Gość: EWA IP: *.pl 25.06.02, 17:15 Czy u was dziala gadu-gadu? u mnie nie juz od wczoraj od 9 rano. Czy ktos wie co sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matrek Re: GADU GADU 25.06.02, 17:18 To pewno coś u Ciebie, alebo na łączach, bo serwery GG od kilku dni dzialają koszmarnie, ale jednak czasami można coś przesłać. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: GADU GADU 25.06.02, 17:22 ja wiem. kolezanka z naszego forum zainstalowala sobie wczoraj gadu-gadu i niestety w ten sposob wyeliminowala wszystkie zbedne elementy korzystajace z tego urzadzenia, dlatego powiem wam szczerze, zebyscie sobie cos nowego zainstalowali, bo z nasza kolezanka i tak nikt nie wygra, a my, jak wam sie podobac nie bedzie, poprzemy nasza kolezanke. I nie narzekac, bo wam sie zmarszczki porobia. Dziekuje za uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
goonya Re: GADU GADU 25.06.02, 17:23 u mnie dziala dobrze dzisiaj, choc byla krotka przerwa rano Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: GADU GADU 25.06.02, 17:25 jutro bedziesz mial(a) dluzsza przerwe. ty akurat spokojnie, i powoli jestes przyzwyczajany(a) do calkowitego niedzialania tego urzadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA GADU-GADU......................................... IP: *.pl 25.06.02, 17:28 Chodzi mi o osoby z Warszawy, czy macie dostępne gg? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:30 a ja skad niby jestem???? z Wyszkowa???? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:32 Ja tak Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:34 cze matrek, dziekujemy za pieniazki, wczoraj rano wplynely na konto...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:37 onlyania napisał(a): > cze matrek, dziekujemy za pieniazki, wczoraj rano wplynely na konto...:)) A to chyba ktosik podszywa się, cham bezczelny :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:32 a tak w ogole kolezanko, to ja pochodze z miasta w ktorym nic za darmo nie ma.... jakis haraczyk sie kolezanka postara oplacic, bedzie gadula chodzila.....u mnie chodzi, i to jak ladnie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
goonya Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:32 Ja mam znajomego z wawy i dzisiaj mu dzialalo Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:35 kolega nie chcial placic, ale go przekonalismy, to mu i dziala, nie wiem tylko na co mu teraz to gg, chyba ze nogami bedzie pisal.... Odpowiedz Link Zgłoś
goonya Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:38 hehe ja nie place i mi dziala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: GADU-GADU..................................... IP: 62.233.139.* 25.06.02, 17:39 Wy tu gadu-gadu, a 17,41 minela. Odpowiedz Link Zgłoś
goonya Re: GADU-GADU..................................... 25.06.02, 17:40 Tak pozno???To ja do domku juz lece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: GADU-GADU......................................... IP: *.pl 25.06.02, 17:40 A czy kto tu wie co mam zrobic zeby dzialalo? Odpowiedz Link Zgłoś
goonya Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:42 a moze jakis twoj administrator sieci czy ktos taki zablokowal ? Jego zapytaj Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:48 tak, administrator zablokowal... bo administrator to ja.... nie bedzie kasy nie bedzie dostepu.... nr konta gdzie masz wyslac pieniazki podam ci na prive, tylko adres podaj..... PS do reszty ewentualnie moge zrobic inny numerek, a mianowicie przeslac Errora droga gg... sprawdzalam, siadl caly system...... Odpowiedz Link Zgłoś
goonya Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 17:51 To ja mam chyba jakies wzgledy, bo caly czas dziala, dziala i dziala;-) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: GADU-GADU......................................... 25.06.02, 18:00 ty siedz cicho i sie nie ujawniaj..... sprawdzaj czy kasa przyszla i ile.....na jutro potrzeba mi troche gotowki, napisz na prive ile tam dzis wplywu bylo.. Odpowiedz Link Zgłoś