Gość: kora IP: 212.244.106.* 24.06.02, 10:37 Cześć! Gdzie w Warszawie mogę kupić jakiś ciekawy kapelusz? kora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muszek0 Re: kapelusz - Warszawa 24.06.02, 16:30 Gość portalu: kora napisał(a): > Cześć! > Gdzie w Warszawie mogę kupić jakiś ciekawy kapelusz? > kora myślałem nad tym cały dzień. przejrzałem wszystkie strony internetowe, dotyczące kapeluszy. dzwoniłem po wszystkich swoich znajomych. i co? i nic. również nie wiem gdzie można kupić w warszawie jakiś ciekawy kapelusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: kapelusz - Warszawa IP: *.chello.pl 24.06.02, 16:32 Na Marszałkowskiej koło kina Luna Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: kapelusz - Warszawa 24.06.02, 16:47 co??? co ty opowiadasz? korze chodziło o jakiś ciekawy kapelusz, a nie o jakąś tandetę z piórkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: kapelusz - Warszawa IP: 213.25.31.* 24.06.02, 16:46 Jest sklep z kapeluszami na Hozej zaraz od strony Placu 3 Krzyzy Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: kapelusz - Warszawa 24.06.02, 16:49 tam to możesz kupić tandetę sprowadzana z chin. a na prawdę ciekawych kapeluszy to nie uświadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Zakupy - Warszawa 24.06.02, 16:52 Wczoraj szukałewm wraz z moją panią skukienki dla niej. Takiej koktajlowej na eleganckie przyjęcie - zjeździliśmy pół Warszawy od M1 i Cerfira w Markach, przez Klifa, Galetrię Centrum po Galerię Mokotów i sam szajs, nadąjcy się co najwyżej na plażę, albo dla kobiet po pięćdziesiątce. Czułem sie w tych ciuchach ktre oglądaliśmy jak na bazarze we wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigwa Re: kapelusz - Warszawa IP: 195.94.206.* 24.06.02, 17:01 jest butique przy Jana Pawla między Swiętokrzyską i Nowolipki po lewej stronie stojąc twarzą w kierunku ronda Babka. Drugi jest w centrum handlowym Janki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: kapelusz - Warszawa IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.06.02, 23:18 Radzę zapytać na forum Uroda, tam udzielają się osoby bardziej obeznane w tych tematach. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: kapelusz - Warszawa 25.06.02, 11:37 wczoraj wieczorem dzwoniłem do mojego kolegi ze szkoły, spytał się swojej żony i ona również nie wiedziała gdzie kupić jakiś ciekawy kapelusz w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kapelusz - Warszawa 25.06.02, 11:39 może firma Porthos? jest kilka sklepów w stolycy. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: kapelusz - Warszawa 25.06.02, 11:47 ale tutaj chodzi o naprawdę ciekawy kapelusz. i najważniejsze, żeby po paru czyszczeniach nie sflaczał. z ciekawszych wzorów ewentualnie może być firma skipper, ale też już schodzą na psy i idą za tandetną modą. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kapelusz - Warszawa 25.06.02, 11:49 rzecz gustu. nie wiem, czy wytrzymuje czyszczenie bo nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: kapelusz - Warszawa 25.06.02, 13:45 całkiem niedawno dowiedziałem się, że bardzo ciekawy kapelusz można kupić w szmateksie we wrocławiu. trochę gorszy, ale nie mniej ciekawy jest też do kupienia w katowicach na staromiejskiej. natomiast z tą warszawą jest cały czas problem. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: kapelusz - Warszawa 25.06.02, 16:51 jest ,jest , wreszcie znalazłem hurtownię na górzewskiej w warszawie. nie wiem czy sprzedadzą tam detalicznie, ale na pewno znajdzie jakiś ciekawy kapelusz. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: kapelusz - Warszawa 27.06.02, 17:57 dziwne, że nikt ma pojęcia o ciekawych kapeluszach. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś