05.04.05, 15:13
Gdzie jest osla lawka???
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: ??? 05.04.05, 15:14
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396
      • sweetsusana Re: ??? 05.04.05, 15:15
        Dziekuje :))
      • boski.zawodowiec lena a ciebie tez tak kasują jak i mnie? 05.04.05, 15:18

• pierozek_monika Re: lena a ciebie tez tak kasują jak i mnie? 05.04.05, 15:20
          chodźcie na razie na oślą ławkę i tyle. Co?
          • pietrek666 Re: lena a ciebie tez tak kasują jak i mnie? 05.04.05, 15:20
            Ale Ośla jest ReadOnly :DDD
          • boski.zawodowiec osla jest oprózniana czesto. 05.04.05, 15:21

• sweetsusana Re: osla jest oprózniana czesto. 05.04.05, 15:22
              a co wy tak czesto osla odwiedzacie? :DDDD
              • boski.zawodowiec od czasu do czasu gdy szukam swojej zguby 05.04.05, 15:23

• sweetsusana Re: od czasu do czasu gdy szukam swojej zguby 05.04.05, 15:23
                  yhy
                  • boski.zawodowiec ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:24
                    jest całkowicie kasowane:(
                    • sweetsusana Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:27
                      ojojoojoj to nawet na osla sie nie nadaje. To co musisz wypisywac? :/
                      • boski.zawodowiec własnie o kobietach pisze, ani wulgarn ani głupie 05.04.05, 15:30
                        poprostu zwyczajnie jak wszyscy pisze
                        • sweetsusana Re: własnie o kobietach pisze, ani wulgarn ani gł 05.04.05, 15:31
                          yhy
                    • pierozek_monika Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:27
                      wrzuciłam na oślą. Jest już.
                      • boski.zawodowiec Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:30
                        a jesli to ty i tak ze mną niechrzesciajnsko postepujesz to jest to naprawde
                        nie miłe.
                        • pierozek_monika Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:31
                          zdjęcie prawdę powie ;)
                          • boski.zawodowiec Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:34
                            a gdzie maas mozna znalesc?
                            • lena_zet Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:36
                              boski.zawodowiec napisał:

> a gdzie maas mozna znalesc?

cóż zaś chcesz?
                              • boski.zawodowiec Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:37
                                no gdzie zdjecie maas mozna znaleść?
                                • pierozek_monika Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:38
                                  czat.gazeta.pl/czat/1,48880,1005687.html
                                  • boski.zawodowiec Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:40
                                    jestes franca niedobra!!!!!!!!!!!!!!! nie lubie cie juz!!!!!!! a lene swoją
                                    przyjaciólke dlaczego kasujesz?!!!!!!
                                    Nie dziwi mnie tez juz ze z forum zwierząt mnie wykasowano!!!!
                                    a tak na marginesie to troszeczke nie podobna ta osoba do ciebie.
                                    • lena_zet Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:41
                                      boski, chcesz w pysk?
                                      • boski.zawodowiec Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:42
                                        tak mnie lubiłas i tak sie zmeiniłas w jednej chwili? boze a ja sie tak dałem:
                                        (((((((((
                                        • lena_zet Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:44
                                          sory, ale to ty wyzywasz pierożka nie kto inny.A poza tym gdzie napisałam, że
                                          cię nie lubię?
                                          • boski.zawodowiec Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:48
                                            dowdem na to jest podejscie do mojej osoby na tym forum! mario2 mnie wyzywa ile
                                            wlezi i zadna kara go nie spotyka a mnie?
                                            Nie łądnie sie zachowałyście:(
                                            • pierozek_monika Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:49
                                              ale zauważyłes chyba że bana dostał.......
                                              • boski.zawodowiec Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:50
                                                jak dostał skoro dzisiaj tutaj pisał?
                                                • pierozek_monika Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:54
                                                  Bo to jest tak, że jak zamkniesz konto, to jest za 3 miesiące wolne.
                                                  To nie był mario2 ten, którego znamy
                                                  • boski.zawodowiec Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:58
                                                    i akurat jakis nowy człowiek o takim nicku trafił na to forum:)))) pierozek:))))
                                                    nie rozumiem jednego skoro masz sny zwiazane ze mną(prawdziwy to który był
                                                    najmłodszy na tych fotkach) to dlaczego mnie z taką pasją kasujesz?
                                                  • pierozek_monika Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:59
                                                    muszę jeszcze dać parę banów, potem Ci wyjaśnię :))))
                                                  • boski.zawodowiec Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 16:02
                                                    banem mnie chcesz potraktować?
                                                  • pierozek_monika Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 16:04
                                                    nieeee ale innych
                                                  • boski.zawodowiec Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 16:04
                                                    np. kogo?:)
                                            • lena_zet Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:50
                                              > Nie łądnie sie zachowałyście:(

przesadzasz.Jakżeś sztywniak i nie znasz się na żartach to twoja broszka.
                                              • boski.zawodowiec Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:51
                                                zarty zartami i pozatym pisze to w tonie zartujacym wszystko:))) mozna by rzeć
                                                zartujac sie wypłakuje i zale za to co mnie spotkało:(
                                                • lena_zet Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:53
                                                  oj nie, nie.Jakbym dała buźki czyli :)))) to każdy by wiedział, że żartuję.A
                                                  jak nie daję to tylko "wybrańcy" się nie obrażają, ponieważ potrafią się
                                                  zorientować.Przykładem jest stary wyjadacz-poniżej.
                                                  • boski.zawodowiec Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:55
                                                    Swoja droga smieszy mnie to podejscie do mojej osoby i nawet sie juz smieje z
                                                    tego kasowania mnie:)
                                                    dowodem moze byc moja wypwoeidz u starego wyjadacza, poprostu to niezła kuracja
                                                    leczenia nałogu forumowego
                                                  • lena_zet Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:56
                                                    cieszę się, że wreszcie się zrozumieliśmy :)
                                                  • boski.zawodowiec Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:59
                                                    ale z drugiej strony ja bym tak w stosunku do was nie postąpił bo sadziłbym ze
                                                    wam bedzie przykro z tego powodu ze np. taka sagis moze pisac do woli a wy nie.
                                                  • lena_zet Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 16:00
                                                    boski.zawodowiec napisał:

> ale z drugiej strony ja bym tak w stosunku do was nie postąpił bo sadziłbym
                                                    ze
                                                    > wam bedzie przykro z tego powodu ze np. taka sagis moze pisac do woli a wy
                                                    nie.

ale o co ci teraz chodzi bo nie rozumiem.Czekam na wytłumaczenie.
                                                  • boski.zawodowiec re lena 05.04.05, 16:03
                                                    no o to ze moje wątki lecą natychmiastowo do kosza a innych nie.
                                                  • pierozek_monika Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 16:01
                                                    próbowałam dac bana Sagis, ale okazuje się że ma znajomości w Agorze
                                                    przerastające moje skromne możliwości
                                                  • boski.zawodowiec re pierozek 05.04.05, 16:04
                                                    to po znajomosciach mozna siedziec a bez nich nie? i dali ci reprymende ze ją
                                                    chcesz skasowac?
                                    • pierozek_monika Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:42
                                      a wszystkich was pokasuję i po kłopocie. Będzie tu pusto - to się bedzie fajnie
                                      moderowało :P
                                      • boski.zawodowiec Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:44
                                        a ja zem cie wychwalał i taka mnie nagroda spotkała:(( ale cosik mi tu nie gra
                                        jakim cudem jestescie na sląsku skoro portal działa w warszawie?
                                        • pierozek_monika Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:46
                                          a bo do administrowania przecież wystarczy polączenie witrualne, co Ty!
                                          • boski.zawodowiec Re: ale moje i tak nawet na osla nie trafia 05.04.05, 15:49
                                            no tak ale chyba przeciez też trzeba czasu na to i za darmo sie nikomu nie chce
                                            tego robić a wiec płatne to twoje zajecie czy moze to jakies hobby?
        • istna Re: lena a ciebie tez tak kasują jak i mnie? 05.04.05, 15:20
          A gdzie ciebie biedaku tak kasują, żeś się aż prześladowany poczuł?
          • boski.zawodowiec przeciez wszystko leci po 1-2 minutach 05.04.05, 15:22
            nawet ie ma sznasy przeczytac bo kasuja mnie a i nawet nie na ośla a całkowicie!
            • istna Re: przeciez wszystko leci po 1-2 minutach 05.04.05, 15:26
              To co ty tam pisałeś?!
              • sweetsusana Re: przeciez wszystko leci po 1-2 minutach 05.04.05, 15:29
                A JA Jutro wracam do Polski- nareszcie
                yhy
                • istna Re: przeciez wszystko leci po 1-2 minutach 05.04.05, 15:33
                  sweetsusana napisała:

> A JA Jutro wracam do Polski- nareszcie
                  > yhy

Yyy, no, dobrze, cieszymy się, tylko to a propos czego?:)
                  • sweetsusana Re: przeciez wszystko leci po 1-2 minutach 05.04.05, 15:34
                    a musialam sie pochwalic bom taka steskniona
                    • istna Re: przeciez wszystko leci po 1-2 minutach 05.04.05, 15:38
                      Acha:) Myślałam, że to jakaś zakamuflowana aluzja do nie wiem czego:)
                      • sweetsusana Re: przeciez wszystko leci po 1-2 minutach 05.04.05, 15:39
                        heheh
              • boski.zawodowiec wałsnie nic a nic!! czesto zwykłe o kobietach 05.04.05, 15:31
                teksty
                • istna Stare dobre pitu pitu?:))) 05.04.05, 15:32
                  • boski.zawodowiec a nawet to nie pitu pitu , ambitniejsze watki 05.04.05, 15:34
                    a i tak kasują.
                    • istna Re: a nawet to nie pitu pitu , ambitniejsze watki 05.04.05, 15:37
                      No to trudno, przerzuć się na pisanie na tym swoim forum dziewic:)
                      • boski.zawodowiec Re: a nawet to nie pitu pitu , ambitniejsze watki 05.04.05, 15:38
                        cieszy cie to ze mnie kasują?
                        • istna Boże, aleś ty zaszczuty! Nie, choć prawdę mówiąc 05.04.05, 15:39
                          jest mi to obojętne...
                          • boski.zawodowiec Re: Boże, aleś ty zaszczuty! Nie, choć prawdę mów 05.04.05, 15:40
                            dobra obrazam sie na cibie!
                            • istna Re: Boże, aleś ty zaszczuty! Nie, choć prawdę mów 05.04.05, 15:42
                              Oh mon dieu! Janie, sole!
        • lena_zet Re: boski 05.04.05, 15:20
          ja jestem maas, więc sama siebie kasować nie będę, bez przesady!
          • boski.zawodowiec to dlaczego mnie kasujesz? 05.04.05, 15:21

• lena_zet Re: to dlaczego mnie kasujesz? 05.04.05, 15:22
              sory, ale i pierożkowa i wyjadacz i trzydziecha i beatach ciskają na kosz.Niech
              przestaną, to ja przestanę usuwać.
              • boski.zawodowiec to niech se ciskaja komunisty jedne 05.04.05, 15:22

• starywyjadacz TO TY NACISKASZ!!!!!!!!!! 05.04.05, 15:24
                • wietka Re: TO TY NACISKASZ!!!!!!!!!! 05.04.05, 15:25
                  nie marudzic! na oślej są fajne wątki ;)
                • lena_zet Re: TO TY NACISKASZ!!!!!!!!!! 05.04.05, 15:25
                  ej, weź nie ściemniaj, ok?Bo pokażę wszystkim twoje ip!
                  • starywyjadacz Re: TO TY NACISKASZ!!!!!!!!!! 05.04.05, 15:26
                    > ej, weź nie ściemniaj, ok?Bo pokażę wszystkim twoje ip!

dobrze- juz jestem grzeczny
                • pierozek_monika maas jestem ja!!!! Zdjęcie nie kłamie 05.04.05, 15:26
                  przypatrzcie się dobrze
                  A klikacie na kosza wszyscy bez wyjątku!
                  • sweetsusana Re: maas jestem ja!!!! Zdjęcie nie kłamie 05.04.05, 15:28
                    pierozek_monika napisała:

> przypatrzcie się dobrze
                    > A klikacie na kosza wszyscy bez wyjątku!

JA NIE
                    • pierozek_monika Re: maas jestem ja!!!! Zdjęcie nie kłamie 05.04.05, 15:29
                      mam udowodić?
                      ;)
                      • sweetsusana Re: maas jestem ja!!!! Zdjęcie nie kłamie 05.04.05, 15:32
                        nic mi nie udowodnisz hihiihh
                        • pierozek_monika Re: maas jestem ja!!!! Zdjęcie nie kłamie 05.04.05, 15:47
                          wiesz co? Dooobra. Będę cię kryć.
                          • sweetsusana Re: maas jestem ja!!!! Zdjęcie nie kłamie 05.04.05, 15:49
                            ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka