31.03.05, 00:25
''nie obrażając nikogo: często spotykam w marketingu takie głupie pindy jak
Ty.
Tylko tak robicie karierę, bo inaczej nie potraficie.''

Zastanawiające czemu się czepiasz jej,a nie tego szmatławca,który jej to
zaproponował.
Obserwuj wątek
    • listek_a Re: Dlaczego? 31.03.05, 08:38
      Tez prawda!
      • reniatoja Re: Dlaczego? 31.03.05, 08:43
        Pewnie dlatego, ze to ona napisala ten wątek. Gdyby napisal szef: sluchajcie
        zaproponowalem sekretarce, ze dam jej awans, jak się ze mną przespi, czy dobrze
        zrobiłem?, to wątek rozwinąłby się inaczej, nikt nie rzucałby gromów na
        sekretarkę, tylko na szefa, autora wątku.

Przez łóżko na szczyty kariery idą tysiące ludzi. Jak to jest, że na forum
        kobieta spotkały się same szlachetne wyjątki od tej reguły i wszyscy się tak
        święcie oburzają?
        • sagis Nikt tutaj nie czuje się tak anonimowo. 31.03.05, 09:02
          reniatoja napisała:

Przez łóżko na szczyty kariery idą tysiące ludzi. Jak to jest, że na forum
          > kobieta spotkały się same szlachetne wyjątki od tej reguły i wszyscy się tak
          > święcie oburzają?
          -------------

Ja Ci powiem, że nigdy bym tego nie zrobiła. Wolę czegoś nie mieć i mieć
          szacunek do siebie.
          Ale, odnośnie innych ludzi i ich szczerości, to tutaj na forum pewnie boją się,
          że jednak zostaną niezaakceptowani i obrzuceni przez innych, a chcą tutuj
          trochę popisać jeszcze.
          Kiedyś widziałam taki program w TV właśnie mówiący o czymś podobnym. O takiej
          wymianie: sex- pieniądze i zapewnienie skończenia studiów, a może też dalszej
          kariery.
          W studiu ludzie mieli opowiedzieć się, jak ma zrobić dziewczyna z filmu.
          Czy zgodzić się na propozycję pewnego starszego i bogatego pana, czy nie?
          W studio telewizyjnym, gdzie ludzie nie byli za bardzo anonimowi większość
          powiedziała, że nie.
          Ale, później zrobiono takie badanie poprzez sms. I tutaj całkowicie anonimowo
          duża większość opowiedziała się, że dziewczyna powinna zgodzić się na
          propozycję tego dobrze sytuowanego pana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka