Dodaj do ulubionych

Sprzedam lub pozycze...

IP: *.ewave.at 21.06.02, 13:18
swojego chlopa komukolwiek na wakacje.Za doplata za stargane nerwy.Tez chce
miec urlop!
Obserwuj wątek
    • tuli_pan Re: Sprzedam lub pozycze... 21.06.02, 13:20
      Gość portalu: Vika napisał(a):

> swojego chlopa komukolwiek na wakacje.Za doplata za stargane nerwy.Tez chce
      > miec urlop!

ok, niech chodzi za mnie do pracy a ja pojade do ciebie
      • sfizofremia Re: Sprzedam lub pozycze... 21.06.02, 13:31
        Vika, a czy twoj chlop to marianek, moze ? ::)
        • Gość: Vika Re: Sprzedam lub pozycze... IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:00
          sfizofremia napisał(a):

> Vika, a czy twoj chlop to marianek, moze ? ::)
          Marianek jest moja wielka moja miloscia-platoniczna.Nie szarga sie swietosci!!!
          • sfizofremia Re: Sprzedam lub pozycze... 21.06.02, 14:04

> sfizofremia napisał(a):
            >
            > > Vika, a czy twoj chlop to marianek, moze ? ::)
            > Marianek jest moja wielka moja miloscia-platoniczna.Nie szarga sie swietosci!!
            > !

obawiam sieu, ze nie mialabys u niego duzych szans, bo on raczej gustuje jak sam
            powiedzial ' w chlopczykach z Radzymina'...
            • Gość: Vika Re: Sprzedam lub pozycze... IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:06
              sfizofremia napisał(a):

> Gość portalu: Vika napisał(a):
              >
              > > sfizofremia napisał(a):
              > >
              > > > Vika, a czy twoj chlop to marianek, moze ? ::)
              > > Marianek jest moja wielka moja miloscia-platoniczna.Nie szarga sie swieto
              > sci!!
              > > !
              >
              >
              > obawiam sieu, ze nie mialabys u niego duzych szans, bo on raczej gustuje jak sa
              > m
              > powiedzial ' w chlopczykach z Radzymina'...
              LECE DO MARYSIA NA SKARGE!!!Co to za glupie pomysly jakies!!!

• sfizofremia Re: Sprzedam lub pozycze... 21.06.02, 18:17

> LECE DO MARYSIA NA SKARGE!!!Co to za glupie pomysly jakies!!!
                >

hehe, ja ci mowie - on sa m to potwierdzil, nawet mnie poinformaowal, ze ja bym
                nie miala szans u tego jego chlopczyka z Radzymina... ale coz... ja chyba nie
                jestem taka doskonala jak Marianek...

• Gość: Vika Re: Sprzedam lub pozycze... IP: *.ewave.at 21.06.02, 13:41
        tuli_pan napisał(a):

>
        > > swojego chlopa komukolwiek na wakacje.Za doplata za stargane nerwy.Tez chc
        > e
        > > miec urlop!
        >
        > ok, niech chodzi za mnie do pracy a ja pojade do ciebie
        ZALATWIONE!!!:)))HURRRA!

• tuli_pan Re: Sprzedam lub pozycze... 21.06.02, 13:57

> tuli_pan napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Vika napisał(a):
          > >
          > > > swojego chlopa komukolwiek na wakacje.Za doplata za stargane nerwy.Te
          > z chc
          > > e
          > > > miec urlop!
          > >
          > > ok, niech chodzi za mnie do pracy a ja pojade do ciebie
          > ZALATWIONE!!!:)))HURRRA!
          >
          >

facet po pracy moze chodzic nad morze na piwo a ja pomieszkam sobie z toba
          • Gość: Vika Re: Sprzedam lub pozycze... IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:09
            tuli_pan napisał(a):

>
            > > tuli_pan napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: Vika napisał(a):
            > > >
            > > > > swojego chlopa komukolwiek na wakacje.Za doplata za stargane ner
            > wy.Te
            > > z chc
            > > > e
            > > > > miec urlop!
            > > >
            > > > ok, niech chodzi za mnie do pracy a ja pojade do ciebie
            > > ZALATWIONE!!!:)))HURRRA!
            > >
            > >
            >
            > facet po pracy moze chodzic nad morze na piwo a ja pomieszkam sobie z toba
            A MY NA MESKIE DZIWKI.A ON DO ROBOTY!!!A MY URZNIEMY SIE NIEMORALNIE WODKA!A ON
            NIECH HARUJE!Dobrze mu tak:))))

• tuli_pan Re: Sprzedam lub pozycze... 21.06.02, 14:18

> tuli_pan napisał(a):
              >
              > >
              > > > tuli_pan napisał(a):
              > > >
              > > > > Gość portalu: Vika napisał(a):
              > > > >
              > > > > > swojego chlopa komukolwiek na wakacje.Za doplata za stargan
              > e ner
              > > wy.Te
              > > > z chc
              > > > > e
              > > > > > miec urlop!
              > > > >
              > > > > ok, niech chodzi za mnie do pracy a ja pojade do ciebie
              > > > ZALATWIONE!!!:)))HURRRA!
              > > >
              > > >
              > >
              > > facet po pracy moze chodzic nad morze na piwo a ja pomieszkam sobie z toba
              > A MY NA MESKIE DZIWKI.A ON DO ROBOTY!!!A MY URZNIEMY SIE NIEMORALNIE WODKA!A ON
              >
              > NIECH HARUJE!Dobrze mu tak:))))
              >

ja Vika jestem facet, wiec na na meskie dziwki nie chodze............

• Gość: Vika Re: Sprzedam lub pozycze... IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:28
                tuli_pan napisał(a):

>
                > > tuli_pan napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: Vika napisał(a):
                > > >
                > > > > tuli_pan napisał(a):
                > > > >
                >
                > ja Vika jestem facet, wiec na na meskie dziwki nie chodze............
                >
                To wspaniale!!!!!!Zaoszczedzimy na dziwkach obu plci.I sie nie nachodzimy...same
                plusy:)))))

• tuli_pan Re: Sprzedam lub pozycze... 21.06.02, 14:31

> To wspaniale!!!!!!Zaoszczedzimy na dziwkach obu plci.I sie nie nachodzimy...sam
                  > e
                  > plusy:)))))
                  >
                  no nie nachodzimy sie ale to nie oznacza, ze i tak nie spalimy kalorii..:)
                  • Gość: Vika Re: Sprzedam lub pozycze... IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:43
                    tuli_pan napisał(a):

>
                    > > To wspaniale!!!!!!Zaoszczedzimy na dziwkach obu plci.I sie nie nachodzimy.
                    > ..sam
                    > > e
                    > > plusy:)))))
                    > >
                    > no nie nachodzimy sie ale to nie oznacza, ze i tak nie spalimy kalorii..:)
                    I o to wlasnie chodzi...niektorym do twarzy z porozem...

• sloggi Re: Sprzedam lub pozycze... 21.06.02, 14:02
          Jak jest dobry w te klocki - to pomyślę :)
          • Gość: Vika Re: Sprzedam lub pozycze... IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:05
            Dobry,ale kochanek leprzy!
            • Gość: Asia Re: Sprzedam lub pozycze... IP: 2.2.STABLE* / 212.244.59.* 21.06.02, 14:13
              może się zamienimy? Bo ja swojego też mam chwilowo dość.
              • Gość: Pola To ja dorzuce swojego n/t :-))))))))))) IP: *.extern.kun.nl 21.06.02, 14:33

• Gość: Vika Re: To ja dorzuce swojego n/t :-))))))))))) IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:46
                  To moze ich sprzedac hurtem???????
                • Gość: renia ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 21.06.02, 14:51
                  ....zaglowki z jednym panem bardzo milym :)))
                  • Gość: Vika Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:58
                    Gość portalu: renia napisał(a):

> ....zaglowki z jednym panem bardzo milym :)))
                    MARZYCIELKO!!!Kto ci odda zaglowke?!Bo pana,nawet milego ,jak sie znudzi,zawsze
                    mozna utopic albo ooddac zonie....
                    • Gość: Slawek Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 15:02

> Gość portalu: renia napisał(a):
                      >
                      > > ....zaglowki z jednym panem bardzo milym :)))
                      > MARZYCIELKO!!!Kto ci odda zaglowke?!Bo pana,nawet milego ,jak sie znudzi,zawsze
                      >
                      > mozna utopic albo ooddac zonie....

Vika, znam tego pana od zaglowki, nie utopi Reni,mozesz zaufac :)
                      • Gość: renia Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 21.06.02, 15:03
                        Gość portalu: Slawek napisał(a):

>
                        > > Gość portalu: renia napisał(a):
                        > >
                        > > > ....zaglowki z jednym panem bardzo milym :)))
                        > > MARZYCIELKO!!!Kto ci odda zaglowke?!Bo pana,nawet milego ,jak sie znudzi,z
                        > awsze
                        > >
                        > > mozna utopic albo ooddac zonie....
                        >
                        >
                        > Vika, znam tego pana od zaglowki, nie utopi Reni,mozesz zaufac :)

Slawek ciiiiiiiiiii :))))))
                      • Gość: Vika Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.ewave.at 21.06.02, 15:04
                        To nie Renie chce utopic.Tylko tego pana i to pozniej troszke.Jak sie znudzi
                        dopiero:)
                        • Gość: renia Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 21.06.02, 15:05

> To nie Renie chce utopic.Tylko tego pana i to pozniej troszke.Jak sie znudzi
                          > dopiero:)

Vika, TEGO akurat faceta to bym nie utopila, nie sdze, zeby mi az tak podpadl w
                          ciagu dwoch tygodni na zaglowce, ja ugodowa jestem. :)
                          • Gość: Vika Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.ewave.at 21.06.02, 15:11
                            Ale nie badz za bardzo.mnie sie tam nudzi kazdy wczesniej czy
                            pozniej...Najczesciej wtedy jak chce z romantycznej narzeczonej zrobic ze mnie
                            personel obslugowy...Nooooo-to wtedy won!!!
                            • Gość: Slawek Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 15:35

> Ale nie badz za bardzo.mnie sie tam nudzi kazdy wczesniej czy
                              > pozniej...Najczesciej wtedy jak chce z romantycznej narzeczonej zrobic ze mnie
                              > personel obslugowy...Nooooo-to wtedy won!!!

Vika, za takie pyskowanie to bym Cię pod kilem przeciągnął, albo kazał urochomić
                              korbą dwucylindrowego volvo penta ...
                              • Gość: renia Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 21.06.02, 15:38

>
                                > > Ale nie badz za bardzo.mnie sie tam nudzi kazdy wczesniej czy
                                > > pozniej...Najczesciej wtedy jak chce z romantycznej narzeczonej zrobic ze
                                > mnie
                                > > personel obslugowy...Nooooo-to wtedy won!!!
                                >
                                > Vika, za takie pyskowanie to bym Cię pod kilem przeciągnął, albo kazał urochomi
                                > ć
                                > korbą dwucylindrowego volvo penta ...

Slawek jakas pilna robote miales slyszalam, a na forumach siedzisz i na gg
                                tez :)))
                                • Gość: Slawek renia sie domaga... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 18:46
                                  Gość portalu: renia napisał(a):

>
                                  > Slawek jakas pilna robote miales slyszalam, a na forumach siedzisz i na gg
                                  > tez :)))

mam jej od poniedzialku trzy razy tyle, pieniadze beda rozumiesz, tak to mnie
                                  rajcuje ze nie moge spokojnie wysiedziec. A mam taki zapieprz, ze nie nadazam
                                  taczek zaladowac. A Ty sie ciesz tylko, bo zagloweczka nabiera ksztaltu, ty
                                  zalatw baby sitter, a ja zajme sie reszta.pzdr, i nie scigaj mnie po gg, taraz
                                  laski wyrywam :))
                              • Gość: Vika Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.ewave.at 21.06.02, 15:49

>
                                > > Ale nie badz za bardzo.mnie sie tam nudzi kazdy wczesniej czy
                                > > pozniej...Najczesciej wtedy jak chce z romantycznej narzeczonej zrobic ze
                                > mnie
                                > > personel obslugowy...Nooooo-to wtedy won!!!
                                >
                                > Vika, za takie pyskowanie to bym Cię pod kilem przeciągnął, albo kazał urochomi
                                > ć
                                > korbą dwucylindrowego volvo penta ...

Slawus,opanuj sie!Ty nie jestes moim mezczyzna.Niech sie z Toba Renia meczy jak
                                tak lubi.Ale jak z niej bedzesz chcial zrobic sobie ten personel obslugowy to
                                biada Ci!!!!Polece jej na pomoc do tej Grecji.Pamietaj!
                                • Gość: renia Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 21.06.02, 15:53

> Gość portalu: Slawek napisał(a):
                                  >
                                  > >
                                  > > > Ale nie badz za bardzo.mnie sie tam nudzi kazdy wczesniej czy
                                  > > > pozniej...Najczesciej wtedy jak chce z romantycznej narzeczonej zrobi
                                  > c ze
                                  > > mnie
                                  > > > personel obslugowy...Nooooo-to wtedy won!!!
                                  > >
                                  > > Vika, za takie pyskowanie to bym Cię pod kilem przeciągnął, albo kazał uro
                                  > chomi
                                  > > ć
                                  > > korbą dwucylindrowego volvo penta ...
                                  >
                                  > Slawus,opanuj sie!Ty nie jestes moim mezczyzna.Niech sie z Toba Renia meczy jak
                                  >
                                  > tak lubi.Ale jak z niej bedzesz chcial zrobic sobie ten personel obslugowy to
                                  > biada Ci!!!!Polece jej na pomoc do tej Grecji.Pamietaj!

Vika to nie bedzie w grecji, on wymyslil ze chorwacja bedzie lepsza. Personel
                                  obslugowy to ja jestem w domu i slawkowi nawet niech sie nie marzy, moge co
                                  najwyzej wody podac przy konaniu, ot co :)))
                                  • Gość: Vika Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.ewave.at 21.06.02, 18:42
                                    No to w porzadku.Jak kocha to o zadnej obsludze mowy byc nie moze.Taki facet to
                                    skarb.W Chorwacji nawet.A swoja droga jade na wakacje do Salonik.Na tydzien.W
                                    tajemnicy ci powiem,ze urywam sie z pierwowzorem pana Mareczka.Zycie jest
                                    piekne a rozwod blisko...Troche sie boje,bo ja nie wiem czy ten to bedzie
                                    napewno ten...Mam czas to sie zastanowie.
                                    • Gość: renia Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 21.06.02, 18:45

> No to w porzadku.Jak kocha to o zadnej obsludze mowy byc nie moze.Taki facet to
                                      >
                                      > skarb.W Chorwacji nawet.A swoja droga jade na wakacje do Salonik.Na tydzien.W
                                      > tajemnicy ci powiem,ze urywam sie z pierwowzorem pana Mareczka.Zycie jest
                                      > piekne a rozwod blisko...Troche sie boje,bo ja nie wiem czy ten to bedzie
                                      > napewno ten...Mam czas to sie zastanowie.

Vika, o zadnej milosci nie ma mowy i w ogole to wszystko zarty (niestety). Jakbys
                                      zajechala do Aten to odezwij sie, stawiam najlepsza kawe jaka znajdziemy, a jesli
                                      nie to i tak udanych wakacji w Salonikach, pzdrw, r
                                • Gość: Slawek Vika sobie grabi... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 18:51

> Slawus,opanuj sie!Ty nie jestes moim mezczyzna.Niech sie z Toba Renia meczy jak
                                  >
                                  > tak lubi.Ale jak z niej bedzesz chcial zrobic sobie ten personel obslugowy to
                                  > biada Ci!!!!Polece jej na pomoc do tej Grecji.Pamietaj!

Vika, chyba masz wysokie mniemanie o sobie, haha. Prawdziwy żeglarz nie
                                  potrzebuje kobiety na jachcie, co najwyżej w porcie, ale wtedy nie ma się dużych
                                  wymagań. Takie babska jak Ty, to nikomu na morzu są niepotrzebne. Potrafię zaszyć
                                  żagle lepiej od Ciebie, gotuję też lepiej niż Ty, zwłaszcza w przechyle na fali.
                                  Do zmywanie byś się może i nadała, ale to też trzeba umieć żeby słodką wodę
                                  oszczędzać.
                                  Vika - nikt cię nie zaprasza, kobieta na morzu to zbędny balast i wiecej żarcia
                                  do zabrania. A zobaczysz Renię i tak zabierę, zaopiekowałabys sie jej dzieciakami
                                  na dwa tygodnie, to byś się chociaż do czegoś przydała, a nie tak tylko pyskujesz
                                  na tym forum. pa.
                                  • Gość: Vika Re: Podzwonne po Slawku... IP: *.ewave.at 21.06.02, 18:57
                                    BUUUUUUUUUUU:((((((A ja go tak kochalam:((((((((((((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka