Dodaj do ulubionych

Na przyklad Wierna 3

24.06.02, 12:20
W koncu mozna sie po wypowiedziec- jakim na prawde czlowiekiem (?) jest Wierna,
co czuje, gdy siada do kompa i zaczyna pisac na forum:

wierna1@poczta.gazeta.plData: 20-06-2002 10:28

Przyspieszone tętno, ślinotok, bicie serca, twarde sutki i mokro.
Wystarczy?

Mnie wystarczy, ale widac nie Wiernej. Ona to na wzor zwierzatek pragnie
zaznaczac swoje terytorium. Nie dziwota wiec, ze podczas jej obecnosci pachnie
tutaj dosyc przykro.

Re: Kobieta bez majtek Autor: wierna1@poczta.gazeta.plData: 20-06-2002 11:24

Nawet nie masz na tyle kultury, żeby oznakować swoje wątki? Prosiłam Cię o to

Wedlug wiernej oznaczanie swojego terytorium, to kwestia kultury.... A mnie sie
wydawalo, ze to dzialanie instynktowne!

Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Re: Na przyklad Wierna 3 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:03
      O ktos przejal moja konwencje. Tym razem daruje, bo i cel szczytny! :o))
      • agick Re: Na przyklad Wierna 3 24.06.02, 15:08
        eee.... mario... mnie sie wydaje, że jakoś tak paluszki w tym maczasz.....
        ale wiesz, jak coś to nic nie powiem.
        • Gość: mario2 Re: Na przyklad Wierna 3 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:12
          Gdzie ja paluszkami macam... hmmm :o))
          ale myszy to nie ja- nie mam tyle czasu dla idiotow!
          • agick Re: Na przyklad Wierna 3 24.06.02, 15:16
            muszę jednak przyznać, że myszy dręczą wierkę wytrwale.....
            skoro nie przyznajesz się do maczania (!!) paluszków to oki - przyjmuję....:)
            • Gość: renia Re: Na przyklad Wierna 3 IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 24.06.02, 15:19
              agick napisał(a):

> muszę jednak przyznać, że myszy dręczą wierkę wytrwale.....
              > skoro nie przyznajesz się do maczania (!!) paluszków to oki - przyjmuję....:)

Ja sie tak tylko wetkne, Bo drogi Mario, skoro juz zajrzales na ten watek, wielu
              forumowiczow zadaje sobie to pytanie: Kto to sa te biale myszy tak naprawde?
              Kazdy ma jakies typy, nie wiadomo dlaczego niektorzy stawiaja na Ciebie. :) A Ty?
              Masz jakies podejrzenia? (HA!)
              • Gość: mario2 Re: Na przyklad Wierna 3 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:21
                Mam
                • Gość: renia Re: Na przyklad Wierna 3 IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 24.06.02, 15:30
                  Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Mam

A to fajnie, bo ja tez mam. A poniewaz jestesmy ludzmi na poziomie to nie zadamy
                  sobie nawzajem pytania o konkrety, prawda? pzdrw, r
                  • Gość: mario2 Re: Na przyklad Wierna 3 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:33
                    prawda :o))
              • agick Re: Na przyklad Wierna 3 24.06.02, 15:21
                ja sądziłam że to mario w drugiej odsłonie ale on twierdzi, że nie.....
                no i teraz nie wiem kto one są te myszy.......
                • Gość: mario2 Re: Na przyklad Wierna 3 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:26
                  To nie ja, chociaz pomysl przedni. W koncu Wierna czuje sie jak u siebie w
                  domu. W domu bez klamek
            • Gość: mario2 Re: Na przyklad Wierna 3 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:20
              Niestety w ostatnim czasie mam glowe kompa i rece czym innym zajete. A W. ma
              czego chciala. Teraz powinna sie powiesic, by zwrocic na siebie uwage.
    • biale_myszy Re: Na przyklad Wierna 3 24.06.02, 15:25
      dlaczego wszyscy posadzaja Mario o bycie nami? Dlatego, ze wali Wiernej kawe na
      lawe? Przejelam tylko styl, za co Mario przepraszam. Ale Myszki to Myszki. A
      nie ktos inny.
      • kwik teraz 24.06.02, 15:36
        w takim razie wiem, kto się za tym kryje.
        • Gość: renia Re: teraz IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 24.06.02, 15:38
          kwik napisał(a):

> w takim razie wiem, kto się za tym kryje.

Kwiq, kazdy cos wie, kazdy to wie na swoj wlasny prywatny uzytek niestety....
          • kwik Re: teraz 24.06.02, 15:41
            > Kwiq, kazdy cos wie, kazdy to wie na swoj wlasny prywatny uzytek niestety....

mnie mój własny, prywatny użytek wystarcza:))
            pzdr. Ciebie i myszę (białą):))
            • Gość: renia Re: teraz IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 24.06.02, 15:43
              kwik napisał(a):

> > Kwiq, kazdy cos wie, kazdy to wie na swoj wlasny prywatny uzytek niestety.
              > ...
              >
              > mnie mój własny, prywatny użytek wystarcza:))
              > pzdr. Ciebie i myszę (białą):))

Kwik, uwazaj kogo pozdrawiasz, ok?
              • kwik Re: teraz 24.06.02, 15:44
                > > mnie mój własny, prywatny użytek wystarcza:))
                > > pzdr. Ciebie i myszę (białą):))
                >
                > Kwik, uwazaj kogo pozdrawiasz, ok?

moge pozdrawiać, kogo chcę, ok?
                :))
                • Gość: renia Re: teraz IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 24.06.02, 15:48
                  kwik napisał(a):

> > > mnie mój własny, prywatny użytek wystarcza:))
                  > > > pzdr. Ciebie i myszę (białą):))
                  > >
                  > > Kwik, uwazaj kogo pozdrawiasz, ok?
                  >
                  > moge pozdrawiać, kogo chcę, ok?
                  > :))

no akurat to zestawienie pozdrowien nie podoba mi sie i nie ok. Ok?
              • Gość: mario2 Re: teraz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:44
                Renia, ty cos wiesz?
                Widac jestes dobrze poinformowana :o))))))
                • Gość: renia Re: teraz IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 24.06.02, 15:47

> Renia, ty cos wiesz?
                  > Widac jestes dobrze poinformowana :o))))))

Jestem b. dobrze poinformowana, dlatego prosze kwik zeby nie pozdrawiala mnie
                  nazbyt pochopnie
                  • kwik Re: teraz 24.06.02, 15:50
                    Gość portalu: renia napisał(a):

> Gość portalu: mario2 napisał(a):
                    >
                    > > Renia, ty cos wiesz?
                    > > Widac jestes dobrze poinformowana :o))))))
                    >
                    > Jestem b. dobrze poinformowana, dlatego prosze kwik zeby nie pozdrawiala mnie
                    > nazbyt pochopnie

dlatego pozdrowiłam ciebie I .... (spójnik i)
                    i nie nerwuj się, renia, szkoda życia:)
                    • Gość: renia Re: teraz IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 24.06.02, 15:55
                      kwik napisał(a):

> Gość portalu: renia napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: mario2 napisał(a):
                      > >
                      > > > Renia, ty cos wiesz?
                      > > > Widac jestes dobrze poinformowana :o))))))
                      > >
                      > > Jestem b. dobrze poinformowana, dlatego prosze kwik zeby nie pozdrawiala m
                      > nie
                      > > nazbyt pochopnie
                      >
                      > dlatego pozdrowiłam ciebie I .... (spójnik i)
                      > i nie nerwuj się, renia, szkoda życia:)

A kto tu sie nerwuje, ja mam we w posiadaniu takie dokumęty (sic! O tu tak tu dam
                      sic) ze mnie nic nie straszne. Wprawdzie nie chcialabym ich uzywac we w forumowym
                      sadzie, bo to pranie brudow jest i to sie robi we wlasnym domu a nie w forumowym
                      sadzie, co nie?
            • bukowski27 a ja nie wiem, nie obchiodzi mnie to, 24.06.02, 15:44
              zarobiony jestem... ale biale myszy uwazam... zreszt anie wazne co uwazam... e.
              biale myszy... napisalem do admina zeby cie zabanowal, bo smietnik robisz...
              ale nie zabanowal... to i szkoda.
              • Gość: mario2 Re: a ja nie wiem, nie obchiodzi mnie to, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:50
                to ty jestes U.B.ukowski
                • bukowski27 mario mario.. 24.06.02, 15:57
                  wyjasnilismy juz sobie... nie wracajmy... chyba ze masz jakis konkretny
                  problem... to zastanow sie jak go mozesz rozwiazac...
                  • Gość: mario2 Re: mario mario.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:59
                    obchodzisz mnie tyle co glut z nosa Wiernej- wiec absolutnnie nic. Twoje metody
                    sa jednak U.B.ukowskie. Donosisz gnido?
                    • kwik Re: mario mario.. 24.06.02, 16:03
                      mario, ty też się nie nerwuj i nie obrażaj bukowskiego, ok?
                      sierpień niedługo, ognisko i te sprawy, wyluzuj trochę.:)
                      • agick Re: mario mario.. 24.06.02, 16:06
                        no właśnie - buki nie jest gnida...
                        nie unoś się nie potrzebnie - potem żal będzie, że znowu wojna, że skończyła się
                        w marę normalna atmosfera tego forum.
                        lajcik.
                        • Gość: mario2 Re: mario mario.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:10
                          Jesli ktos donosi na blizniego jest U.B.ukowska gnida!

A ta poczwara juz nieraz za skore mi zalazla! Teraz jeszcze za donoszenie sie
                          bierze. Konfidencki szczeniak.
                          • kwik Re: mario mario.. 24.06.02, 16:15
                            jakie donoszenie? jaka gnida i jaki szczeniak? co on tobie zrobił?

mario, bądź mądrym chłopcem i zachowuj się, ok?

• Gość: mario2 Re: mario mario.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:26
                              Ano pochwalil sie, ze swoj zydowsko-konfidencki nos wsadzil gdzie nie ma,
                              poweszyl, a co wyweszyl doniosl adminowi. Typowe metody U.B.kowskie
                              • kwik Re: mario mario.. 24.06.02, 16:33

> Ano pochwalil sie, ze swoj zydowsko-konfidencki nos wsadzil gdzie nie ma,
                                > poweszyl, a co wyweszyl doniosl adminowi. Typowe metody U.B.kowskie

co wywęszył? to, że nie można czasami przeczytać wątku, do którego podpinaja się
                                myszy? wielkie śledztwo. i to nazywasz donosicielstwem?
                                mario, dlaczego się tak unosisz?
                                • Gość: mario2 Re: mario mario.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:35
                                  Ja sie nie unosze. I moze idea byla swietlana, ale juz sposob jej
                                  przeprowadzenia- to znaczy swinskie donoszenie jest kurestwem. Jak kazdy
                                  konfident powinien zostac potepiony. Jak ja nie cierpie tych U.B.ukowskich
                                  metod!
                                  • kwik Re: mario mario.. 24.06.02, 16:38
                                    W moim mniemaniu unosisz się. Na początku wątku żartowałeś, a teraz rzucasz
                                    słowami uznawanymi powszechnie za obelżywe, nie mając ku temu żadnego powodu.
                                    Bo tak naprawdę co Cię to obchodzi, Mario?
                                    • Gość: mario2 Re: mario mario.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:40
                                      O tolerowanie kapusia, konfidenta, pomiota ubeckiego... i stawanie w imie nie
                                      wiem czego w obronie jego postepowania.

Taka aprobata dla poczynan U.B.ukowskich
                            • agick kwik.... 24.06.02, 16:29
                              zabieramy się do bagna...
                              wołaj bukiego i spadamy...
                              nie ma co.
                              • Gość: mario2 Re: kwik.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:32
                                Prawda w oczy kole- nie?
                                U.B.ukowski donosicielem.
                                Szpicla w bagno bierzecie?
                                • agick mario... 24.06.02, 16:35
                                  nic mnie nie kole ani nikogo z naszego TWA jak zwykło sie nas określać...
                                  a buki wcale nie jest kapusiem - zbyt mocno go określasz.... nie znasz go ani nie
                                  znasz nas - a oceniasz...
                                  zawieśmy broń.
                                  • Gość: mario2 Re: mario... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:38
                                    Nie on nie jest kapusiem- jest milczacy inaczej!
                                    Gnoj i malolat to wszystko.
                                    Majacy muchy w nosie i nasrane w glowie.

Was sie nie czepiam przeciez- a wrecz przeciwnie.

Denerwuja mnie tylko metody rodem z lat 50,
                                    a wiec z czasow ktore ten U.B.ukowski tak potepia.
                                    • kwik Re: mario... 24.06.02, 16:40

A jak nazwiesz w takim razie metodę stosowaną przez białe myszy? Jakie to ma
                                      konotacje? I z której dekady, co?
                                      • Gość: mario2 Re: mario... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:41
                                        Trudno mi okreslic, bo nie wiem, czy myszy na kogokolwiek, komukolwiek donosily!
                                        • kwik Re: mario... 24.06.02, 16:44

> Trudno mi okreslic, bo nie wiem, czy myszy na kogokolwiek, komukolwiek donosily
                                          > !

To określ ich postępowanie (to co wiesz i widzisz).
                                          • Gość: mario2 Kwik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:47
                                            Nie wiem kto to, ale moge przypuszczac.
                                            By nie byc jak U.B.ukowski nie wypowiem sie - bo mogloby to byc pomowienie.
                                            • kwik Re: Kwik 24.06.02, 16:50

> Nie wiem kto to, ale moge przypuszczac.
                                              > By nie byc jak U.B.ukowski nie wypowiem sie - bo mogloby to byc pomowienie.

Nie proszę Cię, abyś mówił kto to. To nieistotne.
                                              Proszę, żebyś nazwał postępowanie myszy (tzn. uniemożliwianie czytania wątków i
                                              podczepianie się pod posty).
                                              • Gość: mario2 Re: Kwik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:52
                                                Kazdy ma prawo pisac co i jak chce. W koncu mamy wolnosc slowa. Donoszenie jest
                                                za to ogolnie potepianym zachowaniem.
                                                • kwik Re: Kwik 24.06.02, 16:58

> Kazdy ma prawo pisac co i jak chce. W koncu mamy wolnosc slowa. Donoszenie jest
                                                  >
                                                  > za to ogolnie potepianym zachowaniem.

Porozmawiajmy wobec tego czym różni się:
                                                  1) pisanie o kimś że jest gówniarzem, gnidą, kanalią, konfidentem
                                                  2) napisanie, że ktoś uniemożliwia funkcjonowanie wątków w przejrzysty sposób.

• Gość: mario2 Re: Kwik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 17:02
                                                    D O N O S I C I E L S T W E M !

chyba ze pochwalasz te forme komunikowania!
                                                  • kwik Mario 24.06.02, 17:05

> D O N O S I C I E L S T W E M !
                                                    >
                                                    > chyba ze pochwalasz te forme komunikowania!

Nadal nie odpowiedziałes: jak określisz nazywanie kogoś: gnidą, kanalią,
                                                    konfidentem? czy to jest ta wolność słowa, na którą się powołujesz czy coś
                                                    innego?
                                                  • Gość: mario2 Re: Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 17:07
                                                    To jest powiedzenie komus prawdy prosto w oczy, a nie donoszenie za plecami!
                                                  • kwik Re: Mario 24.06.02, 17:08

> To jest powiedzenie komus prawdy prosto w oczy, a nie donoszenie za plecami!

Mario, unikasz odpowiedzi na pytanie. Nie mówisz wprost teraz.
                                                  • mario2 Re: Mario 24.06.02, 17:10
                                                    Mowie wprost, jesli ktos jest dla mnie dnida, to mu to mowie. Nie donosze o tym
                                                    sluzbom SANEPID-u
                                                  • kwik Re: Mario 24.06.02, 17:14
                                                    mario2 napisał(a):

> Mowie wprost, jesli ktos jest dla mnie dnida, to mu to mowie. Nie donosze o tym
                                                    >
                                                    > sluzbom SANEPID-u

Mario, podoba Ci się idea zaśmiecania forum niepotrzebnymi wpisami?
                                                  • Gość: mario2 Re: Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 17:41
                                                    Tak samo, jak moga nie podobac mi sie wpisy Wiernej, czy Bukowskiego. Czy z
                                                    tego powodu mam zakapowac Adminowi, ze produkuja oni tutaj gnoj swoimi
                                                    wypocinami?
                                                  • kwik Re: Mario 24.06.02, 17:51

> Tak samo, jak moga nie podobac mi sie wpisy Wiernej, czy Bukowskiego. Czy z
                                                    > tego powodu mam zakapowac Adminowi, ze produkuja oni tutaj gnoj swoimi
                                                    > wypocinami?

Co innego własne "wypociny" tych osób, a co innego celowe zaśmiecanie wątków (bez
                                                    wypocin, jedynie produkcja "doczepek", która nic nie wnosi - żadnego pogladu,
                                                    sztuka dla sztuki).
                                                    Nie upoważnia to jednak nikogo do obrażania. Ciebie Mario też.
                                                  • Gość: mario2 Re: Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 18:38
                                                    Czy swine obraza to, ze sie do niej mowi "ty swinio?"
                                                    Nie! Wiec do kapusia mowi sie "ty kapusiu"
                                                    I to tez nie obraza, bo to prawda!
                                                  • kwik Re: Mario 24.06.02, 18:48
                                                    Mario, dla mnie to sa dwie rozne kwestie:
                                                    - pisanie do admina, że nie podobaja mi się wpisy kwika, maria i innych
                                                    - pisanie, że ktoś zaśmieca forum pustymi postami.

Sorry ale biorę właśnie rozwód z kompem na dziś. Do następnego :)
                                    • agick Re: mario... 24.06.02, 16:42
                                      buki jest jednym z nas......
                                      koniec i kropka - ucinamy temat bo do nikąd nie prowadzi.
                                      • Gość: mario2 Re: mario... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:45
                                        U.B.ukowski jest kapusiem- to go tez wbrew pozorom do niczego nie doprowadzi!
                                        • agick Re: mario... 24.06.02, 16:47
                                          alleluja - idę na fajka...
                                          • Gość: mario2 Re: mario... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:50
                                            smacznego, tylko nie mow tego z glosno, bo U.B.ukowski moze doniesc adminowi,
                                            lub Twojemu pracodawcy!
                                            • agick Re: mario... 24.06.02, 16:55
                                              a dziękuję - idę na fajka z moim szefem....
                                              • Gość: mario2 Re: mario... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:57
                                                To U.B.ukowski doniesie do Rady nadzorczej :o))
                                            • wierna1 Re: mario... 25.06.02, 09:48

> smacznego, tylko nie mow tego z glosno, bo U.B.ukowski moze doniesc adminowi,
                                              > lub Twojemu pracodawcy!

Czy pamięta Pan, jak groził mi w liście skierowanym do mnie na skrzynkę, że
                                              doniesie pracodwacy, co robię w godzinach pracy?
                                              Pan się ośmiesza, Panie Mario, nazywając innych donosicielami, kiedy jest nim Pan
                                              sam.
                                              Pozdrowienia dla Białych Myszek. Dobrze się chowają?
                          • agick Re: mario mario.. 24.06.02, 16:16
                            oki - nie mój cyrk, nie moje małpy jak rzecze powiedzenie..
                            raz jeszcze - spokojniej pliiiizzz...

buki - wracamy do bagna..
                            • bukowski27 mario... 24.06.02, 16:18
                              jakbys wiedzial o ile jestes za krotki to juz bys dawno dal sobi espokoj.
                              czolem.
                              • Gość: mario2 Re: mario... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:21
                                Ponoc nie dlugosc a technika. Ale jak chcesz to chwal sie dlugoscia. czesc
                                CZLONKU U.B.kowski
                                • Gość: renia Re: mario... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 24.06.02, 16:30

> Ponoc nie dlugosc a technika. Ale jak chcesz to chwal sie dlugoscia. czesc
                                  > CZLONKU U.B.kowski

Mario nie chce juz nic mowic, ale moze slyszales jest taki dowcip , gdy facet na
                                  pytanie co wazniejsze dlugosc czy technika odpowiada ze technika to sie mowi ze
                                  nastepny z malym ch.... sie odezwal :) czolem i pamietaj, ze tak maprawde liczy
                                  sie tylko milosc :)
                                  • Gość: mario2 Re: mario... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:33
                                    Inni mowia, ze umiejetnosc donoszenia i szpiclowania...
                                    • agick Re: mario... 24.06.02, 16:41
                                      buuuuuuuuuuuuuu... uczepiłeś się mario tego szpicla jak pijany płotu i nie
                                      puszczasz...
                                      a ja Ci mówię, że to głupie...
                                    • bukowski27 e. mario... 24.06.02, 16:41
                                      wez mnie jeszcze zbluzgaj... fajnie to robisz... jesze raz... tak troszke... no
                                      dawaj... nie daj sie prosic... no...
                                      • Gość: mario2 Re: e. mario... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:42
                                        Zebys mial znowu co donies szpiclu?
          • Gość: mario2 Re: teraz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:42
            Nie mow, ze Wierna sie sama straszy bialymi myszkami! ?

:o))
    • bukowski27 mario. 24.06.02, 16:53
      musze ci powiedziec ze takiej zabawy jak ty dzisiaj mnie, to juz dawno nikt mi
      nie zafundowal. powaznie. normalnie piwo bym ci postawil prawie ze... ja wiem
      ze bys nie przyjal... tak sobie tylko mowie... czolem. aha... wez jeszcze
      bluznij... tak raz... jeden ostatni... no. maroi... nie byc taki... nooo...
      chyab konfidentem mnie nie nazwales jeszcze... no... dawaj...
      • Gość: mario2 Re: mario. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:56
        z zasmarkanymi, maloletnimi impotentami donosicielskimi nie pije. Wiec nawet
        nie marz o tym. Lebiej siusiaka bierz w raczke i zabaw sie ku wlasnemu
        odprezeniu.
    • bukowski27 kwik, agick. 24.06.02, 16:55
      dzieki dziewczyny. ale naprawde nie trzeba. chociaz pociagnelyscie watek to sie
      i posmialem troche wiecej. nawet mialem podyskutowac, ale to naprawde nie ma
      sensu... czolem. nie beizrcie tego wszytskiego do siebie jako i ja nie biore...
      • agick Re: kwik, agick. 24.06.02, 17:10
        bukowski27 napisał(a):
        nie chodziło o ciągnięcie wątku bukoś.. o coś innego chodziło...
        mam prop - spadajmy stąd.
    • Gość: renata a ja myslalam... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 24.06.02, 16:56
      .... ze ten watek umrze bez echa, juz sie te watki o Wiernej zaczely mudzic,
      tak myslalam, w zyciu bym nie przypuszczala, ze to sie do takich rozmiarow taki
      watek moze rozwinac.... Ale coz... czlowiek glupi jest cale zycie, czytam i
      uwierzyc nie moge ze to wszystko czytam. A tymczasem Biale myszy spia w dziurze
      zamiast zachrobotac. W koncu to przez nie ta awantura.

Strasznie sie ludzie emocjonuja, moze po koniaczku, co? Vika gdzie jest ze
      swoim zawsze pelnym barkiem?

A Wierna poszla juz do domu i jutro sobie poczyta... Wstyd, naprawde rzucac
      takie obelgi, Mario, luzuj wreszcie. Poza tym, zauwaz jak bardzo odbiegles od
      tematu watku, to naganne tak nie trzymac sie meritum!
    • suzume wiesz co, maryś 24.06.02, 16:57
      pajac jesteś
      albo kali: "moja czyjejś - dobrze; czyjaś mojej - źle". to nie jest tak, że kto
      nie z Tobą, ten przeciwko Tobie. zdziwisz się, ale mnie osobiście wisi Twój
      zatarg z wierką. jedyne co mnie wkurza, to śmietnik, jaki robicie (nie tylko Wy
      dwoje) na forum. to jednak mój problem, w końcu wystarczy nie czytać.
      a co do zabanowania białych myszy ("rozumów", "serc", "wrednych" itp.) - jestem
      za
      wyluzuj i jeśli masz zamiar odpowiedzieć mi obelżywie, daruj sobie. nie zajrzę
      już na ten wątek, więc szkoda Twojej energii.

pozdrawiam
      su

ps: adminowi nie trzeba donosić, że białe myszy harcują. to to on akurat
      zauważa sam - za to mu płacą. za to _każdy_ (nawet bukowski) może zwrócić się z
      prośbą o zbanowanie chama, śmieciarza albo kogokolwiek innego.
      • Gość: mario2 Pochwala kapownictwa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 17:00
        Nic wiecej na ten temat.

I to ci, co pyszcza za wolnoscia slowa...
        eh zycie, zebys ty morde mialo
      • wierna1 Re: Dziękuję Ci Suzume 25.06.02, 09:53
        suzume napisał(a):

> pajac jesteś
        > albo kali: "moja czyjejś - dobrze; czyjaś mojej - źle". to nie jest tak, że kto
        >
        > nie z Tobą, ten przeciwko Tobie. zdziwisz się, ale mnie osobiście wisi Twój
        > zatarg z wierką. jedyne co mnie wkurza, to śmietnik, jaki robicie (nie tylko Wy
        >
        > dwoje) na forum. to jednak mój problem, w końcu wystarczy nie czytać.
        > a co do zabanowania białych myszy ("rozumów", "serc", "wrednych" itp.) - jestem
        >
        > za
        > wyluzuj i jeśli masz zamiar odpowiedzieć mi obelżywie, daruj sobie. nie zajrzę
        > już na ten wątek, więc szkoda Twojej energii.
        >
        > pozdrawiam
        > su
        >
        > ps: adminowi nie trzeba donosić, że białe myszy harcują. to to on akurat
        > zauważa sam - za to mu płacą. za to _każdy_ (nawet bukowski) może zwrócić się z
        >
        > prośbą o zbanowanie chama, śmieciarza albo kogokolwiek innego.

Za stwierdzenie, że robię śmietnik, ale chyba z kimś jeszcze mnie pomyliłaś.
        Miłego dnia, mimo wszystko.
        • suzume masz rację 25.06.02, 09:58
          trochę się uniosłam.
          szkoda, że maryś woli pozostać piotrusiem panem niż dorosnąć.

pozdrawiam,
          su
          • wierna1 Re: masz rację 25.06.02, 10:04
            suzume napisał(a):

> trochę się uniosłam.
            > szkoda, że maryś woli pozostać piotrusiem panem niż dorosnąć.
            >
            > pozdrawiam,
            > su

Czy przeczytałaś wyżej moją odpowiedź do Mario? Zależy mi na tym, żeby wszyscy,
            biorący udział we wczorajszej dyskusji, ją przeczytali. Czytałam tę wymianę zdań
            ze zdumieniem. Jak można kogoś wyzywać od donosicieli będąc nim samym? Nie
            chciałam zakładać osobnego wątku, bo przerodziłby się on znowu w pyskówkę.
            Wiesz, coś mnie odrzuca już od tego forum.
            Pzdr.
            • suzume to chodź do bagienka 25.06.02, 10:31
              ciepło, miło i bez bluzgów :)
              • wierna1 Re: to chodź do bagienka 25.06.02, 10:36
                suzume napisał(a):

> ciepło, miło i bez bluzgów :)

Dziękuję za zaproszenie, ale jak wejdę do bagna to może popsuję tę sielankową
                atmosferę? Pamiętasz Shreka, jak puszczal w bagnie bańki tyłem? Ja jestem, jak
                ten Shrek. Najlepiej się czuję w mojej samotni.
                • suzume Re: to chodź do bagienka 25.06.02, 11:08
                  wierna1 napisał(a):

> Dziękuję za zaproszenie, ale jak wejdę do bagna to może popsuję tę sielankową
                  > atmosferę? Pamiętasz Shreka, jak puszczal w bagnie bańki tyłem? Ja jestem, jak
                  > ten Shrek. Najlepiej się czuję w mojej samotni.

znajdzie się miejsce i dla shreka ;)

ps: odpowiedź czytałam, ale myślę, że dalsze rozmowy z marysem są poniżej Twojej
                  (i mojej) godności. krzyż mnie boli - nie będę się zniżać ;)
                  • wierna1 Re: to chodź do bagienka 25.06.02, 11:13
                    suzume napisał(a):

> wierna1 napisał(a):
                    >
                    > > Dziękuję za zaproszenie, ale jak wejdę do bagna to może popsuję tę sielank
                    > ową
                    > > atmosferę? Pamiętasz Shreka, jak puszczal w bagnie bańki tyłem? Ja jestem,
                    > jak
                    > > ten Shrek. Najlepiej się czuję w mojej samotni.
                    >
                    > znajdzie się miejsce i dla shreka ;)
                    >
                    > ps: odpowiedź czytałam, ale myślę, że dalsze rozmowy z marysem są poniżej Twoje
                    > j
                    > (i mojej) godności. krzyż mnie boli - nie będę się zniżać ;)

A mnie to boli od dobrych kilku lat i co mam począć? Nie będę z nim dyskutować,
                    bo o dyskusji z nim raczej nie może być mowy. W ogóle nie chciałam zabierać
                    głosu, ale jak zobaczyłam, że wszystkim wciska ciemnotę to mnie poniosło i
                    musiałam odpisać. Swoją drogą to jest biedny człowiek.
                    • suzume Re: to chodź do bagienka 25.06.02, 11:17
                      > Swoją drogą to jest biedny człowiek.

no właśnie.
                      to spadamy na bagienko - zabierz gówniaki
                      • agick dziewczęta... 25.06.02, 11:28
                        no właśnie - długo się bedziecie tu lansować...?
                        ja czekam z poczęstunkiem w bagnie a Wy qrka tutaj rozmowy w toku prowadzicie....

Do bagna - już..!
    • lena8 ale dyskusja 24.06.02, 18:50
      no comment
      • kwik Re: ale dyskusja 24.06.02, 18:54
        lena8 napisał(a):

> no comment

czyżby?
        :))
        • biale__myszy Re: ale dyskusja 24.06.02, 19:06
          kwik napisał(a):

> lena8 napisał(a):
          >
          > > no comment
          >
          > czyżby?

• biale__myszy Re: ale dyskusja 24.06.02, 19:07
          kwik napisał(a):

> lena8 napisał(a):
          >
          > > no comment
          >
          > czyżby?

• biale__myszy Re: ale dyskusja 24.06.02, 19:07
          kwik napisał(a):

> lena8 napisał(a):
          >
          > > no comment
          >
          > czyżby?

• lena8 Re: ale dyskusja 24.06.02, 19:08
          no dobra jeden komentarz TO JEST CHORE widać, ze niektórym słonko nieźle
          przyświeciło:)
          • biale__myszy Re: ale dyskusja 24.06.02, 19:33
            lena8 napisał(a):

> no dobra jeden komentarz TO JEST CHORE widać, ze niektórym słonko nieźle
            > przyświeciło:)

lena8 napisał(a):

lena8 napisał(a):

• kwik o kurka wodna 25.06.02, 10:34
              za mną tez chcecie chodzić? szybko biegam. pzdr. cię biała myszo z paszportem.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka