alpepe 16.04.05, 20:24 Czy ono długo jeszcze będzie zdychać??? Może niech ktoś wreszcie litościwie je pogrzebie????! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: pytanie o forum Pogaduszki 16.04.05, 20:35 toż na żywca się nie grzebie. Najpierw trzeba dobić, albo uspić. Masz racje - to był poroniony pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: pytanie o forum Pogaduszki 16.04.05, 20:40 ale aktywności mózgu to tam nie uświadczysz, a że serce jeszcze zabije to zasługa maszyn. Odłączyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: pytanie o forum Pogaduszki 16.04.05, 20:49 Fakt, Chciały adminy dobrze, ale przedobrzyły. Odłączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: pytanie o forum Pogaduszki 16.04.05, 20:51 Jak znam życie, to najpierw ten wątek zejdzie na oślą:-( a pogaduszki będą wegetować, bo w końcu miejsca dość :-( Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: pytanie o forum Pogaduszki 16.04.05, 20:56 Alpepe, a tak abstrahując troszeczkę od tematu - to znam twój nick, ale mówiąc szczerze nie kojarzę z żadną forumowa, że tak powiem, opcją. Nawet nie wiem czy jesteś kobietą. Co u ciebie? Wszystko ok? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: pytanie o forum Pogaduszki 16.04.05, 21:05 jestem kobietą :-). Ostatnio zaniedbuję forum, ale grecką renietoję kojarzę ( mam nadzieję, że nic nie pomyliłam :-)) Niektórym zdarzało się określać mnie mianem dobermana Leny, ale mnie to zwisa, lubię wszystkich, no mam paru oponentów i chyba jednego zdeklarowanego wroga, ale mnie to rybka :-). A teraz mi dziecko płacze i muszę odejść od kompa :-( Odpowiedz Link Zgłoś