Dodaj do ulubionych

Prezent dla mamy

01.04.05, 09:58
Czy ktos ma jakiś fajny pomysł na prezent dla mamy? Niedługo ma urodziny a
przez ostatnie kilka lat wyczerpały mi się pomysły. Nie chcę dawać kopertówki,
bo to trochę obciach. Z ubraniem też problem - rozmiar, kolor, etc.
Najchętniej bym znalazł coś w internecie. Czy możecie podsunąć mi jakiś fajny
pomysł i wskazówki, gdzie to można znaleźć?

dzięki za pomoc

bartek
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: może Vamea? nt 01.04.05, 09:59
      • bosinski Re: może Vamea? nt 01.04.05, 10:00
        a co to jest?
        • lena_zet Re: może Vamea? nt 01.04.05, 10:01
          www.female.pl/artykul/272/272.html
    • mamdylemat Re: Prezent dla mamy 01.04.05, 10:00
      perfumy sa zawsze na miejscu,
      polecam tez szale, apaszki. cos drobnego z bizuterii jest tez na miejscu, np.
      broszki.
      • margie mamdylemat:) 01.04.05, 10:05
        tu jestes, lobuzie:)))
        • mamdylemat Re: mamdylemat:) 01.04.05, 10:07
          no jestem, jestem i szukam cie, bo jakas posucha sie tu zrobila. a od wtorku to
          zarrrrrrobiona jestem! wczoraj tak mi skoczyla adrenalina, bo okladkowa sesja,
          nad ktora pracuje od dwoch tygodni o maly wlos sie nie odbyla! ech, zycie...
          jak bylo na wybrzezu?
          • margie Re: mamdylemat:) 01.04.05, 10:09
            no sluchaj, bylo generalnie nudno.... ale wiesz, jak sie jedzie do mamy, ktorej
            sie nie widzialo 2 miesiace, a mam z domu nie wychodzi z powodow zdrowotnych, a
            dodatku jak sie jedzie z psem, ktory czuje same cieczki na okolo i szaleje i w
            dodatku chce do domu zaraz teraz natychmiast, to wiesz:)) ale wypoczelam,
            pojelam pare wazkich decyzji, slonce bylo, plaza, mozre, wiatr:)) Ja czytalam
            gdzies, ze Be. pojechal tam, gdzie ja bylam, wiec z zakupow nici ? Buuuuuu
            • mamdylemat Re: mamdylemat:) 01.04.05, 10:19
              ano pojechal finalizowac swoj projekt do gdyni. i, kurka wodna, od wtorku
              samiusienka jestem... hmm... nie narzekam, bo swoimi sprawami moglam sie zajac!
              no, ale wiesz, jak nie pojade do niego w sobote, to uschne czekajac na niego do
              srody!!!!!!!

hmm... a coz to za wazne decyzje?
              • margie Re: mamdylemat:) 01.04.05, 10:20
                nie, no zrozumiale, z ejedziesz do niego, ja sie pzrelece po sklepach sama,
                moze z Sz ( nie lubie !!!!!). A decyzje dotycza mieszkania w Sopocie, Mamy i
                wogole.. spotkamy sie, to pogadamy. Moze wiec next week, co? Sroda? co my tam
                mamy na liscie?
                • mamdylemat Re: mamdylemat:) 01.04.05, 10:24
                  no ba! te srody to mi juz w krew weszly!!!!! baaaaaardzo chetnie! oj pogadamy
                  se, pogadamy!
                  cholera! kupilam nowa spodnice wczoraj, a mialam juz tego nie robic. no ale
                  rozumiesz, powstrzymac sie nie moglam!!!!!!!
                  • margie Re: mamdylemat:) 01.04.05, 10:27
                    piszy jaka:) ja wczoraj juz bylam w drodze do sklepu, alesmy sie poklocili po
                    drodze, wiec nic z tego nie wyszlo:)) ale dzisiaj mam dentyste o 15 jak wyjde,
                    to sie pzrelece, jakas zara:)) czy cos:)) No i go wywloke jutro na maxa po
                    sklepach:)) Buty i spodnice:)) JUZ!!!
                    • mamdylemat Re: mamdylemat:) 01.04.05, 10:31
                      w mango. hmm... stylizowana deczko na lata 60. we wzorek zielono - turkusowy z
                      delikatna turkusowa tasiemka. cudenko!
                      kurcze, buty bym se tez kupila, ale mojego rozmiaru nie bylo.
                      • margie Re: mamdylemat:) 01.04.05, 10:36
                        jezu, takiej pragne i pozadam!! Ale juz jej nie kupie:((( Jeszcze tylko tego
                        brakowalo, zebysmy sie obie z nie wystroily na srodowe spotkanko:))) TWOJEGO
                        rozmaru nie bylo?! ja to mam problem, 41:(((
      • zulcia_z Re: Prezent dla mamy 01.04.05, 10:07
        bizuteria - bardzo dobry pomysl. Kobiety zawsze ciesza sie z takich drobiazgow.
        Ostatnio odwiedzilam strone galerii: <enter> www.nazimek.com </enter>, są tam
        ciekawe rzeczy, wszystko ręcznie robione, mamie może sie spodobać.
        Mozna zamawiac przez net, w dodatku mozesz zamowic cos na specjalne zycznie.
        Dobra ksiazka (jesli wiesz, co mama lubi) to tez dobry prezent. Ale oprocz
        prezentu, mozna mame zabrac na kolacje w jakies fajne miejsce, na pewno byloby
        jej milo.
        Z
        • bosinski Re: Prezent dla mamy 01.04.05, 11:37
          czy chodzi Ci o :

www.nazimek.com
          ?
          o co chodzi z tymi enterami?

strona się nie wyświetla :-( albo ja coś mam nie tak z prezglądarką

• zulcia_z Re: Prezent dla mamy 01.04.05, 12:16
            tak, chodzi o www.nazimek.com , zawsze mam problem z tym, zeby link byl
            ladnie umieszczony.., moze teraz sie udalo?
            Strasznie podobaja mi sie naszyjniki: www.nazimek.com/galeria/index.php?
            pageType=folder&currDir=./na%20szyje , szkoda, ze nie obchodze jeszcze Dnia
            Mamy :)))
    • bzz_bzz Re: Prezent dla mamy 01.04.05, 10:02
      Może wnuczka? :P
      • bosinski Re: Prezent dla mamy 01.04.05, 10:04
        wnuczka, he, he. tak szybko nie dam rady :-)
        może coś z biżuterii? ktoś pisał o broszkach - czy toś jeszcze teraz nosi
        broszki? co się w ogóle nosi z biżuterii?
        • margie broszki 01.04.05, 10:31
          sa teraz super modne. Wejdz na www.stopinska.pl supe rmaja rzeczy, galeria jest
          na Francuskiej pod 26
    • rachela180 Re: Prezent dla mamy 01.04.05, 10:04
      Zawsze się sprawdzaja dobre książki. Co lubi czytać i oglądać?
      • bosinski Re: Prezent dla mamy 01.04.05, 10:13
        książki brzmią dobrze, tylko trochę trudno trafić w gust. w sumie mama czyta
        rózności - Chmielewską, Grocholę, Sowę, jakieś romansidła, sensację ale i Llosę,
        Marqueza czy Irvinga. Coś dobrego możecie polecić?
        • mamdylemat Re: Prezent dla mamy 01.04.05, 10:16
          "przygody damskiego fryzjera" eduardo mendozy. blyskotliwa, lekka i zabawna.
          • bzz_bzz Re: Prezent dla mamy 01.04.05, 10:33
            Albo ten "półbrat", co to bohaterka przecina se język, żeby mieć krew na
            podpasce, bo ją mama z babką sprawdzają...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka