Gość: Vika IP: *.ewave.at 21.06.02, 13:18 swojego chlopa komukolwiek na wakacje.Za doplata za stargane nerwy.Tez chce miec urlop! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuli_pan Re: Sprzedam lub pozycze... 21.06.02, 13:20 Gość portalu: Vika napisał(a): > swojego chlopa komukolwiek na wakacje.Za doplata za stargane nerwy.Tez chce > miec urlop! ok, niech chodzi za mnie do pracy a ja pojade do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: Sprzedam lub pozycze... 21.06.02, 13:31 Vika, a czy twoj chlop to marianek, moze ? ::) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sprzedam lub pozycze... IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:00 sfizofremia napisał(a): > Vika, a czy twoj chlop to marianek, moze ? ::) Marianek jest moja wielka moja miloscia-platoniczna.Nie szarga sie swietosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: Sprzedam lub pozycze... 21.06.02, 14:04 Gość portalu: Vika napisał(a): > sfizofremia napisał(a): > > > Vika, a czy twoj chlop to marianek, moze ? ::) > Marianek jest moja wielka moja miloscia-platoniczna.Nie szarga sie swietosci!! > ! obawiam sieu, ze nie mialabys u niego duzych szans, bo on raczej gustuje jak sam powiedzial ' w chlopczykach z Radzymina'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sprzedam lub pozycze... IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:06 sfizofremia napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > sfizofremia napisał(a): > > > > > Vika, a czy twoj chlop to marianek, moze ? ::) > > Marianek jest moja wielka moja miloscia-platoniczna.Nie szarga sie swieto > sci!! > > ! > > > obawiam sieu, ze nie mialabys u niego duzych szans, bo on raczej gustuje jak sa > m > powiedzial ' w chlopczykach z Radzymina'... LECE DO MARYSIA NA SKARGE!!!Co to za glupie pomysly jakies!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: Sprzedam lub pozycze... 21.06.02, 18:17 Gość portalu: Vika napisał(a): > LECE DO MARYSIA NA SKARGE!!!Co to za glupie pomysly jakies!!! > hehe, ja ci mowie - on sa m to potwierdzil, nawet mnie poinformaowal, ze ja bym nie miala szans u tego jego chlopczyka z Radzymina... ale coz... ja chyba nie jestem taka doskonala jak Marianek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sprzedam lub pozycze... IP: *.ewave.at 21.06.02, 13:41 tuli_pan napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > swojego chlopa komukolwiek na wakacje.Za doplata za stargane nerwy.Tez chc > e > > miec urlop! > > ok, niech chodzi za mnie do pracy a ja pojade do ciebie ZALATWIONE!!!:)))HURRRA! Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Sprzedam lub pozycze... 21.06.02, 13:57 Gość portalu: Vika napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > swojego chlopa komukolwiek na wakacje.Za doplata za stargane nerwy.Te > z chc > > e > > > miec urlop! > > > > ok, niech chodzi za mnie do pracy a ja pojade do ciebie > ZALATWIONE!!!:)))HURRRA! > > facet po pracy moze chodzic nad morze na piwo a ja pomieszkam sobie z toba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sprzedam lub pozycze... IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:09 tuli_pan napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > swojego chlopa komukolwiek na wakacje.Za doplata za stargane ner > wy.Te > > z chc > > > e > > > > miec urlop! > > > > > > ok, niech chodzi za mnie do pracy a ja pojade do ciebie > > ZALATWIONE!!!:)))HURRRA! > > > > > > facet po pracy moze chodzic nad morze na piwo a ja pomieszkam sobie z toba A MY NA MESKIE DZIWKI.A ON DO ROBOTY!!!A MY URZNIEMY SIE NIEMORALNIE WODKA!A ON NIECH HARUJE!Dobrze mu tak:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Sprzedam lub pozycze... 21.06.02, 14:18 Gość portalu: Vika napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > > > swojego chlopa komukolwiek na wakacje.Za doplata za stargan > e ner > > wy.Te > > > z chc > > > > e > > > > > miec urlop! > > > > > > > > ok, niech chodzi za mnie do pracy a ja pojade do ciebie > > > ZALATWIONE!!!:)))HURRRA! > > > > > > > > > > facet po pracy moze chodzic nad morze na piwo a ja pomieszkam sobie z toba > A MY NA MESKIE DZIWKI.A ON DO ROBOTY!!!A MY URZNIEMY SIE NIEMORALNIE WODKA!A ON > > NIECH HARUJE!Dobrze mu tak:)))) > ja Vika jestem facet, wiec na na meskie dziwki nie chodze............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sprzedam lub pozycze... IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:28 tuli_pan napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > ja Vika jestem facet, wiec na na meskie dziwki nie chodze............ > To wspaniale!!!!!!Zaoszczedzimy na dziwkach obu plci.I sie nie nachodzimy...same plusy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Sprzedam lub pozycze... 21.06.02, 14:31 Gość portalu: Vika napisał(a): > To wspaniale!!!!!!Zaoszczedzimy na dziwkach obu plci.I sie nie nachodzimy...sam > e > plusy:))))) > no nie nachodzimy sie ale to nie oznacza, ze i tak nie spalimy kalorii..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sprzedam lub pozycze... IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:43 tuli_pan napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > To wspaniale!!!!!!Zaoszczedzimy na dziwkach obu plci.I sie nie nachodzimy. > ..sam > > e > > plusy:))))) > > > no nie nachodzimy sie ale to nie oznacza, ze i tak nie spalimy kalorii..:) I o to wlasnie chodzi...niektorym do twarzy z porozem... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sprzedam lub pozycze... 21.06.02, 14:02 Jak jest dobry w te klocki - to pomyślę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sprzedam lub pozycze... IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:05 Dobry,ale kochanek leprzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Sprzedam lub pozycze... IP: 2.2.STABLE* / 212.244.59.* 21.06.02, 14:13 może się zamienimy? Bo ja swojego też mam chwilowo dość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola To ja dorzuce swojego n/t :-))))))))))) IP: *.extern.kun.nl 21.06.02, 14:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: To ja dorzuce swojego n/t :-))))))))))) IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:46 To moze ich sprzedac hurtem??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 21.06.02, 14:51 ....zaglowki z jednym panem bardzo milym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:58 Gość portalu: renia napisał(a): > ....zaglowki z jednym panem bardzo milym :))) MARZYCIELKO!!!Kto ci odda zaglowke?!Bo pana,nawet milego ,jak sie znudzi,zawsze mozna utopic albo ooddac zonie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 15:02 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: renia napisał(a): > > > ....zaglowki z jednym panem bardzo milym :))) > MARZYCIELKO!!!Kto ci odda zaglowke?!Bo pana,nawet milego ,jak sie znudzi,zawsze > > mozna utopic albo ooddac zonie.... Vika, znam tego pana od zaglowki, nie utopi Reni,mozesz zaufac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 21.06.02, 15:03 Gość portalu: Slawek napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Gość portalu: renia napisał(a): > > > > > ....zaglowki z jednym panem bardzo milym :))) > > MARZYCIELKO!!!Kto ci odda zaglowke?!Bo pana,nawet milego ,jak sie znudzi,z > awsze > > > > mozna utopic albo ooddac zonie.... > > > Vika, znam tego pana od zaglowki, nie utopi Reni,mozesz zaufac :) Slawek ciiiiiiiiiii :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.ewave.at 21.06.02, 15:04 To nie Renie chce utopic.Tylko tego pana i to pozniej troszke.Jak sie znudzi dopiero:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 21.06.02, 15:05 Gość portalu: Vika napisał(a): > To nie Renie chce utopic.Tylko tego pana i to pozniej troszke.Jak sie znudzi > dopiero:) Vika, TEGO akurat faceta to bym nie utopila, nie sdze, zeby mi az tak podpadl w ciagu dwoch tygodni na zaglowce, ja ugodowa jestem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.ewave.at 21.06.02, 15:11 Ale nie badz za bardzo.mnie sie tam nudzi kazdy wczesniej czy pozniej...Najczesciej wtedy jak chce z romantycznej narzeczonej zrobic ze mnie personel obslugowy...Nooooo-to wtedy won!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 15:35 Gość portalu: Vika napisał(a): > Ale nie badz za bardzo.mnie sie tam nudzi kazdy wczesniej czy > pozniej...Najczesciej wtedy jak chce z romantycznej narzeczonej zrobic ze mnie > personel obslugowy...Nooooo-to wtedy won!!! Vika, za takie pyskowanie to bym Cię pod kilem przeciągnął, albo kazał urochomić korbą dwucylindrowego volvo penta ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 21.06.02, 15:38 Gość portalu: Slawek napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Ale nie badz za bardzo.mnie sie tam nudzi kazdy wczesniej czy > > pozniej...Najczesciej wtedy jak chce z romantycznej narzeczonej zrobic ze > mnie > > personel obslugowy...Nooooo-to wtedy won!!! > > Vika, za takie pyskowanie to bym Cię pod kilem przeciągnął, albo kazał urochomi > ć > korbą dwucylindrowego volvo penta ... Slawek jakas pilna robote miales slyszalam, a na forumach siedzisz i na gg tez :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek renia sie domaga... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 18:46 Gość portalu: renia napisał(a): > > Slawek jakas pilna robote miales slyszalam, a na forumach siedzisz i na gg > tez :))) mam jej od poniedzialku trzy razy tyle, pieniadze beda rozumiesz, tak to mnie rajcuje ze nie moge spokojnie wysiedziec. A mam taki zapieprz, ze nie nadazam taczek zaladowac. A Ty sie ciesz tylko, bo zagloweczka nabiera ksztaltu, ty zalatw baby sitter, a ja zajme sie reszta.pzdr, i nie scigaj mnie po gg, taraz laski wyrywam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.ewave.at 21.06.02, 15:49 Gość portalu: Slawek napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Ale nie badz za bardzo.mnie sie tam nudzi kazdy wczesniej czy > > pozniej...Najczesciej wtedy jak chce z romantycznej narzeczonej zrobic ze > mnie > > personel obslugowy...Nooooo-to wtedy won!!! > > Vika, za takie pyskowanie to bym Cię pod kilem przeciągnął, albo kazał urochomi > ć > korbą dwucylindrowego volvo penta ... Slawus,opanuj sie!Ty nie jestes moim mezczyzna.Niech sie z Toba Renia meczy jak tak lubi.Ale jak z niej bedzesz chcial zrobic sobie ten personel obslugowy to biada Ci!!!!Polece jej na pomoc do tej Grecji.Pamietaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 21.06.02, 15:53 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: Slawek napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > Ale nie badz za bardzo.mnie sie tam nudzi kazdy wczesniej czy > > > pozniej...Najczesciej wtedy jak chce z romantycznej narzeczonej zrobi > c ze > > mnie > > > personel obslugowy...Nooooo-to wtedy won!!! > > > > Vika, za takie pyskowanie to bym Cię pod kilem przeciągnął, albo kazał uro > chomi > > ć > > korbą dwucylindrowego volvo penta ... > > Slawus,opanuj sie!Ty nie jestes moim mezczyzna.Niech sie z Toba Renia meczy jak > > tak lubi.Ale jak z niej bedzesz chcial zrobic sobie ten personel obslugowy to > biada Ci!!!!Polece jej na pomoc do tej Grecji.Pamietaj! Vika to nie bedzie w grecji, on wymyslil ze chorwacja bedzie lepsza. Personel obslugowy to ja jestem w domu i slawkowi nawet niech sie nie marzy, moge co najwyzej wody podac przy konaniu, ot co :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.ewave.at 21.06.02, 18:42 No to w porzadku.Jak kocha to o zadnej obsludze mowy byc nie moze.Taki facet to skarb.W Chorwacji nawet.A swoja droga jade na wakacje do Salonik.Na tydzien.W tajemnicy ci powiem,ze urywam sie z pierwowzorem pana Mareczka.Zycie jest piekne a rozwod blisko...Troche sie boje,bo ja nie wiem czy ten to bedzie napewno ten...Mam czas to sie zastanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: ja swojego tez dam wzamian za ... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 21.06.02, 18:45 Gość portalu: Vika napisał(a): > No to w porzadku.Jak kocha to o zadnej obsludze mowy byc nie moze.Taki facet to > > skarb.W Chorwacji nawet.A swoja droga jade na wakacje do Salonik.Na tydzien.W > tajemnicy ci powiem,ze urywam sie z pierwowzorem pana Mareczka.Zycie jest > piekne a rozwod blisko...Troche sie boje,bo ja nie wiem czy ten to bedzie > napewno ten...Mam czas to sie zastanowie. Vika, o zadnej milosci nie ma mowy i w ogole to wszystko zarty (niestety). Jakbys zajechala do Aten to odezwij sie, stawiam najlepsza kawe jaka znajdziemy, a jesli nie to i tak udanych wakacji w Salonikach, pzdrw, r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Vika sobie grabi... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 18:51 Gość portalu: Vika napisał(a): > Slawus,opanuj sie!Ty nie jestes moim mezczyzna.Niech sie z Toba Renia meczy jak > > tak lubi.Ale jak z niej bedzesz chcial zrobic sobie ten personel obslugowy to > biada Ci!!!!Polece jej na pomoc do tej Grecji.Pamietaj! Vika, chyba masz wysokie mniemanie o sobie, haha. Prawdziwy żeglarz nie potrzebuje kobiety na jachcie, co najwyżej w porcie, ale wtedy nie ma się dużych wymagań. Takie babska jak Ty, to nikomu na morzu są niepotrzebne. Potrafię zaszyć żagle lepiej od Ciebie, gotuję też lepiej niż Ty, zwłaszcza w przechyle na fali. Do zmywanie byś się może i nadała, ale to też trzeba umieć żeby słodką wodę oszczędzać. Vika - nikt cię nie zaprasza, kobieta na morzu to zbędny balast i wiecej żarcia do zabrania. A zobaczysz Renię i tak zabierę, zaopiekowałabys sie jej dzieciakami na dwa tygodnie, to byś się chociaż do czegoś przydała, a nie tak tylko pyskujesz na tym forum. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Podzwonne po Slawku... IP: *.ewave.at 21.06.02, 18:57 BUUUUUUUUUUU:((((((A ja go tak kochalam:(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś