a ramach Przystanku Olecka. To było raczej sympatyczne, chociaż nigdy na tym nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:44 o! to fajny pomysł nie przepadam za serialami ale ten jeszcze może być :-) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:48 Ja czasem sobie robię maratony z serialem Przyjaciele. Bardzo go lubię,a odcinki takie krótkie, że aż mnie to wkurza. To kiedyś sobie to wszystko wypożyczyłam na DVD i parę razy sieknęłam po sześć godzin. Ekstaza nerwowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:51 niebawem bedzie powtorka od 21 kwietnia w tvn. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:53 Alaski czy Przyjaciół? Bo Przyjaciele już lecą a Alaska faktycznie będzie. To jedyne dwa seriale, które oglądam z rozkoszą. Acha i jeszcze Dempsey i Makepeace na tropie, ale to było w podstawówkowych zaświatach. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:55 alaska bedzie. hehehe na na mejkpis to sie dziewczyny w podstawowce obcinaly! Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:55 nie przepadam za 'niebieskim ekranem' TV oglądam bardzo rzadko ale z pewnością zasiądę w poniedziałek wieczorem na polsacie będzie Fight Club - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:56 Oj, bardzo lubię ten film, baaardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: Maratony filmowe 30.03.05, 16:57 Bo ja lubię się bić i mi się to po pierwszym obejrzeniu tego filmu przypomniało. I teraz się często biję. To takie oczyszczające :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hey.babe do xy2 30.03.05, 23:07 czesc :) fragment ze strony enemefu: "ENEMEFy w każdym mieście odbywają się cyklicznie - średnio raz w miesiącu w trakcie roku akademickiego. Oczywiście, zdarzają się nieprzewidziane wypadki - tak jak w przypadku Krakowa, gdzie po 4 ENEMEFach musieliśmy zrobić długą przerwę.... Ale już wracamy i oznacza to, że od kwietnia co miesiąc możesz spędzić całą noc w kinie, oglądając dobre filmy! Startujemy zazwyczaj około 23:00 (czasami wcześniej, gdy w repertuarze są długie filmy), kończymy około 6-7 rano. Zazwyczaj ENEMEF składa się z 4 filmów. Przykładowe repertuary z innych miast: Noc Grozy i Horrorów, Noc Davida Lyncha, Matrix Night, Noc Kina Polskiego, Noc Kina Skandynawskiego, Noc Komediożerców, Noc Hipnozy, Noc z Animkami.... i wiele innych :)" enemef.pl/index.php?strona=maraton&miasto=krak jest napisane ze najblizszy 8kwietnia - noc rezyserkich wersji wladcy pierscienia :) ja strasznie lubie Tolkiena i bylam na takim niedawno (11.03) tylko ze w Szczecinie gdzie mieszkam i super bylo :) w ogole enemefy rzadza :P Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Maratony filmowe 01.04.05, 15:46 to moja rozrywka od wielu lat, z tym że w wydaniu: czyjaś chata, kupa ludu, video, parę kaset. kiedyś w liceum na w-fie w poniedziałek skarżę sie kumpeli: jezu, ale jestem zrąbana po wczorajszym maratonie - wfista to usłyszał i mało się nie posikał, że w weekendy tak sportowo się udzielam. popatrzyłam na niego z pogardą: filmowy, panie profesorze, filmowy!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś