IP: *.pl 25.06.02, 17:15
Czy u was dziala gadu-gadu? u mnie nie juz od wczoraj od 9 rano. Czy ktos wie
co sie stalo?
Obserwuj wątek
    • matrek Re: GADU GADU 25.06.02, 17:18
      To pewno coś u Ciebie, alebo na łączach, bo serwery GG od kilku dni dzialają
      koszmarnie, ale jednak czasami można coś przesłać.
      • onlyania Re: GADU GADU 25.06.02, 17:22
        ja wiem.
        kolezanka z naszego forum zainstalowala sobie wczoraj gadu-gadu i niestety w
        ten sposob wyeliminowala wszystkie zbedne elementy korzystajace z tego
        urzadzenia, dlatego powiem wam szczerze, zebyscie sobie cos nowego
        zainstalowali, bo z nasza kolezanka i tak nikt nie wygra, a my, jak wam sie
        podobac nie bedzie, poprzemy nasza kolezanke.
        I nie narzekac, bo wam sie zmarszczki porobia.
        Dziekuje za uwage.
      • goonya Re: GADU GADU 25.06.02, 17:23
        u mnie dziala dobrze dzisiaj, choc byla krotka przerwa rano
        • onlyania Re: GADU GADU 25.06.02, 17:25
          jutro bedziesz mial(a) dluzsza przerwe.
          ty akurat spokojnie, i powoli jestes przyzwyczajany(a) do calkowitego
          niedzialania tego urzadzenia.
          • Gość: EWA GADU-GADU......................................... IP: *.pl 25.06.02, 17:28
            Chodzi mi o osoby z Warszawy, czy macie dostępne gg?
            • onlyania Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:30
              a ja skad niby jestem???? z Wyszkowa????
            • matrek Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:32
              Ja tak
              • onlyania Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:34
                cze matrek, dziekujemy za pieniazki, wczoraj rano wplynely na konto...:))
                • matrek Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:37
                  onlyania napisał(a):

> cze matrek, dziekujemy za pieniazki, wczoraj rano wplynely na konto...:))

A to chyba ktosik podszywa się, cham bezczelny :)
            • onlyania Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:32
              a tak w ogole kolezanko, to ja pochodze z miasta w ktorym nic za darmo nie
              ma....
              jakis haraczyk sie kolezanka postara oplacic, bedzie gadula chodzila.....u mnie
              chodzi, i to jak ladnie...:)))
            • goonya Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:32
              Ja mam znajomego z wawy i dzisiaj mu dzialalo
              • onlyania Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:35
                kolega nie chcial placic, ale go przekonalismy, to mu i dziala, nie wiem tylko
                na co mu teraz to gg, chyba ze nogami bedzie pisal....
                • goonya Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:38
                  hehe ja nie place i mi dziala:)
                  • Gość: frisky2 Re: GADU-GADU..................................... IP: 62.233.139.* 25.06.02, 17:39
                    Wy tu gadu-gadu, a 17,41 minela.
                    • goonya Re: GADU-GADU..................................... 25.06.02, 17:40
                      Tak pozno???To ja do domku juz lece
                  • Gość: EWA Re: GADU-GADU......................................... IP: *.pl 25.06.02, 17:40
                    A czy kto tu wie co mam zrobic zeby dzialalo?
                    • goonya Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:42
                      a moze jakis twoj administrator sieci czy ktos taki zablokowal ? Jego zapytaj
                    • onlyania Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:48
                      tak, administrator zablokowal...
                      bo administrator to ja....
                      nie bedzie kasy nie bedzie dostepu....
                      nr konta gdzie masz wyslac pieniazki podam ci na prive, tylko adres podaj.....

PS do reszty
                      ewentualnie moge zrobic inny numerek, a mianowicie przeslac Errora droga gg...
                      sprawdzalam, siadl caly system......
                      • goonya Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:51
                        To ja mam chyba jakies wzgledy, bo caly czas dziala, dziala i dziala;-) hihi
                        • onlyania Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 18:00
                          ty siedz cicho i sie nie ujawniaj.....
                          sprawdzaj czy kasa przyszla i ile.....na jutro potrzeba mi troche gotowki,
                          napisz na prive ile tam dzis wplywu bylo..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka